- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.161
canım Ankara da sinan oral var bildiğim iyi doktor ama jinekoloğ,kitle için genel cerrahiye mi gitmek gerekiyor? hemen üzülme canım sonuç almadan takma kafaya benim de bel bölgemde öyle bişey olmuştu gittim yağ bezesi çıktı, ama bir kaç doktora git canım inşallah birşey yoktur.
canım bak herşey başka birşeye vesile oluyor tesadüfen baktırmışsın, içini ferah tut canım ağrıması psikolojiktir daha önce ağrı hissediyor muydun?
canım üzme kendini, başka bir doktora daha görün.. inşallah kötü birşey değildir.. dua ederiz senin için lütfen üzülme
merhaba arkadaşlar. biliyorsunuz 25 gün önce vajinismusu yendim. bugün bir doktora gideyim dedim hafif kaşıntım vardı. mantar olmuşum ama çok değil ilaç verdi. bu arada göğüslerimede bir ultrason ile baktırayım dedim. her iki göğsümdede kitleye rastlandı. birde doktora yalnız gitmiştim. elim ayağım titredi. hüngür hüngür ağladım. şimdide ağlıyorum. daha sevineli 25 gün olmuşken. bebek hayali kurarken böyle birşeyin olması beni kahretti mahfetti. şu an ne yapacağımı bilmiyorum. biopsi ile parça alınıp patolojinin bakması lazımmış. en iyi doktor olsun istiyorum. bir doktora daha gitmek istiyorum. varmı bildiğiniz çevrenize bir sorsanız bana doktor ismi verirmisiniz. teşekkürler
öyle yapıcam canım. yarın akşama randevu aldım. inşallah sonuç yakın tarihte hayırlı olur.
kızlarrr bugün ne yaptınız...ben beceremiyorum bu parmak ve mum işini.ölücem ya artık.
merhaba arkadaşlar. biliyorsunuz 25 gün önce vajinismusu yendim. bugün bir doktora gideyim dedim hafif kaşıntım vardı. mantar olmuşum ama çok değil ilaç verdi. bu arada göğüslerimede bir ultrason ile baktırayım dedim. her iki göğsümdede kitleye rastlandı. birde doktora yalnız gitmiştim. elim ayağım titredi. hüngür hüngür ağladım. şimdide ağlıyorum. daha sevineli 25 gün olmuşken. bebek hayali kurarken böyle birşeyin olması beni kahretti mahfetti. şu an ne yapacağımı bilmiyorum. biopsi ile parça alınıp patolojinin bakması lazımmış. en iyi doktor olsun istiyorum. bir doktora daha gitmek istiyorum. varmı bildiğiniz çevrenize bir sorsanız bana doktor ismi verirmisiniz. teşekkürler
en kalın zorlandıgım mumun ölçüsü ucu 12.5 cm govdeye dogru 13 cm den baslayıp asama asama en son 14.5 cm
ve bende 14.5 cm olan yere kadar alabılıyorum ama tabı zorlanarak
arkadaşlar merhaba..
işaret parmağına geçtim yine ordada 1 boğumdayım çok yavaş ilerliyorum farkındayım. akşama yine denicem sanırım. bir an önce yenmek istiyorum artık..
seni rahatlatabilir diye yazıyorum. ben bekarken bizim komşunun göğsünde de kitle tesbit edilmişti. ağrıyor, korkuyorum diyordu, endişelenip ağlıyordu. doktor da ağrıması iyi demişti ona, kötü huylu kitle olsa ağrımaz gibi bişey demiş galiba doktoru.. sonra da gerçekten birşey çıkmadı, iyi şimdi.
cnm çok geçmiş olsun,ama üzülme hemen öyle bikaç doktora daha git,kitle diyince de hemen kötü düşünme,ufak kistler,yağ bezesi vs olabiliyo,sen canını sıkma,moralini de bozma, kendine dikkat et yeterki...
cnm ya mum boy 13cm rahat oldu benim birden aldım aşama aşamada deil parmak egzersizi yaptıgım için galiba..senin mumun eni kaç cm.... Nilaaaayyy pns denemesinde yarıya gelince duvara çarpıyo gibi olyoduya orayı nası aştın..
cnm 1 yıllık evliyim bir senedir bu forumdayım ama uzun süre egz. yapmadım. birde çalışıyordum çok yorucu oluyordu vakitsizlik ve benim kaçmamla birlikte zaman çabuk geçti. şimdi evde vaktim var çok şükür ve ertelemiyorumm
ya kızlar annelik özlemi mi bizi harekete geçiriyor ne?
canım çok geçmiş olsun.işlh ciddi bişeyin yoktur..haber ver bizedeee
Canım, Allah yardımçın olsun.
İçini ferah tut- kötü bişeyin yoktur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?