- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.181
kızlarrr bugün ne yaptınız...ben beceremiyorum bu parmak ve mum işini.ölücem ya artık.
merhaba arkadaşlar. biliyorsunuz 25 gün önce vajinismusu yendim. bugün bir doktora gideyim dedim hafif kaşıntım vardı. mantar olmuşum ama çok değil ilaç verdi. bu arada göğüslerimede bir ultrason ile baktırayım dedim. her iki göğsümdede kitleye rastlandı. birde doktora yalnız gitmiştim. elim ayağım titredi. hüngür hüngür ağladım. şimdide ağlıyorum. daha sevineli 25 gün olmuşken. bebek hayali kurarken böyle birşeyin olması beni kahretti mahfetti. şu an ne yapacağımı bilmiyorum. biopsi ile parça alınıp patolojinin bakması lazımmış. en iyi doktor olsun istiyorum. bir doktora daha gitmek istiyorum. varmı bildiğiniz çevrenize bir sorsanız bana doktor ismi verirmisiniz. teşekkürler
canım benım cok gecmıs olsun nasıl uzuldum anlatamam inşallah kotu bısey cıkmaz sen kafana takmamaya calıs sımdı tıp ılerledı allahın ıznıyle kotu bısey olmaz
canım çok geçmiş olsun.inşallah kötü bişey yoktur.kitlenin pek çok çeşidi var seninki de inşallah öyledir sakın kötü düşünme allah yardımcın olsun.
inşallah canım önemli değildir. az önce vaji doktorumu aradım. yazıyı okudum. o da önemli olmayabilir bir çok kadında fibrokist var dedi. 2,5 cm çapında bir kistmiş. her iki göğüstede
canım değiştir lütfen şu cenin pozisyonundaki avatarını biz senin gülen yüzünü daha çok seviyoruz, öyle hemen karamsarlığa kapılma.
ruh halim böyle şu an canım. öpüyorum hepinizi. ağlamaktan uykum geldi. Allaha emanet olun. yarın yedide doktora gidicem.cihan uras mış adı. konusunda uzmanmış. kalın sağlıcakla.
ruh halim böyle şu an canım. öpüyorum hepinizi. ağlamaktan uykum geldi. Allaha emanet olun. yarın yedide doktora gidicem.cihan uras mış adı. konusunda uzmanmış. kalın sağlıcakla.
canım ben daha 25 gün önce yendim vajiyi. smear testi için doktor bir alet soktu içeri. sonrada onu araladı. içerisinden rahim ağzından sıvı aldı.hiç kasmadım kendimi. sende yavaş yavaş başla. ince kulak çubuğunun üzerine streç film sar. üzerine jel sür. yavaş yavaş kalınlaştır. olacak bak gör sen.
ne yaptın canım başladın mı tekrar?
evet canm başladım buakşam p..s denemek istiorum olmazsada üzülmem kendimi kasmıorum artık hergece denicem
evet canm başladım buakşam p..s denemek istiorum olmazsada üzülmem kendimi kasmıorum artık hergece denicem
canım direk p... mi geçtin.yoksa başka şeylerde denedinmi.ben bugün emle krem aldım bakalım denicezzz.allah yardımcımz olsun diyelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?