Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende istyrm duaaaa benide unutmayınnn

canım sen merak etme burda tanıdığımız tanımadığımız yenisi eskisi gelen gelmeyen herkese dua ediyoruz.bu derdi çeken bilir çünkü.rabbim senin de yardımzın olsun inş.sen hangi aşamadasın ne zaman başladın egzersize? ben yeni döndüğüm için geçmişi pek okuyamadım.

merhaba ben yeniyim tam 3 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum.aparat dediğiniz nedir acaba eczaneden mi satın alıyorsunuz ismi nedir tam olarak.bide kulak çöpünü anlamadım.rica etsem yardımcı olurmusunuz.ben elimi bile süremiyorum.kaslarım aşırı kasılıyor.bacaklarım felaket ağrıyor kasılmaktan sanırım.kaslar içinde kullandığıız birşey varmı kas gevşetici ilaç,hap gibi.

yağmurcum az önce aklımdan geçmiştin cnm yaaaa bu kadar olur ii oldu seni gördüğüm
nasılsın bakalımm bebiş nasıl ne kadar oldu şşimdi arayı fazla uzattın gelmez oldun artık bi sıkıntı yok inşallah
herşey yolundadır umarımm

kızlar tahriş neden oluyo vajiyi yendikten sonra sık sık ilişkiye girmekten mi??merak ettim bizi de aydınlatırsanız sevinirim

canım hepimiz öyleydik.inan korkucak hiç bişey yok.sen ilk önce geçmişi oku bayağı bi sayfa.en azından egzersizler ve aparatlar hakkında fikrin olur ve kendine az da olsa güvenin gelir çünkü burdaki hiç kimsenin senden farklı olmadığını görüceksin.sonra tekrar konuşuruz dediğim gibi ilk etapta bol bol oku belki egzersizleri anlatmamıza gerek bile kalmicak.sen kendin başlicaksın.herşeyi sorabilirsin burdaki bütün kızlar yardımcı olucaklardır.

cnm bende enfeksiyondan dolayı olmuştu o sırada daha bi dikkat etmek gerekiyo zaten yani vajiyi atlattıktan sonra
tabiii herkeste aynı olacak diye bişi yok cnm ama işte dediğim gibi daha itina etmek lazım

nursenacımmm nerelerdesin yahuuu sen çalışıyomuydun cnm bu arada

şekerlerimmmm ben kaçar yavaştannn akşama kendime yapacak bişiler bulmam lazım bi film falan izleyeyim bariii
gece çokkk kaynatmayın ona göre haa egzersiz yapanlar da kaytarmasın bakim yarın rapor var ona göree
öpüldünüzzz hepinizzz aybice cnm kolay gelsin sana işler çok galiba yine kaybolduğuna göree

teşekkürler ficklebird.ben yeni üyeyim ama yıllardır kk takip ediyorum.aslında sayfaların çoğunu okudum ama genelde parmak,mum filan var denedim yapamadım.psikoloğum kültür çubuğu verdi ucu girsin yeter dedi onu da yapamadım.idrar tut bırak yapıyorum.bilmiyorum bendemi böyle zoraki tutup bırakabiliyorum.yani normalde tabiki tuvaletimi tutabilirim hemde saatlerce ama başlayınca kesemiyorum.işte böyle bakalım şu kulak çöpünü araştırayım hani küçük ya belki olur.birkere sadece eşimin parmağıyla yapabilmiştim çok az başka da yok.tabi kas katı oldum yine.bide geçenlerde şunu denedim.hem acımayacak bişey yok diye kendimi odaklıyorum olmuyo en ufak şeyde kas katı oluyorum.budefa şöyle dedim kendime acıyacak ama ben bu acıya dayanabilirim.ne varki farzet elim kesildi onun gibi.bu biraz işe yaradı.bence kendinizi acımayack bişey olmayacak diye odaklandırmayın.

canım ben çalışmıyorum evdeyim, bu aralar eşim evde laptopu elinden alamıyorum o yüzden çok sık giremiyorum.:119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…