Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım kendim aşacağıma inanıyrm iki gündr ama olmazsa yapamazsak gidicem doktora.işin kötüsü kenarda para yok eşim işten ayrıdı.neyse yapçaz bişiler.

canım ankaradaysan eğer numune hastanesinde psikiyatrist cebrail kısa'ya gidebilirsin.. ben sigorta dışında hiçbir ücret ödemedim...

aybice cnm nasıl gidiyo durumlar var mı bi gelişmee

hoş geldin canım.durumlar aynı ya eşim çok sorun etmiyor kunuyu.yada belli etmiyor. normal yaşamına devam ediyor .ama ben geceleri uyuyamıyorum kaç gündürde başım çatlıyor.buraya gelince saolsun kızlrada biraz rahatlıyorum.yoksa kendimi yiyip bitirecem.senin nasıl gidiyor hamişlik durumu varmı sende.albuneayı bekliyorum bende bakalım bir iki güne belli olur inş

Son düzenleme:
sistemde bozuklu mu var yeni sayfayı açamıyorum

canım cebrail kısanın kitabından ben bahsettim.. ben tedavim boyunca okudum, cünkü o da tedaviye dahildi..

tabi vücudun ve cinsellik hakkında bilgi sahibi oluyorsun.. korktuğun, zihninde büyüttüğün bilgilerin aslında dedikodudan ibaret olduğunu anlaman açısından faydalı...

Valla ben de merakla bekliyorum balım, bugün de başlamadı henüz :))

canım senin nasıl gidiyor doktora falan göründünmü

doktora balayı sonrası hemen gittim alttan muane etti kızlık zarını kontrol etmişti çok ince olduğunu az bi yırtılma kaldığını söylemişti sonraki denememizdede gitti sanırım az bi kan geldi çünkü..ve herhangi bir durum olmadığını herşeyin normal olduğunu söyledi hiç bir ilaç vermedi sadece parmak egz.yap ve 1 ay sonra gel dedi..
herşey normalse niye tam olarak alamıyorum off artık diyorum yaa

canım kendim aşacağıma inanıyrm iki gündr ama olmazsa yapamazsak gidicem doktora.işin kötüsü kenarda para yok eşim işten ayrıdı.neyse yapçaz bişiler.

canım benim inş.aşarsın kendin ama olmazsa sakın ihmal etme bu bir erteleme hastalığı..bizimde kenarda paramız yoktu erkek kardeşimden borç aldık çok zor yaa okadar ıyı anlıyormki

kafanda bunu takıntı haline getirmemeye çalış cnmm, oluruna bırakmış eşin belli ki seni bunaltnanak için belki de
inşallah yakın zamanda yeneceksin cnmmm regl değildin dimi cnmm egzersizlere devam edebiliyo musun peki??
kendini rahatlatmaya bak bitanemmm inan hepimiz yaşadık aynı gel gitleri bi günümüz diğerine uymadı çoğu zaman
albuneaa yazmış ya okumuşsundur bi gün olacak gibi oldu diğer gün tık yokkk
önemli olan sakın vazgeçme devam ett olacakkk illa ki olacakk inşallah
hem burada birbirimiz için varız ve iyi ki varızzz
bende yok cnm şükür biraz tereddütteydim ama regl oldum şükürr istemediğim bi anda olsun istemiyorum hayırlısı

Arkadaşlar ben geçen ay tedavi oldum bir buçuk senelik evliydi m 3 gün sürdü tedavi m ve bu ay ins gebe kalmak istiyorum cook mutluyum mutlaka doktora gidin derim

gamzecim aynı zamanlarda yenmişiz..tebrik ediyorum güzelim....canım benim doktorun reklamını yaptığımızı düşünenlere takılma ben anlamıyorum gercekten ya ben yenmeden önce resmen nette her şeyi didik ediyordum birisi şu doktor iyi gidin dese ona minnettar kalıyordum ve inan hiç reklam felan düşünmedim iyikide düşünmemişim...kızlar şunu samimiyetle söylüyorum bu sefer gittiğimde olmasaydı ben eşimden ayrılacaktım ya Allah rızası için ne olur anlayın böle bişeyin reklamı şunu bunu olur mu???eğer reklamsa Rabbim sorsun..doktora gitmeye karar verme sürecinde beni teşvik eden beni manevi olarak güçlendiren büşraya ve zehraya binlerce kez teşekkürler..nerdeyse hergün konustuk kardeş gibi olduk Allah onlardan razı olsun ve sonra süleyman beyden...

Canım 3 gün sürdü cook basit geçti seanslar keşke başta doktora gitseydim 3 günün sonunda bütün sorun kalktı ve kendime hayret ettim süleyman bey onerırım

sızdemı dr süleyman eserdagla yenenlerdensınız :)))tedavınız ne zaman bitti benımkı 7 10 2011de bitti sızınle karsılasmıs olabılırız eger yakın tarıhlerde tedavi gorduysek

evet gamzecim bende süleymen hocaya gittim..senden birgün sonrada benim tedavim bitti...gamze seni hatırladım sadece ama sadece gözlerimizle konuştuk orda onun dışında ,,günaydın iyi günler,,ne için orda olduğumuzu biliyorduk ama işte sadece gözlerimizle...canım benim hadı bundan sonra bebiş haberleri verriz..opuyorum senii tekrar tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…