Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hayatım sen de şu benim taktiği yapıp da p..s denesen, yeşim hanımın yöntemi huni apart faaln:)) SEn bi gaza gelip denesen adım gibieminim olacak bu iş:))

Günaydınnnn kuzucuklarımmmm nasılsınız bakalımmmm ben çokkk mutluyumm bugün ama
baktımmm ama yok galiba yeni haberlerr
sardunyacım biraz geciktimm tebrik ederimm cnmm bundan sonra mutluluğun daim olur inşallahh
bu halaylar sana güzelimmmm ama üzgünüm halay yoookkkk ama nedennn

Günaydın şekercim:))) bizler iyiyiz sen naıslnı bakalım, bu mutluluğun sebeb ine bakiyim?

Günaydın şekercim:))) bizler iyiyiz sen naıslnı bakalım, bu mutluluğun sebeb ine bakiyim?

iim bitanemmmm ya mutluyum özel bi nedeni yokkk aslında ama öle işte ne bilim her şey iyi şükürr
ilk bikaç aydan sonra şu an cidden çokk şükrediyorummm
kızlar nolur yalvarıyorum egzersiz yapan herkese aksatmayın ertelemeyinn bir an önce bu mutluluğun tadını
çıkarın hepiniz evet eşlerimiz anlayışlı olabilir bizi anlayabilirler vss.... ama inanın cinsellikte evliliğin çok ama çokk önemli bi parçası kesinlikle tabiii ki herşey değil ama her şey tam olunca daha da güzel işte

albuneaaa bu arada ne sabırlısın kuzummm yaaa nasıl beklicen kız ayın 20sine kadar ben çatladım şimdiden
bu aradakızlar yazdıklarımdan albuneaa gibi yaramazlık yaptığım anlaşılmasın dün gece
ama güzel bi geceydi romantik her geçen gün daha da sever mi insan???
Rabbim hiçbirimi ayırmasın her daim birlikte etsin eşlerimizle

Kuzucum yaramazlıklar yapıyorum çünkü kasmalarım devam etmekteyd iazalarak da olsa, alıştıtmaya çalışıyorum kendimi, dün akşam çok şükür ki artık hepsinin geride kaldıgını farkettim:))) Ya ben daha 25 Eylül' de yendim, o gnüdenbu güne bu akdar çabuk bebiş olur mu ki yaa

Ahh şekerimmm keşke anladığım bi konu olsa ama bilemiyorum ki
verecek olan Rabbim sonuçta olur mu olr ama neden test yapmıyosun ki anlayamadım

merhaba,narkoz verip vajinaya şeffaf bir şey sokacağını söylediğiniz doktorun adını verirmisiniz çok acil lazım şimdiden teşekkürler.

merhaba,narkoz verip vajinaya şeffaf bir şey sokacağını söylediğiniz doktorun adını verirmisiniz çok acil lazım şimdiden teşekkürler.

Canım kusura bakma ama sen iyimisin????? Narkoz vs şimdi sorununu çözecek bir yöntem olarak görüyosun ama, 2. ya da 3. ya da sonraki ilişkiye girme girişiminde ne yapacaksın? Her seferinsde doktorun kapısını mı aşındıracaksın güzelim? Şunu sakın unutma, bu işi gerçekten layıgıyla yapan jinekolog ya da psikiyatrislerin hiçbiri bu yöntemi önermiyorlar, bunlar tamamen mekanik yöntemler. Ha, diyelim ki sen bir şekilde bu yöntemle ilişkiye girme kısmını hallettin, yarın bunun hamileliği var dogumu var, alttan muayenesi var, var da var. Arkadaşlarımızdan biri vajiyi tam yenemeden hamile kalmıştı, alttan muayene olamadıgı için doktoru da bebegin ikaynetmek üzre oldugunu teşhis edemedi ve malesef arkadasımız bebegini kaybetti, ve üstüne basarak da söyledi önce vajiyi tamamen yenin diye. Vajinismusu yenerken yaptıgın egzersizlerle bedenini tanıyosun üreme organlarını tanıyosun ögreniyosun, bu egzersizler sadece senin vajinismusu yenmene yardım etmiyor, seni kadın olmanı getireceği her türlü jinrkolojik muayene tedavi, kontrol vs. de hazırlıyor. İlle de doktora gideceksen, eğer verecek paran varsa kıy parana bu işin tedavisin iyapan dogru düzgünbir doktora git. Arkadaşların tavsiye ettiği Süleyman Eserdağ var Ankara' da, İstanbul'da Saygın Micozkadıoğlu var ( benim de doktorum), Yeşim Hanım var, arkadaşların sana tavsiye edebilecekleri bu işi gerçekten bilen ve olması gerektiği gib itedav ieden birçok doktor var, tavsiyem onlardan birine gitmen. En fazla 5 seansta, 10-15 günde kurtulrusun bu dertten.

belinyım balımm, kudurugum hoşgeldin:))) naber şekrcim nasılsın:)?? Face de pek göremiyoum seni:)?

hoşbulduk datlum iyiym senide pek bi iyi gördümmmm akşamdan kalmasın herhalde ben mi kuduruk senmi sessizden kork (fairymm v albunea) anladınz siz face gelmyom bayadır direk burdaym valla buranın yerlisi oldum

kızlar slm hepinize bugün sizi bayaa bi haraketli gördüm walla siz bayaa erkencisiniz yetişemiorum size tabi ben ev hanımı olduğum için uyuyorumda uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…