Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın aybice, hangi aşamada olmuyor canım.?

normalde yarıya kadar alabiliyordum ya hani.eşim çok istekliydi denedik bi türlü olmadı.aradan bi saat geçti bu defa ben deneyelim dedim eşime yine olmadı anlamıyorumki.tabi ikincide eşim pek istekli değildi.morali çok bozuktu isteksiz isteksiz deniyordu .farkettim bende bıraktım napim yaa

canım hemen pes etme öyle, yarıdan sonrası çokk kolayyy.

Canım sen dün yarıya kadar da mı alamadın?

günaydınnnn hanımlaaarr.. Albunea ne güzel şarkı söyledinn du bitanede ben söyleyim bari neler gördüm neleeeeer vajinismus elindeeeenn ne yaptımsa beynimeeeee dinletemediiimmm bu yolların sonuu mutluluga çıkaaarr çok ugraştııııııımmm yineee pensleee beceremediiim

kurtulsunlar listesine beni yazmayı unutmuşsuznuz:)aslında çok normal doğru düzgün yazamadım size.sürekli burdayım aslında,sürekli.geçmiştekileri okuyorum.egzersizlerim başladı iki boğum eşparmağı deniyorduk genelde.ama şu aralar eşimin işleri çoook yoğun kendim denemeye başladım.serçe parmaktayım.sorun yok giriş iyi ama ikinci boğuma gelmeden bir sertlik çıkıyor karşıma ittirdim biraz ama ilerlemediüzüldüm buna.bastırmaya inatla devam etsem ilerler mi yoksa ben mi bişeyi yanlış yapıyorum

gunaydın canlarım...

esımle sorunlarımız vardı evde deıldım bırkac gun yazmıstım sıze neyse dungece geldım eve aramızdakı buzları bıraz erıttık cok sukur ama vajıyı yendım esımle 3 kez brebar olduk 5 gundur olmuyor tam o noktaya gelınce esımde ısteksızlık baslıyor 3 yıldır hıc oyle bırsey le karsılasmamıstık kecıboynuzu pekmezı almıstım gecen gun dunyedı ballı sut fln da ıctı bıde bırbırımızı ozlemıstık 2 gun ayrı kaldık napıcam ben boyle ya psıkolojık esımdekı ama benı etkılıyo sımdı 5 gun oldu ya yapamazsam dıye korku baslıyo esıme hıssettırmemeye calısıyorum sorun deıl dıyorum ama tedırgın oluyorum

herkese günaydın:) burdaki bazı ardaşlarla dün akşam yazıştık ama hala kafama takılan şeyler var, parmak egzersizi yerine hipnozu deneyen oldumu acaba bu konu hakkında bilgisi olan varmı bideee sarhoş olmayı deneyen varmı bu ikisi bana daha cazip geliyo ben egzersiz deneyemiyorum bile çok denedim ağlıyorum yaa bilgisi olan varmı ?

cnm hıpnozu 5 aylık evlıydım denedım sarhosta oldum bana bır faydası olmadı 3 yıllık evlılıyım hıc umudum kalmamıstı esım artık hıcbırsekılde tedavıye sıcak bakmıyordu 3 yıl boyunca her gıttıgım doktor egzersız verdı bana ama deıl denemek elıme aldıgımla bırakmam bır oluyordı taakı bu sıteyle karsılasana kadar ınan kulak cubuguyla basladım ve sevıncten agladım buradakı herkez sana yardımcı olacak bı denemeye calıs basaracaksın emın ol

Karabiberim vur kadehlere had iiçelim içleim her gece:)))

Sevgili karabibercim bugün şarkı söylüyorum, bu şarkıda içinde alkol olması vwesilesi ile sana gelsin önden çünkü birazdan pataklamaya başlayabilirim seni. Gülüm, balım, canım, sen bizim hiç bu sayfalarda alkol alıp ilişkiye girmeyi deneyin dediğimizi gördünmü? Ya da bu şekilde yenene rastladın mı hayatım?? Ben cevaplayayım :HAYIR, çünkü alkol, narkoz vs gibi yöntemler daha öncek mesajlarımda da belirttiğim gibi bu işi gerçektenyapan doktorların bile kesinlikle tavsiye etmediği yöntemler. Hipnoz için diyeceğim şudur, duymuşsundur pek meşhur bir doktor var bu şekilde vajinismus terapisi yapan ama gerçek şu ki kendisi de egzersiz yaptırmakta. Yani hipnozla ya da o ya da bu şekilde sen o egzersizleri eninde sonunda yapackasın. Bizleri hepimiz senin gibyidik, ben ilk defa dokundugumda ağlaya ağlaya yapmıştım ama sonra bir farkettim ki aslında hi çacımıyormuş sadece ben psikolojik olarak öyle hissettiğim içinmiş acı hissetmem. Egzersizlerden korkacak hiçbirşey yok canım, emin ol acı falan hiçbirşey hissetmiyorsun. Vajina hem enine hem boyuna genişleyebilen bir yapı, akrdyon gibi. Düşünsene ordan 3-6 kg arası cocuk doguyor, düşün bir bebegin kafasını, o kadar geniş bir yapı. Senin yapman gereken sadece beynine hükmetmen. Bak tatlım senin gibi düşünen arkadaşlar ilk geldiklerinde onlara kulak çöpünü önerdik sana da aynı şeyi öneriyorum. Ayna al bak vajinana, önce organını tanı, sonra kulak çöpü ile egzersiz yapmayı dene. Acıyacak diye korkarsan da emla ya da anestok sür, hiçbirşey hissettirmez onlar sana. Ha bunların hiçbirinden sonuç alamazsan, ne narkoz ne hipnoz, o zaman bu işin tedavisini yapan dogru düzgün bir doktora git şeekrcim:))

hipnozu çok merak ediyorum nasıl bişey oluyor anlatırsan sevinirim, birde içkiyide denemişsin sarhoşmu olamadın yoksa sarhoş olduğun halde kasılmaların devam mı etti ? bende denemk istiyorum sarhoş olmayı fakat eşim müsade etmiyor dini açıdan günah diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…