Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar takip edebildiğim kadarıyla azimlisiniz
biraz daha hızlansanız şu egzersizler konusunda inanın uzun bi zaman yok inşallah önünzde
kendinizi motive edin inanın çokkkk iyi anlıyoruz sizi aynı yollardan geçtik sonuçta
bilirim o isteksizlik hallerini eşim sırf arada değişiklik olsun diye bi yere gidelim dediğinde bile içimden gelmezdi
dün bi akrabayla konuştuk telefonda malum sorular işte çocuk vss..
ve şunu farkettim 2-3 ay öncesinde bu konu açıldığında gerim gerim geriliyodumm acaba hiç bi zaman
çocuğum olamayaca mı, ne zaman bitecek bu sıkıntı falan filan hepimiz biliyoruz malumm
ama şimdi içim ve kafam o kadar rahat kii
işte bu yüzden sabah o şekilde yazım nolur ertelemeyin ve kendinizi daha fazla üzmeyin
herkes aynı şeyi yazıyo aşağı yukarı ama inanın ben de egzersizlere ilk başladığımda aynı durumdaydım
ama zamanla daha ii oldu ve bitti şşükür
nolur kendinize söz verin ve ilk başta kendiniz daha sonra da mutluluğunuz için daha azimli ve kararlı olun

kızz üzülme bizde evde işleri aksatıoruz sen amirinden uyarı alcan bizde kocişlerden uyarı alacaz

tabi yaratsan onikiye kadar olacağı ooo sabahın kaçında geliyozzz bizzzz.azcık erken kalkında şurda bir iki laf dedelim öğleden sonra çok iş çıkıyor

saol canm benm yaa zaten sizin desteğiniz olmasa biraz zor ilerleriz biz bu yollarda:18::18:şimdi eşimde bena dedi gidelimmi biyerere falan off hiç içimden gelmio evden hiç çıkasım yok halbuki ben gezmeyi çok severim bu vaji beni mahvetti walla ama artık harbiden yeter defolsun gitsin şu vaji çok sıkıldım şimdi araya regl girdi ama şu regl bi bitsin bu sefer kesin olcak inanıorum artık

cnm elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum, artık kafama dank etti yenmem lazım normal kadınlar gib olmam lazım. Allahtan bu site var burda içimi dökebiliyorum yoksa evde kafayı yerdim bu durumda.
egz.e başlıcam birazdna ama karın ağrım tuttu regli olabilirim heran olmadan yapimiyim yine diyorum nekadar yaparsam iyidir.

aynen ya bende gezmeyi çok seven bir insanım, artık kapı dışarı çıkmıyorum hemde vaktim varken. eskiden ne gezerdik ya özlüyorum o günleri. şu dert bitsede yine sosyalleşebilsek..

kaymaklı dondurmam anca girebildim

hoşgeldin kuzucummmm çok mu işin var kıyamam
bi ara bi stajyerden bahsetmiştin yok mu artık
keşke yakın yerlerde olsak da arada görüşebilsek normal olarak da hani yüz yüze ama malum hekes başka bi
köşede aybicecm sen hangi şehirdeydin bu arada
albuneaa istnbul, belinay da bursaydı galiba değil mi ben en güneyde antalya

heyy eylul ayında beraber lıstede oldugum arkadaşlar
sızden haber beklıyorumm busemut burcum ve diğerleri
bugun olcak dıye beynınızı sartlamayın ve baska yerde
baska mekan yada baska bır odada deneyın
egersıze guven verıcekse evdeysenız evde bırı varken deneyın
beynınız neyı kabullenıyorsa oyle yapın
gecen gunler bızden gıdıyor
egsersız yapmak ıle zatı yarı yarıya yendık vajıyı
azmın sonu zaferdır kızlar seneye nufus patlamasıyla gırelım :)

saol canım desteğin için...
vajiyi yeneyim bir süre çocuk istemiyorum ben. tadını çıkarmak istiyorum :)

ayyy işallah canm yaa zaten hergece hayal kuruorum bebeğimi düşünüorum çok heycanlandım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…