- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.281
ya kızlar hava çok sıkıcı hiç birşey yapasım yok egzersiz yapmaya kesin karar vermiştim ama şimdi canım hiçbişey yapmak istemiyor ne tavsiye edersiniz bana yenen arkadaşlarım
canm yaa sıkma canını bişe yoktur işallah
canım üzülme lütfen pozitif düşün hemen psikolojini bozma öyle bakıyım yeni gelin.
cok gecmis olsun canimkötü düsünme. insallah hersey güzel olucak. biz burdayiz istedigin zaman istedigin saat buraya hersey yazabilirsin. dualarimiz seninle. kendine iyi bak, sende dua et, canim.
busecim nasılsın cnmm nasıl gidiyo egzersizlerrr ne alemdesin
canım kadın doğumamı gittin.sıvı neden aldı bi çözümmü varmşş.uf anlatamadım bana biraz daha açıklarmısın.artık bende evt bitti oldu demek istyrm.çok i anlıysn dimi ruh halimi
Şekerlerim, ballarım:)) Çok şükür herşey yolunda lakin 2 gündür acaba hamilemiyim şüphesi taşımaktayım. Sizde durum ne nasılsınız iyimisiniz?:)
merhaba kızlar nasılsınız size bişey sorcam ben p.. denemesi yapıyordum bilioysunuz 1 ay önce falan ilk birazını aldım ve kızlık gitti ondan sonra hep yarısına kadar alabildim 3gün öncede yarısından fazlası girdi neyse sorum bu değil,ben önceden her ayın 15inde regl olurdum bu olaydan sonra 11eylülde oldum ve bu ay da 10 ekimde olsum yani kızlıktan sonra adet düzeni değişirmi doktora gitmelimiyim sizce?inşallah regl bitince tamamen alacağım az kaldı hepinizi öpüyorum yenenleri tebrik ediyorum....
kızlar daha 10 dk olmadı hemen sıze haber vermeye pcye kostum
sevınclımıyım hayır..
esım aksam yemekten sonra hadı yapalım dedı ben tahrısımı soyledım
bu sefer cok agır konustu cok kırıldım ..
dıger odaya gıdıp egsersız yapıyım dedım
normalde en buyuk aparatı yarım saat sonra ancak alırdım
ama esım daha 5 .dk yanıma geldı
aparatları görünce kızdı
o an en buyuk aparatı tahrısımden dolayı yanma olmasına ragmen almıstım
bıraz sonra gel azcık beklıyım dedım dınlemedı
vel hasıl aparatı cıkardım dırek p.. denedık ılk olmadı sonra yer degıstırdık
ve p. ıcerı gırdıgını hıssettım o an tahrısten dolayı kanama oldu ve acı
ama sakın kımse korkmasın asla vajıden dolayı degıl kayar gıbı gırdı
ve kesınlıkle aparattakıler gıbı degıl kızlar yumusak esnek ve acıtmıyor kesınlıkle
ama tahrısım cok fena etkıleyınce hemen cıkardı
yarısına kadar gırmıs ben hıc anlamadım bıle
hala esım kızıyor sen aparatlarla zatı ısı bıtırmıssın dıyor
suan sevınmem gerek cok buyuk adım attık p .. ıcerde hıssettım hala ınanamıyorum
ama ağlamak ıstıyorum zatı suan yazarken ağlıyorum.. ne olurdu bıraz anlayıslı olsaydı
tahrıs bıtınce deneseydık . ve hala devam edelım dıyor ...
kızlar egsersız tek kurtulusumuz onun verdıgı guven ve rahatlık kesınlıkle vajıye cozum
ınanın kayar gıbı gırıyor .. oncesı egsersız yapınca
gercı ben 5 dk bıle yapamadım egsersızı
ama etkısı oldu cok.. umarım esım anlayıs gosterır tahrısım gectıgıne emın olunca
kacmıcam tamamen kurtulmak ıstıyorum .. daha aılemden bılenlere soylemeden sıze yazdım kızlar...
canım kendı uzumtumden gecmıse bakmadım haber verıp cıktım
sımdı gecmısı okurken gordum cok gecmıs olsun canım dualarımdasınız hepınız zatı
ama sana ozel dua edıcem ınsallahbız olumlu dusunelım olumlu olsun neolur sıkma canını
ve su avatarı degıs canım kendını salma böyle
sağol paticim. azda olsa kırmızı gelmesine sevindim senin adına. çünkü eşin kırmızıya odaklanmıştı. hayırlı uğurlu olsun canım
iyiyim canım sağol, kaç gün gecikti ilk kez olduktan sonra düzeni değişiyor diyorlar, sen pek istemiyosun ama öyleyse de hayırlısı de canım.
CAnım günaydın,
Yazdıklarını görünce yazmak istedim sana. Çok geçmiş olsun güzelim, ama herşeyden önce moralini yüksek tutmalısın. Öncelikle eğer İstanbulda isen, sana Beylikdüzü Medicana'yı öneriyorum, orada bir profesör var, ben de ona gitmiştim ilk gittiğimde Prpf Dr. Muzaffer Sarıyar. Ayrıca orada ultrason çeken radyolog bir bayan vardı benle ilgilenen o da çok ilgili taramalarımı itina ile yaptılar. allah korusun eğer ters bir durum olursa ayn ıhastanenin zaten kanser araştırma merkezi var hemen yanıbaşında. Sakın ağlama güzelim, lütfen sağlam dur, belki de radyolog fibrokistik kistleri tehlikeli kitle olarak algılamıştır. Bak benim sol göğsüm fibrokistik meme yapısı denen bir yapıya sahip, 6 ay önce benim sol göğsümde de bir kitle saptandı, fisbrokistik dedi Muzaffer bey ama tedbiren 6 ay sonra tekrar baktır dedi. Geçen ay rutin taramamı yaptırdım bu defa da sol göğsüm temiz ama sağ göğüste birden fazla kisr çıktı, doktor tehlikeli olmadığını söyledi ama ben 2 ay sonra tekrar gidip tarama yaptıracağım, gördüğün gibi ben de yaşıyorum benzer sorunu.
Ama lütfen sakin ol ve üzme kendini.
Kızlar hepinize söylüyorum, lütfen göğüs taramalarınızı rutin olarak yaptırın. Mamografi 50 yaş üstüne çekildiğinden, bizim yaş grubumuza meme ultrasonografisi çektiriliyor. Sizden rica ediyorum, lütfen yılda en az bir defa ihmal etmeyin gidin meme ultrasonlarınızı çektirin, sağlığınızı ihmal etmeyin nolur.
minel çetin rahatsızmış.inş önemli bişeyi yoktur.benim arkadaşta olmuştu doktor sinirden stresten falan olur demişti eğer vajiyi çok stres yaptıysa önceleri olabilir diye dşünüyorum.Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşş..
iim canm çok saol geçmişi okuodum yeni gördüm oyüzden gecikti biraz cvbımegzersizler pek de ii sayılmaz öle kendi kendime çabalıorum işte biran önce bitsin istiorum dün pe..s denemesi yaptık tabi olmadı ama kendimi çok kasmıorum artık hergün denicem biadım daha geçicem öne işallahhhhh
"ooo, yavrummmm, ben senin annenim!! "hemen belli olur mu ki yahu hamilelik?
canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. bende fibrokistler var. ayrıca solid lezyon diye kistler var. onların içi su değil et parçası. çapı 2,5 cm miş. dün saygın bey ve eşi nazife hanım ile görüştüm. kuzenimin gittiği doktorun ismini söyleyince o işin uzmanı dedi nazife hanım. mutlaka ona git dedi. ama içimde şüphe kalmasınıda istemiyorum. muzaffer beyde aklımda olsun. duruma göre onada gidebilirim. sağol canım. inşallah hiç kimseye Allah çaresiz hastalık çaresiz dert vermesin.
süper işte cnmmm yakındır o zaman inşallah senin halayın da kasmıyosan yakında olacak emin oll
dont worry be happy busecimmmmm
canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. bende fibrokistler var. ayrıca solid lezyon diye kistler var. onların içi su değil et parçası. çapı 2,5 cm miş. dün saygın bey ve eşi nazife hanım ile görüştüm. kuzenimin gittiği doktorun ismini söyleyince o işin uzmanı dedi nazife hanım. mutlaka ona git dedi. ama içimde şüphe kalmasınıda istemiyorum. muzaffer beyde aklımda olsun. duruma göre onada gidebilirim. sağol canım. inşallah hiç kimseye Allah çaresiz hastalık çaresiz dert vermesin.
Canım benim reglim başlamadan 1 hafta önce karın ağrım başlar göğüslerim şişer bir de akıntı başlar dı normalde ama şimdi hiçbir işaret yok, bugün yarın başlamsı gerekiyor ama hala tık yok, normalde hiç sekmez çünkü belirtielr falan hep aynıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?