- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.381
paticim yok olmadı öyle şeyler oturamamak falan sanki hiç bir şey olmamış gibiydi sadece şişkinlik oluyor karında o kadar, senin tahrişinden dolayıdır canım, senin adına sevindim konuşabilmenize, herşey güzel olacak canım.
uygular canm eşin verdiği sözleri,sen canını sıkma yeterki,onların da dengeleri bozuluyo haliyle,onlar bizi anlayamıyolar,haliyle biz de onları anlayamıyoruz,bak gittikçe nasıl düzelcek hali,tavırları aynı şekilde senin de,biraz daha sabır canım,az sabretmedik,bundan sonrası bi süreç zaten,herşey yoluna girer,sen merak etme,
ben de oturamama problemi olmadı,ama ilk yendiğim gün tüm vücudum özellikle backalrım bir-iki saat ağrımıştı,kamyon çarpmış gibiydi,sonrakilerde bişey olmadı canım,düzelir yeterki sen rahat ol
paticim bende de olmadı oturamama problemi. onlar abartılı hikayeler :) inanmayın.. sen oturmayı bırak yenince yerinde duramıcaksın sevinçten zıplamaktan :))
şaka bi yana gerçekten öyle bize anlatıldığı gibi korkulacak hiiiiiiiiç bişey yok kızlar...azıcıııııcık bi sızı o kadar. başarınca siz de aynı şeyi diyeceksiniz bu muymuuuuş diyeceksiniz :)
eşinle de daha daha iyi olursunuz inşallah canım :)
ozel mesajda belırtım cnm dıs bolgeden
esım ılk sorusu tahrısten dolayımı geldı dedı ve zatı gorunce anladı
esım bu konuda cok dengesız davranıyor neyse tam gelın olayım
bakalım ozaman ne dıcek nasıl davrancak suan kafam allak bullak
bu saat oldu hıc bırsey yemedım ıcım bos gıbı..
canım bence sen eşinle doktora git zarın ne durumda doktor anlatsın sonra ileride sorun yapmasın ben eşime anlattım
bak ben egzersiz yapıyorum esniyecek belki kanama olmaz belki yaparken kendim bozarım ama sonra kuşkuların olmasın
beraber hangi doktora istiyorsan gidelim sonra karışmam dedim ona bir yazı okuttum aslında normal olan kanamamasıymış
kadın kendini hazır hissetmediğinde sıktığında kanama oluyormuş diye ilk tepkisi bana kızmak oldu sana güveniyorum ne diye
bana bunları anlatıyosun diye ama hepsi bir değil kafalarında o düşünce ile büyüyorlar normal karşılıyorum ben erkek egosu.
ben egz. yaparken akıntım çok oldu bugün , üşüdüm b,raz oyüzden olmuş olabilir mi?sizde de oluyor mu?
canım kendı kendını uzdugunun farkındasın dımı ?paticim doktora gittim. tıklım tıklım hasta vardı. çok ünlü bir doktormuş. sonra girdim. her iki göğsümün çevresini milim milim bastırdı. çok canım acıdı. sonra % 95 önemli bir şey değildir dedi. kuzenimin ismini söyler söylemez hatırladı. kendi kendime paranoyaklaştım. acaba kuzenim arayıp tam sonuç çıkmadan yiğenime kötü bir şey demeyin demiş olabilirmi diye. biopsi yapılacak her iki memeyede. iğne ile parça alacaklarmış. sonra patolojiye verilecek. yarın sabahtan randevu almayı düşünüyorum. bir kaç ayda bir çağıracağım eğer ebatı daha büyürse alırız dedi. şu an 3 cm miş.
patiii kızlık zarı zaten içerlerde değilki cicim. girişte.
kızlar bende bugun kadın doguma gıttım yıllarıdır akıntım vardı ama normal dıye pek gıtmek ıstememıstım son zamanlarda kokuklu olmaya baslamıstı gıttım doktora durumumu anlattım parmak la baktı ve vajınada yara varmıs onun ıcın akıntım oluyormus ama eskıden kalan bıseymıs o kadar onemlı deıl dedı fitil verdi...ben sımdı bununasıl kullanıcam tedırgın oldu kullanabılırım dedıminş sorun olmaz...
bu arada 2 gundur tık yok bızde yıne esımde sertlesme olmuyor sınırlendı ve bana patladı baska sebeplerden dolayı tartıstık ama onun sınırını cıkarttı bılıyorum suanda konusmuyoruz gıttım kecıboynuzu pekmezı aldım bakalım yıcekmı onu sımdıde onu kafasına takıyor eskıden hıc oyle sorunu olmazdı
kızlaaaar nerdesiniz.öne hdi dedim ve kendime biçirkin aparat yaptım.8 kulak çubuğunu pamulka beraber streçleim...önce emla kremi sürdüm daha ilk defa bişey yapmama rağmen koca şeyi içime aldım.ne ıkındım ne korktum ewt oluyomuş.o kayıp yerini buldu ama git gel ypamadım.onuda yarın yapıcam....dua edinnn
dikkat ettim doktorla yenenler niyeyse hiç nasıl olduğunu anlatmıyor doktorlar mı anlatmayın falan diyorlar acaba?
canım içeri aldın daha sonralarında olur ileri geride.
canım kendı kendını uzdugunun farkındasın dımı ?
kotu cıksada sonuc tedavısı mumkun olmuyan bır sey deği
vajıyı yendın sen guclusun canım
canım bılıyorum zarı bu zarla alakalı degıldı
benım herseyım sorunlu sızın gıbı neguzel ılk seferde hersey halolsaydı :)
kızlarrr iyiki sizi buldum.2 gündr bi mutluluk var anlatamam.bugün 8 kulak çöpünü aldım ve kendi kaydı....ama bişey girdiği halde kan gelmedi.kızlık yok olabilirmi veya içerdemi.
canım biraz anlatırmısın egzersizlerini nasıl aştınn...
çorapsız patiksiz durma canım. hangi şehirdesin havalar nasıl bilmiyorum ama ısıtıcıyı mutlaka aç üşüme.
canım gelen kırmızı tahrısten dolayı dıs kısımdandı neyse sen benı bırakta
kendıne bı gel canım boyle senı gorunce morlaım ıyıce sıfırlanıyor
kendıme sevınemıyorum bıle doktordan geldıgnde muhakkak yaz bıze duamda ve aklımdasın canım
paticim doktora gittim. tıklım tıklım hasta vardı. çok ünlü bir doktormuş. sonra girdim. her iki göğsümün çevresini milim milim bastırdı. çok canım acıdı. sonra % 95 önemli bir şey değildir dedi. kuzenimin ismini söyler söylemez hatırladı. kendi kendime paranoyaklaştım. acaba kuzenim arayıp tam sonuç çıkmadan yiğenime kötü bir şey demeyin demiş olabilirmi diye. biopsi yapılacak her iki memeyede. iğne ile parça alacaklarmış. sonra patolojiye verilecek. yarın sabahtan randevu almayı düşünüyorum. bir kaç ayda bir çağıracağım eğer ebatı daha büyürse alırız dedi. şu an 3 cm miş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?