- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.421
günaydın bebişim) çakma kuduruk bi haltı beceremiyorum ya offff çok cnm sıkıldıı aparatla tamamım akşam pns denedim olmadı yaa tadım kaçtı..iyiyim diyemicm maleseff..
Yaşasınnnnnnnnnnnnn BAŞARDIMMMMMMMMMMMMM 11 EKİM 2011 22: 30 :)
günaydııın aybikee nabersin çıtır..
Haçrn cünaydınn daa:)) Tirabizonlu celini olaraktan benum da artik bu dilu oğrenmem gerekiyi da:))
bebişim reglin geldimi .trabzonlu gelin
Höytt!!!! Yok öyle moral bozmak bebeem, eminol, hepimiz geçtik o yollardan:)))) P..s denerken farklı hissediyo insan, kasılıyosun yine ister stemez ama hiç sıkma canını güzelim:)) egzersizlerine devam et senAsla moral bozmak yok:)
canım sen dediklerini uygulamaya çalşıyorum adam üzütecem diye korkuyor.neden böyle giyindin diyor.hava değişiyor üşütürsün diyor hahahaahaaa :)))))))
Yatınca sarılırsın üşümem de sen de o zaman:)))))
iidiri yafyumm sen nasılsın.biz aynı gidiyoa senle ya .bende akşam denedim olmadı.yawwww ne edcez biz ya adam kendi isteklerini görüyor işi bitincede ben ortada kalıyorum pofffffff :/
sorma şekerim yaa aynen valla..yaptgm egzersizle kalıyorum okadar ugrasyrum egzersizle tamam pnsle bu defa olcak diyrm adam hooop ucuyo.. Tam hazır ol kıyamyrum herşey sende bitiyo nezaman istersn ozaman vs..hiç motive etmiyo gaz vermiyo yahuu..poff..
nursenacım, doktor farklı birşey demiyorki zaten, aşkolsun ayrıca, ben doktordan aldıgım tüm tecrübelerimi paylaştım:))) Lakin diğer arkadaşlara da gerek olabilir diye yineleyeyim; kızlar doktorlar farklı birşey yamıyorlar ki, parmak yerine dilatörle egzersiz yaptırıyorlar hepsi bu. Bizim burada anlattığımız şeylerin aynısı. Her seansta aparat biraz daha büyüyor ssadece p..s boyuna gelene kadar. Doktora gitmenin avantajı şu, kontrol seanslarında vajinal bir problem var ise, tahriş, kaşıntı vs gibi, onun tedavisini de hemmen yapabiliyosun şekercim:))
canım üstüne alınma herkes kendini bilir, yok sanki çok farklı birşey yapmış gibi anlatıyorlar sonra millet parası yok çoğunun bulup buluşturuyor kendi yapabilecekken doktorla 1-2 günde yenmiş hiç uğraşmayım diyor egzersiz falan unutuyor, karşı değilim doktora falan ama canım milletin elinde sihirli değnek yok ya doktora gidip de yapamayan da var doktor yüzünden gerileyen de şimdi arkadaş yazmış niye yöntemini anlatmadığını diğerleri ürkmesin diye yazmayın diyormuş doktor ben yine de para kaybını düşündüklerinden böyle yaptıklarını düşünüyorum. kendi adıma söylüyorum bu kadar ertelediysem sırf doktorların vurdumduymazlığının sonucu ille büyükşehirlerde olacaksın ille para dökeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?