Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saol canım desteğin için...
vajiyi yeneyim bir süre çocuk istemiyorum ben. tadını çıkarmak istiyorum :)
bende enaz 1 2 ay dusunmuyorum ıyıce alısıyım dıyorum bakalım :) once tam bır yeneyımde:)

ayyy işallah canm yaa zaten hergece hayal kuruorum bebeğimi düşünüorum çok heycanlandım yaaa

bırde hayal olmadıgını ıstedıgnde yenınce ınsallah olucagını dusun heyecanın dahada artıcak :)

kızz zaten heycanlanıorum öle düşününce daha böle bi içime kıpırtı gelio ama ben yener yenmez hamiş kalmak istiorum

şuanda düşünmüyorumm cnm ya bizimkine kalsan istiyo ama bana bırakıyo o da
yaza doğru olabilir ama bakalı
m nasip birlikte yaparız kızzz
tabii ki o zamana sen önce de davranabilirsin kuzucumm
nekadar zamandır evlydn cnm yaş kaç..ben varya yeneylm hemen hemen çalışmalara başlıcm

şekercim 4 ay oldu yaş da 26 az sayılmaz aslında ama şu bikaç ay daha geçsin en azından
malum öyle 2-3 sene beklemek gibi bi lüksüm zaten olamaz da bu saatten sonra

oy oy kız daha taze evlsn aynı yaştayız kıs..neyse çıtır bencede acele etme

öyle bidenem daha yeni yanii 4 ay oldu ama vajiden sonra 1.5 ay oldu daha da yeni yani anlican
bakalım Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder inşallahh
albuneacınmm sen de varsın tabiii ki kuzuummm bakalım kimlerlen aynı dönemde hamiş olucaz nasipse
demek doğum günün haa 15 ekim mi

walla ben zatn gaza fena halde gelmiş durumdayım araya regl ve tatil girince çok uzun sürdü egzersiz arası.ben de hemen başladım egzersize ilk gün iki parmak çok zor oldu ama zorladım bayağı iki günde tekrar üç parmak iki boğuma geldim çok şükür ama üç boğuma geçemiyorum bi türlü neyse ona da iyice alışsın sonra yaparım heralde apart da hazırlicam kızların dediği şekilde huni gibi ama bnm nerden baksan 1 hafta 10 günü bulur yine sonra reglim gelir üfffff!!neyse yapıcak bişi yok bunca zaman bekledik yine bekleriz.senin de iyi haberlerini bekliyorum canım allah yardımcımız olsun.

paticim nasılsınn var mı gelişmelrr
cnm aslında önceden yazacaktım sana ama olmadı bi türlü
ben de vajiyi yendikten sonra kısa bi süre sonra tahriş ve mantar yaşadım ve tekrar geriye mi döndüm falan diye
düşünmüştümm çünkü çok zorlanmıştımm
doktora gittim ve iyi ki de gitmişim bi krem ve hapla kısa sürede geçti şükür
tarhrişten dolayı çok fazla zorlama kendini bence cnmm iyileş zaten sonrasında çok daha rahaat olacak inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…