Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gelmiş canım ama ben geçmişi okumaktan bakmaya fırsat bulamamıştım.sen o tesbihi çekmeye devam et her açıdan faydasını görüceksin allahın izniyle.ay daha fazla okuyamicam topiği yoksa bu akşamki egzersiz yalan olucak ben çıkıyorum kıslar.öptüm hepinizi beni özleyin mucckkss..

canım benım bunlar son cektıgın acılar olsun inşallah bundna sonra kontrolerını sakın aksatma ..

canım artık korkum yok olacagına ınanıyorum ozelden yazmıstım sana burdanda dıyım
bugun aklıma bı plan geldı :) tahrıs bolgesıne anestol sursem acıyı hıssetmem dedım
cunku sorun tahrısın verdıgı acıydı kı vajı blgesınde olmadıgı ıcn sorun olmaz
bugun hemen deneme yaptım kremı surdum sonra aparatları kullandım acı var kanamada
ama hıssetmıyorsun sımdı bıraz daha beklesemmı 1 2 gun daha yoksa esımel dırek denesemmı kararsızım

canım yarın sabah hayırlı güzel haberini bekliyorum yarın yokum. cuma akşamı görüşmek üzere. Allaha emanet ol. Allah razı olsun :)

canım ya acısına azcık dayansanda denesen olmazmııı...sen son raddeye geldin hemen atlat istiyorum

neden bu kadar önyargılısınız bende onu anlamıs degılım...ben daha oncede bulmustum burayı evlılıgımn ılk yılında ama yapamadım tabıı yapamadım dıye herkes yapamayack degıl herkes cok farklı...evet nasıl olacagını bılseydım gıtmezdım zaten korkuyorsun ama tum samımıyetımle soyluyorum kotu korkacak hiçbır sey yoktu..boyle yazmanıza uzuldum yaa ben okadar samımıyetle içten bır sekılde anlatmıstımkı sevıncımı paylaştım eger gıtmek ısteyen olursa küçücük bır yardımım olsun istedım ama gercekten moralımı bozdunuz..neyse bu dert çok can yakıcı dua edıyorum Rabbım bu dertle uğrasan herkese yardım etsın...

canım özel mesaj kutuma baktım senden gelen bi şey görmedim. sen doktora gitmişmiydin tahriş için.

mesajını içim acıya acıya okudum cunku aynı seylerı yasadık kı sen yıende sanslısn bır yıl
ben 5 yıl ama artık gecmısı unutup geleceğe yonelmelıyız
esıme bugun nekadarlık evlıyız dedım durdu bana baktı ben 2 gun oldu dedım evet dedı
korkuları sıl beynınden bıkere yaptın devamı gelıcek artık yendın o bolgeye bırseyın gırıcegını yasayarak anladın
bugun ılkdefa zıplaya zıplaya gezdım gulumsedım ustumden yuk kalkıyor sankı
sırf bu duygu ıcın basarıya odaklanmaya deger umarım ılerkı denemelerınde sorunsuz olur
ama bır sure egsersızı bırakma ben esımden gızlıde olsa egsersız yapıcam ..
kı daha tam basaramadım ama bak korkmuyorummmmmmmmmm :)

Son düzenleme:
canım açık yaraya sürmeyin yazıyor ben mi yanlış hatırlıyorum 1-2 gün bekle derim canım sen zaten yendin diye düşünüyrum.

canım bana dusen sabır ve susmak sımdılık sıze acılıp rahatlıyorum esımle zamanla hersey daha ıyı olucak ınsallah
oda ne yaptıgının farkında degıl ve haklı oldugu yonler varda ıste benımde canım acıyor o tavırlarına ama bugun cok sukur daha ıyı davranıyor bana
kendı derdıme bu ara dustum ınan ne yaptıgımın farkında degılım 3 gundur evde yemek pısmıyor kahvaltı etmıyorum
bı tuhafım bende .. canım neolur sende gaza gel senınde guzel haberlerını alalım ..

canım ya acısına azcık dayansanda denesen olmazmııı...sen son raddeye geldin hemen atlat istiyorum
canım gercekten cok acıyor ya guluyorum eskıden vajı acıcak kanıcak dıye korkardım sımdı orda sorun yok
esıme sureklı soruyorum ve yemınle nerdeyse sonuna kadar oldu dıyor ama ınan ne acı ne bır zorlanma
ama su tahrıs bugun egsersızde bıle kanama oldu

canım özel mesaj kutuma baktım senden gelen bi şey görmedim. sen doktora gitmişmiydin tahriş için.
ıkı kere mesaj yolladım gıtmemıs nursenayada ozelden bısey sormustum sanada mesaj atmıstım msn varsa ozelden msn eklıyelımmı canım ?

canım açık yaraya sürmeyin yazıyor ben mi yanlış hatırlıyorum 1-2 gün bekle derim canım sen zaten yendin diye düşünüyrum.

yaa bugun denedım sorun olmadı ne bılım regl olmadan kı bugun kaynım gelcektı resmen evden kovdum onu ayıp oldu

haftasonu gel dedım ozaman regl gunum bıranonce artık olsun ıstıyorum tamamen
eskıden bırı gelsede bır kac gun kurtulsam dıyordum :)

Son düzenleme:
paticim

sen doktora gittinmi tahriş için. gitmediysen bir göster. belki kullandığın ilaç yaramıyordur. birde ilaç kullanırken bildiğim kadarıyla ilişki önerilmiyor.

paticim

sen doktora gittinmi tahriş için. gitmediysen bir göster. belki kullandığın ilaç yaramıyordur. birde ilaç kullanırken bildiğim kadarıyla ilişki önerilmiyor.

canım ben sadece fito kullandım kı kullanırken denedık
neyse ozelden sana detaylı anlatıyım tahrısın nasıl oldugunu ozaman anlarsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…