- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.441
yazamıyorum yaaaaa
Kızlar tebrikler için çok teşekkür ediyorum.ya ben bu dertle o kadar uğraştım ki inanın artıık son zamanlarda stresten vücut direncim düşmüştü hasta yatıyordum hep...onun içindirki sizi okadar ıyı anlıyorum ve kurtulmanızı çok istiyorum.tedavi yöntemini anlatmamı istemişsin biliyorum kızacaksınız ama bunu anlatmam size ıyılık olmaz çünkü ben o süre zarfında doktor beyin hastlarıyla görüştüm ve hiçbiri tedavı yöntemini anlatmadı ıyıkide anlatmamışlar inanın eğer anlatsalardı vazgeçerdim ve herkese uyguladıkları yöntem çok farklı...kızlar ben oraya gittiğimde de nasıl bir yöntem uygulayacaklarını bilmıyordum hergün yeni bir şey öğrendim sadece eşimin haberi varmış doktor ona anlatmıs.ve ınanın canımı acıtacak benı uzecek,gururumu incitecek hiçbir şey olmadı çünkü daha önceki yerlerde kendımı berbat hissetmiştım kızlar ben şuan heycanlayım mutluyum size yardımım şu olabılır doğru yere gitmeniz için vesile olabilirim lütfen süleyman eserdağ a gidin ben çok yere gittim ama sonu hep hüsran oldu ama şuan ya ben şaşkınım hiç olmaz dediğim şeyi başardım.kızlar en yakın zamanda umarım hepinizde başarırsınız...sizi seviyorum
canım üstüne alınma herkes kendini bilir, yok sanki çok farklı birşey yapmış gibi anlatıyorlar sonra millet parası yok çoğunun bulup buluşturuyor kendi yapabilecekken doktorla 1-2 günde yenmiş hiç uğraşmayım diyor egzersiz falan unutuyor, karşı değilim doktora falan ama canım milletin elinde sihirli değnek yok ya doktora gidip de yapamayan da var doktor yüzünden gerileyen de şimdi arkadaş yazmış niye yöntemini anlatmadığını diğerleri ürkmesin diye yazmayın diyormuş doktor ben yine de para kaybını düşündüklerinden böyle yaptıklarını düşünüyorum. kendi adıma söylüyorum bu kadar ertelediysem sırf doktorların vurdumduymazlığının sonucu ille büyükşehirlerde olacaksın ille para dökeceksin.
yaww gwlwn giden oluyor sayfayı biri görcek diye pc başında donup kalıyor gözlerim millet dicek ne oldu bu kıza aniden sayfayı aşağıda alamıyorum
Alt + shift tusuyla önüne bir menü gelecek oradan hemen değiştirebilirsin şekercim:))))
Pardon canim alt + tab tuşu :))
bak arkadaşım reklam yaptığını söyleyen benim sen geçmiş mesajını dön geri oku bakayım sen ne anlayaadamın reklama ihtiyacı yok derken bile onu savunmaya ve raklama geçiyosun... neyse samimiysen eğer geçmiş olsun ama değil başka amaçların varsa sana diyecek sözüm yok yaşayan bilircaksın.geçmişte böyle sinsi mesajlarla o kadar çok karşılaştıkki kimseye güven kalmadı.sonuçta bende gidecem o doktora ama bu tür durumlarda acaba mı diyorum?merhaba canım bende doktorla yenenlerdenım ve yeneli 4 gun oldu.doktora gıtmeden once buranın takıpcısı oldum burada yazan parmak egzersızı aparat denemeye calıstım ama yapamadım cunku korkagın tekıydım her yapısım husranla sonuclandı bı yerden aıle baskıları cocuk yokmu bı yerde esim benım yuzumden gunden gune hastalıga dogru gıdıyor sonucta erkek ve baktım yapamıyorum en sonunda bu doktoru buldum hemde burda bu doktorla yenenlerın oykulerını okuyup gıttım daha fazla bekleyemezdım cunku benım kendıme guvenım yoktu tek basıma yapamayacaktım neysekı gıttım ve bitti. haaa cokmu param var yok ne ben calısıyorum nede eşim.ama babamdan borc aldık.bazı arkadaslar benım bu doktorun reklamını yaptıgımı soylemıs doktor benım babamın oglu degılkı reklamını yapayım hem adamın reklama ıhtıyacı olsa turkıyede bu ısı yapan sayılı kişilerden olmazdı benım amacım eger yapamıyorsanız aylarca deneyıp olmuyosa bı turlu yenemıyosanız yol gostermek ben yendım ALLAH kımseye yasatmasın gıdıp gıtmemek herkes kararını kendı verıyor kımse zorla bırsey yaptırmıyor.....Sevgiler
aa yazim nden probleml' .ikiyor kalvyem' bozdum ne yapab'l'r'm albunea ded['n' denerken bozdum sanirsam napmam lzaim b'len varmi
ALT + SHİFT tuşlarına bir defa bas kuzum, klavyen ingilizceye geçmiş sayemde:))))))))))))))))))))
kızlar cebrail kısanın vajinusmus kitabında bahsetmişler sizce faydası olurmu alsam mı offf yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?