- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.461
Yaşasınnnnnnnnnnnnn BAŞARDIMMMMMMMMMMMMM 11 EKİM 2011 22: 30 :)
canım kendim aşacağıma inanıyrm iki gündr ama olmazsa yapamazsak gidicem doktora.işin kötüsü kenarda para yok eşim işten ayrıdı.neyse yapçaz bişiler.
aybice cnm nasıl gidiyo durumlar var mı bi gelişmee
sistemde bozuklu mu var yeni sayfayı açamıyorum
hoş geldin canım.durumlar aynı ya eşim çok sorun etmiyor kunuyu.yada belli etmiyor. normal yaşamına devam ediyor .ama ben geceleri uyuyamıyorum kaç gündürde başım çatlıyor.buraya gelince saolsun kızlrada biraz rahatlıyorum.yoksa kendimi yiyip bitirecem.senin nasıl gidiyor hamişlik durumu varmı sende.albuneayı bekliyorum bende bakalım bir iki güne belli olur inş
canım senin nasıl gidiyor doktora falan göründünmü
canım kendim aşacağıma inanıyrm iki gündr ama olmazsa yapamazsak gidicem doktora.işin kötüsü kenarda para yok eşim işten ayrıdı.neyse yapçaz bişiler.
hoş geldin canım.durumlar aynı ya eşim çok sorun etmiyor kunuyu.yada belli etmiyor. normal yaşamına devam ediyor .ama ben geceleri uyuyamıyorum kaç gündürde başım çatlıyor.buraya gelince saolsun kızlrada biraz rahatlıyorum.yoksa kendimi yiyip bitirecem.senin nasıl gidiyor hamişlik durumu varmı sende.albuneayı bekliyorum bende bakalım bir iki güne belli olur inş
Arkadaşlar ben geçen ay tedavi oldum bir buçuk senelik evliydi m 3 gün sürdü tedavi m ve bu ay ins gebe kalmak istiyorum cook mutluyum mutlaka doktora gidin derim
merhaba canım bende doktorla yenenlerdenım ve yeneli 4 gun oldu.doktora gıtmeden once buranın takıpcısı oldum burada yazan parmak egzersızı aparat denemeye calıstım ama yapamadım cunku korkagın tekıydım her yapısım husranla sonuclandı bı yerden aıle baskıları cocuk yokmu bı yerde esim benım yuzumden gunden gune hastalıga dogru gıdıyor sonucta erkek ve baktım yapamıyorum en sonunda bu doktoru buldum hemde burda bu doktorla yenenlerın oykulerını okuyup gıttım daha fazla bekleyemezdım cunku benım kendıme guvenım yoktu tek basıma yapamayacaktım neysekı gıttım ve bitti. haaa cokmu param var yok ne ben calısıyorum nede eşim.ama babamdan borc aldık.bazı arkadaslar benım bu doktorun reklamını yaptıgımı soylemıs doktor benım babamın oglu degılkı reklamını yapayım hem adamın reklama ıhtıyacı olsa turkıyede bu ısı yapan sayılı kişilerden olmazdı benım amacım eger yapamıyorsanız aylarca deneyıp olmuyosa bı turlu yenemıyosanız yol gostermek ben yendım ALLAH kımseye yasatmasın gıdıp gıtmemek herkes kararını kendı verıyor kımse zorla bırsey yaptırmıyor.....Sevgiler
sızdemı dr süleyman eserdagla yenenlerdensınız :)))tedavınız ne zaman bitti benımkı 7 10 2011de bitti sızınle karsılasmıs olabılırız eger yakın tarıhlerde tedavi gorduysek
belinay gittinmi canım.egzersiz yapıyorsundur inş.yapıverde gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?