Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnmmm tebrik ederimm seniiiii :)
çok sevindimm...Allah başka dert vermesin...
smiley yok halay çekemedimm:)

Çok tşk ederim İnşALLAH rabbim başka sıkıntı vermez.. Hamd olsun bu yük kaktı ya üstümden başka bişey istemiyorum. Evet ya ben kendi halayımı çekemedim şans işte avartarları kaldırmışlar

ya ama ben eşli egzersiz hiç yapamıyorum o olmadan başarabilirmiyim ben aparat hazırlıyım barii pamukla yapsam olurmu ıslatıp şekil verip pre..fe geçiriyim .. Nelere kaldık yaww:) muhabete gel

benim eşimi eşli çalışmalara katılmadı. dr önermişti ama ona itici geldi. ama şuan başardık. yendim yani onsuz. burada önemli olan senin oraya bir şey girebildiğini kavraman ve rahatlaman. egzersiz yaptıkça o rahatlığı kazanıyorsun kendine güven geliyor. işin sırrı kendine güven ve rahatlık sen yenmeyi kafana koy yeter.

ayyyyyyy canm benm güzel günler hepimiz için yakındır işallah sanada ii akşamlar balım:))

16 ekim 2010 yılında evlendim.. İlk başlarda herşey çok güzeldi sonraları kabus başladı. Özel bir durum olduğu için hiç kimseyle paylaşamıyorsun doğal olarak. Evde büyük kavgalar , haraketler , vurup kırmalar ortaya çıkınca doğal olarak aile duymayan kalmadı. Öncelikle kadın doğum dr muayene oldum fizyolojik bir sıkıntı yoktu ve psikoloğa yönlendrdi. Gittim parmak egzersizi dedi tabi mutsuz bişekilde eve döndük hiç yapamayacağım bişeydi çok irrite oluyordum sonra nette araştırma yapmaya başladım ve tesadüfen bu siteyi buldum ve hemen üye oldum. Başarı öykülerini okudum başka nelerle egzersiz yapabilir bunları öğrendim ve kulak çöpüyle başladım. Çok mutsuzdum sürekli kavga ediyordk evi terk ettim ailemin yanına gittim sonra geldi özür diledi tekrar döndüm anlayacğınız 1 yıla güzel bir anı sığdıramadık doğru dürüst hergünüm gözyaşıyla geçti ben seni beklerim devam et egzersizlere dediysede içten içe bitirdi beni kaç kez boşanmanın eşiğinden döndük. Sonra başka bir şehirde başka bir psikiyatriye gittik o da aynı şeyleri söyledi. Bundan başka çarem olmadığını anladım ve buraya katıldım bana desktek olanların sayesinde biraz daha ilerleme kaydettim. Yine kavgalar umutsuzluk biraz ara verdim nete girmedim , egzersizi astım bu zaman içinde tatile falan gittik bensiz yapamayacğını anladıki kötü davranmadı moral biraz düzeldi ve bugünlere kadar geldik işte. alara geldi...
Dün akşam egzersiz yapmaya başladım 2. aparatı aldım önce kevşedim bir süre devam ettim onunla daha sonra çıkardım anestol sürdüm yine bi kaç dk daha devam ettim. P s boyutundaki aparata geçtim onu da iyice jelledim sonra biraz daha anestol sürdüm ve bi kaç dk bu şekilde git gel yaparak devam ettim. Hemen ardından ben eşime yüzüm dönük vaziyette ps elime aldım ve oraya yerleştirdim biraz girdi sonra yavaşça git gel yapa yapa ilerledik sonra eşim rahatladı bıraktık acı hissetmedim o anda sonra kan geldi sanırım o anda zarım gitti tabi insan biraz tuhaf oluyor buruk bir mutluluktu. Çok şükür diyorum Rabbime çok şükür kurtuldum :) Buradaki herkese canı gönülden çok tşk ederim ALLAH sizlerden razı olsun yoksa şuan ki konuma asla gelemezdim İyiki varsınız canlarım

sardunya84 canım mutlu günler seni bekliyor eşinin duyguları nasıldı?

Canım üstümü örtmeler , yiyecek bişey getirmeler o yapma sonra banyo yapma hemen dedi enfeksiyon + kanama da olunca artmasından korktu.. Biz aynı hastanede çalışıyoruz eşimle arama üstüne arama sürekli gecelerdeydi artık gündüzlerde olmak istediğini söyledi İnşALLAH mutlu olurum nursena o kadar zor ve kötü günler geçirdim ki gözümden yaş dinmek bilmedi mutluğumun kısa sürmesinden çok korkuyorum

hatırlıyorum canım, inşallah daim olur mutluluğun, kötü günler geride kaldı, onların kalplerine giden yol yatak odasından geçiyor genelde bak gelişmeler iyi yönde sende pozitif düşün artık canım, tekrar kutlarım.

Şimdi tamam yendim de 2. denemeden çok korkuyorum rahat olurmu acaba ya da yine egzersiz yaptıktan sonra mı denemem gerekiyor sizce ne yapmalıyım ?

canım ilk birkaç denemede yine egzersiz yap daha rahat olursun, sonra git-gel yaptıkları için daha çok esniyor kolay oluyor.

kızlar çooooooookkkk tebriederim bende önce Rabbimin izniyle sonrada dr Süleyman eserdağ ile 6 ekimde yendim bu vajiyi. belki seanslarda karşılaşmışızdır. Allah başka sıkıntı yaşamasın. Bazı arkadaşlar reklam yaptığımızı düşünmüşler lütfen öyle sanmayın kızlar ben 1 yıldır bu topikteyim. venüsten,özüm,esra_ögt,özlem,nazlı_85 hepsi beni tanır ben son aşamada artık yapamadım dedim ve gittim çok şükür yenip döndüm. öncelikle egzersizleri yapmanızı tavsiye ederim ama ilerleyemiyorsanız ve durumunuzu ayarlayabiliyorsanız vakit kaybetmeyin derim. dr giderken arkadaşlar banada anlatmadılar tedavi sürecini iyikide anlatmamışlar çünkü kafamda büyütürdümde büyütürdüm. size tek söyleyeceğim şey aparat veya parmaklarınızla egzersize devam edin mutlu sona ulaşacaksınız inşallahhhhhh

kızlar çooooooookkkk tebrikederim bende önce Rabbimin izniyle sonrada dr Süleyman eserdağ ile 6 ekimde yendim bu vajiyi. belki seanslarda karşılaşmışızdır. Allah başka sıkıntı yaşatmasın. Bazı arkadaşlar reklam yaptığımızı düşünmüşler lütfen öyle sanmayın kızlar ben 1 yıldır bu topikteyim. venüsten,özüm,esra_ögt,özlem,nazlı_85 hepsi beni tanır ben son aşamada artık yapamadım dedim ve gittim çok şükür yenip döndüm. öncelikle egzersizleri yapmanızı tavsiye ederim ama ilerleyemiyorsanız ve durumunuzu ayarlayabiliyorsanız vakit kaybetmeyin derim. dr giderken arkadaşlar banada anlatmadılar tedavi sürecini iyikide anlatmamışlar çünkü kafamda büyütürdümde büyütürdüm. size tek söyleyeceğim şey aparat veya parmaklarınızla egzersize devam edin mutlu sona ulaşacaksınız inşallahhhhhh

canım çooooooooookkkkk tebrik ederim Allah başka sıkıntı vermesin darısı diğer arkadaşlara inşallah

sen ne yaptın canım? nasıl gidiyor yendikten sonra?

iyiyim canımcım dün emlasız deneme yaptık biraz kastım ama oldu yine çok şükür. Artık arkadaşlarla oturduğumuzda beynim rahat meğer üzerimde o kadar ağır bi yük varmışki. evimla daha fazla ilgilenmeye başladım. evi pohhhh götürüyodu resmen artık içimden gelerek yapıyorum işlerimi :) inşallah ilişkiye çabucak alışırım ve diğer arkadaşlarda alışır umarım

canım emlasız denemende güzel geçmiş artık tamamdır en fazla 3 ilişkşde kasmanda geçer gider.bu arada reklam yapıyor diyen arkadaşlara aldırma biz biliyoruz kimin ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…