Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah bundan sonrası ıyı olur dedıgınız gıbı sagolun kızlar desteğiniz için
mavicim bende o dedıgın ılk egsersız yaptıgım gun oldu bacaklar okadar tıtremıstıkı
2 gun evde yavru tay gıbı gezmıstım :)

canım ben suan o durumdayım oyle agrı acı yokta nasıl anlatsam
o bolgede nabız atıyor sankı dırek pat oturamıyorum

canım gelen kırmızı tahrısten dolayı dıs kısımdandı neyse sen benı bırakta
kendıne bı gel canım boyle senı gorunce morlaım ıyıce sıfırlanıyor
kendıme sevınemıyorum bıle doktordan geldıgnde muhakkak yaz bıze duamda ve aklımdasın canım

paticim doktora gittim. tıklım tıklım hasta vardı. çok ünlü bir doktormuş. sonra girdim. her iki göğsümün çevresini milim milim bastırdı. çok canım acıdı. sonra % 95 önemli bir şey değildir dedi. kuzenimin ismini söyler söylemez hatırladı. kendi kendime paranoyaklaştım. acaba kuzenim arayıp tam sonuç çıkmadan yiğenime kötü bir şey demeyin demiş olabilirmi diye. biopsi yapılacak her iki memeyede. iğne ile parça alacaklarmış. sonra patolojiye verilecek. yarın sabahtan randevu almayı düşünüyorum. bir kaç ayda bir çağıracağım eğer ebatı daha büyürse alırız dedi. şu an 3 cm miş.

patiii kızlık zarı zaten içerlerde değilki cicim. girişte.

1 senelik evliyim,tedaviye başladım,egzersizler verdiler ,kasma hareketlerini ayna karşısında yapmamı istedi.Parmak hareketini yapamıyorum ,burdan okuyunca biraz güvenim geldi;daha önce forumlara girmediğim için biraz karışık geliyor ,bu hastalığı yaşamış ve atlatmış kişilerle konuşmaya ihtiyacım var,irtibata geçmek istiyorum.

aslında patinin eşi mantık olarak düşünürse benim eşim bu güne kadar niye izin veremedi diye. korkularını birebir kendi gördüğü için sonsuz güvenmesi lazım.

canım kendı kendını uzdugunun farkındasın dımı ?
kotu cıksada sonuc tedavısı mumkun olmuyan bır sey deği
vajıyı yendın sen guclusun canım
patiii kızlık zarı zaten içerlerde değilki cicim. girişte.

canım bılıyorum zarı bu zarla alakalı degıldı
benım herseyım sorunlu sızın gıbı neguzel ılk seferde hersey halolsaydı :)

düzelir eşin canım. fitil kolay ya. sen p..s almış birisin. yavaş yavaş ittir. içeri girer.doktora sorsaydın bu fitil süresince ilişki serbestmi diye

canım içeri aldın daha sonralarında olur ileri geride.

kızlarrr iyiki sizi buldum.2 gündr bi mutluluk var anlatamam.bugün 8 kulak çöpünü aldım ve kendi kaydı....ama bişey girdiği halde kan gelmedi.kızlık yok olabilirmi veya içerdemi.

dikkat ettim doktorla yenenler niyeyse hiç nasıl olduğunu anlatmıyor doktorlar mı anlatmayın falan diyorlar acaba?

evet canım. benim doktorum ürkütmemek adına anlatmasan daha iyi demişti. ama baktım burada anlatılıyor. bende doktor muayenemi anlattım.

dün jinekolağa gittim. sormayı unuttum kızlık zarım ne durumda die

kızlarrr iyiki sizi buldum.2 gündr bi mutluluk var anlatamam.bugün 8 kulak çöpünü aldım ve kendi kaydı....ama bişey girdiği halde kan gelmedi.kızlık yok olabilirmi veya içerdemi.

biz kalın aparatlarla denedik öyle bir kırmızı gelmedi. canım eşinle iyice konuş ben egzersiz yapıyorum de. onunda onayını al. olurda kendin kırmızıyı getirmş olursun sıkıntı yaşama sonra

canım biraz anlatırmısın egzersizlerini nasıl aştınn...

canım ben doktora gittim. serçe parmak büyüklüğünde bir aparat verdi.ama sen evde hazırlayabilirsin. bildiğin muma streç film veya prez. sar üzerine kayganlaştırıcı jel sür. burnundan derin nefes al ağzından ver. ıkın. yerleştir aparatı. nefes verirken içeri ittir. boy boy mumlar var. incesinden kalınına doğru deneyebilirsin. takıldığın yer olursa sorarsın.başarılar

cnm bak doktor da % 95 önemli bişey değildir demiş,aman sen moralini sakın bozma,kötü bişey değildir,olsa bile herşeyin çözümü var artık,sen canını sıkma yeter...tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…