- 23 Eylül 2011
- 164
- 24
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.821
canım ille mum olması gerekmiyo kalem falan da olur, erteleme canım başla bugün.
nursena,, can pekı ustte nasıl durmalıyım ,yone ndr yardmcı olursn sevınırım canısı
canlarr,, mantar rahatsızlıgımdan berı dun gece ye kdr esımle beraber olamamıstım, dun gece bıanda sevsm, arkasından baktım prez.taktı , jel sur5du ,sustm onu ızledım
sonra banada surdu, ıyı dedm, sonra ılk basını degdırdı, bıraz yandım,,tabı ona yapma etme demıyom , nfs alıp vermeye calıom , sonra bıraz daha ıttrdı tabı baya yandım,
snra belıme yastık koycam dedı koydu, anca yarıya kadar grdı yıne(( o agrılı yere degıyınce ıcımde cok canm yandı sadece bayaa bagrdım,aaaa falan..:) ıns kmse duymamıstr apart,snr a daha ılerı gtmejk ıcın teklrar gırmeye kalkacakken boşldı,napsın oda sonra o acılı yerı gecemedım ıste nfste aldım olmadı cok canm yandı ona solemedım ama , sadece bıdakıne olur ksn ddm bugece nobetcı buyuk ıht yarın gece yıne denemek ıstıcek :/ napcm bılmıommmmmmmm
bılmıyorum nursena ,, o an dayanamadm ,kastm ztn gıdemedı ılerı, egzersıze ızın vermıyor esım mantar olduktan sonra 2 hafta dokunamayınca :
egzersz yapamıyorum oyuzden penısle denıcekmısım sadece.. ustte gırmez gıbı gelıo yamuluo oturunca bıkac kez yapamaya denemıstım .. nasıl durmalıyım hoş onuda bılmıyorum blkı ondandr .
ayrıca denediğim ve paylaşmak istediğim,önemli gördüğüm bi kaç şey var.belki denemişsinizdir ama olsun arada denemeyenler varsa yardımcı olmk isterim.üsteyim,eşime ters dönüyorum,1-2 cm girmesini sağladıktan sonra anestol sürüyorum.ayrıca bugün farkettim oturken az bi acı oluyo nasıl söylesem bilmiyorum özür dileyerek söylüyoum amacım sadece ufak da olsa yardımcı olmak klitorisle oynuyorum az acı hissedersem o zmn acı kayboluyo ve bu sırada biraz daha oturabiliyorum.Allahım hepimizin yardımcısı olsun
hanımlar yardım edin 3 aylık evliyiiimmm eşimle ilişkiye giremediimmm geçenlerde denerken aniden kan geldi, canım yandı. artık kız olmadıgımı biliyorum amaaa hala ilişkiye giremıorum bi arkadasım kan geldıyse; 2 gün girme ilişkiye yara kapansın dedi. neyse biz girmedık tekrar deneyelim dedık, bu sefer yine yapamıorum..(( hala korkuyorum, ölcem yaa :'((
canım hepsi olduysa senden kaynaklanan bir durum da yok devam etmemek için, yakın senin de halayını çekmemiz, doğru yoldasın canım üstteyken sen biraz kendini çekip çekip bıraksan daha kolay oluyor.
ayy inşallah çekeriz halayımı canım ya sağol.eşim cıvıtmasa deniycektim dediğini inş bidaki sefere deneyebilirim.girerse tabi yine:)
sana da iyi geceler...
slm arkadaşlar ben 6 aylık evliyim ve eşimle beraber olamıyorum, sitenizi bayadır takip ediyorum ve yazılanları okuyorum egzersizleri denedim fakat midem bulandı,tansiyonum düştü, bayılacak gibi oldum ve bıraktım , doktora gittik eşimle zaten bildiğim fakat kabullenemedim egzersizlerden bahsetti ve tabiki yapamadım bıraktım 3 seanstan sonra gidemedim zaten, doktoruda çok samimi bulmadım.çooook rica ediyorum bunun başka yolu yokmudur, egzersiz yapmadan bu hastalık yenilmiyormu. ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN YAAAAAA((
sana yardım etmeyı çok isterdim ama kelin ilacı olsa başına sürermiş misali bende yaklaşık 3 yıldır bu illetle uğraşıyorum ve bende malesef egzersiz yapamıyorum ama bu işin tek yolu galiba bu egzersiz yapanlar kısa sürede bu sıkıntıdan kurtuluyorlar ben hala yerimde sayıyorum Allah yardımcımız olsun ne diyim
bu işin başka yolu olmalı yaaa , herkes bunu başaramaz ben kaç kez denedim olmuyooooo
slm arkadaşlar ben 6 aylık evliyim ve eşimle beraber olamıyorum, sitenizi bayadır takip ediyorum ve yazılanları okuyorum egzersizleri denedim fakat midem bulandı,tansiyonum düştü, bayılacak gibi oldum ve bıraktım , doktora gittik eşimle zaten bildiğim fakat kabullenemedim egzersizlerden bahsetti ve tabiki yapamadım bıraktım 3 seanstan sonra gidemedim zaten, doktoruda çok samimi bulmadım.çooook rica ediyorum bunun başka yolu yokmudur, egzersiz yapmadan bu hastalık yenilmiyormu. ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN YAAAAAA((
bu işin başka yolu olmalı yaaa , herkes bunu başaramaz ben kaç kez denedim olmuyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?