- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.621
sıze katıldıgım yönler var
illa burda asıcaz dıye sorunu yok
vajı doktorları bosyeremı var tabıkı işin ehli bu ısı hakketen yapıp ticarete dönüştürmeyen doktolrara neden gıdılmesın
burda tepkı buna degıl reklama benzıyen mesajların gorulmesıne kı zaman zaman baska bolumlerde gordum asıstan yada doktor gelıp
3 4 uyelık alıp kendını oven yazılar yazıyordu baskaları gıbıymıs gıbı..
ve herkeste kesınlıkle aynı yöntem basarılı olmaz bende uyusturucu kremler acayıp korku verdı ve tahrıs oldum
ama bırbaskası onda yendı kımı egserszıde daha bastayken guvenı geldı yendı kımı aylarca ugrasıp
yanı hersey kısıye özel bne buraya geldıgımde delı gıbı doktor ısmı aradım 5 yıldan sonra
asla kendım basaramam doktor sart dedım kızlar sagolsunlar ıkna ettı benı sımdı geldıgım yol hala saskınım
doktora gıtsem 2mılyarım gıdıcektı feda olsun ama onsuzda yenebıldım ve bır arkadas yesım hanımın yontemını anlatması
bır cok kısıye guven verdı nedendır bılmıyorum o yontemı okuyunca basarıcagımı anladım
belkı sııznde anlatıcagınız yontem bırılerıne umut olabılır kızlar bu yuzden basaranlardan hıkayesını ıstıyor
rabbım kımseyı bu rahatsızlıkla ımtıhan etmesın..
sızede gecmıs olsun ..
Canım üstümü örtmeler , yiyecek bişey getirmeler o yapma sonra banyo yapma hemen dedi enfeksiyon + kanama da olunca artmasından korktu.. Biz aynı hastanede çalışıyoruz eşimle arama üstüne arama sürekli gecelerdeydi artık gündüzlerde olmak istediğini söyledi İnşALLAH mutlu olurum nursena o kadar zor ve kötü günler geçirdim ki gözümden yaş dinmek bilmedi mutluğumun kısa sürmesinden çok korkuyorum
Şimdi tamam yendim de 2. denemeden çok korkuyorum rahat olurmu acaba ya da yine egzersiz yaptıktan sonra mı denemem gerekiyor sizce ne yapmalıyım ?
kızlar çooooooookkkk tebriederim bende önce Rabbimin izniyle sonrada dr Süleyman eserdağ ile 6 ekimde yendim bu vajiyi. belki seanslarda karşılaşmışızdır. Allah başka sıkıntı yaşamasın. Bazı arkadaşlar reklam yaptığımızı düşünmüşler lütfen öyle sanmayın kızlar ben 1 yıldır bu topikteyim. venüsten,özüm,esra_ögt,özlem,nazlı_85 hepsi beni tanır ben son aşamada artık yapamadım dedim ve gittim çok şükür yenip döndüm. öncelikle egzersizleri yapmanızı tavsiye ederim ama ilerleyemiyorsanız ve durumunuzu ayarlayabiliyorsanız vakit kaybetmeyin derim. dr giderken arkadaşlar banada anlatmadılar tedavi sürecini iyikide anlatmamışlar çünkü kafamda büyütürdümde büyütürdüm. size tek söyleyeceğim şey aparat veya parmaklarınızla egzersize devam edin mutlu sona ulaşacaksınız inşallahhhhhh
tatlim tabi haklisiniz ama anlatirsak ozaman bi anlami kalmazki yasayip gormek daha guzel bende bilmiyordum ne yaptgni bilseydim belki gitmeyecektim we yenemeyecektim ewet farkli bisey yapmiyor sadece dogru Yolu gosteriyor rahatlamanizi sagliyor yolunuza isik oluyor kuzucum :)) ozelden mesaj yazamiorum buarada
kızlar daha 10 dk olmadı hemen sıze haber vermeye pcye kostum
sevınclımıyım hayır..
esım aksam yemekten sonra hadı yapalım dedı ben tahrısımı soyledım
bu sefer cok agır konustu cok kırıldım ..
dıger odaya gıdıp egsersız yapıyım dedım
normalde en buyuk aparatı yarım saat sonra ancak alırdım
ama esım daha 5 .dk yanıma geldı
aparatları görünce kızdı
o an en buyuk aparatı tahrısımden dolayı yanma olmasına ragmen almıstım
bıraz sonra gel azcık beklıyım dedım dınlemedı
vel hasıl aparatı cıkardım dırek p.. denedık ılk olmadı sonra yer degıstırdık
ve p. ıcerı gırdıgını hıssettım o an tahrısten dolayı kanama oldu ve acı
ama sakın kımse korkmasın asla vajıden dolayı degıl kayar gıbı gırdı
ve kesınlıkle aparattakıler gıbı degıl kızlar yumusak esnek ve acıtmıyor kesınlıkle
ama tahrısım cok fena etkıleyınce hemen cıkardı
yarısına kadar gırmıs ben hıc anlamadım bıle
hala esım kızıyor sen aparatlarla zatı ısı bıtırmıssın dıyor
suan sevınmem gerek cok buyuk adım attık p .. ıcerde hıssettım hala ınanamıyorum
ama ağlamak ıstıyorum zatı suan yazarken ağlıyorum.. ne olurdu bıraz anlayıslı olsaydı
tahrıs bıtınce deneseydık . ve hala devam edelım dıyor ...
kızlar egsersız tek kurtulusumuz onun verdıgı guven ve rahatlık kesınlıkle vajıye cozum
ınanın kayar gıbı gırıyor .. oncesı egsersız yapınca
gercı ben 5 dk bıle yapamadım egsersızı
ama etkısı oldu cok.. umarım esım anlayıs gosterır tahrısım gectıgıne emın olunca
kacmıcam tamamen kurtulmak ıstıyorum .. daha aılemden bılenlere soylemeden sıze yazdım kızlar...
Ooo aksam aksam epey senlenmis buralar:)))) ya ne cok konusuyonuz geceleri, oku oku bitmiyo:))
minelcetin; canimm tekrar cok gecmis olsun, bak dktor da iyi konusmus, insalah tamamen tertemiz cikacaklar dualarimiz senle bitanem:))
p...s denemesi yapacak arkadaslara ben de yesim hanimin yontemini oneriyorum ben de o yontemi kullandim basardigim gece bu yontemi kullanmistim.bir de jendi icadim olan huni bicimli aparati kullanmistim bunu yaparken, yarim saat icimde bekletmistim kaslarin gevsemesi icin ve gercekten ise yaradi bu sayede yendim kizlar:)))
Redbox; epey bir sayfa geride benim basari hikayem var, vajinosmus basari hikayeleri kisminda da yaziyo onu oku istersen bi canim. Bir de eger p..s denemesibde esini itiyosan, bacaklarini ac iyice esin bir bacaginin uzeribe otursun diger bacagini acabildigin kadar ac, boyle olunca kacamiyosun da itemiyosun da:))) ilk denemelerde ben de senin gibiydim canim, kocisi ittiribce o bunu yapti ve ilk o zaman yariya kadar alabildim:))) denemeden once de bol bol kaygankastirici surmeni tavsiye ediyorum bir de.
canım nasıl gidiyor? neler yaptın?
canım şimdi gördüm mesajını geçmişi okumaktan bugüne yetişemiyorum ilk geldiğim gün egzersiz yaptım.iki parmak 1 boğum alabildim ama sonra kendimi rahatlattım her zamanki gibi giriceksin deyip ittirre kaktıra aldım hepsini bayağı yanma oldu ama beklettim alıştı birazdan yine yapıcam bakalım...siz neler yapıyosunuz??
arkadaşım gidin demesi kolay ama kimbilir kaç para verdin eserdağa. sonuçta bu sitede herkes doktora o para çıkarıp veremeyebilir. bende doktora gittim. 2500 tl harcadım. ama buradaki arkadaşlara Allah rızası için anlatıyorum yaptıklarını. sonuçta doktor başka bir şey yapmadı. buradaki egzersizleri birebir uyguladı. herkes senin kadar zengin değil unutma.
nursenacım bugün 15:30 da biopsim yapıldı. ilk bakan ultrasoncu iki demişti ya. bu doktor ultrasonda beş tane buldu. hatta birinin çapı oldukça büyükmüş. beş yeri delip parça aldılar. çok canım yandı. dualar ettim hep. bir yandan ultrason cihazını göğsümde tutuyor. öbür eliyle iğneyi batırıyor. iğne bildiğin yorgan iğnesi kalınlığında ucunda çengel gibi bir şey var. parçayı çekmek için. tabanca sesi gibi tak ettiriyor. o anda parça çekiyor içine. beş taneden aldı. ama her iki göğsümde bu kitlelerden daha çok varmış.bu doktorda cihan beyin dediği gibi %95 iyi dedi ama sık sık kontrol gerekirmiş. şu an bandajlıyım yarın bandajları çıkarıcam. nefes alırken ağrılarım var. yarım nefes alabiliyorum. cumartesiye kadar sonuç çıkacak inşallah kötü bir şey çıkmaz.
canım şimdi gördüm mesajını geçmişi okumaktan bugüne yetişemiyorum ilk geldiğim gün egzersiz yaptım.iki parmak 1 boğum alabildim ama sonra kendimi rahatlattım her zamanki gibi giriceksin deyip ittirre kaktıra aldım hepsini bayağı yanma oldu ama beklettim alıştı birazdan yine yapıcam bakalım...siz neler yapıyosunuz??
hadi bakalım kolay gelsin, ne olsun aynı şeyler kız.
insalah bitanem tesekur ederim insallah bebislerimizde olur saglikli :)) ben hatirlayamadim ama sende esinle geliyordun dglmi
arkadaşım sende şunu unutma ben sandığın kadar zengin değilim keşke ne şartlarda gittiğimi bilseydin ama bunları yazan birinin bilmesine gerek yok anlayabileceğini sanmıyorum zaten direk böyle yazdığına göre..ben kendi başıma aşamayacagımı yenemeyecegimi düşündüm ve gittim çok da iyi yapmısım çok mutluyum eger gitmek isteyen olursa ben burdan söylüyorum çözümü süleyman beydir..ayrıca yani bu da bir rahatsızlık bir sorun evet tedavısı pahalı ama işte kendi başına olmayınca illa bir hekime ihtiyaç oluyor bende doğru hekimi buldum ve bunu paylaştım kımseye zorla gidin demıyorum.ben bir umut arıyordum umudumu buldum..umudumu bulmamda söylemiştım büşranın ve zehranın payı büyüktür Allah onlardan razı olsun..zamannda ilk başlarda yanlış yerlerede gittim onun içindirki vicdanım gönlüm okadar rahatki eğer doğru yer arayan varsa ben sadece yardımcı olmak istıyorum başkada bir şey değil...
canım benim ya çok çok geçmiş olsun.sana özelden mesaj atmıştım gördünmü bilmiyorum..
sevgili dtk sorun doktora gitmenizde değil, doktor adı vermenizde değil madem yardımcı olmak istiyorsunuz sadece doktorun yöntemi ne onu merak ediyor arkadaşlar, bence neyle karşılaşacağını bilerek gitmek çok daha mantıklı sır gibi saklıyor giden arkadaşlar, bizler en ince ayrıntısına kadar anlatıyoruz diye ha bire eleştiri alıyoruz bizim de yatak odalarımız mahrem ama emin ol sadece birilerinin derdine derman olur mantığı var, tabiki herkes farklı ama anlatılan yöntemlerden kişi kendine uyanı bulup deneyebilir benim yöntemim birilerine olmazken başka birilerinin işine yarayabilir niye ısrar ediyorum söyleyim bir arkadaş geldi yine doktor ismi verdi biz ona niye yazmıyorsun diye sitem ettik sonra geldi nasıl bir yol izlediğini anlattı doktorun, ben ve birkaç arkadaş denedik sonuç aldık ilk başta kızan bendim ama sonra dönüp teşekkür ettim Allah razı olsun diyorum tekrar yağmurcukkuşu na egzersiz yapıyordum ama onun anlattığı şekilde yapınca sonuç aldım. sizlerde bu sıkıntıyı yaşayanlar olarak lütfen arkadaşlarımıza yardımcı olun sevaba girersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?