Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sardunya84 canım senin adına çok sevindim merak etme artık eşin de olumlu olarak değişecek 16.sından önce yendin bak isteyince oluyor şimdi çifte kutlama yaparsınız canım.:)))

aybice, belinay, albunea kızlar sabah cevap veremedim kusura bakmayın eşimin enjeksiyon saatiydi daha iyileşmedi evde o yüzden fazla giremiyorum. kızlar üzülmeyin ısrarla devam edin eninde sonunda oluyor moral bozmaya gelmiyor bu dert.

cnm bak doktor da % 95 önemli bişey değildir demiş,aman sen moralini sakın bozma,kötü bişey değildir,olsa bile herşeyin çözümü var artık,sen canını sıkma yeter...tekrar geçmiş olsun

sağol canım. biopsi için bugün 15:30 da gidicem. üç gün içinde sonuç çıkarmış. yanında emla krem getir dediler. sanırım o bölgeyi uyuşturmak için.iğne ile sıvı alacaklarmış içinden.

arkadaşım gidin demesi kolay ama kimbilir kaç para verdin eserdağa. sonuçta bu sitede herkes doktora o para çıkarıp veremeyebilir. bende doktora gittim. 2500 tl harcadım. ama buradaki arkadaşlara Allah rızası için anlatıyorum yaptıklarını. sonuçta doktor başka bir şey yapmadı. buradaki egzersizleri birebir uyguladı. herkes senin kadar zengin değil unutma.

canım sana katılıyorum herkes cesaret edemiyor dr gitmeye yada eşine okadar para verelim gidelim bile diemiyor

kızlar kocalar hakkaten değişiyor eşim her zaman şefkatlidir bana karşı hasta olacağım diye aklı çıkar, ama ben bugüne kadar yatağı topladığını falan görmemiştim ilk defa bugün ben kahvaltı hazırlarken kakmış yatağı düzenlemiş görünce şok oldum şokkk:)))))

işin özü hepinizin dediği gibi doktor farklı bir şey yapmıyor. tek fark para veriyorsun. ben bu topiği daha önce bulsaydım boşuna para vermezdim. ama sağlık olsun ne yapalım. buradaki arkadaşlara tavsiyem sadece jinekolağa gitmek isteyen varsa gitsin kendine baktırsın. ama boşuna tedaviyi doktora yaptırmasınlar.

yok yaaaa biz ne güne duruyoz kı, bugün karamsar gördüm seni canım..

yoktunuz yeni geldiniz yafyum..evet bu gün karamsarlık var üstümde..akkamdanmı kaldım ne ayy yagmur var hava baya kapalı oda kararttı içimi..regl olamıyorum sancım başladı her yanım şiştl patlamak üzreyim streslym baya nurseeeeenn:'( eşln iyileşmedimi halaa şifayı fena kapmış anlaşılan çook geçmiş olsun tekrardan sen dikkat et..regln bltmedimi hala deneme yapın bol bol iyileşir ozman ay çok pisimm

canım Allah kolaylık versin, Allah fakir kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldurur sevindirirmiş ne alaka diyeceksin şimdi sen de üzüldün sonra temiz çıkacak sevineceksin sağlığının değerini daha iyi anlayacaksın..))))

hava kapalı olunca bana da öyle oluyor burda da sabah sağanak vardı şimdi günlük güneşlik, çikolata falan ye tatlı mutlu ediyor,
eşimin bademcikleri iltihaplandı şimdi daha iyi de raporlu evde, deneme yapıyoruz da çok fazla ilaç kullanıyor fazla yorulsun istemiyorum.

canım sen denemelere devam et senin fazla uzun sürmeyecek hem çok yeni evliliğin hem de yenmek için ertelemek yerine adım attın.

reglim bitti canım.egzersiz yapabiliyorum akşam devam edecem.ya güzndüz evde olsam istediğim saatte yapabilirim.akşam gidiyoa eve zamn kısıtlı yemek di şuydu buydu egzersiz yap denemeye geç çok zaman alıyor bedenende yoruluyor insan.hafta sonu ama ohh ne güzel evde olunca saatlerce yapabiliiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…