- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.741
bende enaz 1 2 ay dusunmuyorum ıyıce alısıyım dıyorum bakalım :) once tam bır yeneyımde:)saol canım desteğin için...
vajiyi yeneyim bir süre çocuk istemiyorum ben. tadını çıkarmak istiyorum :)
ayyy işallah canm yaa zaten hergece hayal kuruorum bebeğimi düşünüorum çok heycanlandım yaaa
bende enaz 1 2 ay dusunmuyorum ıyıce alısıyım dıyorum bakalım :) once tam bır yeneyımde:)
bırde hayal olmadıgını ıstedıgnde yenınce ınsallah olucagını dusun heyecanın dahada artıcak :)
fairymm nezmanyapcaksınn
nekadar zamandır evlydn cnm yaş kaç..ben varya yeneylm hemen hemen çalışmalara başlıcmşuanda düşünmüyorumm cnm ya bizimkine kalsan istiyo ama bana bırakıyo o da
yaza doğru olabilir ama bakalı
m nasip birlikte yaparız kızzz
tabii ki o zamana sen önce de davranabilirsin kuzucumm
şekercim 4 ay oldu yaş da 26 az sayılmaz aslında ama şu bikaç ay daha geçsin en azından
malum öyle 2-3 sene beklemek gibi bi lüksüm zaten olamaz da bu saatten sonra
oy oy kız daha taze evlsnaynı yaştayız kıs..neyse çıtır bencede acele etme
alooooo, ben de varım burda:))
şekercim 4 ay oldu yaş da 26 az sayılmaz aslında ama şu bikaç ay daha geçsin en azından
malum öyle 2-3 sene beklemek gibi bi lüksüm zaten olamaz da bu saatten sonra
canım ben sadece fito kullandım kı kullanırken denedık
neyse ozelden sana detaylı anlatıyım tahrısın nasıl oldugunu ozaman anlarsın ..
ndn yalnızsın datlumkızlar ya ben bu gece yalnızım ilk defaa
ndn yalnızsın datlumkızlar ya ben bu gece yalnızım ilk defaa
canım bana dusen sabır ve susmak sımdılık sıze acılıp rahatlıyorum esımle zamanla hersey daha ıyı olucak ınsallah
oda ne yaptıgının farkında degıl ve haklı oldugu yonler varda ıste benımde canım acıyor o tavırlarına ama bugun cok sukur daha ıyı davranıyor bana
kendı derdıme bu ara dustum ınan ne yaptıgımın farkında degılım 3 gundur evde yemek pısmıyor kahvaltı etmıyorum
bı tuhafım bende .. canım neolur sende gaza gel senınde guzel haberlerını alalım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?