Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tamamını aldıysan başarmış sayılmıyormusun zaten?

bence epeyce bişey başardım ama başarmış saymıyorum kendimi daha.çünkü 1 hafta önce yarısını aldım o günden beri hiç bişey yapamadım.bunun tekrarı olur mu ne zmn olur bilmiyorum.bide tek sefer aldım bıraktık devamı gelmedi tam bi ilişki olmadı yani

tamamını aldıysan sorun olmaz diye düşünüyorum canım. ama yeniden denemeden önce egz.yapıp denersen daha rahat oluyormuş.
öyle dene istersen canım.

canım tebrik ederim işaret parmağınıda yapabilmişsen az kalmış yolu öğrendin ya bak nasıl gelecek devamı. sakın erteleme cnm. bende sizlerden dua bekliyorum alışma sürecini çabucak atlayım inşallaaahhhh

canım inşallah sıradaki gelinlerimizden olursun ben sana yendin gözüyle bakıyorum. hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alıcaz

ben doğuma bile girmiş biriyim orayı çok ii tanıyorum fakat kendime bakamıyorum bayılacak gibi oluyorum canım yaa acaba ayıla bayıla yapmaya başlasam mı bilemiyorum fakat denemelerden sonra ilişkiden bile nefret ediyorum eşimi görmek istemiyorum neden evlendim ben ya diyorum psikolojim bozuldu ((

slm canım ben de çok egzrsiz yapamadm sadece kulak çöpünü ve tek parmağı deneyebildim onun haricinde hep eşimle çalıştım.eşimle çalışırken daha hiç içeri alamazken benim de midem bulandı tansiyonum düştü bıraktım o gün sonrasında yaşamadım aynı şeyi.geçen hafta yarıya kadar almıştım ilk alışımdı o zmn da yüreğim bayıldı acayip derecede bu sefer ara verdim.bugünhepsini aldım 1 kere de olsa çok şükür bugün kendimi kötü hissetmedim yani ilk denemelerde oluyo öyle şeyler sonrasında olmuyo hiç bişey.ayrıca dediğim gibi ben de çok egzeersiz yapamadm yapabildiğin kadar yap sonra da özellikle sabahları eşinle dene

sağol canım evet az kaldı gibi. yolu yarıladım en azından..
dua ederim taibiki Allah hepimize yardımcı olsun. yapan yapamayan,bebek isteyen herkese inşallah.
ilk zamanlar p.e geçmeden önce yine egz. yapılıyormuş sanırım alışma açısından öyle biliyorum canım.

canım öncelikle rahatla biraz ok..aniden yaptıgınz için birden kasmışsn canın yanmış v korkmuşsn ama hep öyle olcak die bişey yok..bilinçaltınada yerleştirme olurmu..yeni 3 aylık evlsn burda daha kıdemliler var erkenden bukmuşsn burayı..ilk sayfayı okumalsn egzersize başlamalsn kafana takılanı çekinmeden sıkılmadan sor ok..

canım öncelikle rahatla biraz ok..aniden yaptıgınz için birden kasmışsn canın yanmış v korkmuşsn ama hep öyle olcak die bişey yok..bilinçaltınada yerleştirme olurmu..yeni 3 aylık evlsn burda daha kıdemliler var erkenden bukmuşsn burayı..ilk sayfayı okumalsn egzersize başlamalsn kafana takılanı çekinmeden sıkılmadan sor ok..

kızlar mrb.bende tam başladım devamı gelcek derken regl oldum.işlh bittiğinde korkmadan devam edicem.ilk seferde 8 diğer egzersizimde 12 çubuklu aparat yapmıştım.hiç korkmadım acımadıda...korkum sadece eşimle başlarken oluyo...aşıcammmm.güveniyorum...işlh eşimle ilk denememizde kendim almaya çalışçam.o aparken zorla yapıyo hissi olmasın.

tamamını aldıysan sorun olmaz diye düşünüyorum canım. ama yeniden denemeden önce egz.yapıp denersen daha rahat oluyormuş.
öyle dene istersen canım.

inş sorun olmaz ama ben bu ara regl olucam o arada başa dönebilirim bakalım hayırlısı.benim egzersizim sadece tek parmak ondan da nefret ediyorum aslında ama dediğin gibi denerim canım sağol.

canım şöyle bişey varki ben parmak veya mum gibi şeylerle denemk yerine eşimle deneme yapmayı tercih ediyorum en azında bana olması geren bu zaten diye normal geliyo fakat oda herzaman olmuyo uzun sürmüyo denemeler başarısızlıkla sonuçlanıyor psikolojim bozuldu, sizin yazdıklarınızı okuyorum ve çok imreniyorum nasıl yapabiliyorsunuz ya helal valla bana dua edin yaaa

birde ben egzersiz yaparken gülümsemeye başladım :) yani kasılmamak için mutlu birşey yapıyormuş, pozitif olmak işe yarıyor..

inş sorun olmaz ama ben bu ara regl olucam o arada başa dönebilirim bakalım hayırlısı.benim egzersizim sadece tek parmak ondan da nefret ediyorum aslında ama dediğin gibi denerim canım sağol.

sorun olmaz canım sanmıyorum. bende bugün yarın regl olcam .. tek parmaktayım bende reglden sonra 2 ye geçmeyi düşünüyorum inş. 2 parmağı başarabilirim.

canım bende çok kısa süredr buradayım.3 yıllık evliyim ve daha bikez vajinama ellemiş değildim.2 gün egzersiz yaptım regl oldum.inan ilk denemede 8 kulak çubuğundan aparat yaptım ikincide 12 ....hiç acımadı ama prezervatifle..kendine güven ve sadece egzersiz yapmaya başla.açık açık dicem.genişletmeye başla.

bu vajiyi yenmiş gibi düşündüm kendimi bir an ve çok mutlu oldum kendi kendime. heralde o gün gelince yerimde duramam atlarım zıplarım gezmelere giderim alışveriş yaparım:)
ay ne güzel yaa Allahım hepimize nasip et..

mum ya da kalem bunlarla ben de denemedim kalemle denemeye çalıştm ama olmadı daha çok acıtıyo sanki.ama parmağı mutlaka dene çünkü sıkıştıran bi nokta var ondan sonrası biraz rahat bunu gör.faydası oluyo.ben de eşimle deniyorum dediğim gibi.aynı sornları biz de yaşadık uzun sürmüyo. bak mutlaka sabahları dene sabahları daha uzun sürüyo.benim 2 perşembe sabahı yüzüm güldü var bi hikmeti.bu perşembe sabahlarının :)
ben de daha başaramadım tam olarak ama herkes yapıyo biz neden yapamayalım bi farkı yokki onların bizden

şu an umutluyum bakarsın yarın hiç bişey yapamam küserim herşeye.hep bu gelgitler içindeyiz hepimiz.şu an umutsuz hissediyosun kendini ama bu geçecek bi ara sen de umut saçacaksın her tarafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…