- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.841
canım tamamını aldıysan başarmış sayılmıyormusun zaten?
bence epeyce bişey başardım ama başarmış saymıyorum kendimi daha.çünkü 1 hafta önce yarısını aldım o günden beri hiç bişey yapamadım.bunun tekrarı olur mu ne zmn olur bilmiyorum.bide tek sefer aldım bıraktık devamı gelmedi tam bi ilişki olmadı yani
bence epeyce bişey başardım ama başarmış saymıyorum kendimi daha.çünkü 1 hafta önce yarısını aldım o günden beri hiç bişey yapamadım.bunun tekrarı olur mu ne zmn olur bilmiyorum.bide tek sefer aldım bıraktık devamı gelmedi tam bi ilişki olmadı yani
canım öncelikle sakin olmaya çalış lütfen. bak orasıda bizim bir organımız. egzersiz yapmadan pe... denemesiyle yenen arkadaşlarımızda oldu ama egzersiz yaparak çok daha çabuk bu işten kurtulanlarımız var cnm. sen öncelikle ayna karşısına otur vajinanı tanı sadece oraya bak ıkın oranın nasıl açıldığını göreceksin. oranın ne kadar esnek bir yapı olduğunu unutma kocaman bebek çıkabiliyo cnm. aşama aşama ilerleyeceksin bu sayfadan ayrılma cnm ve lütfen ertelemeee
slm arkadaşlar ben 6 aylık evliyim ve eşimle beraber olamıyorum, sitenizi bayadır takip ediyorum ve yazılanları okuyorum egzersizleri denedim fakat midem bulandı,tansiyonum düştü, bayılacak gibi oldum ve bıraktım , doktora gittik eşimle zaten bildiğim fakat kabullenemedim egzersizlerden bahsetti ve tabiki yapamadım bıraktım 3 seanstan sonra gidemedim zaten, doktoruda çok samimi bulmadım.çooook rica ediyorum bunun başka yolu yokmudur, egzersiz yapmadan bu hastalık yenilmiyormu. ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN YAAAAAA((
canım tebrik ederim işaret parmağınıda yapabilmişsen az kalmış yolu öğrendin ya bak nasıl gelecek devamı. sakın erteleme cnm. bende sizlerden dua bekliyorum alışma sürecini çabucak atlayım inşallaaahhhh
hanımlar yardım edin 3 aylık evliyiiimmm eşimle ilişkiye giremediimmm geçenlerde denerken aniden kan geldi, canım yandı. artık kız olmadıgımı biliyorum amaaa hala ilişkiye giremıorum bi arkadasım kan geldıyse; 2 gün girme ilişkiye yara kapansın dedi. neyse biz girmedık tekrar deneyelim dedık, bu sefer yine yapamıorum..(( hala korkuyorum, ölcem yaa :'((
hanımlar yardım edin 3 aylık evliyiiimmm eşimle ilişkiye giremediimmm geçenlerde denerken aniden kan geldi, canım yandı. artık kız olmadıgımı biliyorum amaaa hala ilişkiye giremıorum bi arkadasım kan geldıyse; 2 gün girme ilişkiye yara kapansın dedi. neyse biz girmedık tekrar deneyelim dedık, bu sefer yine yapamıorum..(( hala korkuyorum, ölcem yaa :'((
tamamını aldıysan sorun olmaz diye düşünüyorum canım. ama yeniden denemeden önce egz.yapıp denersen daha rahat oluyormuş.
öyle dene istersen canım.
slm canım ben de çok egzrsiz yapamadm sadece kulak çöpünü ve tek parmağı deneyebildim onun haricinde hep eşimle çalıştım.eşimle çalışırken daha hiç içeri alamazken benim de midem bulandı tansiyonum düştü bıraktım o gün sonrasında yaşamadım aynı şeyi.geçen hafta yarıya kadar almıştım ilk alışımdı o zmn da yüreğim bayıldı acayip derecede bu sefer ara verdim.bugünhepsini aldım 1 kere de olsa çok şükür bugün kendimi kötü hissetmedim yani ilk denemelerde oluyo öyle şeyler sonrasında olmuyo hiç bişey.ayrıca dediğim gibi ben de çok egzeersiz yapamadm yapabildiğin kadar yap sonra da özellikle sabahları eşinle dene
canım inşallah sıradaki gelinlerimizden olursun ben sana yendin gözüyle bakıyorum. hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alıcaz
canım inşallah sıradaki gelinlerimizden olursun ben sana yendin gözüyle bakıyorum. hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alıcaz
inş sorun olmaz ama ben bu ara regl olucam o arada başa dönebilirim bakalım hayırlısı.benim egzersizim sadece tek parmak ondan da nefret ediyorum aslında ama dediğin gibi denerim canım sağol.
ben doğuma bile girmiş biriyim orayı çok ii tanıyorum fakat kendime bakamıyorum bayılacak gibi oluyorum canım yaa acaba ayıla bayıla yapmaya başlasam mı bilemiyorum fakat denemelerden sonra ilişkiden bile nefret ediyorum eşimi görmek istemiyorum neden evlendim ben ya diyorum psikolojim bozuldu((
canım şöyle bişey varki ben parmak veya mum gibi şeylerle denemk yerine eşimle deneme yapmayı tercih ediyorum en azında bana olması geren bu zaten diye normal geliyo fakat oda herzaman olmuyo uzun sürmüyo denemeler başarısızlıkla sonuçlanıyor psikolojim bozuldu, sizin yazdıklarınızı okuyorum ve çok imreniyorum nasıl yapabiliyorsunuz ya helal valla bana dua edin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?