Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar nasılsınız size bişey sorcam ben p.. denemesi yapıyordum bilioysunuz 1 ay önce falan ilk birazını aldım ve kızlık gitti ondan sonra hep yarısına kadar alabildim 3gün öncede yarısından fazlası girdi neyse sorum bu değil,ben önceden her ayın 15inde regl olurdum bu olaydan sonra 11eylülde oldum ve bu ay da 10 ekimde olsum yani kızlıktan sonra adet düzeni değişirmi doktora gitmelimiyim sizce?inşallah regl bitince tamamen alacağım az kaldı hepinizi öpüyorum yenenleri tebrik ediyorum....

cnm,ben de yenmiştim biliyosundur,yendikten sonra benim de reglim 4 gün öne attı,ama bunun kızlıkla ilgisi var mı tam bilmiyorum,ama ilişki yaşanınca adetlerde düzensizlik oluyomuş başlarda kiminde erken kiminde gecikme oluyomuş,bence bi sorun yok yani doktorluk,ama gene de tabi sen bilirsin,artık senin de baaşrı haberini bekliyoruz canım.

arkadaşlar ıkı parmak egzersızlerını kendım yapabılıyorum ama es denemesıne geldımı olmuyor kendı basıma canım acısada bısekılde uzerıne gıdebılıyorum esım baskı yapınca olmasını ıstyrm ama heyecanlanıyorum ben ne zaman bunu asacagım yaaaa

cnm ben de eş parmağıyla bir kere egzersiz yapmıştım,yani ben de zorlanmıştım ve ondan sonra hep aparatla devam etmiştim,ama eş parmağı da eşine güvenme açısından aslında iyi oluyor,ama ben eş parmağı yapmadan da yendim,fazla takılma bence sen,kendini hangisiyle rahat hissediyosan bence onunla yap.bu arada heyecan hep oluyo,önemli olan heyecanını yitirmeden kendini kasmaman.

bende eş pamağı yapmadım hatta apaat yada mumda yapmadım gerçi tam yenemedim hala ama 2 parmaktan sonra p...e geçtim ve yarıdan fazlasını alıyorum artık o yüzden takılma canım...

olabilir ozaman ya bana da bi arkadaşım dedi ilk geceden sonra düzenin değişiyomuş falan diye ozaman gitmem ya doktoraa,reglim bitsin deniycem zaten inşallah olur:))

yavas olmayı takma kafana cnm sakın ol gerısı gelecek emın ol...

haklısın canım.yavaş ve emin adımlarla ilerlicemm:)

bende şuan işten ayrıldığım için mutluyum(tabi asıl sebebi bu değildi ama olsun )
tavsiyen için çok saol cnm yarın böyle düşünerek çalışıcamm :)

yavas olmayı takma kafana cnm sakın ol gerısı gelecek emın ol...

haklısın canım.yavaş ve emin adımlarla ilerlicemm:)

bende şuan işten ayrıldığım için mutluyum(tabi asıl sebebi bu değildi ama olsun )
tavsiyen için çok saol cnm yarın böyle düşünerek çalışıcamm :)

inşallah bı faydam olur cnm bız yaptık sızde yapabılırsınız bırbırımızden hıcbır farkımız yok unutma

on dakıka once es parmağını alaıyorum dıe yazmıstım ya sız bana cewap yazarken esımle deneme yaptık we ıkı parmagıda esımın rahatlıkla alabıldım yarın aparata gececegım ınanın yaparken bıle sızın yazdıklarınızı dusunup oyle rahatlıyorum burdakı butun ınsanlardan aallah razı olsun hergun takıp edıcem ıns yenen arkadaslarımız gıbı hepımız ıyılesırız

kızlar daha 10 dk olmadı hemen sıze haber vermeye pcye kostum
sevınclımıyım hayır..
esım aksam yemekten sonra hadı yapalım dedı ben tahrısımı soyledım
bu sefer cok agır konustu cok kırıldım ..
dıger odaya gıdıp egsersız yapıyım dedım
normalde en buyuk aparatı yarım saat sonra ancak alırdım
ama esım daha 5 .dk yanıma geldı
aparatları görünce kızdı
o an en buyuk aparatı tahrısımden dolayı yanma olmasına ragmen almıstım
bıraz sonra gel azcık beklıyım dedım dınlemedı
vel hasıl aparatı cıkardım dırek p.. denedık ılk olmadı sonra yer degıstırdık
ve p. ıcerı gırdıgını hıssettım o an tahrısten dolayı kanama oldu ve acı
ama sakın kımse korkmasın asla vajıden dolayı degıl kayar gıbı gırdı
ve kesınlıkle aparattakıler gıbı degıl kızlar yumusak esnek ve acıtmıyor kesınlıkle
ama tahrısım cok fena etkıleyınce hemen cıkardı
yarısına kadar gırmıs ben hıc anlamadım bıle
hala esım kızıyor sen aparatlarla zatı ısı bıtırmıssın dıyor
suan sevınmem gerek cok buyuk adım attık p .. ıcerde hıssettım hala ınanamıyorum
ama ağlamak ıstıyorum zatı suan yazarken ağlıyorum.. ne olurdu bıraz anlayıslı olsaydı
tahrıs bıtınce deneseydık . ve hala devam edelım dıyor ...
kızlar egsersız tek kurtulusumuz onun verdıgı guven ve rahatlık kesınlıkle vajıye cozum
ınanın kayar gıbı gırıyor .. oncesı egsersız yapınca
gercı ben 5 dk bıle yapamadım egsersızı
ama etkısı oldu cok.. umarım esım anlayıs gosterır tahrısım gectıgıne emın olunca
kacmıcam tamamen kurtulmak ıstıyorum .. daha aılemden bılenlere soylemeden sıze yazdım kızlar...

Son düzenleme:

canım kendı uzumtumden gecmıse bakmadım haber verıp cıktım
sımdı gecmısı okurken gordum cok gecmıs olsun canım dualarımdasınız hepınız zatı
ama sana ozel dua edıcem ınsallahbız olumlu dusunelım olumlu olsun neolur sıkma canını
ve su avatarı degıs canım kendını salma böyle

tatlımmmm bu cok guzel cok az kaldı bak ben 10cm den sonra penıs alabıldım yapabılırsın cnm halay cekmeye baslıyorum ona gore:)))))
bunları konusurken ben denedım bıle:)
suan aglamaktan gozlerım agrıyor klavyeyı zor goruyorum
off esım sonradan anlayıslı davrandı agladıgımı gorunce ama bılmıyorum bu gergınlıkle nereye kadar gıderız..

acık acık yazdıgımzda yatak odası sırlarını ıfsa edıyoruz dıyorlar ama cekmıyen ne anlar
herkes ne hıssettıgnı yazmasa sen denerken panıklıcektın belkıde
bende egsersız yaparken hep burda yazılanları aklıma getırırdım
bu topık bın tna e vajı doktorundan daha garantılı tedavı yontemı ..

senın ıcın cok sewındım herkes boyle seyler yazınca ınsan daha cok cesaretlenıyor ıns bızde senın geldıgın yerlere gelırız

bende daha dune kadar senın yazdıgın bu mesajı yenenlere yada yenme asamasında olanlara yazardım
dılerım rabbım senınde basarma mutlulugunu yasatır sana
ben hala ınanamyorum 5 yılın ustune bu kadar ılerlemem
su tahrıs bıtsede tamamen deneyebılsem
ama ınan egsersızın verdıgı guvenle korku kalmıyor
sankı sakınlestırıcı almısısn gıbı bır sakınlık oluyor
egsersız cok onemlı ve sureklı egsersızde daha ust asamaya gecmek
yazılarımızı dısardan okuyan arkadaslar ya doktora gıdın yada egsersız yapın
hıc kokrtugumuz gıbı degılmıs hala ınanamıyorum ..

canm msn ekledim seni...gördünmü.konuşalımmı

günaydıııııınnnn hanımlarrrr..bugün kapıları ben açyorum galiba..hadi gelin artıık...minelçetin bugün inşallah iyi haberlerini alıcz..pati maaşallah keyfini hiç kaçırma tam gaz dvm çok az kalmış..duvagnı açık görünce sevindim heycanlandım valla:)neyse kapat duvagını tam bitirince açıyoruz duvakları ok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…