Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

negzl şeyler yazmşsn.işlhhhhh o gün gelirrr biran önce...bende biraz önce gülümsedim.o iş olsada burdaki arkadaşlara gidip bi sarılsam diyorum...

inş yen vajiyi,çok mutlu ol,yerinde durama,atla,zıpla,gezmelere git,alışveriş yap emiiii

cnm slm,doğru söylüyosun normali aslında tabiki eşle yapmak ve eşle öğrenmek,ama biz zaten onu becermediğimiz için mum parmak vs kullanıyoruz,ben de parmak egzersizini ilk duyduğumda reddetmiştim,parmağı alsam zaten penisi de alırım demiştim,ama öyle olmuyomuş,onu dedim üstünden 3,5 sene geçti,bu hastalık zaten inkar etme,erteleme,kabullenememe hastalığı,ben ilk sene vajinismus olduğumu bile kabul edememiştim,nasıl olsa bi gün olur demiştim,ama olmuyomuş maalesefki.yani canım bunun tek yolu egzersiz,ki egzersiz de şu işe yarıyo:beynimiz oraya bişey girebildiğini,acı ,ağrıvs olmadığını algılıyor,cinselliğin pis iğrenç bişey olmadığını öğreniyoruz bu egzersizlerle,vücudumuzu tanıyoruz.
o yüzden canım sakın ama sakın egzersizden kaçma,kabullenmek sor tamam seni anlıyorum.hepimiz yaşadık bu problemleri,ama sonra kabyullendik ki,baktık herkes burada egzersizle başarmış,demek ki doğru bi tane yol var o da egzersiz,o yüzden sana tavsiyem,buradan ayrılma,oku,konuş,soru sor ,herkes sana yardımcı olur,ve bir an önce egzersizlerine başlamaya karar ver,karar verdiğin gün zaten % 50 başardın sayılır,ben 3,5 sene çektim bu illeti,bu foruma girdim 3 haftada da yendim,yani o kadar kolay aslında,ama nolur reddetme egzersizi,cesaretlen,kendine inan ve egzerzilerine biran önce başla,buradan da sakın ayrılma.

tebrikler canım olmuş olmuş yendin bitti gitti tekrar tekrar yap arayı uzatma egzersize ylnede dvm ediliyomuş alışana kadar:13: allah başka sıkıntı vermesin

negzl şeyler yazmşsn.işlhhhhh o gün gelirrr biran önce...bende biraz önce gülümsedim.o iş olsada burdaki arkadaşlara gidip bi sarılsam diyorum...

evet canım pozitifm olalım, gülümseyerek yaparım bu işi egz., ilişkiyi vs.. olumsuz düşününce herşey olumsuz oluyor bunu yaşayarak gördüm.
o yüzden hepizimiz pozitif düşünelim lütfenn...

canım ben 2 gün yaptım ve regl oldum ama süper ilerliyorum.

evet canım pozitifm olalım, gülümseyerek yaparım bu işi egz., ilişkiyi vs.. olumsuz düşününce herşey olumsuz oluyor bunu yaşayarak gördüm.
o yüzden hepizimiz pozitif düşünelim lütfenn...

çok doğru sölüyosun.pozitif yaklaşmamız lazım egzersizlere.dün regl oldum diye bi gzl ağladım ama sen 3 yıl bekledin 1 haftamı geçmicek dedim...kalktım evimi bir gzl şöleeee temizledimmm.mis gb oldu...işlh herşey miss gb devam eder canlarr

inşallah canım,sen de yeneceksin en kısa zamanda,dünya o kadar güzel görünecekki gözüne,aynen öyle canım insan o kadar mutlu oluyoki,ben ilk bir hafta sarhoş gibi gezdim,hiçbişeyi takmadım,sinirlenmedim,mutlu oldum yani,allah sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inş.egzersizleri bırakmayın,bu mutluluğu nolur siz de yaşayın...

tebrikler canım olmuş olmuş yendin bitti gitti tekrar tekrar yap arayı uzatma egzersize ylnede dvm ediliyomuş alışana kadar:13: allah başka sıkıntı vermesin

yendin bitti gitti bunları okumak güzel bir an inandım bitip gittiğine :) tam bi ilişki olmadığı için yenmiş saymıyorum. ama çok büyük aşama kaydettim şükürler olsun. tebriğini bu aşamam adına kabul ediyorum ve teşekkür ediyorum tamamen yendiğimde bi tebrik daha isterim

Son düzenleme:

inş canım aminn..yarın cuma oturup hepimize dua edicem..
düşününce bile yendiğimi herşey güzel görü nmeye başlıyor.hayal etmek bile çok güzel..

canım ben 2 gün yaptım ve regl oldum ama süper ilerliyorum.

cnm slm,maşallah çok güzel ilerletmişsin egzersizini,aman erteleme sakın,regl dönemi girince insan biraz ürküyo,başa dönerim korkusu oluyo,ama hiiç de öyle değil,reglden sonra en son egzersizini bikaç gün tekrar edince su gibi gidiyo gerisi,regl döneminde de burayı okudukça yenen ilerleyen arkadaşları görünce daha da hırslanıyo insan,bir an önce bitse de egzerszilerimi yapsam diye,allah en kısa zamanda güldürsün yüzünü canım benim...

yazdıklarınız için teşekkür edrim ben biraz cesaret toplarsam başlarım inşallah, yazarken bile içim geçiyor , yarın tekrar girince buraya inşallah karşılaşırız ii geceler :)

ewt çok hıslandım.olucak artık bu.iyiki burayı buldum.hepinizden allah binlerce razı olsun.3 yılımı unutucam işlh hepberaber...ben dokunamazken.o yazdı bu yazdı bana hava hırs verdnz çok tşkkrler...olucak işlh arkadaşlar

sen ne durumdasın canım...kahretsinki okadar kalabalığızki kafam karıştı

cnm,evet maalesef kalabalığız,ben yendim canım nerdeyse bir ay olcak,bu aralar bebek çalışması yapıyoruz canım,alalh isteyen herkese nasip etsin,en kısa zamanda sizin de yenmeniz için dua ediyorum,sen de çok iyi ilerliyosun canım bu arada,allah azmini hiç düşürmesin canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…