- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.601
canım iyi ilerliyosun yanlış hatırlamıyorum değil mi serçe parmağını bile yapamıyordun şimdi işarettesin, eğer sorunsuz yapıyorsan 2 ye geç ama yanyana deneme üst üste gerçi sen eskilerdensin çok okumuşsundur ama madem artık cesaret geldi hız kesme canım çekinecek korkacak hiçbirşey yok.
evet gamzecim bende süleymen hocaya gittim..senden birgün sonrada benim tedavim bitti...gamze seni hatırladım sadece ama sadece gözlerimizle konuştuk orda onun dışında ,,günaydın iyi günler,,ne için orda olduğumuzu biliyorduk ama işte sadece gözlerimizle...canım benim hadı bundan sonra bebiş haberleri verriz..opuyorum senii tekrar tebrikler
bak arkadaşım reklam yaptığını söyleyen benim sen geçmiş mesajını dön geri oku bakayım sen ne anlayaadamın reklama ihtiyacı yok derken bile onu savunmaya ve raklama geçiyosun... neyse samimiysen eğer geçmiş olsun ama değil başka amaçların varsa sana diyecek sözüm yok yaşayan bilircaksın.geçmişte böyle sinsi mesajlarla o kadar çok karşılaştıkki kimseye güven kalmadı.sonuçta bende gidecem o doktora ama bu tür durumlarda acaba mı diyorum?
evet cnm serçeyi bile yapamıyordum şimdi işaretteyim regli,mede az kaldı ara verince yapamamaktanda korkuyorum.
inş. rahat yaparım.Allah herkese yardım etsin.
ben çok tırsak biriyim bu arada bunu bile yapabilmeme şaşıyorum.
ara verince gerilemiyorsun canım, o kadar kötü durumda değilsin canım hiç deneyemeyenler var hepimizde
süreç aynı yeter ki çok iste Allah yüzüne bakıyor, şimdi hız kesmeden devam et, hergün raporunu bekliyorum.
benim oyle sinsiliklerle isim olmaz ben kimsenin umutlariyla oynamam ewet yasamayan bilemez 11ay yasadim we cozumu o doktorda buldum Allah bin kere razi olsun ondan icim icime sigmiyor onun sayesinde hayatima gun dogduu tamamen gitti hayatimdan belki kendim basarsaydim her iliskimde acaba acirmi die dusuncektim ama beynimde bti sanki hic yasamamisim gibi umarim en yakin zamanda sizde kurtulursunuz
canım ortamın gerilmesine gerek yok zeynepne zaten samimiysen sağol ama bizim de gözümüz korktu demiş, hani nasıl yendiniz diye sorduk çokca kimseden cevap gelmeyince acaba oluyor ister istemez, senin adına çok sevindim canım.
Yaşasınnnnnnnnnnnnn BAŞARDIMMMMMMMMMMMMM 11 EKİM 2011 22: 30 :)
Valla ben de meraktayım ama sonuçta ama bekleyeceğim:)))
listeye bende yazın kızlarrrrrrrrr
hamileyim :)
Kuzuuumm, elinle öçl sonra elini ölç :)))))))))))))))))))))))))
kumral ve saçların toplumuydu canım. bende sadece 1 kere eşimle gittim. esmer balık etli birini hatırlıyosan bendim o :)
Arkadaşlar,
Zeynepne arkadasıma katılıyorum, gamzecim senin iyi niyetinden şüphem yok tabi iki lakin, zeynebin dediği gibi buraya gelip buram buram reklam kokaraktan şu doktoru tavsiye ediyorum, bunu tavsiye ediyorum diye yazanlar da oldu. Reklamlardı zaten çünkü bu tarz mesajları yazanları bir daha forumda göremedik. Ben doktor tavsiyelerinin, arkadaşların sorması halinde mümkünse özel mesaj olarak verilmesinden yanayım. Açıkçası ben bazen doktorların ya da asistanla
rının vs lerinin girip bu forumu okuduklarını buradan haberdar olduklarına inanıyorum, çünkü bizzat yaşadığım bir olay var, ona istinaden de böyle düşünüyorum:))
doktorların vakti olmayabilir buraya gelip yazmaya. ama dediğin gibi asistan yazabilir. yoksa bizim asistanımı gördün albuneaaa :)))
canım Allah kolaylık versin, Allah fakir kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldurur sevindirirmiş ne alaka diyeceksin şimdi sen de üzüldün sonra temiz çıkacak sevineceksin sağlığının değerini daha iyi anlayacaksın..))))
nursenacım bugün 15:30 da biopsim yapıldı. ilk bakan ultrasoncu iki demişti ya. bu doktor ultrasonda beş tane buldu. hatta birinin çapı oldukça büyükmüş. beş yeri delip parça aldılar. çok canım yandı. dualar ettim hep. bir yandan ultrason cihazını göğsümde tutuyor. öbür eliyle iğneyi batırıyor. iğne bildiğin yorgan iğnesi kalınlığında ucunda çengel gibi bir şey var. parçayı çekmek için. tabanca sesi gibi tak ettiriyor. o anda parça çekiyor içine. beş taneden aldı. ama her iki göğsümde bu kitlelerden daha çok varmış.bu doktorda cihan beyin dediği gibi %95 iyi dedi ama sık sık kontrol gerekirmiş. şu an bandajlıyım yarın bandajları çıkarıcam. nefes alırken ağrılarım var. yarım nefes alabiliyorum. cumartesiye kadar sonuç çıkacak inşallah kötü bir şey çıkmaz.
10dk ya takıldım canım ben sana nasıl yapacağını anlatırım.
nursenacım bugün 15:30 da biopsim yapıldı. ilk bakan ultrasoncu iki demişti ya. bu doktor ultrasonda beş tane buldu. hatta birinin çapı oldukça büyükmüş. beş yeri delip parça aldılar. çok canım yandı. dualar ettim hep. bir yandan ultrason cihazını göğsümde tutuyor. öbür eliyle iğneyi batırıyor. iğne bildiğin yorgan iğnesi kalınlığında ucunda çengel gibi bir şey var. parçayı çekmek için. tabanca sesi gibi tak ettiriyor. o anda parça çekiyor içine. beş taneden aldı. ama her iki göğsümde bu kitlelerden daha çok varmış.bu doktorda cihan beyin dediği gibi %95 iyi dedi ama sık sık kontrol gerekirmiş. şu an bandajlıyım yarın bandajları çıkarıcam. nefes alırken ağrılarım var. yarım nefes alabiliyorum. cumartesiye kadar sonuç çıkacak inşallah kötü bir şey çıkmaz.
cnm çok geçmiş olsun . biyopsi ağrılı bişey annemede yapılmıştı. sen özelemi gittin cnm. çünkü annemin biyopsi sonuçları 3 haftada fln çıkımıştı.
Allahın izniyle temiz çıkıcak hepsi..
inşallah canım, sen içini ferah tut şimdiden böyle diyorlarsa birşey yoktur, geçmiş olsun canım.
kızlar moralim çok bozuk.dün gece aparatla yaptım.eşimle p...denicektik ben gene onu ittirdim yani korkum devam ediyo.acaba aparatamı alışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?