- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.861
bu vajiyi yenmiş gibi düşündüm kendimi bir an ve çok mutlu oldum kendi kendime. heralde o gün gelince yerimde duramam atlarım zıplarım gezmelere giderim alışveriş yaparım:)
ay ne güzel yaa Allahım hepimize nasip et..
bu vajiyi yenmiş gibi düşündüm kendimi bir an ve çok mutlu oldum kendi kendime. heralde o gün gelince yerimde duramam atlarım zıplarım gezmelere giderim alışveriş yaparım:)
canım şöyle bişey varki ben parmak veya mum gibi şeylerle denemk yerine eşimle deneme yapmayı tercih ediyorum en azında bana olması geren bu zaten diye normal geliyo fakat oda herzaman olmuyo uzun sürmüyo denemeler başarısızlıkla sonuçlanıyor psikolojim bozuldu, sizin yazdıklarınızı okuyorum ve çok imreniyorum nasıl yapabiliyorsunuz ya helal valla bana dua edin yaaa
kızlaaar bu sefer tam aldım :) geçende yarıya kadar gelebilmiştim sonraki bi kaç denemede hiç yapamadım derken bugüüüün tam aldım ama devam edemedik eşim su koyuverdi :) tam yenemedim ama yenecem azz kaldı inş.
negzl şeyler yazmşsn.işlhhhhh o gün gelirrr biran önce...bende biraz önce gülümsedim.o iş olsada burdaki arkadaşlara gidip bi sarılsam diyorum...
canım sen merak etme burda tanıdığımız tanımadığımız yenisi eskisi gelen gelmeyen herkese dua ediyoruz.bu derdi çeken bilir çünkü.rabbim senin de yardımzın olsun inş.sen hangi aşamadasın ne zaman başladın egzersize? ben yeni döndüğüm için geçmişi pek okuyamadım.
inş yen vajiyi,çok mutlu ol,yerinde durama,atla,zıpla,gezmelere git,alışveriş yap emiiii
evet canım pozitifm olalım, gülümseyerek yaparım bu işi egz., ilişkiyi vs.. olumsuz düşününce herşey olumsuz oluyor bunu yaşayarak gördüm.
o yüzden hepizimiz pozitif düşünelim lütfenn...
tebrikler canımolmuş olmuş yendin bitti gitti tekrar tekrar yap arayı uzatma egzersize ylnede dvm ediliyomuş alışana kadar:13: allah başka sıkıntı vermesin
inşallah canım,sen de yeneceksin en kısa zamanda,dünya o kadar güzel görünecekki gözüne,aynen öyle canım insan o kadar mutlu oluyoki,ben ilk bir hafta sarhoş gibi gezdim,hiçbişeyi takmadım,sinirlenmedim,mutlu oldum yani,allah sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inş.egzersizleri bırakmayın,bu mutluluğu nolur siz de yaşayın...
canım ben 2 gün yaptım ve regl oldum ama süper ilerliyorum.
inş canım aminn..yarın cuma oturup hepimize dua edicem..
düşününce bile yendiğimi herşey güzel görü nmeye başlıyor.hayal etmek bile çok güzel..
cnm slm,maşallah çok güzel ilerletmişsin egzersizini,aman erteleme sakın,regl dönemi girince insan biraz ürküyo,başa dönerim korkusu oluyo,ama hiiç de öyle değil,reglden sonra en son egzersizini bikaç gün tekrar edince su gibi gidiyo gerisi,regl döneminde de burayı okudukça yenen ilerleyen arkadaşları görünce daha da hırslanıyo insan,bir an önce bitse de egzerszilerimi yapsam diye,allah en kısa zamanda güldürsün yüzünü canım benim...
sen ne durumdasın canım...kahretsinki okadar kalabalığızki kafam karıştı
hepinize iyi geceler kızlar yarın görüşmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?