Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende çooookk lstiyorum cnm yaa..ama şu durumda çook kötü v zor olurr cnm dün egzerside başarısız oldum pns denemslndede biraz önce yine egzersiz yaptım beklettim birazda içlmde kalınlıgı 12.5 uzunluguda 14.5 oldu bundan öte yapmalımıyım kalınlaştırmalmıyım..daha öte gitmyo..

sağolun arkadaşlar durmak yok yola devam :) bide bbişi dicem emla anestoldan aha fazla likodin maddesi içeriyor yani anestezik ama x.. başlayan dişci spreyleri var bu onların nerdeyse 4 katı sonuçta ağazada sıkılıyor bir zararı olmaz bie onla denesin çok hissedenler acıyı bde bepantende işe yarıyor yanmayı alıyor tabi en iyi kayganlaştıranda vazelin ben en çok onda rahat ettim tavsiye tecrübedir:)

bence boyut olarak iyi canım uzunluğu fazla zorlama hep diyorum önemli olan kalınlığı oda hemen hemen tamam sayılır, her işte bir hayır vardır canım Allah gönlüne göre versin.

kızlar alışma döneminizi özelime yada isterseniz buraya yazabilirmisiniz? bu konuda biraz sıkıntılıyım malesef

selam arkadaşlar, reglim dün bitti ama hala ilişki denemedim (

bugün de eczaneden folbiol aldım folik asit, hamilelik öncesinden ve sonrasında kullanmak gerekiyormuş...

ben artık bebiş istiyorum yaaaaa !!!!!!!!

canım bol jel, aparatla egzersiz, ve hergün deneme, kasmama.

tatlım jeli bol kullanıyorum ama aparatlardan artık kurtulmak istiyorum sanırım biraz aceleciyim ama daha ne kadar ilişki öncesi egzersiz yapcam ben offffff biran önce alışıp bebiş istiyorum yaaaaa

Canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız sizlerden çok uzak kaldım, çok özledim sizi, koskoca sevgi yolunda bir mum bulamadım yahu ölücem, tenha bir bakkalda bulabildim o da eğilmiş gitmiş, bıçakla düzelteyim mi napayım, bu arada pzt görüşürüz dedim ya o günlerden beri misafirim var dün akşam gittiler daha ve bu hafta acayip yoğun ve stresli bir iş haftası oldu, ne kendime ne eşime vakit ayıramadım.. cmt ye erteleyim mi yoksa bu akşam deneme yapayım mı ne dersiniz.. sizi çok seviyorumm

tatlım jeli bol kullanıyorum ama aparatlardan artık kurtulmak istiyorum sanırım biraz aceleciyim ama daha ne kadar ilişki öncesi egzersiz yapcam ben offffff biran önce alışıp bebiş istiyorum yaaaaa

alışana kadar canım birkaç denemeden sonra zaten esniyor, sonra aparatlara veda.

canım ille mum olması gerekmiyo kalem falan da olur, erteleme canım başla bugün.

canlarr,, mantar rahatsızlıgımdan berı dun gece ye kdr esımle beraber olamamıstım, dun gece bıanda sevsm, arkasından baktım prez.taktı , jel sur5du ,sustm onu ızledım
sonra banada surdu, ıyı dedm, sonra ılk basını degdırdı, bıraz yandım,,tabı ona yapma etme demıyom , nfs alıp vermeye calıom , sonra bıraz daha ıttrdı tabı baya yandım,
snra belıme yastık koycam dedı koydu, anca yarıya kadar grdı yıne(( o agrılı yere degıyınce ıcımde cok canm yandı sadece bayaa bagrdım,aaaa falan..:) ıns kmse duymamıstr apart,snr a daha ılerı gtmejk ıcın teklrar gırmeye kalkacakken boşldı,napsın oda sonra o acılı yerı gecemedım ıste nfste aldım olmadı cok canm yandı ona solemedım ama , sadece bıdakıne olur ksn ddm bugece nobetcı buyuk ıht yarın gece yıne denemek ıstıcek :/ napcm bılmıommmmmmmm

evet gelecek sefere hepsi olur acıdı diyorsun galiba dayanılmayacak gibi değil, denemeden önce biraz egzersiz yapsan keşke canım bir de üstte dene daha rahat oluyor.

bılmıyorum nursena ,, o an dayanamadm ,kastm ztn gıdemedı ılerı, egzersıze ızın vermıyor esım mantar olduktan sonra 2 hafta dokunamayınca :
egzersz yapamıyorum oyuzden penısle denıcekmısım sadece.. ustte gırmez gıbı gelıo yamuluo oturunca bıkac kez yapamaya denemıstım .. nasıl durmalıyım hoş onuda bılmıyorum blkı ondandr .

reglim bitti bakalım kaldığım yerden devam edebilecek miyim egzersizlere en son 8 cm kalınlığında bir aparat denemiştim.şimdi korkuyorum denemeye

yamulmaz canım yeteri kader sertleşme olmuşsa, üstte daha rahat kadın açısından.

hanımlar yardım edin 3 aylık evliyiiimmm eşimle ilişkiye giremediimmm geçenlerde denerken aniden kan geldi, canım yandı. artık kız olmadıgımı biliyorum amaaa hala ilişkiye giremıorum bi arkadasım kan geldıyse; 2 gün girme ilişkiye yara kapansın dedi. neyse biz girmedık tekrar deneyelim dedık, bu sefer yine yapamıorum.. (( hala korkuyorum, ölcem yaa :'((

teşekkur ederim yazdıklarına gercekten ole bı abda seyler yazıyosunuzkı ınsanın sankı ıcını okuyosunuz sızı bın psikoloğa deısmem saolun yanımızda oldugunuz ıcın cok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…