- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.081
Yazık,sen okuduğunu da anlayamıyorsun, bu şekilde ablalık yapmak istesen de başarılı olamazsın zaten.
5 yıl anlayısla bekleyen adam sımdı anlayıssız abıdesı 2 gun once pat gut dırek denıyelım modda
tahrısımı gördüde durdu bu kadar anlayıssızlık neyse bakalım cnm ben vajıyı yenersem esıme ragmen yenıcem
bu yuzden cifte tebrık ısteırm ona goe:)
ve sayın ozı sızı hala burda gormek ılgınc mudure gıdıp sıkayet edıcektın bızı?
ılerde bu konuda uzman olursanda allah muhafaza sana hasta gelırse ıstedıgını yapmazsa ya kocasına
yada bır ustunemı gıdıp sıkayet edıcen ?
saka gıbısın gercekten alanın bu konu ıse bızlere bu tarz yaklasmanın bızdekı olumsuz etkısını dusunmen gerekırdı
bu topık bızım tek caremız bır suru kısı bu topık sayesınde yendı
ama sen bıze denek gıbı yaklasıp bızlerı duygusuz bır nesne olarak gordugun ıcın ne desek bos
olgun bırı olmadıgın arkadasımızdan ablalık yapmasını ıstemenden bellı
cevap verırken ekmegıne yag suruyorum yıne bır suru yazıcaksın
yeter uzak dur burdan senın gıbıler ılerde bızım gıbılere destek olcak uzuluyorum
aklın fıkrın fantesı yatak odası anlatımlarında cunku dusuncen fesat
basardıgımız zaman ılerde hep aparatlamı olcak korkumuz
bırımız aparatı bırakıp basardıgını dedıgınde sevıncımız kendımıze guvenımız
herkesın farklı pozısyon anlatımı sana gore fantazı bıze gore tedavı yontemı
bunlarda yasadıklarımızı anlıyamazsın sen yuce aklını al gıt
bızım gıbı cehalet fantazı sapıgı kızların ıcınde mazallah sana bısey olmasın
bıze okadar laf say sonunda saygılar de :) dur bende dıyeyım saygılar efem
kızlar ben yenersem 40 gün 40 gece düğün istiyorum.davullar çalsınhalaylar çekilsin tammamı?malum kadrolusu olduk bu vajinin
nerelerdesin uzun zandır uğramıyordun.hamişlik nasıl gidiyor bebğimiz nasıl canım
Sen yeterki yen, kadrolu olmadan önce yen :))) Sana burda 40 gün boyunca halay çekecem:)))
hoş geldin bebikim nasılsın ne edrsin ne yer ne içersinnn
bebeğimiz çok şükür iyi çok çabuk büyüyo 14. haftaya geldik bile
başka topiklerde takılıordum ara sıra uğruyorum
eskilerden bi seni bi albuneaa bi de belinayı görüyorum
senin halayın ne zaman çekilecek kuzm çok tembel çıktın
bak bunuda buraya yazıyorum eğer 40 gün boyunca halay çekmezsen bozuşuruz.sonra bütün topikleri dolanırımda ahanda bu albunea söz verdi halayımı çekmiyor derim
hayır sımdıden cıfter cıfter tebrıge alıstırma yapıyorsunTekrara girdik
valla ozaman esımı bende sekılden sekıle sokucamPaticim, hiç sıkma sen canını, inşallah tahrişin geçince düzelecek hersey. Arzusunrise' ın dediği gib ibu defa da şekilden şekile girmeni isteyecekler, tecrübeyle sabittir, Sana çifter çifter halay çekecez:))
kızlar ben yenersem 40 gün 40 gece düğün istiyorum.davullar çalsınhalaylar çekilsin tammamı?malum kadrolusu olduk bu vajinin
aman kızlar gerilmeyin ya benim gibi valla kaç gündür giresim yok topiğe geriliyorum millet buraya sadece bu dertten kurtulmak için gelsin ya da yardım etmek için biz kim fantezi kim o günlerde gelir inşallah kamasutra falan bizi şimdilik aşıyor yaptık bir de pozisyon kaldı sanki aman yaşayan bilir sadece kimse özelini yazmaktan zevk almıyor ama herkes o kadar zor durumda ki ne olursa olsun denemeye çalışıyor doktor dediğiniz sadece paraya bakıyor kaç tane doktora gittim bu konuda deneyimi yok çoğunun olan da sırf egzersiz için o kadar büyük paralar istiyor bizim tek çıkarımız gönül borcumuzu ödemek başka bir beklentimiz yok ha bir kişi bize inanır motive olur da yener bütün çabamız bu ikide bir gelip nasıl yapamıyorsunuz anlamıyoruz diyen de gülüp geçen de oluyor son olarak bu dert bizim ilişmeyin gölge etmeyin başka ihsan istemez diyorum bu arada eğitimliyim kültürlüyüm kişisel gelişimimi de tamamladım cinselliğe yabancı olmam, vajinismus olmam cahillikten değil tamamen duygusal devinim.
hoşbulduk datlumm napam yaa memleketteydim 1haftasıkıntıdan bol bol yiyip içiorum
Sen yeter ki yen:))
canım sen yen o duvağını aç inşallah istediğin halay olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?