- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.561
cnmmm tebrik ederimm seniiiii :)
çok sevindimm...Allah başka dert vermesin...
smiley yok halay çekemedimm:)
ooollleyyyyyy!!! Gözü aydın sardunyacım, taze gelin seni, çok sevindim senin adına:)) Halay çekmek istoyurm ama avatarlar yo yahu, nerde bu avatarlar:))))
ya ama ben eşli egzersiz hiç yapamıyorum o olmadan başarabilirmiyim ben aparat hazırlıyım barii pamukla yapsam olurmu ıslatıp şekil verip pre..fe geçiriyim .. Nelere kaldık yaww:) muhabete gel
geçmişolsun canım
kızlar herkese iii akşamlar şimdiden .yarın görüşmek duasıyla öpüldünüz.
1.albune kıs test yapsana sen
2.buseumut üzülme bebiş gecek güzel günler yakın
3.belinay kaderdaşım akşama bol bol egzersiz yapalımm bebişim
........................
Var ya; nursena, ben aybice, belinay, fairymm, minelcetin, buseumut gediklisi olduk iyice sayfanın, kadrolu KK cılar:)))
sardunya84 canım mutlu günler seni bekliyor eşinin duyguları nasıldı?
Canım üstümü örtmeler , yiyecek bişey getirmeler o yapma sonra banyo yapma hemen dedi enfeksiyon + kanama da olunca artmasından korktu.. Biz aynı hastanede çalışıyoruz eşimle arama üstüne arama sürekli gecelerdeydi artık gündüzlerde olmak istediğini söyledi İnşALLAH mutlu olurum nursena o kadar zor ve kötü günler geçirdim ki gözümden yaş dinmek bilmedi mutluğumun kısa sürmesinden çok korkuyorum
Şimdi tamam yendim de 2. denemeden çok korkuyorum rahat olurmu acaba ya da yine egzersiz yaptıktan sonra mı denemem gerekiyor sizce ne yapmalıyım ?
canım ilk birkaç denemede yine egzersiz yap daha rahat olursun, sonra git-gel yaptıkları için daha çok esniyor kolay oluyor.
öncelikle hepinize merhaba kızlar.bilenler vardır bende 11 aydır bu sorunla ugraşıyordum.hatırlarsanız dr süleyman eserdagdan randevu aldım ve gidecegimi söylemiştim.1 hafta önce gittim.kapıdan girdiğimde ayaklarım titriyordu dokunsalar aglayacaktım daha sonra sıramız geldi ve süleyman beyin yanına girdim daha kapıdan ılk gırdıgımde guler yuzu sıcak kanlılıgı ve bır doktor degılde bır arkadas gıbı yaklasması benı rahatlatmaya yetti benımle konustu sorunlarımı dinledi ve bana buraya gelerek sen vajınısmusu yendin dedi ertesi gun seanslarım basladı saolsun orada suleyman beyin ekıbı ayla hanım nurselı hanım gulsen hanım bana cok ama cok yardımcı oldular.hergun seansın bıtımınde eve gelıyordum ve hemen ertesi gun olsunda yıne gıdeyım bi an once kurtuluyum ıstıyordum ve tam 4 seans sonunda mutlu sona ulastım yeneli 3 gün oldu artık vajınısmus belasından kurtuldum 2kez denedım ve en ufak acı hıssetmedım ben vajınısmusu beynımde bıtırdım.Ve soyluyorum benım gıbı kendı beceremeyen varsa deneyıpte hergunu zehır olan varsa hıc vakıt kaybetmesın yalvarırım bu sorunu daha fazla uzatmayın.size doktorun adresini ve telefonunu vericem arayıp konusun sızde ıkna olacaksınız eminim suanda denemelerime hergun devam edıcem bi an once hamıle kalmak ıstıyorum ALLAHIN iznıyle.hepiniz bunu ıstıyosunuz bılıyorum lutfen kendınızı bu lanet sorun yuzunden harap edıp kırmayın.hem maddi hemde manevi destekleriyle yanımda olan süleyman beye burdanda sonsuz teşekkurlerımı sunuyorum..Artık gebelıgımdede gorusecegız inşallah..yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana JİNEKOLOG OP.DR SÜLEYMAN ESERDAĞ
ADRES:TUNUS CADDESİ NO:48/11 KAVAKLIDERE HERA KADIN SAĞLIĞI MERKEZİ TEL:0312 426 85 25 DOKTORUN CEP NO:0532 452 06 56 ANKARA
Kızlar çook mutluyum 2 yıllık bır vajınısmus olarak dun gece ıtıbarıyla vajınısmusu yendım.kızlar kendımı okadar ıyı hıssedıyorumkı Rabbım bu dertle uğraşan herkese yardım etsın.ben bunu Dr Süleyman Eserdağ ile yendim kendısıne ne kadar teşekkür etsem azdır.kızlar umarım hepiniz kurtulursunuz...
öncelikle hepinize merhaba kızlar.bilenler vardır bende 11 aydır bu sorunla ugraşıyordum.hatırlarsanız dr süleyman eserdagdan randevu aldım ve gidecegimi söylemiştim.1 hafta önce gittim.kapıdan girdiğimde ayaklarım titriyordu dokunsalar aglayacaktım daha sonra sıramız geldi ve süleyman beyin yanına girdim daha kapıdan ılk gırdıgımde guler yuzu sıcak kanlılıgı ve bır doktor degılde bır arkadas gıbı yaklasması benı rahatlatmaya yetti benımle konustu sorunlarımı dinledi ve bana buraya gelerek sen vajınısmusu yendin dedi ertesi gun seanslarım basladı saolsun orada suleyman beyin ekıbı ayla hanım nurselı hanım gulsen hanım bana cok ama cok yardımcı oldular.hergun seansın bıtımınde eve gelıyordum ve hemen ertesi gun olsunda yıne gıdeyım bi an once kurtuluyum ıstıyordum ve tam 4 seans sonunda mutlu sona ulastım yeneli 3 gün oldu artık vajınısmus belasından kurtuldum 2kez denedım ve en ufak acı hıssetmedım ben vajınısmusu beynımde bıtırdım.Ve soyluyorum benım gıbı kendı beceremeyen varsa deneyıpte hergunu zehır olan varsa hıc vakıt kaybetmesın yalvarırım bu sorunu daha fazla uzatmayın.size doktorun adresini ve telefonunu vericem arayıp konusun sızde ıkna olacaksınız eminim suanda denemelerime hergun devam edıcem bi an once hamıle kalmak ıstıyorum ALLAHIN iznıyle.hepiniz bunu ıstıyosunuz bılıyorum lutfen kendınızı bu lanet sorun yuzunden harap edıp kırmayın.hem maddi hemde manevi destekleriyle yanımda olan süleyman beye burdanda sonsuz teşekkurlerımı sunuyorum..Artık gebelıgımdede gorusecegız inşallah..yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana JİNEKOLOG OP.DR SÜLEYMAN ESERDAĞ
ADRES:TUNUS CADDESİ NO:48/11 KAVAKLIDERE HERA KADIN SAĞLIĞI MERKEZİ TEL:0312 426 85 25 DOKTORUN CEP NO:0532 452 06 56 ANKARA
Kızlar çook mutluyum 2 yıllık bır vajınısmus olarak dun gece ıtıbarıyla vajınısmusu yendım.kızlar kendımı okadar ıyı hıssedıyorumkı Rabbım bu dertle uğraşan herkese yardım etsın.ben bunu Dr Süleyman Eserdağ ile yendim kendısıne ne kadar teşekkür etsem azdır.kızlar umarım hepiniz kurtulursunuz...
Çok tşk ederim İnşALLAH rabbim başka sıkıntı vermez.. Hamd olsun bu yük kaktı ya üstümden başka bişey istemiyorum. Evet ya ben kendi halayımı çekemedim şans işte avartarları kaldırmışlar
sen ne yaptın canım? nasıl gidiyor yendikten sonra?
iyiyim canımcım dün emlasız deneme yaptık biraz kastım ama oldu yine çok şükür. Artık arkadaşlarla oturduğumuzda beynim rahat meğer üzerimde o kadar ağır bi yük varmışki. evimla daha fazla ilgilenmeye başladım. evi pohhhh götürüyodu resmen artık içimden gelerek yapıyorum işlerimi :) inşallah ilişkiye çabucak alışırım ve diğer arkadaşlarda alışır umarım
canım emlasız denemende güzel geçmiş artık tamamdır en fazla 3 ilişkşde kasmanda geçer gider.bu arada reklam yapıyor diyen arkadaşlara aldırma biz biliyoruz kimin ne olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?