Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kızlar hava çok sıkıcı hiç birşey yapasım yok egzersiz yapmaya kesin karar vermiştim ama şimdi canım hiçbişey yapmak istemiyor ne tavsiye edersiniz bana yenen arkadaşlarım

canım yani ille doktor yaptıracak sana ama inan ben kendi adıma söyleyim gidip doktorun masasına yatmak daha zor kendim egzersiz yapmaktan korkuyorsam doktor yapsa daha da korkardım sanırım herkes farklı canım elle bozulmuyor acımıyor insanı tetikleyecek birşey lazım ille eşler yakınacak ağır konuşacak ya da biz bebek diye tutturacağız ya da etrafımız soru soracak yılacağız canımıza tak diyecek anca öyle başlayacağız seni eleştirmek için söylemiyorum canım bunları,ben de 3 yılı geçmişti bugün olmazsa yarın olur diye diye kendimi yedim bitirdim üzüntüden diyabetim bile çıktı ortaya ne için hiç valla enjeksiyon bile daha can yakıcı şimdi kafamı taşlara vurasım var acı biz öyle olacak diye şartladığımız için psikolojik bir acı fizyolojik bir acı yok elini de iyice sık biraz bak o da acıyor yani kendimiz yapıyoruz kendi canımıza bu kadar eziyeti, ne aşamadasın, niye canın istemiyor korkuların ne yazarsan yardımcı olmak isterim, sadece kararlı olup üstüne gitmek gerekiyor.

Şekerlerim, ballarım:)) Çok şükür herşey yolunda lakin 2 gündür acaba hamilemiyim şüphesi taşımaktayım. Sizde durum ne nasılsınız iyimisiniz?:)

busecim nasılsın cnmm nasıl gidiyo egzersizlerrr ne alemdesin

iim canm çok saol geçmişi okuodum yeni gördüm oyüzden gecikti biraz cvbım egzersizler pek de ii sayılmaz öle kendi kendime çabalıorum işte biran önce bitsin istiorum dün pe..s denemesi yaptık tabi olmadı ama kendimi çok kasmıorum artık hergün denicem biadım daha geçicem öne işallahhhhh

canım kadın doğumamı gittin.sıvı neden aldı bi çözümmü varmşş.uf anlatamadım bana biraz daha açıklarmısın.artık bende evt bitti oldu demek istyrm.çok i anlıysn dimi ruh halimi

her evli bayanın yapması gereken bir şeymiş. rahim ağzı kanseri teşhisi açısından. altı ayda bir baktırmak gerekiyormuş.

Şekerlerim, ballarım:)) Çok şükür herşey yolunda lakin 2 gündür acaba hamilemiyim şüphesi taşımaktayım. Sizde durum ne nasılsınız iyimisiniz?:)

iyiyim canım sağol, kaç gün gecikti ilk kez olduktan sonra düzeni değişiyor diyorlar, sen pek istemiyosun ama öyleyse de hayırlısı de canım.

canım 10 gün bekle sonra git doktora

sen çoktan hazırdın zaten canım tebrik ederim.

iyiyim canım sağol, kaç gün gecikti ilk kez olduktan sonra düzeni değişiyor diyorlar, sen pek istemiyosun ama öyleyse de hayırlısı de canım.

Canım benim reglim başlamadan 1 hafta önce karın ağrım başlar göğüslerim şişer bir de akıntı başlar dı normalde ama şimdi hiçbir işaret yok, bugün yarın başlamsı gerekiyor ama hala tık yok, normalde hiç sekmez çünkü belirtielr falan hep aynıdır

canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. bende fibrokistler var. ayrıca solid lezyon diye kistler var. onların içi su değil et parçası. çapı 2,5 cm miş. dün saygın bey ve eşi nazife hanım ile görüştüm. kuzenimin gittiği doktorun ismini söyleyince o işin uzmanı dedi nazife hanım. mutlaka ona git dedi. ama içimde şüphe kalmasınıda istemiyorum. muzaffer beyde aklımda olsun. duruma göre onada gidebilirim. sağol canım. inşallah hiç kimseye Allah çaresiz hastalık çaresiz dert vermesin.

amin canım inşallah

süper işte cnmmm yakındır o zaman inşallah senin halayın da kasmıyosan yakında olacak emin oll
dont worry be happy busecimmmmm

Canım saygın beyin verdiği doktor adını bana da verebilir misin rica etsem?

Canım sen hiç canını sıkma moralini de bozma, iyi şeyler düşün kü iyi şeyler olsun. Alalh' a çok şükür artık herşeyin çaresi var, sakın ümütsizliğe kapılma. Derdi veren Allah dermanını da verir ve RAbbim kimseye taşıyabileceğinden fazla yük vermez. İnşllah tertemiz çıkacak o kistler:)

premenstural sendrom bende de var canım benim de regl öncesi hiçbir belirti yoktu birden oldu ama biz ilk kez ilişki yaşadık ya ondan sonra düzen bozulabiliyormuş canım eskiden hep adet sancısı falan çektiğimde evlenince kalmıyor falan derlerdi belki öyle birşeydir, belki sendrom falan da geçiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…