- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.881
cnm,evet maalesef kalabalığız,ben yendim canım nerdeyse bir ay olcak,bu aralar bebek çalışması yapıyoruz canım,alalh isteyen herkese nasip etsin,en kısa zamanda sizin de yenmeniz için dua ediyorum,sen de çok iyi ilerliyosun canım bu arada,allah azmini hiç düşürmesin canım benim...
hepinize iyi geceler kızlar yarın görüşmek dileğiyle
ayyyy canım benim.bebek dedin bak gözlerim doldu.işlh tez zaman da hamileyim de bize.ben de artık zevk o bu geçtim.ilk önce eşim mutlu olsun sorada anne olmak çok istyrm.ölüyorum yoksa artık.ama dediğim gb 2 gün egzersz yaptım.devam edicem ve olucak allahın izniyle.
inş canım,allah nasip ederse çok istiyorum,hepimizin olur inş,çocuk benim için hayaldi bir ay öncesine kadar,şimdi inanamıyorum bile bu hale geldiğime,önce allahın sonra siz arkadaşlarımın sayesinde bu huzuru yaşıyorum şükürler olsunki,siz de yaşayın canım,ama önce kendin için yenmeyi iste,tabi eşlerimiz de önemli çocuk da istiyoruz,ama sen daha önemlisin bunu unutma,kadın olduğumuzu hissedelim,bu güzel duyguyu yaşayalım,biz mutlu olunca eşlerimiz de mutlu olur zaten,herşey güzel olacak inş senin için en kısa zamanda...
ewt çok hıslandım.olucak artık bu.iyiki burayı buldum.hepinizden allah binlerce razı olsun.3 yılımı unutucam işlh hepberaber...ben dokunamazken.o yazdı bu yazdı bana hava hırs verdnz çok tşkkrler...olucak işlh arkadaşlar
negzl güldürdün beni.hiç unutmam seni ve pati yi...bana ilk yazanlardansnz.biliyomusun hadi kalk demiştin bana o afallamayla 8 çubuk diğer gece 12 çubuk aldım.emla ve prezervatf yardımıyla.ya işlh geçer bu günler bitsin artık.şu reglim bitsede dersime çalışsammmmcanım o kadar mutlu oldumki egzersiz yapabilmene başlamana ve bu azmine. inşallah reglin bitsin çabucak atlatıcaksın canım sende bak buldun yolu. gerisi kolay Allahın izniyleee yuppiiiiiiiiiiiii çekcez yakında halayını
canım sen aparatlarla egzersz yapıp eşinle çalışmalara nasıl başladın.bu daha kolay oluyo dediğin bipozisyon nebiliyim bi fikrin varmı bizlere..
ne yapıyosun canım dün ilk defa kasmadan tam oldu demişsin ya formülü ne?
Yağmurlu bir İstanbul sabahındanhepinize günaydın şekerlerim:)) Sizlere günün ilk günaydın mesajını yaszarken beni Sezen Cumhur Önal tadında dinlemeniz için bir de şarkı armağan ediyorum:)))
Bu sabah yağmur va yine İstabulda,
Şemsiye almadığım için ıslandım bilinmez bu kadar niye,
Koca sözü dinler gibi uysal,
Erken kalktım yine bu sabah, günler dayanılmaz oldu halen hamilelik endişesi taşıyınca
vay vay vayyyyyyyyyyy, döktürmüşsün yive canım
Günaydın Albuneaa, ben de dün ilk kez hiç bir şey olmadan denedim rahat oldu. jel de sürmedim, eşim sen hep hazırlık yapıyosun ne zaman normal olacak çok merak ediyorum dedi ben de anlayışsız diye küstüm ona sonra kendime hırs yaptım galiba
sadece önsvşmyle oldu çok şükür kafam da rahatladı ben hep jele mahkum mu olacağım hazırlık yapmadan olmayacak mı
diye tedirgin oluyordum onu da yendim, bebek istiyorum ya hep o tetikliyor beni şimdiden ya bir zararı olursa diye düşünüyorum üstünde hamilelikte kullanılıyor yazıyor ama olsun insan pimpirikleniyor.
günaydınlarrr....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?