Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyyy canım benim.bebek dedin bak gözlerim doldu.işlh tez zaman da hamileyim de bize.ben de artık zevk o bu geçtim.ilk önce eşim mutlu olsun sorada anne olmak çok istyrm.ölüyorum yoksa artık.ama dediğim gb 2 gün egzersz yaptım.devam edicem ve olucak allahın izniyle.

inş canım,allah nasip ederse çok istiyorum,hepimizin olur inş,çocuk benim için hayaldi bir ay öncesine kadar,şimdi inanamıyorum bile bu hale geldiğime,önce allahın sonra siz arkadaşlarımın sayesinde bu huzuru yaşıyorum şükürler olsunki,siz de yaşayın canım,ama önce kendin için yenmeyi iste,tabi eşlerimiz de önemli çocuk da istiyoruz,ama sen daha önemlisin bunu unutma,kadın olduğumuzu hissedelim,bu güzel duyguyu yaşayalım,biz mutlu olunca eşlerimiz de mutlu olur zaten,herşey güzel olacak inş senin için en kısa zamanda...

ne yapmam gerektiğini kimiçin sevincemi unuttum inan.işlh bitsin bu illet.

canım o kadar mutlu oldumki egzersiz yapabilmene başlamana ve bu azmine. inşallah reglin bitsin çabucak atlatıcaksın canım sende bak buldun yolu. gerisi kolay Allahın izniyleee yuppiiiiiiiiiiiii çekcez yakında halayını

negzl güldürdün beni.hiç unutmam seni ve pati yi...bana ilk yazanlardansnz.biliyomusun hadi kalk demiştin bana o afallamayla 8 çubuk diğer gece 12 çubuk aldım.emla ve prezervatf yardımıyla.ya işlh geçer bu günler bitsin artık.şu reglim bitsede dersime çalışsammmm

canım sen aparatlarla egzersz yapıp eşinle çalışmalara nasıl başladın.bu daha kolay oluyo dediğin bipozisyon nebiliyim bi fikrin varmı bizlere..

canım sen aparatlarla egzersz yapıp eşinle çalışmalara nasıl başladın.bu daha kolay oluyo dediğin bipozisyon nebiliyim bi fikrin varmı bizlere..

canım,ben en son penis boyutundaki aparatımı yaklaşık üstüste 5 gün falan denemiştim,aparatı en az bi yarım saat tutuyodum içeride ,gel-git yapmaya çalışıyodum,en az günde iki kez yapmaya çalışıyodum,son günlerde de iyice hazırdım,rahat alıyodum yani aparatı,ve artık aparattan da sıkılmıştım deneme yaptığımız akşam da sadece 10 dakika falan tutmuştum aparatımı,sonra eşimle denemeye geçtik ve çok şükür ilk denemede oldu sonuna kadar,pozisyon olarak da önce alttaydım,sonra üste geçtim,ilk zamanlar üstte daha rahat oluyodu,ama şimdi her iki pozisyonda da rahat,tabi bu kişiden kişiye değiişir,yaptıkça kendini nasıl rahat hissediyosan o rahat pozisyonu zaten kendin buluyosun,bir de ben yendiğim akşam aparatlarımı attım,onun da sebebini söyleyeyim,bir daha geriye dönmemek için
tamam dedim olay bitti artık,bir kere olduysa gerisi de olur zaten diye düşündüm,ve öyle de oldu,yani aparat bi daha ihtiyacım olmadı.

oo herkesler yatmış,ben daha ne oturuyosam bi de iş var yarın,hadi öptüm hepinizi iyigeceler,yarın yeni bi gün,güzel haberler almak dileğiyle...

günaydın kızlar, hafta sonu geliyor seviniyorum niye mi hafta sonları mutlaka birileri deneyip kurtuluyor,
parmakla egzersiz yerine direkt p.. deneyelim diyen arkadaşlar parmak da kendi uzvumuz vaji de kendi organımız
kendi kendime zarar vermem diye algılıyor beyin bizler p... yaklaştıramıyorduk bile o yüzden parmakla aparatla falan yaptık egzersizleri sizler p.. denemesiyle deneyebiliyorsanız bir aşama daha öndesiniz ancak şu da var ki her deneme hüsranla sonuçlanınca her iki taraf ta yıpranıyor olmayınca ağlama krizlerine girerdim ben eşim de bir daha denemeyelim sen çok kötü oluyorsun derdi ben kendimi hazırladım olacağına inandım öyle geçtik denemelere, ayrıca o kadar itici gelmesin doktorların bazıları o işlerin olduğu filmleri izleyin millet nasıl rahat yapıyor görün diyorlar izledim bizim itici gelen parmak egzersizleriyle millet neler yapıyor neler sevişmenin bir parçası olarak kullanıyorlar bunları biraz beyninizde yer etsin diye yazıyorum herkes farklı herşey herkese uymayabilir ama bu işin başka yolu yok mu diyen arkadaşlara tek sözüm yok olan yolları deneyenler var 1-2 kez ilişki yaşayabilyor sonra yine yok, narkozla yapanlar daha sonrasında kendini tecavüze uğramış gibi hissedebilirler, kateterle yapanlar o olmayınca ne yapacaklar? doktorla yenenlerden biri de çıkıp söylesin egzersiz yaptırmadı ev ödevi vermedi diye ben bir daha yazmayacağım hipnoz yapanı da yaptırıyor aparatla egzersiz, tabi tıbbi müdahele yaptıranlar hariç(botoks, hymnin alınması vs.)
zaten ben pek anlayamıyorum ben şu an bile muayene olamıyorum, nasıl oluyor da bunları yaptırabilecek cesaretleri olup da egzersiz yapamıyorlar diye, lütfen arkadaşlar kendinizi kandırmayın olmuyor yenemiyorsunuz zamana bırakınca daha zor yenmesi
5-10 yıllık arkadaşlar var burda onlar yenmekte zorlanıyor nasıl bazen mikroplar direnç kazanıyor vajide de öyle beyin direnç kazanıyor yenmemek için ertelemeyin lütfen ACİLEN EGZERSİZ YAPIN.

Yağmurlu bir İstanbul sabahındanhepinize günaydın şekerlerim:)) Sizlere günün ilk günaydın mesajını yaszarken beni Sezen Cumhur Önal tadında dinlemeniz için bir de şarkı armağan ediyorum:)))

Bu sabah yağmur va yine İstabulda,
Şemsiye almadığım için ıslandım bilinmez bu kadar niye,
Koca sözü dinler gibi uysal,
Erken kalktım yine bu sabah, günler dayanılmaz oldu halen hamilelik endişesi taşıyınca

Günaydın Albuneaa, ben de dün ilk kez hiç bir şey olmadan denedim rahat oldu. jel de sürmedim, eşim sen hep hazırlık yapıyosun ne zaman normal olacak çok merak ediyorum dedi ben de anlayışsız diye küstüm ona sonra kendime hırs yaptım galiba
sadece önsvşmyle oldu çok şükür kafam da rahatladı ben hep jele mahkum mu olacağım hazırlık yapmadan olmayacak mı
diye tedirgin oluyordum onu da yendim, bebek istiyorum ya hep o tetikliyor beni şimdiden ya bir zararı olursa diye düşünüyorum üstünde hamilelikte kullanılıyor yazıyor ama olsun insan pimpirikleniyor.

vay vay vayyyyyyyyyyy, döktürmüşsün yive canım

Ne güzel canım ya, ben hala jel kullanıyorum, ama miktarını artık iyice azalttım, fındık büyüklüğünde kullandım en son:)) Eşim de jel kullanmamı istemiyor ama ben ilk denemeden itibaren hiç emla, vs kullanmadım sadece jelle denedim ve kayganlık ne kadar iyi olursa o kadar rahat oldugunu gördüm ama şimdi iyice azalttım ben de hep jele bağlı kalmak istemiyorum çünkü:)) Canım hani sen sormuşsun ya nasıl geçti kasmaların diye ben jel sürerken 3 parmakla sürüyorum hemencecik sonra ilk olarak ben üstteyken başlıyorum ilk alıç rahat olunca sonraki pozisyonlar daha da rahat oluyor:)) Çok şükür Allah' ıma artık normal birer kadın olduk canım ya. Rabbim inşallah bu mübarek Cuma günü dualarımızı duysun, egzerszlere devam eden diğer arkadaşlarımız da bir an önce yensin, içisıra da belinay, aybice, buseumut, redbox inşalalh nir an önce kurtulsunlar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…