Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlaaar bu sefer tam aldım :) geçende yarıya kadar gelebilmiştim sonraki bi kaç denemede hiç yapamadım derken bugüüüün tam aldım ama devam edemedik eşim su koyuverdi :) tam yenemedim ama yenecem azz kaldı inş.

ayrıca denediğim ve paylaşmak istediğim,önemli gördüğüm bi kaç şey var.belki denemişsinizdir ama olsun arada denemeyenler varsa yardımcı olmk isterim.üsteyim,eşime ters dönüyorum,1-2 cm girmesini sağladıktan sonra anestol sürüyorum.ayrıca bugün farkettim oturken az bi acı oluyo nasıl söylesem bilmiyorum özür dileyerek söylüyoum amacım sadece ufak da olsa yardımcı olmak klitorisle oynuyorum az acı hissedersem o zmn acı kayboluyo ve bu sırada biraz daha oturabiliyorum.Allahım hepimizin yardımcısı olsun

nursena,, can pekı ustte nasıl durmalıyım ,yone ndr yardmcı olursn sevınırım canısı

canım ben sırtım eşime dönük deniyordum daha rahat oluyor, p... elinle tutup kendin yerleştir eğik şekilde biraz yukarda durup sonra yavaş yavaş ileri doğru kayacaksın, şimdi böyle yazdım yazarken de hep çekiniyorum özelden yazsam diğerlerinin de kafalarında birşey oluşsun diye pek yazmıyorum sonra da acaba çok mu açık oldu diye düşünüp duruyorum.

benimde öyle olmuştu.. o ilk denemeden sonra moralim sıfıra düşmüştü... hiç olmayacak gibiydi.. bikaç gün sonra parmak egzersizleri ve aparatlarla denedim.. yarım saat aparatla git gel yaptım sonra da p... denedim ve neredeyse hiç ağrısız oldu. bunları hepimiz yaşadık, atlatıcaksın....

doktor bana sen üssteyken penisi dene demişti ama ben yarı oturur vaziyetteyken denedim ve oldu...

canım hepsi olduysa senden kaynaklanan bir durum da yok devam etmemek için, yakın senin de halayını çekmemiz, doğru yoldasın canım üstteyken sen biraz kendini çekip çekip bıraksan daha kolay oluyor.

no panic, canım biraz bekle, sonra biraz egzersiz yap tekrar dene, hiç egzersiz yaptın mı?

canım hepsi olduysa senden kaynaklanan bir durum da yok devam etmemek için, yakın senin de halayını çekmemiz, doğru yoldasın canım üstteyken sen biraz kendini çekip çekip bıraksan daha kolay oluyor.

ayy inşallah çekeriz halayımı canım ya sağol.eşim cıvıtmasa deniycektim dediğini inş bidaki sefere deneyebilirim.girerse tabi yine:)

sana da iyi geceler...

slm arkadaşlar ben 6 aylık evliyim ve eşimle beraber olamıyorum, sitenizi bayadır takip ediyorum ve yazılanları okuyorum egzersizleri denedim fakat midem bulandı,tansiyonum düştü, bayılacak gibi oldum ve bıraktım , doktora gittik eşimle zaten bildiğim fakat kabullenemedim egzersizlerden bahsetti ve tabiki yapamadım bıraktım 3 seanstan sonra gidemedim zaten, doktoruda çok samimi bulmadım.çooook rica ediyorum bunun başka yolu yokmudur, egzersiz yapmadan bu hastalık yenilmiyormu. ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN YAAAAAA ((

sana yardım etmeyı çok isterdim ama kelin ilacı olsa başına sürermiş misali bende yaklaşık 3 yıldır bu illetle uğraşıyorum ve bende malesef egzersiz yapamıyorum ama bu işin tek yolu galiba bu egzersiz yapanlar kısa sürede bu sıkıntıdan kurtuluyorlar ben hala yerimde sayıyorum Allah yardımcımız olsun ne diyim

bu işin başka yolu olmalı yaaa , herkes bunu başaramaz ben kaç kez denedim olmuyooooo

bu işin başka yolu olmalı yaaa , herkes bunu başaramaz ben kaç kez denedim olmuyooooo

bende aynen senelerdir uğraşıyrm ama bir türlü sevemedm ve yapamadım şu parmak egzersiziini hep p...s denemesi yapıyorum eskisi gb değilim ama tam bir birleşme sağlayamıyrz eğer bulabilrsen başka bi yolunu benide haberdar et arkadaşım...

merhaba canım..
bende 1 senedin bu vaji forumundayım, 1 sene oldu ben evleneli ben bende bu hastalıkla uğraşıyorum. bende başlarda egz. yapamadım, hatta vajine bile aynada bakamıyordum. ki benim canım çok tatlıdır,doktora gidip kan vermeye kalksam bayılırım hep acile götürürler gerçekten.
ve bende kastığım için yapamadım hiç, ama zaman su gibi akıp geçiyo evlilik yıldönümüm bile geçti yapamadım, ve 2 haftadır fln egz. başladım tekrar serçeyi aldım,şimdi işaret parmağınıda yapıyorum çok şükür.

çok uzattım sanırım bu işin gerçekten sırrı egzersiz yapmak canım. bende başlarda egz. olmadanda yenebilirim sandım ama hep yapamadım eşimi ittim ağladım. inan egz. yaparken hiç ama hiç acı yok, ve onu yaptıkça kendine güvenin geliyo. ben işareti aldım die bugün çok mutluydum evde mesela.
ilk olarak aynada vajini incele bir süre sonra kula çöpüyle başlayabilirsin.
bende kulak çöpüyle başlamıştım.
bizi haberdar et emi.

canım öncelikle sakin olmaya çalış lütfen. bak orasıda bizim bir organımız. egzersiz yapmadan pe... denemesiyle yenen arkadaşlarımızda oldu ama egzersiz yaparak çok daha çabuk bu işten kurtulanlarımız var cnm. sen öncelikle ayna karşısına otur vajinanı tanı sadece oraya bak ıkın oranın nasıl açıldığını göreceksin. oranın ne kadar esnek bir yapı olduğunu unutma kocaman bebek çıkabiliyo cnm. aşama aşama ilerleyeceksin bu sayfadan ayrılma cnm ve lütfen ertelemeee

canlar nursena ve jour,, tamam uısteyken deneyım ama anlayamıyorum ?? tam ıolarak nasıl yapacagımı,, nden acık secık konusun ne olacak kı herkes bıısler ogrensın
qayıp bısı deılkı evlılıgn temel taslarndan :(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…