- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.321
canım bence sen eşinle doktora git zarın ne durumda doktor anlatsın sonra ileride sorun yapmasın ben eşime anlattım
bak ben egzersiz yapıyorum esniyecek belki kanama olmaz belki yaparken kendim bozarım ama sonra kuşkuların olmasın
beraber hangi doktora istiyorsan gidelim sonra karışmam dedim ona bir yazı okuttum aslında normal olan kanamamasıymış
kadın kendini hazır hissetmediğinde sıktığında kanama oluyormuş diye ilk tepkisi bana kızmak oldu sana güveniyorum ne diye
bana bunları anlatıyosun diye ama hepsi bir değil kafalarında o düşünce ile büyüyorlar normal karşılıyorum ben erkek egosu.
şekerlerimmm ben kaçıyorumm yarın görüşürüz inşallahh egzersizlere devam ona göre
pati tebrikler bu arada cnm sıkma sen canını olmuş bil zaten olmuş da yanii
belinayy ve aybicee sıra sizde artıkkk okk
kız belinay canım mezura ile etrafını ölçüyoruz kız çapını değil.:81:
işlhhhhhh.o bebek hayaellerin gerçekleşir.müjde verirsinnnbana guvenıyor aslında bu konuda asla suscak yapıda degılım
hepımızn en hassas konusu bu
esımde anlamaya calısıyorum 5 yılın ustune ve onunda ilki daha once cok sukur onunda baska ılıskısı olmamıs
bunun verdıgı gergınlıkte olabılır bılmıyorum ılerde sorun olursa
doktora gıder kafadakı suphelerı kaldırırız kalmazsada ozaman ona gule gule
5 yıldır cektıgımı ben bılırım ..
suan hıssızım cnm sankı bırı hıslerımı almıs gıtmıs
su tahrıs olmasada hemen tamamen kurtulsam
dedıgın gıbı aslında bıttı bız vajılıler o bolgeye bırsey gırıcegını kabullenememeden boyle olduk
ee bunu atlattım cok sukur aparatsız gergınlık olmadan ılıskıye alıstıgımz gun ıste bayramımız:)
kı ondna sonra hemen bebıs ıstıyorum gece 1 saat bebek hayalı kurduk esımle inşalalh bu gunlerıde goruruz
tum ısteyenlerle ..
ben egz. yaparken akıntım çok oldu bugün , üşüdüm b,raz oyüzden olmuş olabilir mi?sizde de oluyor mu?
allah seni kahretmesinnnnyüregim agzıma geldi benim 12.5 kalınlık boyda 14.5
canım o akıntı normal inşallah denerken de çok olur da rahat yenersin, üşütmekten değildir kayganlaştırıcı sıvı o, tabi fazla kaşıntı falan varsa onu bilemem ama normal sıvı yapış yapış oluyor çekince uzuyor.
kıs kalınlık 10cm mi sen eminmisin..benim en 5. 5bucuk cm..kıs 10cm mümkünmü benim kolumun kalınlıgı 10cm deil sen ne diyosunn:96:
kızlar bende bugun kadın doguma gıttım yıllarıdır akıntım vardı ama normal dıye pek gıtmek ıstememıstım son zamanlarda kokuklu olmaya baslamıstı gıttım doktora durumumu anlattım parmak la baktı ve vajınada yara varmıs onun ıcın akıntım oluyormus ama eskıden kalan bıseymıs o kadar onemlı deıl dedı fitil verdi...ben sımdı bununasıl kullanıcam tedırgın oldu kullanabılırım dedıminş sorun olmaz...
bu arada 2 gundur tık yok bızde yıne esımde sertlesme olmuyor sınırlendı ve bana patladı baska sebeplerden dolayı tartıstık ama onun sınırını cıkarttı bılıyorum suanda konusmuyoruz gıttım kecıboynuzu pekmezı aldım bakalım yıcekmı onu sımdıde onu kafasına takıyor eskıden hıc oyle sorunu olmazdı
Nilayyyyyyyyy hani bana özel mesj yazıcaktın çabuk hemen bekliyorum
nursenim yafyum aydınlattın beni saol bebişimben çoookk heycanlym yahuu..reglmde başlamak üzre akşam pns denesemmi bilemyorum..reglm başlıcakya muma dvm mı etsemm..ayy çok rahatladım ya cm ler kafayı yedirtcekti..10cm den tırsan ben meger 12.5 almışım haberm yok:92: :92:
tatlım ben sana o gece msj yazdım hatta bayagı uzun bı msj yazdım bı kontrol et bakalımmm
Eşin alkol kullanıyor mu ? bir de iş stresi var mı ve eve yansıtıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?