Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım senin nasıl gidiyor yendikten sonraki süreç sende nasıl?

cnm fena sayılmaz,her geçen ilişkide daha iyi oluyodu,sonra da regl girdi araya dün bitti reglim daha,bakalım bugünlerde gene yaparız ama gene bende biraz endişe var,olacağını biliyorum ama sen de anlarsın beni heyecanlanıyorum gene de.senin nasıl gidiyo canım?

cn mgeçmiş olsun,bu aralar hereks grip malum havalar bozdu artık.valla burda da durumlar fena değil,günbegün bi arkadaşımız yeniyo,egzersiz yapanlara da moral oluyo tabi bu.

canım tebriklr.....aşamalarını tek tek anlat çnk bizi sen gb ler anlar.yardımcı olki bizde senin gb mutlu olalım

cn mgeçmiş olsun,bu aralar hereks grip malum havalar bozdu artık.valla burda da durumlar fena değil,günbegün bi arkadaşımız yeniyo,egzersiz yapanlara da moral oluyo tabi bu.

ınsallah canım herkes yener yuvalar senlenır...hamıleyken grıp daha zor oluyor ılac alamıyorsun sadece ıhlamurla ıdare edıyorsun bakalım dıkkat etmeye calısıyorum

süreç aynı canım benim de regl girdi sonrası için endişelerim vardı ama sorun yok his de yok, dediğin doğru ben de heyecanlanıyorum.

süreç aynı canım benim de regl girdi sonrası için endişelerim vardı ama sorun yok his de yok, dediğin doğru ben de heyecanlanıyorum.

öyle bakalım zamanla bu heyecan da geçer hrld,valla artık bebek istiyorum zaten,bikaç gün sonra ovaluasyon dönemim başlıyor,bakalım başlıycaz çalışmalara,allahım nasip eder inş isteyen herkese

ınsallah canım herkes yener yuvalar senlenır...hamıleyken grıp daha zor oluyor ılac alamıyorsun sadece ıhlamurla ıdare edıyorsun bakalım dıkkat etmeye calısıyorum

hamilesin demek,ne güzel canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,aman kendine dikkat et ,bebeğine de,çok geçmiş olsun tekrar.

dikkat ettim doktorla yenenler niyeyse hiç nasıl olduğunu anlatmıyor doktorlar mı anlatmayın falan diyorlar acaba?

evet genelde doktorla yenenler ayrıntıyı anlatmıyor :S doktorlar tembihlese bile kim hangi doktor bu siteyi takip ederki yada hangi hastanın kim olduğunu nerden bilir? ama ilginç bi durum

dikkat ettim doktorla yenenler niyeyse hiç nasıl olduğunu anlatmıyor doktorlar mı anlatmayın falan diyorlar acaba?

selam ...

ben doktor artı bu forum sayesinde yendim.. ben anlatıyım doktorun terapisini..

sürekli konuşarak geçiyor aslında.. kitap verdi iki tane onları sürekli okumamı söyledi, bende okudum.. kitaplarda vajinanın yapısı anlatılıyor ve vajinismusa karşı yapılan tedavi yöntemleri ve egzersizler tek tek anlatılıyordu...

doktorda sürekli olarak egzersiz yapmamı istedi. parmak egzersizlerine çok önem veriyordu. günde en az yarım saat yapmamı istiyordu ama ben ilk başlarda çok zorlandım.. ayrıca kendi vücudumu tanımam gerektiğini söylüyordu.. cinselliğin ayıp ve günah olmadığına dair konuşmalar yapıyordu sürekli..

en sinir olduğum taraf, cinsel içerikli film izlemem gerektiğini söylemişti.. bu sayede o olayı normalleştirebilmem mümkün olucakmış zihnimde..

ilk hafta iki kere terapi yaptı, sürekli konuşarak geçiyordu sonra haftada bire düştü.. her seferinde neler yaptığımı sorup yapmam gerekenleri anlatıyordu.. yani biz sürekli konuştuk..

parmak egzersizlerine başladığmda ve iki parmağa çıktığımı söylediğimde, tamamdır sen yendin sayılır artık dedi...
bi süre sonra 3 parmak denedim.. ondan bikaç gün sonra da yendim zaten..

doktorum haberi alınca çok mutlu oldu :))

1 ay egzersizlerini bırakma, hadi hayırlı olsun dedi :))

benim doktor deneyimim bu şekilde.. "psikiyatrist cebrail kısa"

öyle bakalım zamanla bu heyecan da geçer hrld,valla artık bebek istiyorum zaten,bikaç gün sonra ovaluasyon dönemim başlıyor,bakalım başlıycaz çalışmalara,allahım nasip eder inş isteyen herkese

aynen canım, ben de sırf alışıyım beynim iyice kabullensin diye yapıyorum çalışmaları ve tabi ki bebek için.

bı nebze katkım olduysa ne mutlu bana canım :)bende ılk egsersımı msnden aldııgm destekle yapmıstım
bunu asla unutmam elımden ne gelırse ısteyen herkese yardım edıcem
inşallah sende benım gıbı hızlı ılerlıceksın yeterkı erteleme ılk denemede 8 kulak copu supersın
o bolgeye bısey gırebıldıgını beyın anlayınca gerısı hızlıca gelıcek inşallah

vaveylam senın adına cok sevındım bundna sonra ınsallah gercek bır gelın olursun :)
ah bıde detaylı nasıl yendıgımızı anlatsak...

kesınlıkle katılıyorum kımse anlatmıyor
yesım hanımın recetısı anlatılmasa ben bukadar kendıme guvenemzdım belkıde
doktorlar anlatmayın desede yenebılcekler ıcın keske anlatsalar ..

dısarda bulusup oturup uzunca konustuk esımle onunda haklı oldugu noktalar var
ben kendımı ıfade etmeye calısıtm once kotu bır konusma gectı sonra soz verdı
olumsuz tepkı vermıcegıne ve kan olayınıda kafaya takmıyormus bana guvenı tam
bu konuyu bır daha acma dedı.. umarım aldıgı bu kararları ılıskı esnasında uygular
ya bısey sorcam yenen arkadaslar sızdede oturamama problemı oldumu ılk gunlerde
sankı hafıf baskı gıbı

paticim yok olmadı öyle şeyler oturamamak falan sanki hiç bir şey olmamış gibiydi sadece şişkinlik oluyor karında o kadar, senin tahrişinden dolayıdır canım, senin adına sevindim konuşabilmenize, herşey güzel olacak canım.

uygular canm eşin verdiği sözleri,sen canını sıkma yeterki,onların da dengeleri bozuluyo haliyle,onlar bizi anlayamıyolar,haliyle biz de onları anlayamıyoruz,bak gittikçe nasıl düzelcek hali,tavırları aynı şekilde senin de,biraz daha sabır canım,az sabretmedik,bundan sonrası bi süreç zaten,herşey yoluna girer,sen merak etme,
ben de oturamama problemi olmadı,ama ilk yendiğim gün tüm vücudum özellikle backalrım bir-iki saat ağrımıştı,kamyon çarpmış gibiydi,sonrakilerde bişey olmadı canım,düzelir yeterki sen rahat ol

paticim bende de olmadı oturamama problemi. onlar abartılı hikayeler :) inanmayın.. sen oturmayı bırak yenince yerinde duramıcaksın sevinçten zıplamaktan :))
şaka bi yana gerçekten öyle bize anlatıldığı gibi korkulacak hiiiiiiiiç bişey yok kızlar...azıcıııııcık bi sızı o kadar. başarınca siz de aynı şeyi diyeceksiniz bu muymuuuuş diyeceksiniz :)
eşinle de daha daha iyi olursunuz inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…