Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sevgili dtk,

Öncelikle sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, tecrüben iburadaki arkadaşlarla da paylaştığın için teşekkür ederiz. Ayrıca düşüncelerini b ukadar güzel bir üslupla yazdıgın için de ayrıca teşekkür ederiz. Forum sayfalarını okurken yeni gelen arkadaşlarda bizi bir konuda yanlış anlıyorlar malesef, o da şu ki, burada kimse sakın doktora gitmeyin demiyor. Yapmak istediğimiz sadece korkularla yüzleşilmesin isağlamak. İlk etapta hiçbirşey demeden gelip, doktora gideceğim deyip, önceegzersiz yapmayı dene dediğimiz ve doktora gitmeden bu şekilde yenen bir çok arkadaşımız oldu. Ben de ilk tedaviye doktorda başladım mesela, hem doktor hem KK sayesinde yendim çok şükür ki. Doktora gitmeyen arkaddaşlarımıza da forum sayfalarında değil, özel mesajddan doktor tavsiyesi vermeyi tercih ediyoruz çoğumuz. Tabii ki herkesin bedeni, ruhsal yapısı vs i farklı ama tedavi yöntemi sonuç olarak aynı. Biri bana doktorumun adını sorarsa tabi iki cebvap veririm ama burada çok yaşadık, buram buram reklam kokan yazılar. Bir defa yazılan, bir daha da o kullanıcıyı hiç görmedik buralarda. Bu arkadaşlar eğer gerçekten yardımcı olmaya çalışıyorlarsa otursunlar bizlere, buradaki arkadaşlara zaman ayrısınla, nasıl tedavi olduklarını anlatsınlar. Bizler gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlara, sadece vajinismus tedavisi için, diğer tüm dertlerimiz için birbirimize doktor tavsiyesi veriyoruz.

İlgin için çok teşekkür edriz, umarım ben de bizi biraz olsun ifade edebilmişmidir. Allah inşallah sağlıkla bebeklerini kucağına almay ıd anasip etsin canım.

Güzel günler dileklerimle:)

sanırım bende süleyman beye gideceğim durum onu gösteriyor bir noktadan sonra olmuyor hep aynı parmak egzersizleri oluyor 3 parmağa kaar p..s yarım oluyor oda zar zor bıktım artık umarım iyi sonuç alırım başka çarem kalmadı

kızlar millet yazıyorda ben mi görmüyorum yawww bakıyorum aşağı baya kalabalık ama benden başka laf yetiştiren yok alaa alaaaa

sanırım bende süleyman beye gideceğim durum onu gösteriyor bir noktadan sonra olmuyor hep aynı parmak egzersizleri oluyor 3 parmağa kaar p..s yarım oluyor oda zar zor bıktım artık umarım iyi sonuç alırım başka çarem kalmadı

editör olacak kızsınn helal beeeeee

haklısın bebişim ya yarıya kadar aldıkta gerisini getiremiyoz ufff.ben de kalınlaştırarak devam ediyorum bekletiyorum iice alışsın diye. duvağın yarısını açmışsın

hafıf aralamıstım kapat dedı kızlar kapadım yınemı olmadı :)
ya yarı yarıya oldu aslında 2 gundur resmen ılk gecesını gecırmıs bırı gıbı yım
arkadaslarda olmamıs gercı ama ben oturamıyorum ani kalkamıyorum o bolgede hafıf baskı hıssedıyorum
ama acı falan degıl kımse tırsmasın kızlar:) bugun daha ıyıyım cok sukur ..
acık acıkyazıyorum ama hedefe ulaşmak ıcın her yol mubah oldu bıze artık :)
egserısızı cok sukur yapabılıyoruz esımızle denem oncesı beynımızı rahat olsun ıstıyorsak
esımızn p. olcusunu bastan kalın yere dogru alıp o olcude aparat hazırlayın
o aparatı rahatca alınca esınızle ınanın hıc sorun olmadan olucak

ben henüz en büyük boyuta geçemedim. bu gün hazırlicam bakalım albuneanın verdiği boyutta

sevgili dtk sorun doktora gitmenizde değil, doktor adı vermenizde değil madem yardımcı olmak istiyorsunuz sadece doktorun yöntemi ne onu merak ediyor arkadaşlar, bence neyle karşılaşacağını bilerek gitmek çok daha mantıklı sır gibi saklıyor giden arkadaşlar, bizler en ince ayrıntısına kadar anlatıyoruz diye ha bire eleştiri alıyoruz bizim de yatak odalarımız mahrem ama emin ol sadece birilerinin derdine derman olur mantığı var, tabiki herkes farklı ama anlatılan yöntemlerden kişi kendine uyanı bulup deneyebilir benim yöntemim birilerine olmazken başka birilerinin işine yarayabilir niye ısrar ediyorum söyleyim bir arkadaş geldi yine doktor ismi verdi biz ona niye yazmıyorsun diye sitem ettik sonra geldi nasıl bir yol izlediğini anlattı doktorun, ben ve birkaç arkadaş denedik sonuç aldık ilk başta kızan bendim ama sonra dönüp teşekkür ettim Allah razı olsun diyorum tekrar yağmurcukkuşu na egzersiz yapıyordum ama onun anlattığı şekilde yapınca sonuç aldım. sizlerde bu sıkıntıyı yaşayanlar olarak lütfen arkadaşlarımıza yardımcı olun sevaba girersiniz.

canım bitmiş sonuna gelmişsin 3 parmağı şu an bile alamam ben p.. yarım oluyorsa biraz gayret çünkü son aşamadasın.

kızlar herkese iii akşamlar şimdiden .yarın görüşmek duasıyla öpüldünüz.
1.albune kıs test yapsana sen
2.buseumut üzülme bebiş gecek güzel günler yakın
3.belinay kaderdaşım akşama bol bol egzersiz yapalımm bebişim
........................

ya valla naapcam ben ya kafamda gel git yaiıyorum dr u aradım açmadı bi işaretmi bu:) en iyisi bide ben p.. s boyuna aparat yapayım bide öle deniyim ama olmadımı olmuyor mantığı kafam almak istemiyor herhalde bide kardeşimde vaji benimm bu aparatı nasıl yapayım ya akıl verin banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…