Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız albunea senin yerinde olsam çoktan test alırdım eczaneden ben öldüm burda meraktan

canım sıcak su torban varsa ayağının altına koy.kıs hayırdır neden taşınıyorsunuz işle falan mı alakalı

Yaşasınnnnnnnnnnnnn BAŞARDIMMMMMMMMMMMMM 11 EKİM 2011 22: 30 :)
tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bır kısı daha kurtuldu darısı kurtulamıyanların basına :)

günaydın bebişim) çakma kuduruk bi haltı beceremiyorum ya offff çok cnm sıkıldıı aparatla tamamım akşam pns denedim olmadı yaa tadım kaçtı..iyiyim diyemicm maleseff..

iidiri yafyumm sen nasılsın.biz aynı gidiyoa senle ya .bende akşam denedim olmadı.yawwww ne edcez biz ya adam kendi isteklerini görüyor işi bitincede ben ortada kalıyorum pofffffff :/

kızlar pes etmek yok ben bıle gece bıanda korkuyla uyandım ya yenıdenmı denıcez yapıcaz dıye
kı aslında korkulmıcak bısey oldugunu yasıyarak anladım ama su beyın varya
bır gun yapamazsınız maa hıc ummadıgınız anda olur pes etmek yok aparat kalınlastırın egsersızı cogaltın
bol bol ıcınızde bekletın aparatı ınsallah olucak hepımız basarıcaz dıger arkadaslar gıbı ..

benımkıde agır bırsey kaldırmyım dıye yardım edıyor
bıde ayagıma taktı terlıksız dıger odaya gıtsme pesımden terlık getııryor
corapsız yere basmamam ızın yok :)
ah bıde tam yenıp hamıle kalsam neler degıscek
sırf bunun ıcın bıle daha buyuk gazla yenmeye calısmalıyız kızlar:)

haklısın bebişim ya yarıya kadar aldıkta gerisini getiremiyoz ufff.ben de kalınlaştırarak devam ediyorum bekletiyorum iice alışsın diye. duvağın yarısını açmışsın

canım sıcak su torban varsa ayağının altına koy.kıs hayırdır neden taşınıyorsunuz işle falan mı alakalı

evet canm eşimin işinden dolayı memleketteki bi bankayla anlaştı oyüzden taşınıoruz bide kışa denk geldi buayın sonuna kadar taşınmamız lazım herşey üstüste geldi yani bunalımlardayım ((((((((((zaten sıcakk tutmaya çalışıorum kendimi çok saol canm benm:)))

kıss girme hemen öyle bunalımlara falan.herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda .sonuçta iş dolayısıyla dönüyorsunuz kendini sıkmadan yavaş yavaş toparlan şekerim .herşeyi akışına bırak gülüm

aynen canm bende öle yapıorum zaten akışına bırakıorum ama 2.defa ev toplayıp taşınmak çok gözüme gelio balım yaa(((

arkadaslar bende 8 ay önce yendim vajinusmusu ve ara sıra topiğinize uğruyorum.yazdıklarınızı okuyodum bir iki sey dikkatimi cekti.öncelikle bu vajinusmus konusu cok derin bi konu.kişiler,bedenler,bilinçaltı,aile yapısı,sosyal yasam hepimiz birbirimizden farklıyız tek ortak noktamız o olayı gercekleştirememiz.yani istemsiz kasılmaların yasanması.ben herzaman bu site sayesinde yenen arkadasları canı gönülden kutladım.onlar benden bi adım daha önde.çünkü korkularıyla yüzleşip kendi baslarına halletmeye calıştılar.cok büyük cesaret istiyo o egzersizler bana göre.tekrardan tebrik ediyorum sizleri.normal hastane muayene ücreti değil tabiki bu tedavi.herkes nerden bulup versin su zamanda..öyle az bi para değil.ama dediğim gibi herkesin yapısı farklı.mesela ben doktora gidene kadar vajinama ayna ile bakmış insan değildim.düşünün bendeki korkuyu.kayseride jinekoloğa da gittim krem verdi parmak egzersizi verdi.bende zaten varolan korkum 2 kat oldu parmağı duyunca.hergün ağladım sitede egzersiz yapanları okudukça kendime dahada kızıyordum ben neden yapamıyorum diye(hiçbirzamanda yapamadım zaten .inanın süleyman eserdağa sırf parmak egzersizi yok diye gittim.cokmu zenginim hayır bi şekilde borc bulup denkleştirip gittim sıkıntısınıda cektim bi kaç ay ama 1,5 senelik kabus dolu günlerim geride kaldı..ne süleyman beyin elinde nede baska bir doktorun elinde sihirli bir değnek yok.iş kişinin kendisinde bitiyo. tedaviden sonra diyosun aa bu kadarmıymış bosuna gelmişim diye NANKÖRLÜK ediyosun ama işin zor kısmı tedavinin başı...ve ben kesinlikle kendimi örnek gösteriyorum doktora gitmesem ben ömürboyu o şekilde kalacağımdan emindim.neden bu tür tedavi uygulayan doktorlar tedavi ayrıntılarının söylenmesini istemediğine gelince: insan psikoljisi cok farklı bişey.ben doktora gitmeden önce burdan arastırma yaptım sizlerin yazılarını okudum ama tedavi ücretini öğrenmek için.inanın doktorun egzersizleri nasıl yaptığı konusunda en ufak bir arastırma içine girmedim.yoksa bilinçaltıma yazacaktım onu ve ha şimdi bunu yapacak ha şimdi onu sokacak diye kasacaktım kendimi.herkes sizin kadar cesaretli olamayabilyor canım.lütfen doktora gitmek isteyen arkadaslarımıza yardımcı olalım bu konuda.hiçbir doktor babamızın oğlu değil.neden reklamını yapalım bize ne.yukarıda bi arkadasımız vajinusmusu yeni yenmiş ve sevincini paylaşmak istemiş herkes o mutluluğu tatsın istemiş.tıpkı benim gibi tedaviden sonra üye olup sevincimi paylaşmıştım sizlerle..ben bidaha nerden ankaraya gidecemde görecem süleyman beyi.o kadar para kazanıyorlar bize ne faydaları oluyor.sadece Allah rızası için söylüyoruz.derman arayanlara faydamız olur diye.ben bu konudaki her yorumumda sırf yanlış anlaşılmamak için önce kadınlar kulübü diyorum sonra doktor diyorum.ama herkes kendi basına cözemiyo malesef.rabbim bu dertle uğrasanları bian önce her ne sekilde kurtarırsa kurtarsın ve evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin..doktor ismi veren arkadaslarımızı reklam yapmakla suclamak yerine biraz daha anlayışla karsılarsak,hiçbir cıkar yolu kalmayıp doktora gitmek zorunda kalanlara yol göstermiş oluruz...(caresizlikle gecirdiğim o günlerde bu tarz doktorların var olduğunun bilincinde bile değildim ilk defa burda duydum süleyman beyi,murat beyi...vajinusmus konusunda kendisini seksolog diye adlandıran haydar dümenden baska kimi biliyorduk ,Allahtan internet var kadınlar kulübü varda tavsiye var deneyim var)yazımı kimseyi kırmak,tartışmak maksatlı yazmadığımı bildirmek isterim
sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…