- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.341
bu arada doktorum terapi esnasında kitap aldırdı bana ve onun kitabını okuyordum sürekli.. kitabı şimdi isteyen birine gönderebilirim...
kızlaaaar nerdesiniz.öne hdi dedim ve kendime biçirkin aparat yaptım.8 kulak çubuğunu pamulka beraber streçleim...önce emla kremi sürdüm daha ilk defa bişey yapmama rağmen koca şeyi içime aldım.ne ıkındım ne korktum ewt oluyomuş.o kayıp yerini buldu ama git gel ypamadım.onuda yarın yapıcam....dua edinnn
tebrik ederim cnm çok sevindimm.. devamıda gelicektir eminimm
canım benim......hiç bişey yok daha ilk günden umudum arttı.kızlar dua edelim olsun.bi 3 yıldaha beklemem ben dahaaaa
hiç birşey yok olurmu bu büyük bir adım.. devamı da gelicek. önemli olan bu adımı atabilmek zaten..
en kısa zamanda hepimiz kurtuluruz inş. dua edicem bende
canım hepimiz atlatalım işlh..mutlu olalım.kaç yıllık evlisim
Kızlar çook mutluyum 2 yıllık bır vajınısmus olarak dun gece ıtıbarıyla vajınısmusu yendım.kızlar kendımı okadar ıyı hıssedıyorumkı Rabbım bu dertle uğraşan herkese yardım etsın.ben bunu Dr Süleyman Eserdağ ile yendim kendısıne ne kadar teşekkür etsem azdır.kızlar umarım hepiniz kurtulursunuz...
Kızlar çook mutluyum 2 yıllık bır vajınısmus olarak dun gece ıtıbarıyla vajınısmusu yendım.kızlar kendımı okadar ıyı hıssedıyorumkı Rabbım bu dertle uğraşan herkese yardım etsın.ben bunu Dr Süleyman Eserdağ ile yendim kendısıne ne kadar teşekkür etsem azdır.kızlar umarım hepiniz kurtulursunuz...
kızlar daha 10 dk olmadı hemen sıze haber vermeye pcye kostum
sevınclımıyım hayır..
esım aksam yemekten sonra hadı yapalım dedı ben tahrısımı soyledım
bu sefer cok agır konustu cok kırıldım ..
dıger odaya gıdıp egsersız yapıyım dedım
normalde en buyuk aparatı yarım saat sonra ancak alırdım
ama esım daha 5 .dk yanıma geldı
aparatları görünce kızdı
o an en buyuk aparatı tahrısımden dolayı yanma olmasına ragmen almıstım
bıraz sonra gel azcık beklıyım dedım dınlemedı
vel hasıl aparatı cıkardım dırek p.. denedık ılk olmadı sonra yer degıstırdık
ve p. ıcerı gırdıgını hıssettım o an tahrısten dolayı kanama oldu ve acı
ama sakın kımse korkmasın asla vajıden dolayı degıl kayar gıbı gırdı
ve kesınlıkle aparattakıler gıbı degıl kızlar yumusak esnek ve acıtmıyor kesınlıkle
ama tahrısım cok fena etkıleyınce hemen cıkardı
yarısına kadar gırmıs ben hıc anlamadım bıle
hala esım kızıyor sen aparatlarla zatı ısı bıtırmıssın dıyor
suan sevınmem gerek cok buyuk adım attık p .. ıcerde hıssettım hala ınanamıyorum
ama ağlamak ıstıyorum zatı suan yazarken ağlıyorum.. ne olurdu bıraz anlayıslı olsaydı
tahrıs bıtınce deneseydık . ve hala devam edelım dıyor ...
kızlar egsersız tek kurtulusumuz onun verdıgı guven ve rahatlık kesınlıkle vajıye cozum
ınanın kayar gıbı gırıyor .. oncesı egsersız yapınca
gercı ben 5 dk bıle yapamadım egsersızı
ama etkısı oldu cok.. umarım esım anlayıs gosterır tahrısım gectıgıne emın olunca
kacmıcam tamamen kurtulmak ıstıyorum .. daha aılemden bılenlere soylemeden sıze yazdım kızlar...
evet canım. sanırım doktor muayenehaneye akşam geliyormuş. akşam 7 de orda olucam.
dikkat ettim doktorla yenenler niyeyse hiç nasıl olduğunu anlatmıyor doktorlar mı anlatmayın falan diyorlar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?