Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hadi ya gelin artıkk..aybikeeeeee naptın kıs kırdınmı zincirleri

günaydın canım.yok ya ya varya bacım bende şans yok şans.dün okadar çalışma yaptım ettim bizim paşa geldi yorgunmuş hastaymış ben biranda fısss ne olacak benim halim ya bu adam beni deli etmeye başladı

CAnım günaydın,
Yazdıklarını görünce yazmak istedim sana. Çok geçmiş olsun güzelim, ama herşeyden önce moralini yüksek tutmalısın. Öncelikle eğer İstanbulda isen, sana Beylikdüzü Medicana'yı öneriyorum, orada bir profesör var, ben de ona gitmiştim ilk gittiğimde Prpf Dr. Muzaffer Sarıyar. Ayrıca orada ultrason çeken radyolog bir bayan vardı benle ilgilenen o da çok ilgili taramalarımı itina ile yaptılar. allah korusun eğer ters bir durum olursa ayn ıhastanenin zaten kanser araştırma merkezi var hemen yanıbaşında. Sakın ağlama güzelim, lütfen sağlam dur, belki de radyolog fibrokistik kistleri tehlikeli kitle olarak algılamıştır. Bak benim sol göğsüm fibrokistik meme yapısı denen bir yapıya sahip, 6 ay önce benim sol göğsümde de bir kitle saptandı, fisbrokistik dedi Muzaffer bey ama tedbiren 6 ay sonra tekrar baktır dedi. Geçen ay rutin taramamı yaptırdım bu defa da sol göğsüm temiz ama sağ göğüste birden fazla kisr çıktı, doktor tehlikeli olmadığını söyledi ama ben 2 ay sonra tekrar gidip tarama yaptıracağım, gördüğün gibi ben de yaşıyorum benzer sorunu.

Ama lütfen sakin ol ve üzme kendini.

Kızlar hepinize söylüyorum, lütfen göğüs taramalarınızı rutin olarak yaptırın. Mamografi 50 yaş üstüne çekildiğinden, bizim yaş grubumuza meme ultrasonografisi çektiriliyor. Sizden rica ediyorum, lütfen yılda en az bir defa ihmal etmeyin gidin meme ultrasonlarınızı çektirin, sağlığınızı ihmal etmeyin nolur.

canımm o kadar sevındım kı anlatamam en zoru basardın gerısı corap sokugu goreceksın yarıya kadar gıren yerde esın gıt gel yapsın oyle yaparsa tamamı nasıl gırdı anlamıcaksın bıle...

günaydınnn..aybike plansız yap niyetlenmeden birden olur artık..albunea cnm ya ben hiç test falan yaptırmadm..şikayetmde olmadı..rahlm agzı kanseri riski için cesaret edemdim igneside fiyat yüksek geldi..gögüs taraması falan yaptırmadım yaf kafama takıldı şimdi..

minel çetin rahatsızmış.inş önemli bişeyi yoktur.benim arkadaşta olmuştu doktor sinirden stresten falan olur demişti eğer vajiyi çok stres yaptıysa önceleri olabilir diye dşünüyorum.Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşş..

Günaydın ballarım, napıyosunuz:)?

Bakın ben buradayım seyahat iptal Ya kuzular benim normalde bu günlerde reglimin başlaması lazımdı hatta regl öncesi beliritlerimin çoktan başlaması gerekiyordu ama tık yok hiç. Acaba acaba acaba yoksa ben de yim?

günaydın şekerim.aaaaa o zamn bana kart atamican öylemi neyse başka bi yurt dışı seyehatında kalsın ozamn.
.........'' yüzünüz çok sevimli geldi bi anne sıcaklı hissettim ıııııııı size anne diyebilirmiyimm ''

belinayy nerelrdesin bacım nereye gittin.iki laf edecez kaçıp gidiyon yaww olamzki amaa

bebişim kirpiklerin karışmışmı hamilelerde karşırmış .günün geçtimi canım

Ya canım yok henüz geçmedi, ama benim reglimin başlamasından bir hafta önce belirtiler başlar, karın ağrısı, şişkinlik falan, bir de 1-2 gün erken olur her seferinde ama hala başlamadı birşey en ufak bir belirti bile yok regl olacağıma dair, bir de sabah çok kötü mide bulantısı vardı bende

oh oh iyi olmuş..ne işin var bizsiz yaban ellerde..bizi sensiz komaa:)) amanın teyzemi olcazzz ayyy inşallahhh ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…