Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yazık,sen okuduğunu da anlayamıyorsun, bu şekilde ablalık yapmak istesen de başarılı olamazsın zaten.

öyle bi amacım yok zaten sen ne ablalıgından bahsediyosun ki böyle bi düşünceye nerden kapıldıysan !! Senin burda olmandaki amaç nedir söylermisinn !!! sende
bu zihniyette başarılı olamazsın işinde gerçeklik payı varsa tabi..zannetmiyorum pskolojisinden bile anladıgın yok..böyle yaklaşımmı olur..yazdıklarını baştan bi oku derim..

bu derdi çekmeyen anlamaz
bu foruma her zaman gelip
yazılanları yatak odasını deşifre gibi görenler
muhabbetleri bayağı bulanlar verip veriştirenler olmuştur
erkekler bile gelmiş burdaki kadınlardan medet ummuş
aldırmayın
anlamalarını da beklemeyin
anlayamazlar!!!

Paticim, hiç sıkma sen canını, inşallah tahrişin geçince düzelecek hersey. Arzusunrise' ın dediği gib ibu defa da şekilden şekile girmeni isteyecekler, tecrübeyle sabittir , Sana çifter çifter halay çekecez:))

kızlar ben yenersem 40 gün 40 gece düğün istiyorum.davullar çalsın halaylar çekilsin tammamı?malum kadrolusu olduk bu vajinin

nerelerdesin uzun zandır uğramıyordun.hamişlik nasıl gidiyor bebğimiz nasıl canım

bebeğimiz çok şükür iyi çok çabuk büyüyo 14. haftaya geldik bile
başka topiklerde takılıordum ara sıra uğruyorum
eskilerden bi seni bi albuneaa bi de belinayı görüyorum
senin halayın ne zaman çekilecek kuzm çok tembel çıktın

aman kızlar gerilmeyin ya benim gibi valla kaç gündür giresim yok topiğe geriliyorum millet buraya sadece bu dertten kurtulmak için gelsin ya da yardım etmek için biz kim fantezi kim o günlerde gelir inşallah kamasutra falan bizi şimdilik aşıyor yaptık bir de pozisyon kaldı sanki aman yaşayan bilir sadece kimse özelini yazmaktan zevk almıyor ama herkes o kadar zor durumda ki ne olursa olsun denemeye çalışıyor doktor dediğiniz sadece paraya bakıyor kaç tane doktora gittim bu konuda deneyimi yok çoğunun olan da sırf egzersiz için o kadar büyük paralar istiyor bizim tek çıkarımız gönül borcumuzu ödemek başka bir beklentimiz yok ha bir kişi bize inanır motive olur da yener bütün çabamız bu ikide bir gelip nasıl yapamıyorsunuz anlamıyoruz diyen de gülüp geçen de oluyor son olarak bu dert bizim ilişmeyin gölge etmeyin başka ihsan istemez diyorum bu arada eğitimliyim kültürlüyüm kişisel gelişimimi de tamamladım cinselliğe yabancı olmam, vajinismus olmam cahillikten değil tamamen duygusal devinim.

Sen yeterki yen, kadrolu olmadan önce yen :))) Sana burda 40 gün boyunca halay çekecem:)))

bak bunuda buraya yazıyorum eğer 40 gün boyunca halay çekmezsen bozuşuruz.sonra bütün topikleri dolanırımda ahanda bu albunea söz verdi halayımı çekmiyor derim

ii canım . albunae yendi çok şükür ben ve belinay duruyoz hala.ben bu hafta olacak diye umud ediyorum reglim in bitmesini bekliyordum bitti şükür dün

hayır sımdıden cıfter cıfter tebrıge alıstırma yapıyorsun

valla ozaman esımı bende sekılden sekıle sokucam
ve haklısın ıkı gun oncekı bır anda gırmeyı denemesınden bellı
egsersıze basladık ya hem destekleme hemde artık olay bıttı gozuyle bak neyse relax olucam
bırde bu sebebten bunu bahane edıp kacmıyım

kızlar ben yenersem 40 gün 40 gece düğün istiyorum.davullar çalsın halaylar çekilsin tammamı?malum kadrolusu olduk bu vajinin

banane bende 40 gun halay ısterım ozaman:84: ah bı yenelımde :)

nursenacım burda yazılanlardan bız haz duyuyoruz sapıgız tatlım ne desen bos
ben 2 yıldan fazla bu topıgı dısardan takıp etmeye calıstım calıstım dıyorum cunku
okumaya baslayınca el ayak bumbuz panık atak krızı gecırıyordum
hanı su yazılan acık secık pozısyonlar varya onları okurken keyıf almak yerıne krız gecırıyordum
ama arkadas anlamaz zıhnı kotu neyse of suscam artık topıgımızın tartısma topıgı olmasını ıstemıyorum
zatı buraya gergınlık korku ıle gelıyoruz bıde ustune bu neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…