Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet paticim o yöntemi anlatan arkadaştan Allah sonsuz razı olsun ben ve birsürü arkadaş aparatı bekletip yendik. sende o aşamadasın. hepimizde ilk olarak yarısı oluyor. bir hafta bile geçmeden tamamı oluyor. seninde olacak Allahın izniyle.

canım mutluluğunun kısa sürmesi için sebep yok ki. sen artık vajiyi aştın. Allahın izniyle yarınların dünlerinden daha güzel olacak. geçmişteki sıkıntıları dertleri unut. hepimiz yenene kadar ne kavgalar ettik.

Şimdi tamam yendim de 2. denemeden çok korkuyorum rahat olurmu acaba ya da yine egzersiz yaptıktan sonra mı denemem gerekiyor sizce ne yapmalıyım ?

canım bolca jel sür.ben aparatı bir daha hiç kullanmadım. çok rahat ol gevşe.gülücükler saç. mutlaka olacaktır.

doktorun uygulamasını anlatmaktan çekinmenizin sebebini algılayamadım. zarımı kesiyor. ya da okuyup üflüyormu ?

daha güzel olan paranın cepte kalıp sizin bizim gibi kişilerin fikirleriyle arkadaşların başarıya ulaşmasıdır. benim cebimden çıktı. başkasınınkinden çıkmasın düşüncesidir güzel olan.

Ooo aksam aksam epey senlenmis buralar:)))) ya ne cok konusuyonuz geceleri, oku oku bitmiyo:))
minelcetin; canimm tekrar cok gecmis olsun, bak dktor da iyi konusmus, insalah tamamen tertemiz cikacaklar dualarimiz senle bitanem:))

p...s denemesi yapacak arkadaslara ben de yesim hanimin yontemini oneriyorum ben de o yontemi kullandim basardigim gece bu yontemi kullanmistim.bir de jendi icadim olan huni bicimli aparati kullanmistim bunu yaparken, yarim saat icimde bekletmistim kaslarin gevsemesi icin ve gercekten ise yaradi bu sayede yendim kizlar:)))

Redbox; epey bir sayfa geride benim basari hikayem var, vajinosmus basari hikayeleri kisminda da yaziyo onu oku istersen bi canim. Bir de eger p..s denemesibde esini itiyosan, bacaklarini ac iyice esin bir bacaginin uzeribe otursun diger bacagini acabildigin kadar ac, boyle olunca kacamiyosun da itemiyosun da:))) ilk denemelerde ben de senin gibiydim canim, kocisi ittiribce o bunu yapti ve ilk o zaman yariya kadar alabildim:))) denemeden once de bol bol kaygankastirici surmeni tavsiye ediyorum bir de.

canım nasıl sevindim anlatamam.işte böyle böyle yenicez eşine gelince ona da yazık 5 yıl dile kolay...onu da anlamaya çalış tabii anlayışlı olsa daha güzel olurdu amaher şey istediğimiz gibi olmuyo işte..bnm de bu aralar acaip yoğunluğum var onun için eskisi gibi çok giremiyorum ama atlatiim tekrar aranıza dönücem..ama bakıyorum bnm yokluğumu hissetmiyosunuz bile..kızıyorum ama.

sağol canım. inşallah temiz çıkar. sende kontrole gitmek istersen cihan uras ismi.

canım nasıl gidiyor? neler yaptın?

canım şimdi gördüm mesajını geçmişi okumaktan bugüne yetişemiyorum ilk geldiğim gün egzersiz yaptım.iki parmak 1 boğum alabildim ama sonra kendimi rahatlattım her zamanki gibi giriceksin deyip ittirre kaktıra aldım hepsini bayağı yanma oldu ama beklettim alıştı birazdan yine yapıcam bakalım...siz neler yapıyosunuz??

ficklebird bayağı bir gelişme varmış sende. maşallah. inşallah bugün daha rahat olur. başarılar canım.

arkadaşım sende şunu unutma ben sandığın kadar zengin değilim keşke ne şartlarda gittiğimi bilseydin ama bunları yazan birinin bilmesine gerek yok anlayabileceğini sanmıyorum zaten direk böyle yazdığına göre..ben kendi başıma aşamayacagımı yenemeyecegimi düşündüm ve gittim çok da iyi yapmısım çok mutluyum eger gitmek isteyen olursa ben burdan söylüyorum çözümü süleyman beydir..ayrıca yani bu da bir rahatsızlık bir sorun evet tedavısı pahalı ama işte kendi başına olmayınca illa bir hekime ihtiyaç oluyor bende doğru hekimi buldum ve bunu paylaştım kımseye zorla gidin demıyorum.ben bir umut arıyordum umudumu buldum..umudumu bulmamda söylemiştım büşranın ve zehranın payı büyüktür Allah onlardan razı olsun..zamannda ilk başlarda yanlış yerlerede gittim onun içindirki vicdanım gönlüm okadar rahatki eğer doğru yer arayan varsa ben sadece yardımcı olmak istıyorum başkada bir şey değil...

canım benim ya çok çok geçmiş olsun.sana özelden mesaj atmıştım gördünmü bilmiyorum..

hadi bakalım kolay gelsin, ne olsun aynı şeyler kız.

işin tuhafı ne biliyormusun. oradaki hiç bir bayan uygulamayı anlatmıyor anlatsalardı gitmezdim demişsin. ürkütücü bir uygulama olmalı. herkese ayrı uygulama olduğunu nereden biliyorsunuz ki sonuçta diğerlerine uygulananı bilmediğinizi söylüyorsunuz. biz sizden öncelikle arkadaşların ceplerinin boşalmayacağı şekilde destek istiyoruz. direkt olarak eserdağa yada ona buna gidin demekle olmuyor. bende doktora gitmiş biriyim. ama emin olunki eğer önce bu siteyi bulsaydım gitmezdim. buradaki arkadaşların terapisi doktorun terapisinden daha özenli ve ilgili.

canım benim ya çok çok geçmiş olsun.sana özelden mesaj atmıştım gördünmü bilmiyorum..

canım Allah razı olsun sen dedikten sonra bol bol selamünkavlenmürabbirrahim dedim ama biopsi esnasında unuttum neydi diye.

yanlışlıkla '' hasbünallahü ve nimel vekil '' dedim ama anlamı güzelmiş benim dediğiminde :) "Allah bize yeter, o ne güzel vekildir" sözünü, ateşe atıldığında İbrahim aleyhisselâm söylemiş.

Çok sağol canım. cevap yazmıştım sana özelden gelmedimi acaba.

o yardımcı olan kişinin öğrettiği şekil neymiş sen de bize öğretsen??merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…