- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.901
Günaydınlarrrrr şekercim:))) nbr nsasılsın:)?
günaydın şekerim.nasıl olayım ya fena sayılmam .dün denedim iki defa yine olmadı kendimi kaybettim sanki doktora gidecem galiba ben ya
günaydın aybice, hangi aşamada olmuyor canım.?
normalde yarıya kadar alabiliyordum ya hani.eşim çok istekliydi denedik bi türlü olmadı.aradan bi saat geçti bu defa ben deneyelim dedim eşime yine olmadı anlamıyorumki.tabi ikincide eşim pek istekli değildi.morali çok bozuktu isteksiz isteksiz deniyordu .farkettim bende bıraktım napim yaa
normalde yarıya kadar alabiliyordum ya hani.eşim çok istekliydi denedik bi türlü olmadı.aradan bi saat geçti bu defa ben deneyelim dedim eşime yine olmadı anlamıyorumki.tabi ikincide eşim pek istekli değildi.morali çok bozuktu isteksiz isteksiz deniyordu .farkettim bende bıraktım napim yaa
kurtulsunlar listesine beni yazmayı unutmuşsuznuz:)aslında çok normal doğru düzgün yazamadım size.sürekli burdayım aslında,sürekli.geçmiştekileri okuyorum.egzersizlerim başladı iki boğum eşparmağı deniyorduk genelde.ama şu aralar eşimin işleri çoook yoğun kendim denemeye başladım.serçe parmaktayım.sorun yok giriş iyi ama ikinci boğuma gelmeden bir sertlik çıkıyor karşıma ittirdim biraz ama ilerlemediNe güzel canım ya, ben hala jel kullanıyorum, ama miktarını artık iyice azalttım, fındık büyüklüğünde kullandım en son:)) Eşim de jel kullanmamı istemiyor ama ben ilk denemeden itibaren hiç emla, vs kullanmadım sadece jelle denedim ve kayganlık ne kadar iyi olursa o kadar rahat oldugunu gördüm ama şimdi iyice azalttım ben de hep jele bağlı kalmak istemiyorum çünkü:)) Canım hani sen sormuşsun ya nasıl geçti kasmaların diye ben jel sürerken 3 parmakla sürüyorum hemencecik sonra ilk olarak ben üstteyken başlıyorum ilk alıç rahat olunca sonraki pozisyonlar daha da rahat oluyor:)) Çok şükür Allah' ıma artık normal birer kadın olduk canım ya. Rabbim inşallah bu mübarek Cuma günü dualarımızı duysun, egzerszlere devam eden diğer arkadaşlarımız da bir an önce yensin, içisıra da belinay, aybice, buseumut, redbox inşalalh nir an önce kurtulsunlar:)))
albuneaa cnm başlamadımı regln
herkese günaydın:) burdaki bazı ardaşlarla dün akşam yazıştık ama hala kafama takılan şeyler var, parmak egzersizi yerine hipnozu deneyen oldumu acaba bu konu hakkında bilgisi olan varmı bideee sarhoş olmayı deneyen varmı bu ikisi bana daha cazip geliyo ben egzersiz deneyemiyorum bile çok denedim ağlıyorum yaa bilgisi olan varmı ?
yafrum kader arkadaşım sıkma tatlı canınıpes etmek yok ok..moral depolayıp tekrar dvm OLACAK OLACAAAAKK !!!!
herkese günaydın:) burdaki bazı ardaşlarla dün akşam yazıştık ama hala kafama takılan şeyler var, parmak egzersizi yerine hipnozu deneyen oldumu acaba bu konu hakkında bilgisi olan varmı bideee sarhoş olmayı deneyen varmı bu ikisi bana daha cazip geliyo ben egzersiz deneyemiyorum bile çok denedim ağlıyorum yaa bilgisi olan varmı ?
Hayır hala başlamadı balım, ama bugün ne hikmetse karın ağrım başladı sadece:))
günaydınnnn hanımlaaarr.. Albunea ne güzel şarkı söyledinndu bitanede ben söyleyim bari neler gördüm neleeeeer vajinismus elindeeeenn ne yaptımsa beynimeeeee dinletemediiimmm bu yolların sonuu mutluluga çıkaaarr çok ugraştııııııımmm yineee pensleee beceremediiim
cnm hıpnozu 5 aylık evlıydım denedım sarhosta oldum bana bır faydası olmadı 3 yıllık evlılıyım hıc umudum kalmamıstı esım artık hıcbırsekılde tedavıye sıcak bakmıyordu 3 yıl boyunca her gıttıgım doktor egzersız verdı bana ama deıl denemek elıme aldıgımla bırakmam bır oluyordı taakı bu sıteyle karsılasana kadar ınan kulak cubuguyla basladım ve sevıncten agladım buradakı herkez sana yardımcı olacak bı denemeye calıs basaracaksın emın ol
canım günün kaç gün geçmiş oldu toplam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?