- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.481
cnm bak doktor da % 95 önemli bişey değildir demiş,aman sen moralini sakın bozma,kötü bişey değildir,olsa bile herşeyin çözümü var artık,sen canını sıkma yeter...tekrar geçmiş olsun
wuuuu topik bana kalmışş..
Kızlar tebrikler için çok teşekkür ediyorum.ya ben bu dertle o kadar uğraştım ki inanın artıık son zamanlarda stresten vücut direncim düşmüştü hasta yatıyordum hep...onun içindirki sizi okadar ıyı anlıyorum ve kurtulmanızı çok istiyorum.tedavi yöntemini anlatmamı istemişsin biliyorum kızacaksınız ama bunu anlatmam size ıyılık olmaz çünkü ben o süre zarfında doktor beyin hastlarıyla görüştüm ve hiçbiri tedavı yöntemini anlatmadı ıyıkide anlatmamışlar inanın eğer anlatsalardı vazgeçerdim ve herkese uyguladıkları yöntem çok farklı...kızlar ben oraya gittiğimde de nasıl bir yöntem uygulayacaklarını bilmıyordum hergün yeni bir şey öğrendim sadece eşimin haberi varmış doktor ona anlatmıs.ve ınanın canımı acıtacak benı uzecek,gururumu incitecek hiçbir şey olmadı çünkü daha önceki yerlerde kendımı berbat hissetmiştım kızlar ben şuan heycanlayım mutluyum size yardımım şu olabılır doğru yere gitmeniz için vesile olabilirim lütfen süleyman eserdağ a gidin ben çok yere gittim ama sonu hep hüsran oldu ama şuan ya ben şaşkınım hiç olmaz dediğim şeyi başardım.kızlar en yakın zamanda umarım hepinizde başarırsınız...sizi seviyorum
arkadaşım gidin demesi kolay ama kimbilir kaç para verdin eserdağa. sonuçta bu sitede herkes doktora o para çıkarıp veremeyebilir. bende doktora gittim. 2500 tl harcadım. ama buradaki arkadaşlara Allah rızası için anlatıyorum yaptıklarını. sonuçta doktor başka bir şey yapmadı. buradaki egzersizleri birebir uyguladı. herkes senin kadar zengin değil unutma.
Yaşasınnnnnnnnnnnnn BAŞARDIMMMMMMMMMMMMM 11 EKİM 2011 22: 30 :)
canım üstüne alınma herkes kendini bilir, yok sanki çok farklı birşey yapmış gibi anlatıyorlar sonra millet parası yok çoğunun bulup buluşturuyor kendi yapabilecekken doktorla 1-2 günde yenmiş hiç uğraşmayım diyor egzersiz falan unutuyor, karşı değilim doktora falan ama canım milletin elinde sihirli değnek yok ya doktora gidip de yapamayan da var doktor yüzünden gerileyen de şimdi arkadaş yazmış niye yöntemini anlatmadığını diğerleri ürkmesin diye yazmayın diyormuş doktor ben yine de para kaybını düşündüklerinden böyle yaptıklarını düşünüyorum. kendi adıma söylüyorum bu kadar ertelediysem sırf doktorların vurdumduymazlığının sonucu ille büyükşehirlerde olacaksın ille para dökeceksin.
yok yaaaa biz ne güne duruyoz kı, bugün karamsar gördüm seni canım..
yoktunuz yeni geldiniz yafyum..evet bu gün karamsarlık var üstümde..akkamdanmı kaldım ne ayy yagmur var hava baya kapalı oda kararttı içimi..regl olamıyorum sancım başladı her yanım şiştl patlamak üzreyim streslym baya nurseeeeenn:'( eşln iyileşmedimi halaa şifayı fena kapmış anlaşılan çook geçmiş olsun tekrardan sen dikkat et..regln bltmedimi hala deneme yapın bol bol iyileşir ozmanay çok pisimm
canım sen denemelere devam et senin fazla uzun sürmeyecek hem çok yeni evliliğin hem de yenmek için ertelemek yerine adım attın.
naptınız kızlar kim var kim yok
kafanda bunu takıntı haline getirmemeye çalış cnmm, oluruna bırakmış eşin belli ki seni bunaltnanak için belki de
inşallah yakın zamanda yeneceksin cnmmm regl değildin dimi cnmm egzersizlere devam edebiliyo musun peki??
kendini rahatlatmaya bak bitanemmm inan hepimiz yaşadık aynı gel gitleri bi günümüz diğerine uymadı çoğu zaman
albuneaa yazmış ya okumuşsundur bi gün olacak gibi oldu diğer gün tık yokkk
önemli olan sakın vazgeçme devam ett olacakkk illa ki olacakk inşallah
hem burada birbirimiz için varız ve iyi ki varızzz
bende yok cnm şükür biraz tereddütteydim ama regl oldum şükürr istemediğim bi anda olsun istemiyorum hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?