- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.681
:118::118::118::118::118::118::118:belinayyy belinayyyy yetişşşş albunea akşma neler yapmışşşş
evet gamzecim yozgatta yaşıyorum sende yozgatlısın oyle mi vay be:))sen ankaradasın demi
Sen daha otur yerindeNoldu senin denemeler, hmm, hiç sesin çıkmıyo ?
sağol canım aynı bakalım ben de bebek için uğraşıyorum psikolojik mi ne midem bulanmaya başladı.
Günaydınnnn kuzucuklarımmmm nasılsınız bakalımmmm ben çokkk mutluyumm bugün ama
baktımmm ama yok galiba yeni haberlerr
sardunyacım biraz geciktimm tebrik ederimm cnmm bundan sonra mutluluğun daim olur inşallahh
bu halaylar sana güzelimmmm ama üzgünüm halay yoookkkk ama nedennn
Günaydın şekercim:))) bizler iyiyiz sen naıslnı bakalım, bu mutluluğun sebeb ine bakiyim?
iim bitanemmmm ya mutluyum özel bi nedeni yokkk aslında ama öle işte ne bilim her şey iyi şükürr
ilk bikaç aydan sonra şu an cidden çokk şükrediyorummm
kızlar nolur yalvarıyorum egzersiz yapan herkese aksatmayın ertelemeyinn bir an önce bu mutluluğun tadını
çıkarın hepinizevet eşlerimiz anlayışlı olabilir bizi anlayabilirler vss.... ama inanın cinsellikte evliliğin çok ama çokk önemli bi parçası kesinlikle tabiii ki herşey değil ama her şey tam olunca daha da güzel işte
albuneaaa bu arada ne sabırlısın kuzummm yaaa nasıl beklicen kız ayın 20sine kadar ben çatladım şimdiden
bu aradakızlar yazdıklarımdan albuneaa gibi yaramazlık yaptığım anlaşılmasın dün gece
ama güzel bi geceydi romantik her geçen gün daha da sever mi insan???
Rabbim hiçbirimi ayırmasın her daim birlikte etsin eşlerimizle
canım tabiki karar senin ama bende düşüncemi yazıvereyimmmm..bende vajiliyken bi doktora gitmiştim bana senin yazdına benzer bişe yapcaktı narkoz verip,, vajiye sanırım adını tam hatırlayamıyorum ama p..enise benzer şaffaf şayler varyaondan sokacakmış sen uyanıp eve gidicen ve 3 5 saat sonra onu çıkarıp ilişkiye gireceksin dedi,, dr haydar dümende bu şekilde yapıyo dedi..yani orasının genişliceni söyledi falan fistannnn...ve 1000 ytl para istedi benden..ilki benim o parayı verecek imkanım yoktu onu bi tarfa biraktım ne eşim ne ben kabul etmedik senin sorunun cevabı burda başlıyoo öyle bi işlem bence sana anlık bişey olacak vaji kafada bitiyo haydar dümenin bile sayfasında okudum bi çok insan bu şekilde yapmış ama gerisi yok beyin çünki oranın acı olayına odaklanmış yani sana o anlık bi işlem orda kalır..saziyecim senin sorunun kızlık zarımı yani o yırtılcak acı çekcem diyemi düşünüyosun o acı sinek ısırından hallice arkadaşlar
yani onu yaptırdın zaman belki gene kasılmaların vs devam edeceksin kafada bitcek tatlım haklısın diş sıkmakla olmuyo ama egzersizler ve beyni yenmeye hazırlamak inan daha mantıklı olurr...ama hayatım sadece kızlık zarım acıcak diye eğer ilişkiye giremiyosan ona bişe diyemem ama dedim gibi zar yırtılırken acı yokkkkkkkkkk arkadaşlarr.... :lepi:
İylik datlum görüşemyruz yaf sen ne alemdesn naparsın uçuşlardasınbelinayyy kuzum ne alemdesin görüşmeyeliii nasıl gidiyo ince işlerrr
vallahi aybiceylen seni pataklicaz artıkss az kaldıı
merhaba,narkoz verip vajinaya şeffaf bir şey sokacağını söylediğiniz doktorun adını verirmisiniz çok acil lazım şimdiden teşekkürler.
belinyım balımm, kudurugum hoşgeldin:))) naber şekrcim nasılsın:)?? Face de pek göremiyoum seni:)?
:118::118::118::118::118::118::118:belinayyy belinayyyy yetişşşş albunea akşma neler yapmışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?