- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.801
niye ki ? valla ne bileyim ben çok istiyorum ya herkes de anne olmak ister diye düşünüyorum işte,
ama yenmeden kötü olur galiba hadi kız elini çabuk tut zaten ne bekliyosun anlamıyorum sen değilmiydin kız
bilmem 14 cmler falan
bende çooookk lstiyorum cnm yaa..ama şu durumda çook kötü v zor olurrcnm dün egzerside başarısız oldum pns denemslndede biraz önce yine egzersiz yaptım beklettim birazda içlmde kalınlıgı 12.5 uzunluguda 14.5 oldu bundan öte yapmalımıyım kalınlaştırmalmıyım..daha öte gitmyo..
ne yaptın canım var mı bir sorunun?
kızlar alışma döneminizi özelime yada isterseniz buraya yazabilirmisiniz? bu konuda biraz sıkıntılıyım malesef
canım bol jel, aparatla egzersiz, ve hergün deneme, kasmama.
tatlım jeli bol kullanıyorum ama aparatlardan artık kurtulmak istiyorum sanırım biraz aceleciyim ama daha ne kadar ilişki öncesi egzersiz yapcam ben offffff biran önce alışıp bebiş istiyorum yaaaaa
Canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız sizlerden çok uzak kaldım, çok özledim sizi, koskoca sevgi yolunda bir mum bulamadım yahu ölücem, tenha bir bakkalda bulabildim o da eğilmiş gitmiş, bıçakla düzelteyim mi napayım, bu arada pzt görüşürüz dedim ya o günlerden beri misafirim var dün akşam gittiler daha ve bu hafta acayip yoğun ve stresli bir iş haftası oldu, ne kendime ne eşime vakit ayıramadım.. cmt ye erteleyim mi yoksa bu akşam deneme yapayım mı ne dersiniz.. sizi çok seviyorumm
canlarr,, mantar rahatsızlıgımdan berı dun gece ye kdr esımle beraber olamamıstım, dun gece bıanda sevsm, arkasından baktım prez.taktı , jel sur5du ,sustm onu ızledım
sonra banada surdu, ıyı dedm, sonra ılk basını degdırdı, bıraz yandım,,tabı ona yapma etme demıyom , nfs alıp vermeye calıom , sonra bıraz daha ıttrdı tabı baya yandım,
snra belıme yastık koycam dedı koydu, anca yarıya kadar grdı yıne(( o agrılı yere degıyınce ıcımde cok canm yandı sadece bayaa bagrdım,aaaa falan..:) ıns kmse duymamıstr apart,snr a daha ılerı gtmejk ıcın teklrar gırmeye kalkacakken boşldı,napsın oda sonra o acılı yerı gecemedım ıste nfste aldım olmadı cok canm yandı ona solemedım ama , sadece bıdakıne olur ksn ddm bugece nobetcı buyuk ıht yarın gece yıne denemek ıstıcek :/ napcm bılmıommmmmmmm
bılmıyorum nursena ,, o an dayanamadm ,kastm ztn gıdemedı ılerı, egzersıze ızın vermıyor esım mantar olduktan sonra 2 hafta dokunamayınca :
egzersz yapamıyorum oyuzden penısle denıcekmısım sadece.. ustte gırmez gıbı gelıo yamuluo oturunca bıkac kez yapamaya denemıstım .. nasıl durmalıyım hoş onuda bılmıyorum blkı ondandr .
Kızlar, canlarım, bu illet iyenmiş ve sizin geçtiğiniz yollardan geçmiş biri olarka söylüyorum, vsjinismusla mücadele etmek mehter yürüşüyüne benzer, 1 ileri, 2 geri. Bir gün egzersizlerinizi en büyük aparatla gayet güzel yaparken ertesi gün parmakla bile egzersiz yapamayabilirsiniz. P..s boyu aparatla egzersiz yaparken p..s denersiniz, yapamayabilirsiniz. Birgün yarıya kadar eşinizle denerken p..s i yarıya kadar alabilirsiniz ertesi gün hiçbirşey yapamayabilirsiniz. Bunlar emin olun ÇOK NORMAL!! Egzersi yapmaktaki amacımız vajinamızı tanımak ve oraya birşeylerin girebileceğini idrak etmektir, ki bunu yapabildikçe eşlerimizle de ilişkiye girebileceğimizi daha iyi anlarız. Tedav isürecinde çeşitli olumsuz durumlarla karşılaşmaız emin olun her zamna olacak. hep söylüyorum, bu illeti yenmekteki en büyük silahımız ASLA VAZGEÇMEMEK!! Lütfen olumsuz bir durumla karşılaştığınzda umutsuzluğa kapılmayın kızlar, emin olun bu durum kesinlikle geçici ve hepimiz yaşadık bunları. Bunları yaşadıkça sakın moralinizi bozup pes etmeyin, vajinismusun sizi psikolojik olarak sinsice yenmesine izin vermeyin, siz sadece egzersizlerineze ve BAŞARACAĞINIZA odaklanın, ve lütfen nianın ben yaptıysam, nursena yaptıysa, jour yaptıysa, venüs yaptıysa, yaslandım yaptıysa, sizler de kesinlikle başaracaksın.
ÜMİTSİZLİĞE YER YOK , HADİ BAKALIM:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?