- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.361
canım senin nasıl gidiyor yendikten sonraki süreç sende nasıl?
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır gıremıyorum ıse baslayınca cok yogun oluyor hep bı kosturma halındeyım bıde bı kac haftadır grıple ugrasıyorum umarım vajılı komse kalmamıstır herkes bu ılletı yenmıstır
Kızlar çook mutluyum 2 yıllık bır vajınısmus olarak dun gece ıtıbarıyla vajınısmusu yendım.kızlar kendımı okadar ıyı hıssedıyorumkı Rabbım bu dertle uğraşan herkese yardım etsın.ben bunu Dr Süleyman Eserdağ ile yendim kendısıne ne kadar teşekkür etsem azdır.kızlar umarım hepiniz kurtulursunuz...
cn mgeçmiş olsun,bu aralar hereks grip malum havalar bozdu artık.valla burda da durumlar fena değil,günbegün bi arkadaşımız yeniyo,egzersiz yapanlara da moral oluyo tabi bu.
canım gönderemesendea adını istyrm ltfnnn[/QUO
kitabın adı:
VAJİNİSMUS: Kadın Bedeninin Cinselliği Reddedişi - yazarı: Doç. Dr. CEBRAİL KISA
kitabı ankarada dost kitabevinden almıştım...
inşaallah kısa zamanda yenersin!!!
cnm fena sayılmaz,her geçen ilişkide daha iyi oluyodu,sonra da regl girdi araya dün bitti reglim daha,bakalım bugünlerde gene yaparız ama gene bende biraz endişe var,olacağını biliyorum ama sen de anlarsın beni heyecanlanıyorum gene de.senin nasıl gidiyo canım?
süreç aynı canım benim de regl girdi sonrası için endişelerim vardı ama sorun yok his de yok, dediğin doğru ben de heyecanlanıyorum.
ınsallah canım herkes yener yuvalar senlenır...hamıleyken grıp daha zor oluyor ılac alamıyorsun sadece ıhlamurla ıdare edıyorsun bakalım dıkkat etmeye calısıyorum
dikkat ettim doktorla yenenler niyeyse hiç nasıl olduğunu anlatmıyor doktorlar mı anlatmayın falan diyorlar acaba?
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır gıremıyorum ıse baslayınca cok yogun oluyor hep bı kosturma halındeyım bıde bı kac haftadır grıple ugrasıyorum umarım vajılı komse kalmamıstır herkes bu ılletı yenmıstır
dikkat ettim doktorla yenenler niyeyse hiç nasıl olduğunu anlatmıyor doktorlar mı anlatmayın falan diyorlar acaba?
öyle bakalım zamanla bu heyecan da geçer hrld,valla artık bebek istiyorum zaten,bikaç gün sonra ovaluasyon dönemim başlıyor,bakalım başlıycaz çalışmalara,allahım nasip eder inş isteyen herkese
aynen canım, ben de sırf alışıyım beynim iyice kabullensin diye yapıyorum çalışmaları ve tabi ki bebek için.
kızlaaaar nerdesiniz.öne hdi dedim ve kendime biçirkin aparat yaptım.8 kulak çubuğunu pamulka beraber streçleim...önce emla kremi sürdüm daha ilk defa bişey yapmama rağmen koca şeyi içime aldım.ne ıkındım ne korktum ewt oluyomuş.o kayıp yerini buldu ama git gel ypamadım.onuda yarın yapıcam....dua edinnn
canım bu senin sayende oldu.hiç acımadı.dün gece ki konuşamaızın etkisiyle dersimi yaptım.ohhh alıyorum ve kayıp yerini bulcağına inanıyorum artık.olucak...en kısa zamanda müjde vermek istyrm...haydi kızlarrr
Kızlar çook mutluyum 2 yıllık bır vajınısmus olarak dun gece ıtıbarıyla vajınısmusu yendım.kızlar kendımı okadar ıyı hıssedıyorumkı Rabbım bu dertle uğraşan herkese yardım etsın.ben bunu Dr Süleyman Eserdağ ile yendim kendısıne ne kadar teşekkür etsem azdır.kızlar umarım hepiniz kurtulursunuz...
dısarda bulusup oturup uzunca konustuk esımle onunda haklı oldugu noktalar varcnm yeni gördüm,daha yeni okuyabildim geçmişi bugün,tebrik ederim,tam olarak başarmana çok az kalmış,kendini de hiç üzme eşler bazen böyle saçma sapan davranabiliyolar,görmezlikten gelmeye çalış,hedefine odaklan sen canım,halayını çekmeye çok az kaldı,hiç canını sıkma sen,bak ne güzel tahriş olmasaymış hepsini alabiliyomuşsun zaten.
canım sağol paylaşımın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?