Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlaaaar nerdesiniz.öne hdi dedim ve kendime biçirkin aparat yaptım.8 kulak çubuğunu pamulka beraber streçleim...önce emla kremi sürdüm daha ilk defa bişey yapmama rağmen koca şeyi içime aldım.ne ıkındım ne korktum ewt oluyomuş.o kayıp yerini buldu ama git gel ypamadım.onuda yarın yapıcam....dua edinnn

tebrik ederim cnm çok sevindimm.. devamıda gelicektir eminimm

canım benim......hiç bişey yok daha ilk günden umudum arttı.kızlar dua edelim olsun.bi 3 yıldaha beklemem ben dahaaaa

hiç birşey yok olurmu bu büyük bir adım.. devamı da gelicek. önemli olan bu adımı atabilmek zaten..
en kısa zamanda hepimiz kurtuluruz inş. dua edicem bende

canım bu senin sayende oldu.hiç acımadı.dün gece ki konuşamaızın etkisiyle dersimi yaptım.ohhh alıyorum ve kayıp yerini bulcağına inanıyorum artık.olucak...en kısa zamanda müjde vermek istyrm...haydi kızlarrr

Kızlar çook mutluyum 2 yıllık bır vajınısmus olarak dun gece ıtıbarıyla vajınısmusu yendım.kızlar kendımı okadar ıyı hıssedıyorumkı Rabbım bu dertle uğraşan herkese yardım etsın.ben bunu Dr Süleyman Eserdağ ile yendim kendısıne ne kadar teşekkür etsem azdır.kızlar umarım hepiniz kurtulursunuz...

tebrikler Vaveylam..
Allah başka dert vermesin.
doktor nasıl tedavi ediyor ,size neler anlatıyor? bizi aydınlatabilirmisin?

tebrik ederim canım.inşallah kimse bu dertte kalmaz.

dikkat ettim doktorla yenenler niyeyse hiç nasıl olduğunu anlatmıyor doktorlar mı anlatmayın falan diyorlar acaba?

cnm yeni gördüm,daha yeni okuyabildim geçmişi bugün,tebrik ederim,tam olarak başarmana çok az kalmış,kendini de hiç üzme eşler bazen böyle saçma sapan davranabiliyolar,görmezlikten gelmeye çalış,hedefine odaklan sen canım,halayını çekmeye çok az kaldı,hiç canını sıkma sen,bak ne güzel tahriş olmasaymış hepsini alabiliyomuşsun zaten.

dikkat ettim doktorla yenenler niyeyse hiç nasıl olduğunu anlatmıyor doktorlar mı anlatmayın falan diyorlar acaba?

evet dediğin benim de çok dikkatimi çekti,daha önceleri de bikaç arkadaş da böyle yapmıştı,şu doktora gittim yendim şöyle iyi böyle iyi,ama detayını anlatır mısın,neler yaptırıyo doktor diye sorulduğunda cevap yoktu,valla ben de anlam veremedim,dediğin gibi doktorlar öyle diyo olabilirler,ama kızlar anlatsalar çok güzel olur,çünkü bizim eksik bildiğimiz şeyler mutlaka vardır,keşke anlatsalar da diğer arkadaşlara da faydalaraı olsa,neyse bekleyelim bakalım belki anlatırlar:26:

tebrikler canım,çok sevindim senin adına
detaylı anlatır mısın biraz,nasıl bir tedavi yöntemi uyguladı doktor?buradaki akadaşlar da faydalansın.

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır gıremıyorum ıse baslayınca cok yogun oluyor hep bı kosturma halındeyım bıde bı kac haftadır grıple ugrasıyorum umarım vajılı komse kalmamıstır herkes bu ılletı yenmıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…