Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nere gittin yahuuuu..naparsın ne alemdesinn..gelinlik nası gidioooooooooo

canım fazla giremiyorum eşim hasta rapor aldı evde ona bakmaktan ben de telef olacağım. gelinlik? daha birşey anlamadım regl girdi şimdi hastalık, sağlık olsun da canım kaldığım yerden devam inşallah bir an önce bebek istiyorum artık zamanı geldi de geçiyor. sen de elini çabuk tut kız oyalanıyosun.

geçmiş olsun canım..erkekler abartır bide hastalıgı tahmin edeblyorum durumunu..cnm reglden sonra hemen bebeekk yaaapp..valla beni sadece annellik duygusu hırslandıryo..ay ne bileym ya evlendgimde öncesnde kesinlikle tsene çocuk yapmam diyodm daha 2sene olmadı yana yakıla bebek istiyrum bazen acaba böyle konuştumdamı bu durumdayım diyorum
:78: :78: cnm birazdan egzersiz yapıcam deli gibi peçete sardım muma 7 8 kat sardım galba delirdim mi kudurdummu anlamadım

merhaba arkadaşlar. biliyorsunuz 25 gün önce vajinismusu yendim. bugün bir doktora gideyim dedim hafif kaşıntım vardı. mantar olmuşum ama çok değil ilaç verdi. bu arada göğüslerimede bir ultrason ile baktırayım dedim. her iki göğsümdede kitleye rastlandı. birde doktora yalnız gitmiştim. elim ayağım titredi. hüngür hüngür ağladım. şimdide ağlıyorum. daha sevineli 25 gün olmuşken. bebek hayali kurarken böyle birşeyin olması beni kahretti mahfetti. şu an ne yapacağımı bilmiyorum. biopsi ile parça alınıp patolojinin bakması lazımmış. en iyi doktor olsun istiyorum. bir doktora daha gitmek istiyorum. varmı bildiğiniz çevrenize bir sorsanız bana doktor ismi verirmisiniz. teşekkürler

cnm çoookk geçmiş olsun..insan tek gidince doktora çok kötü olyo anlıyorum..inşallah hiçbişey çıkmaz bu arada hangi şehirdesin ona göre yardımcı olalım..

cnm çoookk geçmiş olsun..insan tek gidince doktora çok kötü olyo anlıyorum..inşallah hiçbişey çıkmaz bu arada hangi şehirdesin ona göre yardımcı olalım..

ankara istanbul ikiside olur canım. sağol. dualarınıza ihtiyacım var.smear testide yaptırdım. her evli kadının 6 ayda bir yapması gerekirmiş. rahim ağzı kanserine karşı.

ankara istanbul ikiside olur canım. sağol. dualarınıza ihtiyacım var.smear testide yaptırdım. her evli kadının 6 ayda bir yapması gerekirmiş. rahim ağzı kanserine karşı.

cnm ben bursadayım yaff..am
a istanbuldan çok arkadaş var mutlak yardımcı olan çıkar..dua etmemmi cnm benim..ay ben hiç yaptırmadım o testten yaa ignesi var aslında rahim agzı kanseri riskini tamamen kaldırıyo 3binlra falandı..

canım mantar konusunu dert etme evli bayan olmanın zor yanı bunlar geçer ilaçla. gögüsteki kitleye gelince hemen kötüye yorma bazen yağ bezeside olabiliyormuş hem şimdi tıp o kadar geliştiki her şeyin çözümü var. bak psikoloji çok önemli. iyi şeyler düşünki iyi olsun. dualarımız seninle bu forumdaki tüm arkadaşlarında benim gb düşündüğüne yürekten inanıyorum. sen vajinusmusu yenmişsin bak güçlü bir kızsın. hiç korkma ve üzme şimdi kendini. güzel haberlerini almak dileğiyle geçmiş olsun..

cnm çookk geçmiş olsun çook üzüldümmm
en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle..bizi habersiz< bırakma emi

zor bir şey değildi smear testi. ondan nedense hiç korkmuyorum. ama göğüstekiler beni endişelendiriyor. göğüslerim ağrıyor

sağol canım. yağ bezeleride var ama onları gösterdi içleri beyaz boş. bu sadece et parçası ve ceviz büyüklüğünde. off inşallah geçer. ben çok hassas bir insanım. tayyip erdoğanın annesi ölüyor ağlıyorum. şehit haberlerine ağlıyorum. bu topiklerde kızları eşleri aldatıyor hamileler falan ağlıyorum.

canım Ankara da sinan oral var bildiğim iyi doktor ama jinekoloğ,kitle için genel cerrahiye mi gitmek gerekiyor? hemen üzülme canım sonuç almadan takma kafaya benim de bel bölgemde öyle bişey olmuştu gittim yağ bezesi çıktı, ama bir kaç doktora git canım inşallah birşey yoktur.

canım bak herşey başka birşeye vesile oluyor tesadüfen baktırmışsın, içini ferah tut canım ağrıması psikolojiktir daha önce ağrı hissediyor muydun?

canım üzme kendini, başka bir doktora daha görün.. inşallah kötü birşey değildir.. dua ederiz senin için lütfen üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…