- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.301
Canım saygın beyin verdiği doktor adını bana da verebilir misin rica etsem?
Canım sen hiç canını sıkma moralini de bozma, iyi şeyler düşün kü iyi şeyler olsun. Alalh' a çok şükür artık herşeyin çaresi var, sakın ümütsizliğe kapılma. Derdi veren Allah dermanını da verir ve RAbbim kimseye taşıyabileceğinden fazla yük vermez. İnşllah tertemiz çıkacak o kistler:)
cnmmm yeni haberim oldu sıkıntından çook geçmiş olsun ama anladığım kadarıyla kendini bırakmışsın hemen
bak benim de çok yakın 2 arkadaşım yaşadı aynı şyti biri ameliyat oldu ve rahat şu anda doktor birine ameliyat da önermedi hatta
onun da bi sıkıntısı yok şükür bu k adar çabuk koyverme kendini bak bende nerdeyse 1 aydır başka bi rahatsızlığımla ilgili
bi kontrolümle uğraşıyorum ama sıkmamaya çalışıyorum canımı benimde haftaya önemli tahlillerim vara ama dediğim gibi içimi ferah tutmaya çalışıyorum
dua edicem canm senin için inşallah ciddi bişeyin yoktur rabbim şifa versinn
canım sen bugün yedide gitmeyecek miydin doktora?
canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. bende fibrokistler var. ayrıca solid lezyon diye kistler var. onların içi su değil et parçası. çapı 2,5 cm miş. dün saygın bey ve eşi nazife hanım ile görüştüm. kuzenimin gittiği doktorun ismini söyleyince o işin uzmanı dedi nazife hanım. mutlaka ona git dedi. ama içimde şüphe kalmasınıda istemiyorum. muzaffer beyde aklımda olsun. duruma göre onada gidebilirim. sağol canım. inşallah hiç kimseye Allah çaresiz hastalık çaresiz dert vermesin.
kıs kalınlık 10cm mi sen eminmisin..benim en 5. 5bucuk cm..kıs 10cm mümkünmü benim kolumun kalınlıgı 10cm deil sen ne diyosunn:96:
ozel mesaj attım canım bır sorum vardı sağol takıp ıcın :)Paticim, kusura bakma çok cevap yazamıyorum ama yazdıgınız tüm mesajları okuyuyorum, seni de takip ediyorum, sormak istediğin bişey olursa canım her zaman yardımcı olmaya hazırım :))
sağol paticim. azda olsa kırmızı gelmesine sevindim senin adına. çünkü eşin kırmızıya odaklanmıştı. hayırlı uğurlu olsun canım
canım bu eşler aparatı bile kıskanabiliyorlar normal bence doğalarında var sahiplenmek sen ona aitsin ya, ama olsun yola geliyor bak şefkat de göstermiş, aferin kız gece gündüz demeden egzersize odaklandın şimdi de başardın, kutlarım canım.
canım p. eni ortalama 12 15 cm arası acık acık yazıyorum kusura bakma amakıs kalınlık 10cm mi sen eminmisin..benim en 5. 5bucuk cm..kıs 10cm mümkünmü benim kolumun kalınlıgı 10cm deil sen ne diyosunn:96:
cnmcmmm nabersinnn ne var ne yokk kuzucummm var mı bi gelişmeee
cnm saol yaa..iyiym egzersize dvm ediyorum su mum aparat vs. En kalınlıgı kac cm olcak ya orda takıldım ben en son 14.5 15 uzunlugu kalınlıkta 5. 5.5cm aldım..arkadaş kalınlıkta 10cm deyince afalladım şimdi..:96:
paticim kırmızının nerden geldiğini nasıl anladın? madem eşinin takıntısı var nerden geldiğinin ne önemi var?
ozel mesajda belırtım cnm dıs bolgeden
esım ılk sorusu tahrısten dolayımı geldı dedı ve zatı gorunce anladı
esım bu konuda cok dengesız davranıyor neyse tam gelın olayım
bakalım ozaman ne dıcek nasıl davrancak suan kafam allak bullak
bu saat oldu hıc bırsey yemedım ıcım bos gıbı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?