- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.541
son aşamayı bi geçemedik hep yarım
kas gevşetici haplar işe yararmı acaba
ya valla naapcam ben ya kafamda gel git yaiıyorum dr u aradım açmadı bi işaretmi bu:) en iyisi bide ben p.. s boyuna aparat yapayım bide öle deniyim ama olmadımı olmuyormantığı kafam almak istemiyor herhalde bide kardeşimde vaji benimm bu aparatı nasıl yapayım ya akıl verin banaaa
boyut ne kıs hangi boyutta hazırlıcan..
canım ben kullanmıyorum ama kullananlar var sanırsam.ben biz anestol bide vazgeçilmezim ultrason jelimmmmm oyyy nasıl seviyorum onuuu
Yaww, benim adımın altındaki çiçek ismi yine değişmiş, nolaki bu:))?
ya valla naapcam ben ya kafamda gel git yaiıyorum dr u aradım açmadı bi işaretmi bu:) en iyisi bide ben p.. s boyuna aparat yapayım bide öle deniyim ama olmadımı olmuyormantığı kafam almak istemiyor herhalde bide kardeşimde vaji benimm bu aparatı nasıl yapayım ya akıl verin banaaa
allah seni kahretmesin kızz bu akşam mezroyla ölçücem artık pnsikızz delüüüüükaç cm olduğu.
boyut ne kıs hangi boyutta hazırlıcan..
allah seni kahretmesin kızz bu akşam mezroyla ölçücem artık pnsiadam delirdigimi düşünücek artık aaayyyy utanırımda ne dicem be ayyy koptum iyce sapıtyoruz valla
Var ya; nursena, ben aybice, belinay, fairymm, minelcetin, buseumut gediklisi olduk iyice sayfanın, kadrolu KK cılar:)))
Ben kaçar kuzular, hepinizi öptüm, muckss:))) Belinay aybice, madem sizin plalarınız var, çok kıskandım benim de planlraım var artık haftaya, ha ha ha :))))))
Hepiceğinize mucks mucks mucks:))
Kuzuuumm, elinle öçl sonra elini ölç :)))))))))))))))))))))))))
kızlar moralim çok bozuk.dün gece aparatla yaptım.eşimle p...denicektik ben gene onu ittirdim yani korkum devam ediyo.acaba aparatamı alışıyorum.
arkadaslar bende 8 ay önce yendim vajinusmusu ve ara sıra topiğinize uğruyorum.yazdıklarınızı okuyodum bir iki sey dikkatimi cekti.öncelikle bu vajinusmus konusu cok derin bi konu.kişiler,bedenler,bilinçaltı,aile yapısı,sosyal yasam hepimiz birbirimizden farklıyız tek ortak noktamız o olayı gercekleştirememiz.yani istemsiz kasılmaların yasanması.ben herzaman bu site sayesinde yenen arkadasları canı gönülden kutladım.onlar benden bi adım daha önde.çünkü korkularıyla yüzleşip kendi baslarına halletmeye calıştılar.cok büyük cesaret istiyo o egzersizler bana göre.tekrardan tebrik ediyorum sizleri.normal hastane muayene ücreti değil tabiki bu tedavi.herkes nerden bulup versin su zamanda..öyle az bi para değil.ama dediğim gibi herkesin yapısı farklı.mesela ben doktora gidene kadar vajinama ayna ile bakmış insan değildim.düşünün bendeki korkuyu.kayseride jinekoloğa da gittim krem verdi parmak egzersizi verdi.bende zaten varolan korkum 2 kat oldu parmağı duyunca.hergün ağladım sitede egzersiz yapanları okudukça kendime dahada kızıyordum ben neden yapamıyorum diye(hiçbirzamanda yapamadım zaten .inanın süleyman eserdağa sırf parmak egzersizi yok diye gittim.cokmu zenginim hayır bi şekilde borc bulup denkleştirip gittim sıkıntısınıda cektim bi kaç ay ama 1,5 senelik kabus dolu günlerim geride kaldı..ne süleyman beyin elinde nede baska bir doktorun elinde sihirli bir değnek yok.iş kişinin kendisinde bitiyo. tedaviden sonra diyosun aa bu kadarmıymış bosuna gelmişim diye NANKÖRLÜK ediyosun ama işin zor kısmı tedavinin başı...ve ben kesinlikle kendimi örnek gösteriyorum doktora gitmesem ben ömürboyu o şekilde kalacağımdan emindim.neden bu tür tedavi uygulayan doktorlar tedavi ayrıntılarının söylenmesini istemediğine gelince: insan psikoljisi cok farklı bişey.ben doktora gitmeden önce burdan arastırma yaptım sizlerin yazılarını okudum ama tedavi ücretini öğrenmek için.inanın doktorun egzersizleri nasıl yaptığı konusunda en ufak bir arastırma içine girmedim.yoksa bilinçaltıma yazacaktım onu ve ha şimdi bunu yapacak ha şimdi onu sokacak diye kasacaktım kendimi.herkes sizin kadar cesaretli olamayabilyor canım.lütfen doktora gitmek isteyen arkadaslarımıza yardımcı olalım bu konuda.hiçbir doktor babamızın oğlu değil.neden reklamını yapalım bize ne.yukarıda bi arkadasımız vajinusmusu yeni yenmiş ve sevincini paylaşmak istemiş herkes o mutluluğu tatsın istemiş.tıpkı benim gibi tedaviden sonra üye olup sevincimi paylaşmıştım sizlerle..ben bidaha nerden ankaraya gidecemde görecem süleyman beyi.o kadar para kazanıyorlar bize ne faydaları oluyor.sadece Allah rızası için söylüyoruz.derman arayanlara faydamız olur diye.ben bu konudaki her yorumumda sırf yanlış anlaşılmamak için önce kadınlar kulübü diyorum sonra doktor diyorum.ama herkes kendi basına cözemiyo malesef.rabbim bu dertle uğrasanları bian önce her ne sekilde kurtarırsa kurtarsın ve evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin..doktor ismi veren arkadaslarımızı reklam yapmakla suclamak yerine biraz daha anlayışla karsılarsak,hiçbir cıkar yolu kalmayıp doktora gitmek zorunda kalanlara yol göstermiş oluruz...(caresizlikle gecirdiğim o günlerde bu tarz doktorların var olduğunun bilincinde bile değildim ilk defa burda duydum süleyman beyi,murat beyi...vajinusmus konusunda kendisini seksolog diye adlandıran haydar dümenden baska kimi biliyorduk ,Allahtan internet var kadınlar kulübü varda tavsiye var deneyim var)yazımı kimseyi kırmak,tartışmak maksatlı yazmadığımı bildirmek isterim
sevgiyle kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?