Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu konuda bende yardım istiyorum nasıl yapıcaz p... geçmeden bikaç kez denemek istiyorum..
eş parmağı egz.yaparken bile 2. parmak girişi olduğu an ayak parmağımınucuna kadar hissediyorum garip bişey yaa bunların başıma geleceğini tahmin bile edemezdim

canım ben kullanmıyorum ama kullananlar var sanırsam.ben biz anestol bide vazgeçilmezim ultrason jelimmmmm oyyy nasıl seviyorum onuuu

ultrason jeli mi?? bebe yağı aldım en son yoksa ultrason jelimi alsaydık?????

su bazlı kayganlaştırıcı vardı sürdüğüm an bir kaç denemede kuruyodu o yüzden onu bıraktım.

canım biraz dene öyle karar ver, aparatı muma kağıt peçete yada kağıt havlu sarıp düzgünce sonra streçliyoruz istersen üzerine p..tif geçir sonra üzerine bolca jel sürüyoruz öyle deniyoruz, canım p... yarısı oluyor diyorsun sen istersen elinle biraz anestol sürüp bir de öyle dene aparata da sürebilirsin.

Ben kaçar kuzular, hepinizi öptüm, muckss:))) Belinay aybice, madem sizin plalarınız var, çok kıskandım benim de planlraım var artık haftaya, ha ha ha :))))))

Hepiceğinize mucks mucks mucks:))

n planı yafruumm onu bile beceremiyozz o iş olduktan sonra ilham gelyo heralde varsa afilli planların özelime dal anaamm

kızlar moralim çok bozuk.dün gece aparatla yaptım.eşimle p...denicektik ben gene onu ittirdim yani korkum devam ediyo.acaba aparatamı alışıyorum.

kızlar moralim çok bozuk.dün gece aparatla yaptım.eşimle p...denicektik ben gene onu ittirdim yani korkum devam ediyo.acaba aparatamı alışıyorum.

yok canım benim korkulcak hiçbişey yok..egzersizlerine dvm et ok.. Aparata alışma falan die bişey yok..pnsle bugün olur yarın olmaz..azimli ol yeter zamanla herşey aşılıyo..albuneanın bikaç sayfa geride yazısı var egzersiz yapanlar için onu oku aydınlatır seni..

sıze katıldıgım yönler var
illa burda asıcaz dıye sorunu yok
vajı doktorları bosyeremı var tabıkı işin ehli bu ısı hakketen yapıp ticarete dönüştürmeyen doktolrara neden gıdılmesın
burda tepkı buna degıl reklama benzıyen mesajların gorulmesıne kı zaman zaman baska bolumlerde gordum asıstan yada doktor gelıp
3 4 uyelık alıp kendını oven yazılar yazıyordu baskaları gıbıymıs gıbı..
ve herkeste kesınlıkle aynı yöntem basarılı olmaz bende uyusturucu kremler acayıp korku verdı ve tahrıs oldum
ama bırbaskası onda yendı kımı egserszıde daha bastayken guvenı geldı yendı kımı aylarca ugrasıp
yanı hersey kısıye özel bne buraya geldıgımde delı gıbı doktor ısmı aradım 5 yıldan sonra
asla kendım basaramam doktor sart dedım kızlar sagolsunlar ıkna ettı benı sımdı geldıgım yol hala saskınım
doktora gıtsem 2mılyarım gıdıcektı feda olsun ama onsuzda yenebıldım ve bır arkadas yesım hanımın yontemını anlatması
bır cok kısıye guven verdı nedendır bılmıyorum o yontemı okuyunca basarıcagımı anladım
belkı sııznde anlatıcagınız yontem bırılerıne umut olabılır kızlar bu yuzden basaranlardan hıkayesını ıstıyor
rabbım kımseyı bu rahatsızlıkla ımtıhan etmesın..
sızede gecmıs olsun ..

selam kızlar.. egz.mi yaptım. işaret parmağı tamam gibi. ama hala ilk girişte tedirginlik yaşıyorum onu atamadım üstümden.

ya ama ben eşli egzersiz hiç yapamıyorum o olmadan başarabilirmiyim ben aparat hazırlıyım barii pamukla yapsam olurmu ıslatıp şekil verip pre..fe geçiriyim .. Nelere kaldık yaww:) muhabete gel

arkadaşım mesajına cevap yazdım ama gönderemedim, özel mesaj yazmam için 100 mesaj yazmış olmam gerekiyormuş ve benim mesaj sayım henüz 62'ymiş...

kitabı sormuşsun.. kitabın faydası, kulaktan dolma bilgilerin ne kadar yanlış olduğunu anlamanı sağlıyor.. kitapta yazan bilgiler bilimsel veriler.. senin kendini bilmeni ve tanımanı sağlamak açısından faydalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…