Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sızdemı dr süleyman eserdagla yenenlerdensınız :)))tedavınız ne zaman bitti benımkı 7 10 2011de bitti sızınle karsılasmıs olabılırız eger yakın tarıhlerde tedavi gorduysek

Son düzenleme:

Nursenacım, haklısın güzelim, ozi nin dedikelrin i hatırlasanıza, dpktora gidin diyo, sanki doktor farklı birşey yapıyor. Aynı şeyler ya, ya parmak ya aprat hep egzersiz hep egzersiz. Ben en dar zamanımda 3000 tl ödedim, şunu inkar edemem, egzersizlere başlamamda ve ilk seans sonrası motive olmamda sagolsun doktorumun payı çok büyük ama burada bizim anlattıgımız egzersizler zaten doktorların verdigi egzersizler. Ben de o yüzden yeni gelen arkadaşlara kendiniz deneyin önce diyorum, egzersiz yapın, çünkü EGZERSİZ YAPAMDAN BU İŞİN ÇÖZÜMÜ YOOKK:))) Kısmetse ben de bu cuma doktoruma gidicem, hem teşekkür etmek hem de kontrol için:))

dün akşamki denememde yine olmadı ((
önce eş parmak egzersisiyle başladık 2 parmak alabiliyorum sonrasında p...s geçtik ama yine tıkandık olmadı artık eşimin mutsuzluğunu gördükçe daha kötü oluyorum ..
bi kitaptan bahsetmişler acaba alsammı??

Kızlar, canlarım, bu illet iyenmiş ve sizin geçtiğiniz yollardan geçmiş biri olarka söylüyorum, vsjinismusla mücadele etmek mehter yürüşüyüne benzer, 1 ileri, 2 geri. Bir gün egzersizlerinizi en büyük aparatla gayet güzel yaparken ertesi gün parmakla bile egzersiz yapamayabilirsiniz. P..s boyu aparatla egzersiz yaparken p..s denersiniz, yapamayabilirsiniz. Birgün yarıya kadar eşinizle denerken p..s i yarıya kadar alabilirsiniz ertesi gün hiçbirşey yapamayabilirsiniz. Bunlar emin olun ÇOK NORMAL!! Egzersi yapmaktaki amacımız vajinamızı tanımak ve oraya birşeylerin girebileceğini idrak etmektir, ki bunu yapabildikçe eşlerimizle de ilişkiye girebileceğimizi daha iyi anlarız. Tedav isürecinde çeşitli olumsuz durumlarla karşılaşmaız emin olun her zamna olacak. hep söylüyorum, bu illeti yenmekteki en büyük silahımız ASLA VAZGEÇMEMEK!! Lütfen olumsuz bir durumla karşılaştığınzda umutsuzluğa kapılmayın kızlar, emin olun bu durum kesinlikle geçici ve hepimiz yaşadık bunları. Bunları yaşadıkça sakın moralinizi bozup pes etmeyin, vajinismusun sizi psikolojik olarak sinsice yenmesine izin vermeyin, siz sadece egzersizlerineze ve BAŞARACAĞINIZA odaklanın, ve lütfen nianın ben yaptıysam, nursena yaptıysa, jour yaptıysa, venüs yaptıysa, yaslandım yaptıysa, sizler de kesinlikle başaracaksın.

ÜMİTSİZLİĞE YER YOK , HADİ BAKALIM:)))

bak arkadaşım reklam yaptığını söyleyen benim sen geçmiş mesajını dön geri oku bakayım sen ne anlayaadamın reklama ihtiyacı yok derken bile onu savunmaya ve raklama geçiyosun... neyse samimiysen eğer geçmiş olsun ama değil başka amaçların varsa sana diyecek sözüm yok yaşayan bilircaksın.geçmişte böyle sinsi mesajlarla o kadar çok karşılaştıkki kimseye güven kalmadı.sonuçta bende gidecem o doktora ama bu tür durumlarda acaba mı diyorum?

aa yazim nden probleml' .ikiyor kalvyem' bozdum ne yapab'l'r'm albunea ded['n' denerken bozdum sanirsam napmam lzaim b'len varmi

Arkadaşlar,

Zeynepne arkadasıma katılıyorum, gamzecim senin iyi niyetinden şüphem yok tabi iki lakin, zeynebin dediği gibi buraya gelip buram buram reklam kokaraktan şu doktoru tavsiye ediyorum, bunu tavsiye ediyorum diye yazanlar da oldu. Reklamlardı zaten çünkü bu tarz mesajları yazanları bir daha forumda göremedik. Ben doktor tavsiyelerinin, arkadaşların sorması halinde mümkünse özel mesaj olarak verilmesinden yanayım. Açıkçası ben bazen doktorların ya da asistanlarının vs lerinin girip bu forumu okuduklarını buradan haberdar olduklarına inanıyorum, çünkü bizzat yaşadığım bir olay var, ona istinaden de böyle düşünüyorum:))

günaydın şekerlerim balllarımmm nasılsınızz
albuneaaa durumlar nasıl cnm regl oldun mu, hasta olmam inşallah yaaww havalar mahvetti benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…