Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gunaydın ballarım sekerlerım napıyosunuz varmı gelısmeler patı ıcın halaya baslayalım derım bugun yarın gelın olacak ınşallah .))))
belınay sen ne yaptın varmı sormak ıstedıgın...

gunaydın ballarım sekerlerım napıyosunuz varmı gelısmeler patı ıcın halaya baslayalım derım bugun yarın gelın olacak ınşallah .))))
belınay sen ne yaptın varmı sormak ıstedıgın...

günaydın canm..ben muma peçete sardım inceden kalına deil tamamı 14 14.5 cm oldu uc kısmı inceydi zor oldu ama aldım hepsini..eni kalınlıgı 4cm di galba..sizin kalınlık kaç cm..bugün yarında reglm başlıcak..

cnm bende muma pecete sarmıstım en 10 cm boy 13 14 du galıba senın en 4 cm mı?yanlısmı yazdın?

selamlar arkadaşlar...

benimde reglim biticek yarın ve tekrar denicem, heyecanlıyım inşaallah zorlanma olmaz...

reglden önce 3 kere başarmıştım...

cnm üzme kendini lütfen çok büyük bir adım atmışsın sen,tahrişli olmasına rağmen alabilmişsin demek ki tahriş olmasa hepsini alabilicektin böyle düşün..
eşinide kafana takma biliyorum insan üzülür böyle yapınca ama vaji geçince hepsi geçicektir emin ol eşinde düzelicektir.
senin adına çookk sevindim inan...sil gözyaşlarını tadını çıkar bununnnnnn

burcum86'ya katılıyorum... sen mutlu olmalısın, erkekler bazen anlayışsız olabiliyorlar, hepimiz az çok yaşadık bu tarz durumları... hadi hayırlı olsun :)

İnşallah, acı oluyormu peki?

öncesinde egzersiz yapıyorum... 3. denememde biraz acı oldu ama o da kendimi kasmamdan kaynaklandı.. kastığımı anladığm anda rahatlamaya çalıştım, ağrı hafifledi....

doktorumla konuştum 1 ay boyunca parmak egzersizlerine devam et ihmal etme dedi... yendik diye tamamen bırakma yok yani.. alışana kadar egzersizlere devam...

bu arada maddi durumu olmayan ve ankarada olan arkadaşlara doktorumu önermek istiyorum.. ben şans eseri keşfettim doktorumu..

numune hastanesinin doktoru.. doç.dr. cebrail kısa - psikiyatri uzmanı...

çok ilgili bir doktor, ramazan ayının başında başladım terapilere, forumunda etkisiyle tabi 30 eylülde yendim :)

İnşallah, acı oluyormu peki?

öncesinde egzersiz yapıyorum... 3. denememde biraz acı oldu ama o da kendimi kasmamdan kaynaklandı.. kastığımı anladığm anda rahatlamaya çalıştım, ağrı hafifledi....

doktorumla konuştum 1 ay boyunca parmak egzersizlerine devam et ihmal etme dedi... yendik diye tamamen bırakma yok yani.. alışana kadar egzersizlere devam...

bu arada maddi durumu olmayan ve ankarada olan arkadaşlara doktorumu önermek istiyorum.. ben şans eseri keşfettim doktorumu..

numune hastanesinin doktoru.. doç.dr. cebrail kısa - psikiyatri uzmanı...

çok ilgili bir doktor, ramazan ayının başında başladım terapilere, forumunda etkisiyle tabi 30 eylülde yendim :)

bu arada doktorum terapi esnasında kitap aldırdı bana ve onun kitabını okuyordum sürekli.. kitabı şimdi isteyen birine gönderebilirim...

hmm, ama ben olunca parmak egzersizini filan birakdim, bu yüzden hem acı hem zevksizlik oluyor galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…