- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.501
Burdayım ve aynı yerde sayıyorum
evdeysen bi yandan egzersizini yapsana şekerim .hemde bize haber et
naptınız kızlar kim var kim yok
kız albunea senin yerinde olsam çoktan test alırdım eczaneden ben öldüm burda meraktan
buseumutum kıss görüşemedik senle napıyorsun ne alemlerdesiinn .
tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bır kısı daha kurtuldu darısı kurtulamıyanların basına :)Yaşasınnnnnnnnnnnnn BAŞARDIMMMMMMMMMMMMM 11 EKİM 2011 22: 30 :)
günaydın bebişim) çakma kuduruk bi haltı beceremiyorum ya offff çok cnm sıkıldıı aparatla tamamım akşam pns denedim olmadı yaa tadım kaçtı..iyiyim diyemicm maleseff..
iidiri yafyumm sen nasılsın.biz aynı gidiyoa senle ya .bende akşam denedim olmadı.yawwww ne edcez biz ya adam kendi isteklerini görüyor işi bitincede ben ortada kalıyorum pofffffff :/
dün akşamki denememde yine olmadı((
önce eş parmak egzersisiyle başladık 2 parmak alabiliyorum sonrasında p...s geçtik ama yine tıkandık olmadı artık eşimin mutsuzluğunu gördükçe daha kötü oluyorum ..
bi kitaptan bahsetmişler acaba alsammı??
kızlar kocalar hakkaten değişiyor eşim her zaman şefkatlidir bana karşı hasta olacağım diye aklı çıkar, ama ben bugüne kadar yatağı topladığını falan görmemiştim ilk defa bugün ben kahvaltı hazırlarken kakmış yatağı düzenlemiş görünce şok oldum şokkk:)))))
canım sıcak su torban varsa ayağının altına koy.kıs hayırdır neden taşınıyorsunuz işle falan mı alakalı
evet canm eşimin işinden dolayı memleketteki bi bankayla anlaştı oyüzden taşınıoruz bide kışa denk geldi buayın sonuna kadar taşınmamız lazım herşey üstüste geldi yani bunalımlardayım((((((((((zaten sıcakk tutmaya çalışıorum kendimi çok saol canm benm:)))
kıss girme hemen öyle bunalımlara falan.herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda .sonuçta iş dolayısıyla dönüyorsunuz kendini sıkmadan yavaş yavaş toparlan şekerim .herşeyi akışına bırak gülüm
yok yafrum bi planm yok kurdun aklına kuzu sokuyosunkıs ne yapıyorsun .yoksa akşam için değüşük planlar içerisindemisin
yok yafrum bi planm yok kurdun aklına kuzu sokuyosunnapsam ne etsem aceba sende plan varmı bende uygulıyayım gidişatlar eşlermzin kafalar aynı nede olsa
Yok canım 1-2 gün geçti ama sabırla bekleyeceğim ayın 20sine kadar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?