Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım üzerine alınmana gerek yok bir defa topiğe girip sadece doktor ismi yazıp gidenler var onlar kendilerini bilir ama hakkaten merak ediyorum özel mesajla yazar mısın ben yendim aklıma takıldı aklıma birkaç yöntem geliyor katater, hymenin alınması falan aparatı zaten hepimiz diyoruz aparat değilse ne?

ya bende merak ettim :))

cnm hymenin alınması falan gibi operasyonlar yapmıyor. tamamen kişiye göre değişen tedaviler uyguluyor. dr zaten hem jinekolog hemde vajinismusun bilimsel eğitimini almış. yarım saat kadar konuşuyo 30 saniyelik bi jinekolojik muayene yapıo ağrısız ve acısız sadece bakıyo. daha sonra anatomik bi problem varsa ona göre tedavi uyguluyo ama ben aparat egzersizi ile yendim. üstelik başka bi jinekoloğa gitmiştim bana kızlığın kalın demesine rağmen süleyman bey kalın falan değil her kadındaki gibi senin vajinanda normal yapıda demişti.

tebrıkler canım benım cok sevındım yazını gorunce, yasadıklarını hatırlıyorum emın ol hersey cok guzel olacak evlılıkte cınsellık onemlı degıl dıyenler yanılıyor kesınlıkle coooooooooook onemlı bak gor hersey nasıl guzel olacak Rabbım baska sıkıntı yasatmasın

Son düzenleme:

canım nasılsın?bebiş nasıl :)

İnşALLAH midye mutluluğu o kadar çok özledim ki sana anlatamam unuttum bile nasıl mutlu olunur

canım sana kesinlikle katılıyorum evlilikte cinsellik de önemli sadece eşlerimiz için değil kendimiz için de
hem üzerimizden yük kalkıyor hem bizim de sağlıklı bir yaşam hakkımız, benim eşim de önemli değil bunun
için evlenmedim bir ömür yapma istersen sabah seninle uyanayım yeter diyordu şimdi yenince farkettim ki
çok daha farklı daha aşkla bakıyor gözleri, ben bile artık aynaya bakınca kendimi mutlu ışıl ışıl görüyorum,
sardunyanın da güzel günleri şimdi başlıyor.

merhaba canimm bende 7ekimde bitirdim sorunumu mutlaka karsilasmisizdir:) deri ceketle we hep esimle geliyordum xp esim gozlukluydu

Rabbim benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın İnşALLAH. Dilerim tez zamanda diğer arkadaşlarımında yüzü güler.. Tek çare egzersiz lütfen aksatmayın ,

merhaba canimm bende 7ekimde bitirdim sorunumu mutlaka karsilasmisizdir:) deri ceketle we hep esimle geliyordum xp esim gozlukluydu

kumral ve saçların toplumuydu canım. bende sadece 1 kere eşimle gittim. esmer balık etli birini hatırlıyosan bendim o :)

amin cnm sağol.. eskisine göre iyiyim artık 1 işaret parmağını alıyorum şuan. 2 parmağa geçmedim henüze biraz çekiniyorum 2 parmaktan aslında

canım iyi ilerliyosun yanlış hatırlamıyorum değil mi serçe parmağını bile yapamıyordun şimdi işarettesin, eğer sorunsuz yapıyorsan 2 ye geç ama yanyana deneme üst üste gerçi sen eskilerdensin çok okumuşsundur ama madem artık cesaret geldi hız kesme canım çekinecek korkacak hiçbirşey yok.

insalah bitanem tesekur ederim insallah bebislerimizde olur saglikli :)) ben hatirlayamadim ama sende esinle geliyordun dglmi

canım nasılsın?bebiş nasıl :)
ıyıyız canım cok sukur kızımında keyfı yerınde sanırım:) 23. haftayı bıtırdık bakalım Rabbım hayırlısıyla saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın bebıslerımızı
oyle canım farklı olmaz mı benım esımde hep derdı ben senınle bunun ıcın evlenmedım dıye sagolsun cok sabretttı bekledı ama soylemesekte her kavganın altında o nedende vardı Rabbım bu durumu yasayan herkesı tez zamanda kurtarsın gercekten cok zor olduktan sonra hersey o kadar guzellesıyor kı anlatılmaz yasanır sadece ınsanın gozune hersey daha bı guzel gorunuyor...
İnşALLAH midye mutluluğu o kadar çok özledim ki sana anlatamam unuttum bile nasıl mutlu olunur
merak etme tatlım gecmısı o kadar cabuk unutuyorsun kı kendın bıle sasıryorsun bız 3,5 sene yasadık bu ılletı ınan her gun agrı bı sancılı huzursuz gecıyordu takvıme bakmak bıle benı uzuyordu evlılıgımden bı gun daha gectı dıye...sımdı artık hıc gun saymıyoruz ınan gecmıs hıc aklımıza gelmıyor hatta o gunlere artık guluyoruz garıp ama oyle senın yasadıklarını bılıyorum cok agır seylerdı ınan kı ınsanoglu unutmaya meyıllıdır helede kotu seylerı dun sızın evlılıgınızın ılk gunu bunu unutma oncekıler evcılık oyunuydu sadece esınde sende oyle dusunun ve dunden ıtıbaren baslayın herseye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…