- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.701
kızlar slm hepinize bugün sizi bayaa bi haraketli gördümwalla siz bayaa erkencisiniz yetişemiorum size tabi ben ev hanımı olduğum için uyuyorumda uyuyorum
kıs korkulur bunlardanbu ana kadar nasl durmuşlarr :118: albunea :92:
aslm canımkıs bende evdeyim 8burdayım neka çook yatıyoooon miskinn nasıl oldun sancın dvm edyomu..
aslm canımkıs bende evdeyim 8burdayım neka çook yatıyoooon miskinn nasıl oldun sancın dvm edyomu..
Yafrucuuummm 3 ay debelendim yapacam bu işi diye, cefasını çektim sefasını sürüyorum
Yafrucuuummm 3 ay debelendim yapacam bu işi diye, cefasını çektim sefasını sürüyorum
iim bitanemmmm ya mutluyum özel bi nedeni yokkk aslında ama öle işte ne bilim her şey iyi şükürr
ilk bikaç aydan sonra şu an cidden çokk şükrediyorummm
kızlar nolur yalvarıyorum egzersiz yapan herkese aksatmayın ertelemeyinn bir an önce bu mutluluğun tadını
çıkarın hepinizevet eşlerimiz anlayışlı olabilir bizi anlayabilirler vss.... ama inanın cinsellikte evliliğin çok ama çokk önemli bi parçası kesinlikle tabiii ki herşey değil ama her şey tam olunca daha da güzel işte
albuneaaa bu arada ne sabırlısın kuzummm yaaa nasıl beklicen kız ayın 20sine kadar ben çatladım şimdiden
bu aradakızlar yazdıklarımdan albuneaa gibi yaramazlık yaptığım anlaşılmasın dün gece
ama güzel bi geceydi romantik her geçen gün daha da sever mi insan???
Rabbim hiçbirimi ayırmasın her daim birlikte etsin eşlerimizle
kızlar aybice nerde bugünnn gözükmedi hiççç
amin cnm.. Allah imseyi ayırmasın.
ben bu vajiyi kafaya takmaktan baş ağrısı çekiyorum.
evimin işini bile yapasım gelmiyo oderece. Allahım kurtar bizi
aynen canm bende başağrısı çekiorum htta dünden beri başım ağrıo biliorum hep bu vaji yüzündenbenmde evimin işi öle beni beklio hiç ama hiç içimden iş yapmak gelmio hayattan bezmiş durumdayım yani anlayacağın
aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım cnm. ben çalışırken hele birde bu vaji egz.de yapmıyodum ozaman nasıl stres başağrısı oluyodu bu hastalık yüzünden migren oldum,şimdi çok şükür az ağrım oluyo eskiden uyuyamazdım ağlardım ağrıdan.
ev işi desen off hergün diyorumki bugün yapıcam ama yapasım gelmiyo.
:S:S
bende walla önceleri baş ağrımdaan ağlayarak uyurdum birsürü ilaç atardım ama sabah kalkardım yine başağrısı şimddi benimde biraz azaldı herhalde egzersize başladım die bilemiorumev işleri offf çok fena kociş beni evden kovacak die herhan bekliorum
ben geldimmm açılın üleyynnnnn :82:anam ne çok iş biriktirmişim tıopiğe girecem diye yapışım kalıyom pcye amirimden uyarı alcam az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?