Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

biz kalın aparatlarla denedik öyle bir kırmızı gelmedi. canım eşinle iyice konuş ben egzersiz yapıyorum de. onunda onayını al. olurda kendin kırmızıyı getirmş olursun sıkıntı yaşama sonra

canım yaparken eşimde yanımdaydı.çok şükürki eşimle problem yaşamam çok anlayışlı çok destek veriyo

bazı arkadaşların yazıları sanki reklam kokuyor biraz.karar verdim esasında o bahsi geçen hekime gitmeye ama böyle reklamı da yapıldıkça gıcık oluyorum gitmek istemiyorum

benim burdaki amacim kimsenin reklamini yapmak degil.benim gibi bu sorunu kendi cozemeyenlere destek olmak.kimse istemedigi yere zorla gitmez.gicik oluyosan oda senin sorunun arkadasim ben sadece mutlulugumu paylastim we isteyenlere yol gosterdim hepsi bu oki.ayrica o bahsi gecen hekimin reklama ihtiyaci yok 16 diplomasi sertifikasi var adam zaten dunyaca reklam olmus iciniz rahat olsun..

Son düzenleme:
Kızlar tebrikler için çok teşekkür ediyorum.ya ben bu dertle o kadar uğraştım ki inanın artıık son zamanlarda stresten vücut direncim düşmüştü hasta yatıyordum hep...onun içindirki sizi okadar ıyı anlıyorum ve kurtulmanızı çok istiyorum.tedavi yöntemini anlatmamı istemişsin biliyorum kızacaksınız ama bunu anlatmam size ıyılık olmaz çünkü ben o süre zarfında doktor beyin hastlarıyla görüştüm ve hiçbiri tedavı yöntemini anlatmadı ıyıkide anlatmamışlar inanın eğer anlatsalardı vazgeçerdim ve herkese uyguladıkları yöntem çok farklı...kızlar ben oraya gittiğimde de nasıl bir yöntem uygulayacaklarını bilmıyordum hergün yeni bir şey öğrendim sadece eşimin haberi varmış doktor ona anlatmıs.ve ınanın canımı acıtacak benı uzecek,gururumu incitecek hiçbir şey olmadı çünkü daha önceki yerlerde kendımı berbat hissetmiştım kızlar ben şuan heycanlayım mutluyum size yardımım şu olabılır doğru yere gitmeniz için vesile olabilirim lütfen süleyman eserdağ a gidin ben çok yere gittim ama sonu hep hüsran oldu ama şuan ya ben şaşkınım hiç olmaz dediğim şeyi başardım.kızlar en yakın zamanda umarım hepinizde başarırsınız...sizi seviyorum

canım doktor istanbuladamı....ücret sölüyomu seans başımı verdin..bu konuda biraz bilgi versen..

canım doktor istanbuladamı....ücret sölüyomu seans başımı verdin..bu konuda biraz bilgi versen..

canım benim doktor ankarada..toplam tedavım 4 gun surdu ücretıde o gune bolduk.ücret için ortalama bişey soyluyr ama tabii ilk gorusmede belli oluyor istersen ara bir görüş yaa varya ınan elimden gelse şu pc nın içine gircem oyle konuşcam bole yazarak yapamıyorum

canım kendim aşacağıma inanıyrm iki gündr ama olmazsa yapamazsak gidicem doktora.işin kötüsü kenarda para yok eşim işten ayrıdı.neyse yapçaz bişiler.

canım bu akşam 12 kulakçubuğunu aparat yaptım prezer....denedim aldım hepsini.inan biraz daha umudum arttı çnk başı girince gerisini hiç anlamıyrm kayıp gidiyo.işlh eşimlede tamamen denicez...bikaç güne regl olcam.gene aksıcak unuturum diyekorkuyorum.eşimle denerkende aynada bakıp başını ben sokup öle devam edelim dedim.bikaç denemeden sora işlh rabbim izin verirse olsa....bizde bebek hayali yapıyoruzzzz.yılbaşında hamile olsan aşkım ya diyo eşim.işlhhhhh

msn actım senı goremedım uyku tutmadı bırde buraya bakıyım dedım yazmıssın
canım parmak egsersızı denesen artık yada mum alsan yavas yavas kalınlastırırsın
esınde sana destek o bıle sana parmak egsersızıyle yardımcı olur
bakarsın regl olmadan kurtulmussun bıle :)
yılbasına toplu hamıle gırerız inşallah :)

O zaman doğru adrestesin arkadaşım:)), Burada bu hastalığı yen ifarkeden, yenen birçok arkadaş var. SEn bize hikayen ien baştan anlat bakalım, tedaviye kime ya da nereye gidiyosun? Bizler her zaman yardımcı oluruz sana.

dikkat ettim doktorla yenenler niyeyse hiç nasıl olduğunu anlatmıyor doktorlar mı anlatmayın falan diyorlar acaba?

nursenacım, doktor farklı birşey demiyorki zaten, aşkolsun ayrıca, ben doktordan aldıgım tüm tecrübelerimi paylaştım:))) Lakin diğer arkadaşlara da gerek olabilir diye yineleyeyim; kızlar doktorlar farklı birşey yamıyorlar ki, parmak yerine dilatörle egzersiz yaptırıyorlar hepsi bu. Bizim burada anlattığımız şeylerin aynısı. Her seansta aparat biraz daha büyüyor ssadece p..s boyuna gelene kadar. Doktora gitmenin avantajı şu, kontrol seanslarında vajinal bir problem var ise, tahriş, kaşıntı vs gibi, onun tedavisini de hemmen yapabiliyosun şekercim:))

haçe hepinize cünaydun da cüzel topiğin güzel hatunlariii eeeeeee bizim küçük suratçıklarımız yokk anaaaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…