- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.121
cnm ya mum boy 13cm rahat oldu benim birden aldım aşama aşamada deil parmak egzersizi yaptıgım için galiba..senin mumun eni kaç cm.... Nilaaaayyy pns denemesinde yarıya gelince duvara çarpıyo gibi olyoduya orayı nası aştın..
eve gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
cnm ya mum boy 13cm rahat oldu benim birden aldım aşama aşamada deil parmak egzersizi yaptıgım için galiba..senin mumun eni kaç cm.... Nilaaaayyy pns denemesinde yarıya gelince duvara çarpıyo gibi olyoduya orayı nası aştın..
neden acaba deneme mi yapacaksın?
canım gayet güzel ilerliyosun, böyle kararlı ol.
cnm egzersizini hergün yap bıkmadan usanmadan..çok iyi işarete geçmişsn n güzel başlamak çok önemli böyle böyle geçtim muma parmaktan başlyıp..
vallaa bravo canım sende yenipte gitmeyenlerdensin ,destek verenlerdensin.Rabbim binlerce kez sen den razı olsun.yüzünü hep güldürsün eşinle aradaki bağı dahada kuvvetlendirsin
sağol canım. inş yenicem bende kısa zamanda.
bir ark. yazmıştı kadrolu olmak istemiyorum die utanrak söylüyorum ben buranın kadrolusuyum eski ark.lar bilir hepsi yendi ben kaldım ama ben hep erteledim.artık ertelemiyorumm
gönül borcum var canım birilerine ufak da olsa bir yardımım olursa ne mutlu bana, buralardayım çünkü başından geçmeyen anlamıyor, yenip de gidenlere kızıyordum ben şimdi onlar gibi yapsam ayıp olur internetim olduğu sürece burdayım canım.
:)) kimse bilmodu..bende hiç ummazdım böyle birşeyle karşılaşacagımı.emin ol herks aynı..evet birbirimizi görmedik kim nerde ne yapar hiçbir bilgi yok ama ortak noktamız var vajinismus.. Görmeden tanımadan öyle bi bag oluşuyoki zamanla anlicaksın takip edersen..eski sayfalara bak takip et kısa sürede aşarsın inan hem daha 20 günlüksün şanslısınki kısa sürede bulmuşsun burayı..kafana takılan ne olursa sor herkes yardımcı çekincek durum yok olursada özelden sor uzun yazdm vs.düşünme bile severek okur cplarz mrk etme ok..hoşbulduk mu desem ne desem bilemedim:) hayatım boyunca karşılaşacağımı sanmadığım bir durumun içersindeyim.çok rahat ve cinselliğe çok normal bakan biri olarak böyle bişeyle karşılaşacağımı ummazdım.evet kasılıyorum!sadece 20 günlük evliyim ve bunu halletmek için elimden geleni yapacağım çünkü bu insancıl duyguyu, aşkın bir olma durumunu tatmayı tüm kadınlar gibi bende hak ediyorum.evliliğin ilk gecesi kesin olur bu iş derken baktım 10 gün olmuş hala benden hayır yok.doktor araştırdım ve randevu aldım ancak en yakın aralık ayına verdiler. bende çaresiz nette araştırma yaparken size rastladım.ne tuhaf kim bilir kimlersiniz nerelerdesiniz ama hiç tanımadığım halde sizinle çok özellerimizi paylaşır olduk. hayatın hiç beklediğim bir anında ilginç bir bütünün parçası oldum.arkadaşlığınıza çok teşekkür ederim. biraz uzun anlattım vaktiniz almamışımdır umarım!
canım onu diyen bendim sen ne zamndır egersiz yapıyorsun kaç yıllık evlisin
eeeee bu kadar yeme içme yeter egzersiz ne alemde datlummmm
akuamarin hoşgeldin..buseumut anlat hele naparsın dügün nasl geçti..kardeşinin haberi yoktur inşallah senin durumdan etkilenmesin kız..nilaykıs taze gelin naslsn bakam..hemen bebe yap tamam mı teyze olalım..pati az kaldı sırayı sana devrediyorum sıra senin..ayy bu arada ben mumu ölçtm bugün 15 cm..ee tutma payı bıraktım biraz sanırım 13cm rahat alablyorum..eni kaç cm sizin pati nilay mumla yapanlar yazın onu tam ölçemedim ama galiba 3 4 cm..bide ben ucu kalınlaştırmyorum mumun oldugu gibi kalan kısmı sarıyorum..bugün bi kat dha arttırcam..
kızlar ben yenersem 40 gün 40 gece düğün istiyorum.davullar çalsınhalaylar çekilsin tammamı?malum kadrolusu olduk bu vajinin
hayır sımdıden cıfter cıfter tebrıge alıstırma yapıyorsun
evt canım egzersz yapıp hemen eşimle deneyecem bakalım.evi bi görseniz göçüyor sanırsın ama umrumda değilhiç bi iş yapasım yok sadece buna odaklanacam kimsenin canımı sıkmasınada izin vermicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?