Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kuzum boswer uzulmene degmez biz insanligmizi yaptik yendik ya ona sukur kim ne istiyosa onu yapsin ne istiyosa onu dusunsun isteyen kendi denesin isteyen doktora gitsin en yakin zamanda bebek haberini bekliorum:)) biz mutlulugu hakediyoruz

kuzum boswer uzulmene degmez biz insanligmizi yaptik yendik ya ona sukur kim ne istiyosa onu yapsin ne istiyosa onu dusunsun isteyen kendi denesin isteyen doktora gitsin en yakin zamanda bebek haberini bekliorum:)) biz mutlulugu hakediyoruz

ahhh gamzecim canım benim haklısın ama ne biliyım herkeste mutlu olsun herkes yensin istedim...ufacık bır yardım olsun istedım kımse zorla gıtsın ıstemedım kı ben sadece soledım neyse canım benim haklısın..bebek haberı o kadar istıyorumki Rabbım isteyen herkese versin.bu arada sen beni hatırladın mı?

kızlar slm,çok yoğun bi gündü,ancak şimdi okuyabildim geçmişi ve çok da uykum geldi
minelçetin biyopsin yapılmış,inşallah güzel sonuçlar çıkar,moralini yüksek tut canım
egzersiz yapan arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum.
hepinizi öpüyorum iyigeceler...

aa sen yozgattami yasiyorsun bende yozgatliyim aslen

iyi geceler herkeze;
cok ama cok moralım bozuk dun esımle tartıstık demıstım aksama dogru bayagı tartıstık ve cok buyudu artık benı ıstemedıgını soyledı suanda annemdeyım dunden berı burda kalıyorum tam yendım bıttı artık sorun kalmaz dıye dusunuyordum cok ufacık bısey buyuttu ve bızı bu noktaya getırdı ve bugun evlılık yıldonumumdü hersey kursagımda kaldı. fazla gırecemıcem nete hakkınızı helal edın ama yıne sıze haber verırım patı ve sardunya sızlerı merak edıyorum durumlarınız ozelden msl atın bana lutfen bu halımde bıle aklımda sızler hepınız varsınız dualarınıza ıhtıyacım var.

esınle tartıstıgınız konu ne boyutta bılemem canım ama bence bır anlık ofke bunlar
benımde esımle aramda neler gectı yazdım sıze sakın zamanda konusmayı denedıgımde olumlu sonuc aldım
sızde bıraz ayrı kalıp sakınlesın ve aranıza gurur sokmayın
umarım sorunları atlatırsınız .. bende gelişme olursa haber ederım canım sen bızı degıl
kendını dusun ve uzme kendını lutfen..

Günaydın kızlarrr, aybicem balım günaydın:)) Naber nasılsın? Sabah sabha bir sen bir ben yine buralarda:)) Oleyy smiley lerimiz gelmiş:)))

günaydın bebişimmm :82:akşam kızlar ne yazmış diye okuyordum dalmış ayyy .iim canım sen nasılsın napıyorsunn.akşam 1:30 saat egzersiz yaptım ohhh. bi yorulmuşum uyudum bu gece rahat rahat çok şükür

Yaramazlık yaptım hayatım, en rahat en sorunsuz, en kasıntısız yaramazlığımı yaptım, artık tamamen bitti çok şükür vaji kabusum, pek mesudum bugün bu yüzden:)) ve hala regl olmadım:)

kıs sen ne fenasın:127: ne yaptıysa artıkın akşam anammm

Yaramazlık yaptım hayatım, en rahat en sorunsuz, en kasıntısız yaramazlığımı yaptım, artık tamamen bitti çok şükür vaji kabusum, pek mesudum bugün bu yüzden:)) ve hala regl olmadım:)

hep böyle osun daim olsun inşallah canım, regli kafan takma sen hayatını yaşa öteliyormuş diyorlar belki öyledir değilse de
olsun ne güzel işte hayat tesadüflerle başlar çok biliyorum önce bebek istemeyip sonra çokkk uğraşanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…