- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.641
o yardımcı olan kişinin öğrettiği şekil neymiş sen de bize öğretsen??merak ettim.
canım Allah razı olsun sen dedikten sonra bol bol selamünkavlenmürabbirrahim dedim ama biopsi esnasında unuttum neydi diye.
yanlışlıkla '' hasbünallahü ve nimel vekil '' dedim ama anlamı güzelmiş benim dediğiminde :) "Allah bize yeter, o ne güzel vekildir" sözünü, ateşe atıldığında İbrahim aleyhisselâm söylemiş.
Çok sağol canım. cevap yazmıştım sana özelden gelmedimi acaba.
nursenacım bugün 15:30 da biopsim yapıldı. ilk bakan ultrasoncu iki demişti ya. bu doktor ultrasonda beş tane buldu. hatta birinin çapı oldukça büyükmüş. beş yeri delip parça aldılar. çok canım yandı. dualar ettim hep. bir yandan ultrason cihazını göğsümde tutuyor. öbür eliyle iğneyi batırıyor. iğne bildiğin yorgan iğnesi kalınlığında ucunda çengel gibi bir şey var. parçayı çekmek için. tabanca sesi gibi tak ettiriyor. o anda parça çekiyor içine. beş taneden aldı. ama her iki göğsümde bu kitlelerden daha çok varmış.bu doktorda cihan beyin dediği gibi %95 iyi dedi ama sık sık kontrol gerekirmiş. şu an bandajlıyım yarın bandajları çıkarıcam. nefes alırken ağrılarım var. yarım nefes alabiliyorum. cumartesiye kadar sonuç çıkacak inşallah kötü bir şey çıkmaz.
evet paticim o yöntemi anlatan arkadaştan Allah sonsuz razı olsun ben ve birsürü arkadaş aparatı bekletip yendik. sende o aşamadasın. hepimizde ilk olarak yarısı oluyor. bir hafta bile geçmeden tamamı oluyor. seninde olacak Allahın izniyle.
canım anlatıyoruz ya hep önce anestol ve jel sürüp aparatı içimizde uzunca bir süre bekleterek egzersiz yapıyoruz yarın bulur kopyalarım canım.
gelmiş canım ama ben geçmişi okumaktan bakmaya fırsat bulamamıştım.sen o tesbihi çekmeye devam et her açıdan faydasını görüceksin allahın izniyle.ay daha fazla okuyamicam topiği yoksa bu akşamki egzersiz yalan olucak ben çıkıyorum kıslar.öptüm hepinizi beni özleyin mucckkss..
canım benım bunlar son cektıgın acılar olsun inşallah bundna sonra kontrolerını sakın aksatma ..
canım artık korkum yok olacagına ınanıyorum ozelden yazmıstım sana burdanda dıyım
bugun aklıma bı plan geldı :) tahrıs bolgesıne anestol sursem acıyı hıssetmem dedım
cunku sorun tahrısın verdıgı acıydı kı vajı blgesınde olmadıgı ıcn sorun olmaz
bugun hemen deneme yaptım kremı surdum sonra aparatları kullandım acı var kanamada
ama hıssetmıyorsun sımdı bıraz daha beklesemmı 1 2 gun daha yoksa esımel dırek denesemmı kararsızım
ben anestol kullanmıyorum daha doğrusu kayganlaştırıcı haricinde bişey kullanmıyorum.sadece kayganlaştırıcıyla yapsam olmaz mı??
canım yarın sabah hayırlı güzel haberini bekliyorum yarın yokum. cuma akşamı görüşmek üzere. Allaha emanet ol. Allah razı olsun :)
işin tuhafı ne biliyormusun. oradaki hiç bir bayan uygulamayı anlatmıyor anlatsalardı gitmezdim demişsin. ürkütücü bir uygulama olmalı. herkese ayrı uygulama olduğunu nereden biliyorsunuz ki sonuçta diğerlerine uygulananı bilmediğinizi söylüyorsunuz. biz sizden öncelikle arkadaşların ceplerinin boşalmayacağı şekilde destek istiyoruz. direkt olarak eserdağa yada ona buna gidin demekle olmuyor. bende doktora gitmiş biriyim. ama emin olunki eğer önce bu siteyi bulsaydım gitmezdim. buradaki arkadaşların terapisi doktorun terapisinden daha özenli ve ilgili.
canım benım bunlar son cektıgın acılar olsun inşallah bundna sonra kontrolerını sakın aksatma ..
canım artık korkum yok olacagına ınanıyorum ozelden yazmıstım sana burdanda dıyım
bugun aklıma bı plan geldı :) tahrıs bolgesıne anestol sursem acıyı hıssetmem dedım
cunku sorun tahrısın verdıgı acıydı kı vajı blgesınde olmadıgı ıcn sorun olmaz
bugun hemen deneme yaptım kremı surdum sonra aparatları kullandım acı var kanamada
ama hıssetmıyorsun sımdı bıraz daha beklesemmı 1 2 gun daha yoksa esımel dırek denesemmı kararsızım
hepimizden canım.ben de egzersizlerime devam ediim dua edin demcem canı gönülden ettiğinizi biliyorum.alah sizden de razı olsun.hayırlı geceler.
Canım üstümü örtmeler , yiyecek bişey getirmeler o yapma sonra banyo yapma hemen dedi enfeksiyon + kanama da olunca artmasından korktu.. Biz aynı hastanede çalışıyoruz eşimle arama üstüne arama sürekli gecelerdeydi artık gündüzlerde olmak istediğini söyledi İnşALLAH mutlu olurum nursena o kadar zor ve kötü günler geçirdim ki gözümden yaş dinmek bilmedi mutluğumun kısa sürmesinden çok korkuyorum
canım nasıl sevindim anlatamam.işte böyle böyle yenicez eşine gelince ona da yazık 5 yıl dile kolay...onu da anlamaya çalış tabii anlayışlı olsa daha güzel olurdu amaher şey istediğimiz gibi olmuyo işte..bnm de bu aralar acaip yoğunluğum var onun için eskisi gibi çok giremiyorum ama atlatiim tekrar aranıza dönücem..ama bakıyorum bnm yokluğumu hissetmiyosunuz bile..kızıyorum ama.
canım gercekten cok acıyor ya guluyorum eskıden vajı acıcak kanıcak dıye korkardım sımdı orda sorun yokcanım ya acısına azcık dayansanda denesen olmazmııı...sen son raddeye geldin hemen atlat istiyorum
ıkı kere mesaj yolladım gıtmemıs nursenayada ozelden bısey sormustum sanada mesaj atmıstım msn varsa ozelden msn eklıyelımmı canım ?canım özel mesaj kutuma baktım senden gelen bi şey görmedim. sen doktora gitmişmiydin tahriş için.
canım açık yaraya sürmeyin yazıyor ben mi yanlış hatırlıyorum 1-2 gün bekle derim canım sen zaten yendin diye düşünüyrum.
iyi geceler hepinize kızlar...
iyi geceler canım. yarın kısmetse ağvaya gidicez eşimle. bir gece kalıp döneceğiz. moral açısından. cuma akşamı burada olacağım. Allaha emanet olun.
paticim
sen doktora gittinmi tahriş için. gitmediysen bir göster. belki kullandığın ilaç yaramıyordur. birde ilaç kullanırken bildiğim kadarıyla ilişki önerilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?