Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım çok güzel ilerlemişsin gördügün gibi duvar falan yok, eni de genelikle 14-15 cm etrafını ölçüp söylüyorlardı kızlar, egzersizi hergün atlamadan yap canım süresini uzun tut, senin birden olacak canım az kaldı ben öyle görüyorum.

canım emin ol hepimiz aynı duygularla geldik buraya ve aynı duygularla özleimiz paylaştık. dert etme inş hepimiz atlatacaz bu sıkıntılı dönemi

vallaa bravo canım sende yenipte gitmeyenlerdensin ,destek verenlerdensin.Rabbim binlerce kez sen den razı olsun.yüzünü hep güldürsün eşinle aradaki bağı dahada kuvvetlendirsin

cnm egzersizini hergün yap bıkmadan usanmadan..çok iyi işarete geçmişsn n güzel başlamak çok önemli böyle böyle geçtim muma parmaktan başlyıp..

canım bahsettıgım en ölçüsüydü
boydan daha dar aparatlarda 11 bu kalın aparatta 9 cm deyım sen 13 cm masallah :)

canım gayet güzel ilerliyosun, böyle kararlı ol.

sağol canım. inş yenicem bende kısa zamanda.
bir ark. yazmıştı kadrolu olmak istemiyorum die utanrak söylüyorum ben buranın kadrolusuyum eski ark.lar bilir hepsi yendi ben kaldım ama ben hep erteledim.artık ertelemiyorumm

vallaa bravo canım sende yenipte gitmeyenlerdensin ,destek verenlerdensin.Rabbim binlerce kez sen den razı olsun.yüzünü hep güldürsün eşinle aradaki bağı dahada kuvvetlendirsin

gönül borcum var canım birilerine ufak da olsa bir yardımım olursa ne mutlu bana, buralardayım çünkü başından geçmeyen anlamıyor, yenip de gidenlere kızıyordum ben şimdi onlar gibi yapsam ayıp olur internetim olduğu sürece burdayım canım.

canım onu diyen bendim sen ne zamndır egersiz yapıyorsun kaç yıllık evlisin

tşkler canımm...

:)) kimse bilmodu..bende hiç ummazdım böyle birşeyle karşılaşacagımı.emin ol herks aynı..evet birbirimizi görmedik kim nerde ne yapar hiçbir bilgi yok ama ortak noktamız var vajinismus.. Görmeden tanımadan öyle bi bag oluşuyoki zamanla anlicaksın takip edersen..eski sayfalara bak takip et kısa sürede aşarsın inan hem daha 20 günlüksün şanslısınki kısa sürede bulmuşsun burayı..kafana takılan ne olursa sor herkes yardımcı çekincek durum yok olursada özelden sor uzun yazdm vs.düşünme bile severek okur cplarz mrk etme ok..

canım onu diyen bendim sen ne zamndır egersiz yapıyorsun kaç yıllık evlisin

cnm 1 yıllık evliyim bir senedir bu forumdayım ama uzun süre egz. yapmadım. birde çalışıyordum çok yorucu oluyordu vakitsizlik ve benim kaçmamla birlikte zaman çabuk geçti. şimdi evde vaktim var çok şükür ve ertelemiyorumm

eeeee bu kadar yeme içme yeter egzersiz ne alemde datlummmm

canm benm geçmişi okuduğum için yeni cvp yazabildim off gözlerim ağrıdı waallla 1haftada neler konuşmuşsunuz öle kaç saattir okuorum ama napim okumadan geçemiorum zaten aklım hep burdaydı:)))egzersiz hiç yapamaadım şekerim bi annemlere bi kayınvaldemlere derken öle geçti zaman işallah bugece başlayacam p..s denemesi falanda yapıcam bakalım işallah bişeler olsun artıkkk

kızz ne düüğünü daha geldi istediler sonrada yüzük falan takıldı okadar yani daha asker yolu bekleyecek ilk 5ay falan kuzenlerimin kardeşimin haberi vardı sonra baktım çok baskı oluo yaptık die yalan söledim oyüzden bilmiolar yani hala uğraştığımıhiç egzersiz falanda yapamadım çok boşladım yaa puff

kızlar ben yenersem 40 gün 40 gece düğün istiyorum.davullar çalsın halaylar çekilsin tammamı?malum kadrolusu olduk bu vajinin

Sen yenmene bak- gerisini bize birak))

hayır sımdıden cıfter cıfter tebrıge alıstırma yapıyorsun

İki güne kalmaz yeniceksin sen o zaman- inşallah)

evt canım egzersz yapıp hemen eşimle deneyecem bakalım.evi bi görseniz göçüyor sanırsın ama umrumda değilhiç bi iş yapasım yok sadece buna odaklanacam kimsenin canımı sıkmasınada izin vermicem

Evi mevi birak- esas olan işe odaklan, tatlım- herşey düzelcek))

canım başarılaaaaaarrr güzel haberlerle geeeeeeeeeellllll buseumut cnm dügün oldu sandım kıs nebileyim neyse artık d,ndün toparlan ve başla egzersize hemen aksatma artıık ok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…