- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.261
öncelikle hepinize merhaba kızlar.bilenler vardır bende 11 aydır bu sorunla ugraşıyordum.hatırlarsanız dr süleyman eserdagdan randevu aldım ve gidecegimi söylemiştim.1 hafta önce gittim.kapıdan girdiğimde ayaklarım titriyordu dokunsalar aglayacaktım daha sonra sıramız geldi ve süleyman beyin yanına girdim daha kapıdan ılk gırdıgımde guler yuzu sıcak kanlılıgı ve bır doktor degılde bır arkadas gıbı yaklasması benı rahatlatmaya yetti benımle konustu sorunlarımı dinledi ve bana buraya gelerek sen vajınısmusu yendin dedi ertesi gun seanslarım basladı saolsun orada suleyman beyin ekıbı ayla hanım nurselı hanım gulsen hanım bana cok ama cok yardımcı oldular.hergun seansın bıtımınde eve gelıyordum ve hemen ertesi gun olsunda yıne gıdeyım bi an once kurtuluyum ıstıyordum ve tam 4 seans sonunda mutlu sona ulastım yeneli 3 gün oldu artık vajınısmus belasından kurtuldum 2kez denedım ve en ufak acı hıssetmedım ben vajınısmusu beynımde bıtırdım.Ve soyluyorum benım gıbı kendı beceremeyen varsa deneyıpte hergunu zehır olan varsa hıc vakıt kaybetmesın yalvarırım bu sorunu daha fazla uzatmayın.size doktorun adresini ve telefonunu vericem arayıp konusun sızde ıkna olacaksınız eminim suanda denemelerime hergun devam edıcem bi an once hamıle kalmak ıstıyorum ALLAHIN iznıyle.hepiniz bunu ıstıyosunuz bılıyorum lutfen kendınızı bu lanet sorun yuzunden harap edıp kırmayın.hem maddi hemde manevi destekleriyle yanımda olan süleyman beye burdanda sonsuz teşekkurlerımı sunuyorum..Artık gebelıgımdede gorusecegız inşallah..yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana JİNEKOLOG OP.DR SÜLEYMAN ESERDAĞ
ADRES:TUNUS CADDESİ NO:48/11 KAVAKLIDERE HERA KADIN SAĞLIĞI MERKEZİ TEL:0312 426 85 25 DOKTORUN CEP NO:0532 452 06 56 ANKARA
kızlar mersin maraş antep osmaniye adana hatayda olabilir bu çevrelerde bu konuyla ilgili bildiğiniz önerebilceğeiniz doktor varmı
kızlar mersin maraş antep osmaniye adana hatayda olabilir bu çevrelerde bu konuyla ilgili bildiğiniz önerebilceğeiniz doktor varmı
öncelikle hepinize merhaba kızlar.bilenler vardır bende 11 aydır bu sorunla ugraşıyordum.hatırlarsanız dr süleyman eserdagdan randevu aldım ve gidecegimi söylemiştim.1 hafta önce gittim.kapıdan girdiğimde ayaklarım titriyordu dokunsalar aglayacaktım daha sonra sıramız geldi ve süleyman beyin yanına girdim daha kapıdan ılk gırdıgımde guler yuzu sıcak kanlılıgı ve bır doktor degılde bır arkadas gıbı yaklasması benı rahatlatmaya yetti benımle konustu sorunlarımı dinledi ve bana buraya gelerek sen vajınısmusu yendin dedi ertesi gun seanslarım basladı saolsun orada suleyman beyin ekıbı ayla hanım nurselı hanım gulsen hanım bana cok ama cok yardımcı oldular.hergun seansın bıtımınde eve gelıyordum ve hemen ertesi gun olsunda yıne gıdeyım bi an once kurtuluyum ıstıyordum ve tam 4 seans sonunda mutlu sona ulastım yeneli 3 gün oldu artık vajınısmus belasından kurtuldum 2kez denedım ve en ufak acı hıssetmedım ben vajınısmusu beynımde bıtırdım.Ve soyluyorum benım gıbı kendı beceremeyen varsa deneyıpte hergunu zehır olan varsa hıc vakıt kaybetmesın yalvarırım bu sorunu daha fazla uzatmayın.size doktorun adresini ve telefonunu vericem arayıp konusun sızde ıkna olacaksınız eminim suanda denemelerime hergun devam edıcem bi an once hamıle kalmak ıstıyorum ALLAHIN iznıyle.hepiniz bunu ıstıyosunuz bılıyorum lutfen kendınızı bu lanet sorun yuzunden harap edıp kırmayın.hem maddi hemde manevi destekleriyle yanımda olan süleyman beye burdanda sonsuz teşekkurlerımı sunuyorum..Artık gebelıgımdede gorusecegız inşallah..yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana JİNEKOLOG OP.DR SÜLEYMAN ESERDAĞ
ADRES:TUNUS CADDESİ NO:48/11 KAVAKLIDERE HERA KADIN SAĞLIĞI MERKEZİ TEL:0312 426 85 25 DOKTORUN CEP NO:0532 452 06 56 ANKARA
Meraba kızlar nasılsınız albuneaacımm nasılsın cnmmcmm
3 gün oldu hatta nerdeyse 4 gün işe gelmeyince benim net iptal malummm
güzel haberler oldu mu bu arada hiç geçmişe bakamadımm
canım naz8, nilay84, gamzee91, yendi pati22 hemen hemen yendi, sende ne gibi gibi gelişmeler var?
cnm karıştırdın galiba ben yeneli nerdeyse iki ay olacak sende durumlar nasıl yendikten sonra
duvak acık degılkı azıcık araladım acmama az kaldı dıyegünaydıııııınnnn hanımlarrrr..bugün kapıları ben açyorum galiba..hadi gelin artıık...minelçetin bugün inşallah iyi haberlerini alıcz..pati maaşallah keyfini hiç kaçırma tam gaz dvm çok az kalmış..duvagnı açık görünce sevindim heycanlandım valla:)neyse kapat duvagını tam bitirince açıyoruz duvakları ok..
canımm o kadar sevındım kı anlatamam en zoru basardın gerısı corap sokugu goreceksın yarıya kadar gıren yerde esın gıt gel yapsın oyle yaparsa tamamı nasıl gırdı anlamıcaksın bıle...
cnm üzme kendini lütfen çok büyük bir adım atmışsın sen,tahrişli olmasına rağmen alabilmişsin demek ki tahriş olmasa hepsini alabilicektin böyle düşün..
eşinide kafana takma biliyorum insan üzülür böyle yapınca ama vaji geçince hepsi geçicektir emin ol eşinde düzelicektir.
senin adına çookk sevindim inan...sil gözyaşlarını tadını çıkar bununnnnnn
burcum86'ya katılıyorum... sen mutlu olmalısın, erkekler bazen anlayışsız olabiliyorlar, hepimiz az çok yaşadık bu tarz durumları... hadi hayırlı olsun :)
canım bak hemen hemen bitti senin, azmine hayranım kız bu kocana ikinci kez yakalanışın e kırmızıyı görünce içi rahat etti mi bari? canım tahrişin geçsin öyle dene sonra acıyı refarans alırsın, sradaki gelin sen olacaksın.
ya kızlar hava çok sıkıcı hiç birşey yapasım yok egzersiz yapmaya kesin karar vermiştim ama şimdi canım hiçbişey yapmak istemiyor ne tavsiye edersiniz bana yenen arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?