Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

acımayınca acımıyor canım tamamen kişinin kendini sıkmasıyla alakalı bir durum.
hepimiz senin gibiydik zamanla ve tabi egzersizle oluyor.

kızlar dün akşam bütün cesaaretimi topladım emla sürdüm bide sprey var uyuşturucu azcık ondan sıktım bepanten sürdüm bol kayganlaştırıcı benim üstte olduğum pozynda denedik 2 cm bişi kaldı 2 kere denedik orda sızı oldu bıraktık şimdi aparat yapacam aynı büyüklükte onla denicem artık dr a gitmeme gerek kalmayacak sanırım ama denerken kendimi baya gaza getirim ben dr a gitmeyecem okadar parayı vermeden yeneceğim vs die:))) az kaldı dimmmiii

aslında tamamen odaklanmayla alakalı sen denemiyosun anladığım kadarıyla kaskatı kesiliyorum diye kafana kazımışsın bence önce bu düşünceyi sil kafandan.ben de kaskatı kesiliyodum ama egzersiz yapıcam die şartladım kendimi kararlı bi şekilde başına otur bak olduğunu görünce bize hak vericeksin.ve inan acımicak acı daha sonraları oluyo acı da denemez hafif yanma o kadar.o da olsun sonuçta vaji çok hassas bi yer ve alışmaya çalışıyo.sen bence serçe parmağınla başla zaten içine kayıp gidince arkası gelicek görüceksin kendni sıkma derin nefes al ve başla hatta hemen şimdi koş bakalım.haberini bekliyorum canım.

ohooooo ne az kaldısı senin bitmiş bile.yarın öbür gün çekeriz halayını.

oooooff ya 3gündür yatak yorgan yatyorum bi türlü regl olmadım yaa:18: sancı belrti herşey var hiç gecikmezdi 4gündür geçiyoo :18: acaba egzersizde sızma falanmı oldu o istisnalardan olmak istemiyoruuumm:26:

Kızlar bu arada egzersiz yaparken yüzümü ekşitmek yerine gülümsüyorum artık kaslarım rahatlasın diye. pozitif yaklaşıyorum. faydası da oldu. tavsiye ederim sizede.

evet şekerm aşama aşama işte..sen şimdi işaret bitti 2parmak 1bogum yap ok.zamanla hepside olur..parmagı hiç yapmadıgın anı düşün bak şimdi oldu..aparatta olur elbette yeterki hergün egzersizini yap

haklısın cnm.. işareti birazcık daha yapıcam. heran regl olabilirim ondan korkuyorum :/

Oooo olay bitmis sende sekrrcim, 2cm e odaklanma hic, tamamini zamanla kendiliginden akabikeceksin zaten hayatim:)) tebrikler:))))

çok güzel ilerlemişsin canım aparatla genişlet ama p... denemesi de yap, yenmen an meselesi.

missboncum tebrikler canım..
ben o kadarı yapsam 2cm i dert etmem :)
sende iş bitmiş bence süpersinnn...

kıs deme
öyle deme öyle allahım ya öyleyse nurseeeennn naparım kıs ben

niye ki ? valla ne bileyim ben çok istiyorum ya herkes de anne olmak ister diye düşünüyorum işte,
ama yenmeden kötü olur galiba hadi kız elini çabuk tut zaten ne bekliyosun anlamıyorum sen değilmiydin kız
bilmem 14 cmler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…