Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yarın akşama bir doktordan randevu aldım. hadi inşallah bir çabukta sonuç çıkarır. bugün gittiğim hastane neredeyse 20 gün sonraya biopsi diyor. ama bir kaç doktora göstermekte fayda var diye düşünüyorum.

seni rahatlatabilir diye yazıyorum. ben bekarken bizim komşunun göğsünde de kitle tesbit edilmişti. ağrıyor, korkuyorum diyordu, endişelenip ağlıyordu. doktor da ağrıması iyi demişti ona, kötü huylu kitle olsa ağrımaz gibi bişey demiş galiba doktoru.. sonra da gerçekten birşey çıkmadı, iyi şimdi.

cnm çok geçmiş olsun,ama üzülme hemen öyle bikaç doktora daha git,kitle diyince de hemen kötü düşünme,ufak kistler,yağ bezesi vs olabiliyo,sen canını sıkma,moralini de bozma, kendine dikkat et yeterki...

kızlarrr bugün ne yaptınız...ben beceremiyorum bu parmak ve mum işini.ölücem ya artık.

canım herkes kendini zorlayıp yaptı sen de yapmalısın. sakın ümitsizliğe düşme. oturup bacaklarını açıp aynayı al karşına. ıkınarak ittir parmağını, gerçekten çok kolay. hiç yaptın mı gerçi bilmeden yazdım ama. ben de ille çare bunda mı diyip üzülmüştüm ama şu an hem p...s boyutunda aparat, hem de 3parmak alabiliyorum. hepimiz o aşamalardan geçtik. bi şekilde başlamak gerek.

Canım, Allah yardımçın olsun.
İçini ferah tut- kötü bişeyin yoktur inşallah.

en kalın zorlandıgım mumun ölçüsü ucu 12.5 cm govdeye dogru 13 cm den baslayıp asama asama en son 14.5 cm
ve bende 14.5 cm olan yere kadar alabılıyorum ama tabı zorlanarak

tatlımmmm bu cok guzel cok az kaldı bak ben 10cm den sonra penıs alabıldım yapabılırsın cnm halay cekmeye baslıyorum ona gore:)))))

inşallah canım. Allah kimseye çaresiz hastalık vermesin

bugün bir doktora gittim. yarın ikincisine. acaba üçüncüsünede gittikten sonramı karar versem.

cnm o sırada durduk esımın kıpırdamasınaızın vermedım yaklasık bı 4- 5 dk yarıda gıt gel yaptı sonra yavas yavas sakınlestırdım kendımı bacaklarımı daha fazla actım ama bu sırda bol jel kullandım ve vajınama da jel surdum bı baktım olmus...yanı o noktaya gelınce orda bekletın esınızı ve nefes alıp verın yavas yavas rahatlayın

cnmbende calısıyordum sırfbu yuzden ısten ayrıldım iikıde ayrılmısım cnm bunu bır ev odevı olarak gorme hıc yapamazsın yaparsan mutlu olucaksın yaparsan kafanda hıcbırsey kalmıcak yaparsan huzur u bulucaksın zor deıl herkez yapabılıyor ve cok ıyı ılerlıyorsun ısaret parmagıda ıı gelısme yavas yavas acele etme sakın ol ve bır tavsıye verım burdan herkeze inşallah bı faydası da olur dusundugunuzde ıcı kalkan vardır benım gıbı kendımı kotu hıssedıyordum
ama penısın ıcınızde oldugunu dusunun en azından bunun farkına varın hayale edın bende bunu bıyerde okumustum ama o duyguyu hayal de olsa yasayın alıstırın

canım benım cok gecmıs olsun nasıl uzuldum anlatamam inşallah kotu bısey cıkmaz sen kafana takmamaya calıs sımdı tıp ılerledı allahın ıznıyle kotu bısey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…