Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sayın Pati;
Müdür değil Editör. Hatırlattığın iyi oldu , gereği yapıldı, bilgine.
Saygılarımla,

hanımlar ben yeni başladım egzersizlere,ikinci günümde eş parmağı ile iki parmak iki boğum ilerledik ama sonrasında bir sertlik var devam edemedik,birazda uzun süre alışayım diye beklettim,hafif bir yanma oldu.bana bu aşamada ne öneririsiniz?bu serliği nasıl aşarım,nasıl gevşetirim?

panıkleyıp sakın cıkarma bekle 1 2 dk bekledıgınde o yanma hıssı gıdıcek ve daha rahat devam edıceksın ve ılerlerken ıkın
o an kaslar gevsemıs oldugundan ılerledıgını goruceksın ben her takıldıgım yerde once bekletıp sonra ıkınıp devam ettım ..

ozi sana dıcek bısey bulamıyorum artık hıncını bosalttın
sayıcagını saydın sımdıde sıkayetını ettın rahatla ve bızı rahat bırak
amacına ulasıp burdakı sıkıntısı olan arkadaslara ne kadar deger verdıgnı gosterdın
umarım bu deger anlayıısnla hastalarına yaklasmazsın
senı sıkayet etmedım olgun ınsanlarız cocuk gıbı anlasamayınca hemen modlara gıtmeyelım dedım
ama aynı olgunlugu goremedıgımıze gore bende sıkayet edıyım barı ..

sıkayete gerek kalmamıs gereği yapılmıs gule gule ozi....

Son düzenleme:
iyi oldum cnm teşk..hafta sonu misafirlerim vardı eltilerim v eşleri artı afacan çocukları yorucu ama güzel geçti..haliyle 2gün aksadı egzersiz..bugun yapıcm..mumdan sonra pns denemesi yapmadım..mumla çalışayım bakalm..pns denemesi nezman olur bilmyrum bugün yapıcm deyince illede birşeyler çıkıyo..reglimde yaklaşıyo ,öncesinde halletsem regl sonrasıda bebe yapsm:) ne güzel olar..

nilaycım canım seni canı gönülden kutluyorumm çok güzel haber allah başka dert sıkıntı vermesin inşallaaahhh

cok tesekur ederım cnm 3 yıldır beni yiyip bııtıren hastalıgı 1 ayda once allahın sonra sızlerın sayesnde ben yedım bıtrıdım...hadı sızde elınızı cabuk tutundaha hepberaber hamış kalacagız:))))

akuamarin hoşgeldin..buseumut anlat hele naparsın dügün nasl geçti..kardeşinin haberi yoktur inşallah senin durumdan etkilenmesin kız..nilaykıs taze gelin naslsn bakam..hemen bebe yap tamam mı teyze olalım..pati az kaldı sırayı sana devrediyorum sıra senin..ayy bu arada ben mumu ölçtm bugün 15 cm..ee tutma payı bıraktım biraz sanırım 13cm rahat alablyorum..eni kaç cm sizin pati nilay mumla yapanlar yazın onu tam ölçemedim ama galiba 3 4 cm..bide ben ucu kalınlaştırmyorum mumun oldugu gibi kalan kısmı sarıyorum..bugün bi kat dha arttırcam..

ilgine teşekkür ederim,sen hangi aşamadasın ve nezamandır uğraşıyorsun öğrenebilir miyim

5yıl 1 aylık evlıyım canım ve gecen ay egsersıze karar verdım ama evde yatılı 2 hafta nerdeyse mısafır agırladım
ve regl derkenduzenlı en fazla 10 kez egsersız yaptım
ılk gun serce parmak derken tum parmakları tek tek yaptım
dıger gun ıkı parmak
sonrakı gun mum ve
sonrakı gun mumu kalınlastırdım
bır sonrakı gun ıse p. boyutunda kalınlastırdım aparatı
yanı 4 5 gunde p. boyutuna geldım cunku o bolge esnek
bızdekı sorun oraya bırsey gırınce acıcak korkusu
ama denedıkce ve burda yazılanları kulagına kupe edıp pes etmedıkce
nasıl hızlı ılerledıgını goruceksın kacmadan zorlandıgında dedıgım yontemı yaparak
sende benım gıbı ılerlersın yeterkı kacmayıp ertelemıyelım..

Son düzenleme:

arkadasım ben vagınusmusu doktor kontrolunde yenmıs bırıyım sana tavsıyem egzersızı yaparken dıkkat etmen gereken bıkac seyler var popon kesınlıkle yerde olcak havada olmaması gerek sonra nefesını agzından alıp agızndan vereceksın bu cok onemlı nefesı alıp parmagı ıterken agzından vermen lazım doktorum dedıkı yuzunu dahı burusturursan yukarıdan asgı taa vajene kadar butun kaslar kalısıyomus.bırde sertlıkten bahsetmıssın gırdıkten sonra yanlıs yone dogru ıttırmıssındır cnku gıttıkce ıllerleyen bır yere gıdıyosun

en kalın zorlandıgım mumun ölçüsü ucu 12.5 cm govdeye dogru 13 cm den baslayıp asama asama en son 14.5 cm
ve bende 14.5 cm olan yere kadar alabılıyorum ama tabı zorlanarak

arkadaşlar merhaba..
işaret parmağına geçtim yine ordada 1 boğumdayım çok yavaş ilerliyorum farkındayım. akşama yine denicem sanırım. bir an önce yenmek istiyorum artık..

cnm ya mum boy 13cm rahat oldu benim birden aldım aşama aşamada deil parmak egzersizi yaptıgım için galiba..senin mumun eni kaç cm.... Nilaaaayyy pns denemesinde yarıya gelince duvara çarpıyo gibi olyoduya orayı nası aştın..

mumu nasıl alabili,yorsunuzz? bende almak istiyorummm

hoşbulduk mu desem ne desem bilemedim:) hayatım boyunca karşılaşacağımı sanmadığım bir durumun içersindeyim.çok rahat ve cinselliğe çok normal bakan biri olarak böyle bişeyle karşılaşacağımı ummazdım.evet kasılıyorum!sadece 20 günlük evliyim ve bunu halletmek için elimden geleni yapacağım çünkü bu insancıl duyguyu, aşkın bir olma durumunu tatmayı tüm kadınlar gibi bende hak ediyorum.evliliğin ilk gecesi kesin olur bu iş derken baktım 10 gün olmuş hala benden hayır yok.doktor araştırdım ve randevu aldım ancak en yakın aralık ayına verdiler. bende çaresiz nette araştırma yaparken size rastladım.ne tuhaf kim bilir kimlersiniz nerelerdesiniz ama hiç tanımadığım halde sizinle çok özellerimizi paylaşır olduk. hayatın hiç beklediğim bir anında ilginç bir bütünün parçası oldum.arkadaşlığınıza çok teşekkür ederim. biraz uzun anlattım vaktiniz almamışımdır umarım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…