Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın bebişim) çakma kuduruk bi haltı beceremiyorum ya offff çok cnm sıkıldıı aparatla tamamım akşam pns denedim olmadı yaa tadım kaçtı..iyiyim diyemicm maleseff..

Höytt!!!! Yok öyle moral bozmak bebeem, eminol, hepimiz geçtik o yollardan:)))) P..s denerken farklı hissediyo insan, kasılıyosun yine ister stemez ama hiç sıkma canını güzelim:)) egzersizlerine devam et sen Asla moral bozmak yok:)

canım tebrik edrim.halay çekecemde bizim sarı kafalar ortada yokkk.kız kaçırmışlarmı bizim sarı kafaları

canım sen dediklerini uygulamaya çalşıyorum adam üzütecem diye korkuyor.neden böyle giyindin diyor.hava değişiyor üşütürsün diyor hahahaahaaa :)))))))

saol canım yaa ay inşaallah nebileyim yaa hüsrana ugradım birden beklemydum aparat almadan önc yarısını alyodum pnsn eepns gibl aparat oldu pns olmayınca gerildlm baya ucunu zor aldm olmadı..pns denemeye ara veryorum artık..egzersiz yapcm hep aynı boyutu çok rahat yapana kadar pns yapmıcam..

iidiri yafyumm sen nasılsın.biz aynı gidiyoa senle ya .bende akşam denedim olmadı.yawwww ne edcez biz ya adam kendi isteklerini görüyor işi bitincede ben ortada kalıyorum pofffffff :/

sorma şekerim yaa aynen valla..yaptgm egzersizle kalıyorum okadar ugrasyrum egzersizle tamam pnsle bu defa olcak diyrm adam hooop ucuyo.. Tam hazır ol kıyamyrum herşey sende bitiyo nezaman istersn ozaman vs..hiç motive etmiyo gaz vermiyo yahuu..poff..

aynı durum bende mevcut şekerim.hazırl olduğunda olsun diyor.yaww adam hazırım işte bitiversin yokkkkkk bekle bekle kaç ay oldu ben isyan edecem nerdeyse adamda tık yok

canım üstüne alınma herkes kendini bilir, yok sanki çok farklı birşey yapmış gibi anlatıyorlar sonra millet parası yok çoğunun bulup buluşturuyor kendi yapabilecekken doktorla 1-2 günde yenmiş hiç uğraşmayım diyor egzersiz falan unutuyor, karşı değilim doktora falan ama canım milletin elinde sihirli değnek yok ya doktora gidip de yapamayan da var doktor yüzünden gerileyen de şimdi arkadaş yazmış niye yöntemini anlatmadığını diğerleri ürkmesin diye yazmayın diyormuş doktor ben yine de para kaybını düşündüklerinden böyle yaptıklarını düşünüyorum. kendi adıma söylüyorum bu kadar ertelediysem sırf doktorların vurdumduymazlığının sonucu ille büyükşehirlerde olacaksın ille para dökeceksin.

yaww gwlwn giden oluyor sayfayı biri görcek diye pc başında donup kalıyor gözlerim millet dicek ne oldu bu kıza aniden sayfayı aşağıda alamıyorum

merhaba canım bende doktorla yenenlerdenım ve yeneli 4 gun oldu.doktora gıtmeden once buranın takıpcısı oldum burada yazan parmak egzersızı aparat denemeye calıstım ama yapamadım cunku korkagın tekıydım her yapısım husranla sonuclandı bı yerden aıle baskıları cocuk yokmu bı yerde esim benım yuzumden gunden gune hastalıga dogru gıdıyor sonucta erkek ve baktım yapamıyorum en sonunda bu doktoru buldum hemde burda bu doktorla yenenlerın oykulerını okuyup gıttım daha fazla bekleyemezdım cunku benım kendıme guvenım yoktu tek basıma yapamayacaktım neysekı gıttım ve bitti. haaa cokmu param var yok ne ben calısıyorum nede eşim.ama babamdan borc aldık.bazı arkadaslar benım bu doktorun reklamını yaptıgımı soylemıs doktor benım babamın oglu degılkı reklamını yapayım hem adamın reklama ıhtıyacı olsa turkıyede bu ısı yapan sayılı kişilerden olmazdı benım amacım eger yapamıyorsanız aylarca deneyıp olmuyosa bı turlu yenemıyosanız yol gostermek ben yendım ALLAH kımseye yasatmasın gıdıp gıtmemek herkes kararını kendı verıyor kımse zorla bırsey yaptırmıyor.....Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…