Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnmmm yeni haberim oldu sıkıntından çook geçmiş olsun ama anladığım kadarıyla kendini bırakmışsın hemen
bak benim de çok yakın 2 arkadaşım yaşadı aynı şyti biri ameliyat oldu ve rahat şu anda doktor birine ameliyat da önermedi hatta
onun da bi sıkıntısı yok şükür bu k adar çabuk koyverme kendini bak bende nerdeyse 1 aydır başka bi rahatsızlığımla ilgili
bi kontrolümle uğraşıyorum ama sıkmamaya çalışıyorum canımı benimde haftaya önemli tahlillerim vara ama dediğim gibi içimi ferah tutmaya çalışıyorum
dua edicem canm senin için inşallah ciddi bişeyin yoktur rabbim şifa versinn

Canım saygın beyin verdiği doktor adını bana da verebilir misin rica etsem?

nazife hanım yunus emre hastanesinde çalışıyormuş. oradaki semra hanımı söylediler. ama ben deyince kuzenimin doktoru prof. Cihan Uras. Nazife hanımda Cihan Uras kendini aşmış bir doktordur. mutlaka ona git dedi.

iyidir cnmmm sorma bende bu ay biraz yusuf yusuf oldum ama regl oldum şükürr
bikaç gün daha bekle bakalımmm nolucakkk hala aynı ı eşinde durumlarrr???

ben duygusalım eşimde duygusal. işten geldiği gibi başladı ağlamaya sarıldık hüngür hüngür ağladık. ikimizde bir buçuk yıldır vajinismusa takmıştık. tam mutlu olduk derken böyle olması bizi bir kez daha yıprattı. çok endişeleniyorum. ya bi şey çıkarsa diye

canım bu eşler aparatı bile kıskanabiliyorlar normal bence doğalarında var sahiplenmek sen ona aitsin ya, ama olsun yola geliyor bak şefkat de göstermiş, aferin kız gece gündüz demeden egzersize odaklandın şimdi de başardın, kutlarım canım.

sağol canım. seninde tahlillerin temiz çıkar inşallah. beklemek beni mahfediyor. kimbilir ne zamana biopsi diyecek doktor. inşallah tez zamanda öğrenirim.

allah şifa versin canım, umarım sıkıntı vericek bir durum yoktur.. rabbim yardımcın olsun inşaallah!!!

kıs kalınlık 10cm mi sen eminmisin..benim en 5. 5bucuk cm..kıs 10cm mümkünmü benim kolumun kalınlıgı 10cm deil sen ne diyosunn:96:

Paticim, kusura bakma çok cevap yazamıyorum ama yazdıgınız tüm mesajları okuyuyorum, seni de takip ediyorum, sormak istediğin bişey olursa canım her zaman yardımcı olmaya hazırım :))
ozel mesaj attım canım bır sorum vardı sağol takıp ıcın :)

sağol paticim. azda olsa kırmızı gelmesine sevindim senin adına. çünkü eşin kırmızıya odaklanmıştı. hayırlı uğurlu olsun canım

canım gelen kırmızı tahrısten dolayı dıs kısımdandı neyse sen benı bırakta
kendıne bı gel canım boyle senı gorunce morlaım ıyıce sıfırlanıyor
kendıme sevınemıyorum bıle doktordan geldıgnde muhakkak yaz bıze duamda ve aklımdasın canım

ona özel bırsey bırakmamısım ılk o olcaktı ya sankı o canlı bır nesne töbe töbe
ve hanı zarı bozdugunu hıssetmek ıstıyor aparatla herseyı bıtırmısım en buyuk tepkısı buna
dıyorum ya esıme ragmen bu ılletı yenıyorum
tahrıs bıtsın bu sefer kapıyı kılıtlıyıp egsersız yapıcam sonra deneme
ama cıdden 5 dk lık bır egsersızle okadar kolay oldukı tahrıse ragmen
vajılı arkadaslarım ınanın yenınce aa bu muymus dıceksınız..
azmeden ertelemeyen basarır canım 5 yıl erteledım 10 egsersızde bu raddeye geldım
umarım bu baslıyan arkadaslara ornek olur ve bende hayırlısıyla tamamen bır gelın olurum ..

kıs kalınlık 10cm mi sen eminmisin..benim en 5. 5bucuk cm..kıs 10cm mümkünmü benim kolumun kalınlıgı 10cm deil sen ne diyosunn:96:
canım p. eni ortalama 12 15 cm arası acık acık yazıyorum kusura bakma ama
esının ölçüsünü alıp bakabılırsın ve sakın korkma aparatdan daha rahat p.. alabılıyorsun
yavas yavas aparatı kalınlastır bak nasılda oluyor 10 cm yada 12 1 3 cm :)

rahat ol belinaycımm kızlar yazmışlar yaa etrafının ölçüsü diyee sen ona buna ölçüye falan takılma olaya odaklan

paticim kırmızının nerden geldiğini nasıl anladın? madem eşinin takıntısı var nerden geldiğinin ne önemi var?

paticim kırmızının nerden geldiğini nasıl anladın? madem eşinin takıntısı var nerden geldiğinin ne önemi var?

ozel mesajda belırtım cnm dıs bolgeden
esım ılk sorusu tahrısten dolayımı geldı dedı ve zatı gorunce anladı
esım bu konuda cok dengesız davranıyor neyse tam gelın olayım
bakalım ozaman ne dıcek nasıl davrancak suan kafam allak bullak
bu saat oldu hıc bırsey yemedım ıcım bos gıbı..

canım bence sen eşinle doktora git zarın ne durumda doktor anlatsın sonra ileride sorun yapmasın ben eşime anlattım
bak ben egzersiz yapıyorum esniyecek belki kanama olmaz belki yaparken kendim bozarım ama sonra kuşkuların olmasın
beraber hangi doktora istiyorsan gidelim sonra karışmam dedim ona bir yazı okuttum aslında normal olan kanamamasıymış
kadın kendini hazır hissetmediğinde sıktığında kanama oluyormuş diye ilk tepkisi bana kızmak oldu sana güveniyorum ne diye
bana bunları anlatıyosun diye ama hepsi bir değil kafalarında o düşünce ile büyüyorlar normal karşılıyorum ben erkek egosu.

merhaba arkadaşlar..
egzersizimi yaptım. ama işaet parmağın tamamını henüz alamadım. neden bilmiyorum parmağımı bekletirken içeride,kolum ağrıyorr:)
ama yine denicem.içeriyi hissedince içim bir tuhaf oluyor birde.ama acıma kesinlikle yok.

şekerlerimmm ben kaçıyorumm yarın görüşürüz inşallahh egzersizlere devam ona göre
pati tebrikler bu arada cnm sıkma sen canını olmuş bil zaten olmuş da yanii
belinayy ve aybicee sıra sizde artıkkk okk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…