Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrr bugün ne yaptınız...ben beceremiyorum bu parmak ve mum işini.ölücem ya artık.

canım ben daha 25 gün önce yendim vajiyi. smear testi için doktor bir alet soktu içeri. sonrada onu araladı. içerisinden rahim ağzından sıvı aldı.hiç kasmadım kendimi. sende yavaş yavaş başla. ince kulak çubuğunun üzerine streç film sar. üzerine jel sür. yavaş yavaş kalınlaştır. olacak bak gör sen.

canım çok geçmiş olsun.inşallah kötü bişey yoktur.kitlenin pek çok çeşidi var seninki de inşallah öyledir sakın kötü düşünme allah yardımcın olsun.

canım benım cok gecmıs olsun nasıl uzuldum anlatamam inşallah kotu bısey cıkmaz sen kafana takmamaya calıs sımdı tıp ılerledı allahın ıznıyle kotu bısey olmaz

inşallah canım önemli değildir. az önce vaji doktorumu aradım. yazıyı okudum. o da önemli olmayabilir bir çok kadında fibrokist var dedi. 2,5 cm çapında bir kistmiş. her iki göğüstede

canım çok geçmiş olsun.inşallah kötü bişey yoktur.kitlenin pek çok çeşidi var seninki de inşallah öyledir sakın kötü düşünme allah yardımcın olsun.

amin arkadaşım dua edin bana. bende sizlere hep ediyorum. inşallah az kaldı yeneceksiniz.

inşallah canım önemli değildir. az önce vaji doktorumu aradım. yazıyı okudum. o da önemli olmayabilir bir çok kadında fibrokist var dedi. 2,5 cm çapında bir kistmiş. her iki göğüstede

sakın stres yapma su vajınısmus zaten hayatımzda yeterınce stres e neden oldu inşallah doktorun dedıgı gıbıdır cnm iyi dusun iyi ol bızı haberdar et ınternetten arastırsana bılgı sahıbı olabılrısın...

canım değiştir lütfen şu cenin pozisyonundaki avatarını biz senin gülen yüzünü daha çok seviyoruz, öyle hemen karamsarlığa kapılma.

canım değiştir lütfen şu cenin pozisyonundaki avatarını biz senin gülen yüzünü daha çok seviyoruz, öyle hemen karamsarlığa kapılma.

ruh halim böyle şu an canım. öpüyorum hepinizi. ağlamaktan uykum geldi. Allaha emanet olun. yarın yedide doktora gidicem.cihan uras mış adı. konusunda uzmanmış. kalın sağlıcakla.

ruh halim böyle şu an canım. öpüyorum hepinizi. ağlamaktan uykum geldi. Allaha emanet olun. yarın yedide doktora gidicem.cihan uras mış adı. konusunda uzmanmış. kalın sağlıcakla.

cok gecmis olsun canim kötü düsünme. insallah hersey güzel olucak. biz burdayiz istedigin zaman istedigin saat buraya hersey yazabilirsin. dualarimiz seninle. kendine iyi bak, sende dua et, canim.

canım kadın doğumamı gittin.sıvı neden aldı bi çözümmü varmşş.uf anlatamadım bana biraz daha açıklarmısın.artık bende evt bitti oldu demek istyrm.çok i anlıysn dimi ruh halimi

arkadaşlar başlamak bitirmenin yarısıdır derler bir an önce karar verip başlayın o kararlılığı gösterdiğiniz zaman yenmeniz an meselesi, moralinizi bozmasına izin vermeyin dermansız dert değil vajinismus allaha şükür beynimizde büyütüp büyütüp çoğaltıyoruz o bizi yenmeden biz onu yenmeliyiz, hepinize huzurlu, mutlu geceler...

canım direk p... mi geçtin.yoksa başka şeylerde denedinmi.ben bugün emle krem aldım bakalım denicezzz.allah yardımcımz olsun diyelimm

yok canm parmak egzersizi falan yaptım ama sadece bir parmak oyüzden yavaş yavaş p...s e geçmek istiorum bakalım birazda cesaret lazım tabii:18::18:ben emla denemiştim bikere bende çok yanma olmuştu tabi herkeste farklıı bazılarında hiç yanma flan olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…