- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.661
neden bu kadar önyargılısınız bende onu anlamıs degılım...ben daha oncede bulmustum burayı evlılıgımn ılk yılında ama yapamadım tabıı yapamadım dıye herkes yapamayack degıl herkes cok farklı...evet nasıl olacagını bılseydım gıtmezdım zaten korkuyorsun ama tum samımıyetımle soyluyorum kotu korkacak hiçbır sey yoktu..boyle yazmanıza uzuldum yaa ben okadar samımıyetle içten bır sekılde anlatmıstımkı sevıncımı paylaştım eger gıtmek ısteyen olursa küçücük bır yardımım olsun istedım ama gercekten moralımı bozdunuz..neyse bu dert çok can yakıcı dua edıyorum Rabbım bu dertle uğrasan herkese yardım etsın...
kuzum boswer uzulmene degmez biz insanligmizi yaptik yendik ya ona sukur kim ne istiyosa onu yapsin ne istiyosa onu dusunsun isteyen kendi denesin isteyen doktora gitsin en yakin zamanda bebek haberini bekliorum:)) biz mutlulugu hakediyoruz
evet bende eşimle geliyordum hatırlaman lazım ben seni çok ıyı hatırlıyorum yanı nasıl hatırlatsamki saçlarım kızıl akmıstı ama...
ahhh gamzecim canım benim haklısın ama ne biliyım herkeste mutlu olsun herkes yensin istedim...ufacık bır yardım olsun istedım kımse zorla gıtsın ıstemedım kı ben sadece soledım neyse canım benim haklısın..bebek haberı o kadar istıyorumki Rabbım isteyen herkese versin.bu arada sen beni hatırladın mı?
iyi geceler herkeze;
cok ama cok moralım bozuk dun esımle tartıstık demıstım aksama dogru bayagı tartıstık ve cok buyudu artık benı ıstemedıgını soyledı suanda annemdeyım dunden berı burda kalıyorum tam yendım bıttı artık sorun kalmaz dıye dusunuyordum cok ufacık bısey buyuttu ve bızı bu noktaya getırdı ve bugun evlılık yıldonumumdü hersey kursagımda kaldı. fazla gırecemıcem nete hakkınızı helal edın ama yıne sıze haber verırım patı ve sardunya sızlerı merak edıyorum durumlarınız ozelden msl atın bana lutfen bu halımde bıle aklımda sızler hepınız varsınız dualarınıza ıhtıyacım var.
ewet canim ewet hatirladim hatta ben son gunumde ewe giderken yuzume bakip gulumsemistin :)canim benimm ya
aa sen yozgattami yasiyorsun bende yozgatliyim aslen
Günaydın kızlar, neler yaptınız bakıyım?
Günaydın kızlarrr, aybicem balım günaydın:)) Naber nasılsın? Sabah sabha bir sen bir ben yine buralarda:)) Oleyy smiley lerimiz gelmiş:)))
Günaydın kızlar, neler yaptınız bakıyım?
Yaramazlık yaptım hayatım, en rahat en sorunsuz, en kasıntısız yaramazlığımı yaptım, artık tamamen bitti çok şükür vaji kabusum, pek mesudum bugün bu yüzden:)) ve hala regl olmadım:)
Yaramazlık yaptım hayatım, en rahat en sorunsuz, en kasıntısız yaramazlığımı yaptım, artık tamamen bitti çok şükür vaji kabusum, pek mesudum bugün bu yüzden:)) ve hala regl olmadım:)
kıs sen ne fenasın:127: ne yaptıysa artıkın akşam anammm
günaydın şekerimm iiiz biz sen nasılsın
Aaa aşkol ne fenalığımı gördün
sağol canım aynı bakalım ben de bebek için uğraşıyorum psikolojik mi ne midem bulanmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?