- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.101
5 yıl anlayısla bekleyen adam sımdı anlayıssız abıdesı 2 gun once pat gut dırek denıyelım modda
tahrısımı gördüde durdu bu kadar anlayıssızlık neyse bakalım cnm ben vajıyı yenersem esıme ragmen yenıcem
bu yuzden cifte tebrık ısteırm ona goe:)
ve sayın ozı sızı hala burda gormek ılgınc mudure gıdıp sıkayet edıcektın bızı?
ılerde bu konuda uzman olursanda allah muhafaza sana hasta gelırse ıstedıgını yapmazsa ya kocasına
yada bır ustunemı gıdıp sıkayet edıcen ?
saka gıbısın gercekten alanın bu konu ıse bızlere bu tarz yaklasmanın bızdekı olumsuz etkısını dusunmen gerekırdı
bu topık bızım tek caremız bır suru kısı bu topık sayesınde yendı
ama sen bıze denek gıbı yaklasıp bızlerı duygusuz bır nesne olarak gordugun ıcın ne desek bos
olgun bırı olmadıgın arkadasımızdan ablalık yapmasını ıstemenden bellı
cevap verırken ekmegıne yag suruyorum yıne bır suru yazıcaksın
yeter uzak dur burdan senın gıbıler ılerde bızım gıbılere destek olcak uzuluyorum
aklın fıkrın fantesı yatak odası anlatımlarında cunku dusuncen fesat
basardıgımız zaman ılerde hep aparatlamı olcak korkumuz
bırımız aparatı bırakıp basardıgını dedıgınde sevıncımız kendımıze guvenımız
herkesın farklı pozısyon anlatımı sana gore fantazı bıze gore tedavı yontemı
bunlarda yasadıklarımızı anlıyamazsın sen yuce aklını al gıt
bızım gıbı cehalet fantazı sapıgı kızların ıcınde mazallah sana bısey olmasın
bıze okadar laf say sonunda saygılar de :) dur bende dıyeyım saygılar efem
hanımlar ben yeni başladım egzersizlere,ikinci günümde eş parmağı ile iki parmak iki boğum ilerledik ama sonrasında bir sertlik var devam edemedik,birazda uzun süre alışayım diye beklettim,hafif bir yanma oldu.bana bu aşamada ne öneririsiniz?bu serliği nasıl aşarım,nasıl gevşetirim?
panıkleyıp sakın cıkarma bekle 1 2 dk bekledıgınde o yanma hıssı gıdıcek ve daha rahat devam edıceksın ve ılerlerken ıkın
o an kaslar gevsemıs oldugundan ılerledıgını goruceksın ben her takıldıgım yerde once bekletıp sonra ıkınıp devam ettım ..
ilgine teşekkür ederim,sen hangi aşamadasın ve nezamandır uğraşıyorsun öğrenebilir miyim
canım slm.geçmişe bakıyordum duvağın açılmış gördüm yenmişsin tebrik edrimm başka sıkıntı vermesin inşşş64:
nilaycım canım seni canı gönülden kutluyorumm çok güzel haberallah başka dert sıkıntı vermesin inşallaaahhh
ilgine teşekkür ederim,sen hangi aşamadasın ve nezamandır uğraşıyorsun öğrenebilir miyim
hanımlar ben yeni başladım egzersizlere,ikinci günümde eş parmağı ile iki parmak iki boğum ilerledik ama sonrasında bir sertlik var devam edemedik,birazda uzun süre alışayım diye beklettim,hafif bir yanma oldu.bana bu aşamada ne öneririsiniz?bu serliği nasıl aşarım,nasıl gevşetirim?
kız nilay sabah bende seni tebrik etmiştimmmmm
akuamarin hoşgeldin..buseumut anlat hele naparsın dügün nasl geçti..kardeşinin haberi yoktur inşallah senin durumdan etkilenmesin kız..nilaykıs taze gelin naslsn bakam..hemen bebe yap tamam mı teyze olalım..pati az kaldı sırayı sana devrediyorum sıra senin..ayy bu arada ben mumu ölçtm bugün 15 cm..ee tutma payı bıraktım biraz sanırım 13cm rahat alablyorum..eni kaç cm sizin pati nilay mumla yapanlar yazın onu tam ölçemedim ama galiba 3 4 cm..bide ben ucu kalınlaştırmyorum mumun oldugu gibi kalan kısmı sarıyorum..bugün bi kat dha arttırcam..
cnm ya mum boy 13cm rahat oldu benim birden aldım aşama aşamada deil parmak egzersizi yaptıgım için galiba..senin mumun eni kaç cm.... Nilaaaayyy pns denemesinde yarıya gelince duvara çarpıyo gibi olyoduya orayı nası aştın..
en kalın zorlandıgım mumun ölçüsü ucu 12.5 cm govdeye dogru 13 cm den baslayıp asama asama en son 14.5 cm
ve bende 14.5 cm olan yere kadar alabılıyorum ama tabı zorlanarak
hoşbulduk mu desem ne desem bilemedim:) hayatım boyunca karşılaşacağımı sanmadığım bir durumun içersindeyim.çok rahat ve cinselliğe çok normal bakan biri olarak böyle bişeyle karşılaşacağımı ummazdım.evet kasılıyorum!sadece 20 günlük evliyim ve bunu halletmek için elimden geleni yapacağım çünkü bu insancıl duyguyu, aşkın bir olma durumunu tatmayı tüm kadınlar gibi bende hak ediyorum.evliliğin ilk gecesi kesin olur bu iş derken baktım 10 gün olmuş hala benden hayır yok.doktor araştırdım ve randevu aldım ancak en yakın aralık ayına verdiler. bende çaresiz nette araştırma yaparken size rastladım.ne tuhaf kim bilir kimlersiniz nerelerdesiniz ama hiç tanımadığım halde sizinle çok özellerimizi paylaşır olduk. hayatın hiç beklediğim bir anında ilginç bir bütünün parçası oldum.arkadaşlığınıza çok teşekkür ederim. biraz uzun anlattım vaktiniz almamışımdır umarım!akuamarin hoşgeldin..buseumut anlat hele naparsın dügün nasl geçti..kardeşinin haberi yoktur inşallah senin durumdan etkilenmesin kız..nilaykıs taze gelin naslsn bakam..hemen bebe yap tamam mı teyze olalım..pati az kaldı sırayı sana devrediyorum sıra senin..ayy bu arada ben mumu ölçtm bugün 15 cm..ee tutma payı bıraktım biraz sanırım 13cm rahat alablyorum..eni kaç cm sizin pati nilay mumla yapanlar yazın onu tam ölçemedim ama galiba 3 4 cm..bide ben ucu kalınlaştırmyorum mumun oldugu gibi kalan kısmı sarıyorum..bugün bi kat dha arttırcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?