Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet cnm serçeyi bile yapamıyordum şimdi işaretteyim regli,mede az kaldı ara verince yapamamaktanda korkuyorum.
inş. rahat yaparım.Allah herkese yardım etsin.
ben çok tırsak biriyim bu arada bunu bile yapabilmeme şaşıyorum.

merak etme tatlım gecmısı o kadar cabuk unutuyorsun kı kendın bıle sasıryorsun bız 3,5 sene yasadık bu ılletı ınan her gun agrı bı sancılı huzursuz gecıyordu takvıme bakmak bıle benı uzuyordu evlılıgımden bı gun daha gectı dıye...sımdı artık hıc gun saymıyoruz ınan gecmıs hıc aklımıza gelmıyor hatta o gunlere artık guluyoruz garıp ama oyle senın yasadıklarını bılıyorum cok agır seylerdı ınan kı ınsanoglu unutmaya meyıllıdır helede kotu seylerı dun sızın evlılıgınızın ılk gunu bunu unutma oncekıler evcılık oyunuydu sadece esınde sende oyle dusunun ve dunden ıtıbaren baslayın herseye...[/QUOTE]

İnşALLAH eşimde aynı şeyleri düşünüyordur.. Tek benim istememle , düşünmemle olmuyor işte zaman yaşacağım ve göreceğim Rabbim ne eylerde hayırlı eylesinnn..

benim oyle sinsiliklerle isim olmaz ben kimsenin umutlariyla oynamam ewet yasamayan bilemez 11ay yasadim we cozumu o doktorda buldum Allah bin kere razi olsun ondan icim icime sigmiyor onun sayesinde hayatima gun dogduu tamamen gitti hayatimdan belki kendim basarsaydim her iliskimde acaba acirmi die dusuncektim ama beynimde bti sanki hic yasamamisim gibi umarim en yakin zamanda sizde kurtulursunuz

ara verince gerilemiyorsun canım, o kadar kötü durumda değilsin canım hiç deneyemeyenler var hepimizde
süreç aynı yeter ki çok iste Allah yüzüne bakıyor, şimdi hız kesmeden devam et, hergün raporunu bekliyorum.

tamam cnm sağoll artık günlük yazıyorum zaten raporumu:=)

canım ortamın gerilmesine gerek yok zeynepne zaten samimiysen sağol ama bizim de gözümüz korktu demiş, hani nasıl yendiniz diye sorduk çokca kimseden cevap gelmeyince acaba oluyor ister istemez, senin adına çok sevindim canım.

merak konusu oldu gerçekten doktorların neyaptığı.. aparat ve parmak tamam da ,herkese farklı tedavi yöntemi derken neden bahsediyorlar çok merak ettim. konuşarak psikolojik olarakta rahatlatıyorladır tamam da gizemli bir kısım var. merak ediyorum bende..

tatlim tabi haklisiniz ama anlatirsak ozaman bi anlami kalmazki yasayip gormek daha guzel bende bilmiyordum ne yaptgni bilseydim belki gitmeyecektim we yenemeyecektim ewet farkli bisey yapmiyor sadece dogru Yolu gosteriyor rahatlamanizi sagliyor yolunuza isik oluyor kuzucum :)) ozelden mesaj yazamiorum buarada

Yaşasınnnnnnnnnnnnn BAŞARDIMMMMMMMMMMMMM 11 EKİM 2011 22: 30 :)

Tebrikler- Geçmiş olsun)

Valla ben de meraktayım ama sonuçta ama bekleyeceğim:)))

Eeee biz bebiş istiyoooooooozzz (

listeye bende yazın kızlarrrrrrrrr
hamileyim :)

Tebrik ederim- Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Kuzuuumm, elinle öçl sonra elini ölç :)))))))))))))))))))))))))

Ya bu ölçü benim de yarali tarafım)) Ölçemiyooomm- soramıyom da- aparat için((

doktorların vakti olmayabilir buraya gelip yazmaya. ama dediğin gibi asistan yazabilir. yoksa bizim asistanımı gördün albuneaaa :)))

nursenacım bugün 15:30 da biopsim yapıldı. ilk bakan ultrasoncu iki demişti ya. bu doktor ultrasonda beş tane buldu. hatta birinin çapı oldukça büyükmüş. beş yeri delip parça aldılar. çok canım yandı. dualar ettim hep. bir yandan ultrason cihazını göğsümde tutuyor. öbür eliyle iğneyi batırıyor. iğne bildiğin yorgan iğnesi kalınlığında ucunda çengel gibi bir şey var. parçayı çekmek için. tabanca sesi gibi tak ettiriyor. o anda parça çekiyor içine. beş taneden aldı. ama her iki göğsümde bu kitlelerden daha çok varmış.bu doktorda cihan beyin dediği gibi %95 iyi dedi ama sık sık kontrol gerekirmiş. şu an bandajlıyım yarın bandajları çıkarıcam. nefes alırken ağrılarım var. yarım nefes alabiliyorum. cumartesiye kadar sonuç çıkacak inşallah kötü bir şey çıkmaz.

inşallah canım, sen içini ferah tut şimdiden böyle diyorlarsa birşey yoktur, geçmiş olsun canım.

cnm çok geçmiş olsun . biyopsi ağrılı bişey annemede yapılmıştı. sen özelemi gittin cnm. çünkü annemin biyopsi sonuçları 3 haftada fln çıkımıştı.
Allahın izniyle temiz çıkıcak hepsi..

evet canım özele gittim. dünkü doktor 250 muayeneye aldı. bugünkü biopsi 750 tuttu. acil olarak sonuçları almak istiyorum.

inşallah canım, sen içini ferah tut şimdiden böyle diyorlarsa birşey yoktur, geçmiş olsun canım.

inşallah canım içimi ferah tutmaya çalışıyorum. birde grip oldum. burnum tıkanıyor. göğüs ağrısından nefesi yarım alıyorum. geçecek inşallah.

kızlar moralim çok bozuk.dün gece aparatla yaptım.eşimle p...denicektik ben gene onu ittirdim yani korkum devam ediyo.acaba aparatamı alışıyorum.

redboxçum hala beynimden şunu geçirerek başardığımı düşünüyorum.
orası pileli etek gibi genişleyen
file gibi genişleyen bir yer
iki el genişliğinde bebek omuzu çıkıyor.
benim diğer kadınlardan bir farkım yok
ben eşimi seviyorum gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…