Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm ben hıpnoz dan bısey anlamadım oyle uyumuyosun yatıyosun hayal edıyosunfln bana bu sekılde yapıldı sacma geldı...içkıye benım esımde cok karsıydı ama cok ısrar etmstm musade etmıstı baya sarhos oldum ama ıster ıstemez kasılıyordum hersey tamam o esnada kasılıyordum...bak canım sen suanda zorlanmadan hemen olsun bıtsın ıstıyorsun belkı sıhırlı degnek beklıyorsun ve ertelıyorsun ben de elbet bı sekılde olur dıye 3 senemi mahvettım en guzel gunlerımi bu hastalıkla zıyan ettım cok pısmanım eger pısman olmak ıstemıyorsan egzersıze basla biliyorum ıcınden gelmıyor ama sadece baslamak onemlı goruceksın gerısı corap söküğü bende aynıydm yapamam yapamam dıyordum buradakı arkadasların destegıyle bır basladım tam 1 ay surdu ve yendım basardım sende yapabılırsın goruceksın egzersızlerı yaptıkca mutlu olucaksın ve sonuca ulasmak ıcın daha fazla cabalıcaksın...

sen yendinmi çoook sevindim çok duygulandım ne mutlu size :)) ben çok denedim fakat bayılacak gibi oluyorum içim geçiyor. bunun başka yolu olsa Allahım ya artık ağlamak istemiyorum. peki sen nasıl başladın kim yardımcı oldu, ben 3 aylık evliyken dr gittim sadece para tuzağı geldi bana hipnoza geçmeden bıraktım egzersizleri yapamadım ama dr çok önemli parasına bakmadan gittim o dr a ama öyle televizyonda konuştukları gibi konuşmuyorlar sizinle hiç yakın davranmadı önemsizce istersen yenersin dedi sanki bilmiyoruz , eğer biraz daha samimi davransaydı belkide dr sevdiğim için devam edip yenecektim belkide bahane benimki bilmiyorum

Karabiber, sen hangi doktorlara gittin de bakaklım:)?

Kızlar şöyle bir önerim var size nasıl karşılarsınız bilmiyorum:));

İstanbulda olan be egzersizlere devam eden arkadaşlarla, yenen arkadaşlar bir gün toplanalım. Bu şekilde hem herşeyi bol bol konuşruz, yöntemi vs i, hem de tanışıp kaynaşmı okuruz, ne dersiniz:)?

yendım canım buradakı arkadasların sayesınde bıraz sabır bıraz cesaret sende yenebılırsın bende ayanıydım bakamıyordum bıle ıcım kalkıyordu sen basla bız burada senı yonlendırırız sana yardımcı oluruz bırde bızım vajınısmusu yenenler sayfamız var bence bı oku basarı hıkayelırını bıraz cesaretlen sonra karar ver ne yapmak ıstedıgını

basrı oykulernın bulundugu lınkı atabılırsenız arkadaslar kolay bulabılır karabıber:)

aslında ıyı fıkır ben tabıkı ısterım ama esım nasıl karsılar bılemıyorum ıst neresınden cnm sen..

valla bence çokk güzel fikir orda olsam kesin katılırdım

valla bence çokk güzel fikir orda olsam kesin katılırdım

ne garip değil mi,sevdiğimiz adamlarla evlendik ama birleşemiyoruz.3 sene çıktık biz hep birlikteydik.keşke evlenmeden yapmayı deneseydim diyorum bazen.hep dişimizi sıktık nikahtan önce olmasın diye,sonra nikah oldu ve herşey kabul görür oldu.nikah dedikleri sihirli değnek sanki.o güne kadar sakın ha denirken o gün hemen ateşli bir kadına dönüşmemiz bekleniyor.ne tuhaf.oysa kendimle barışık biriyim eşimle birleşme dışında çok birlikteliğimiz oldu,ama iş o kısma gelince kasılıyorum normal olarak.aslında şu bir gerçek sanırım.normal olan biziz,çekiniyoruz alışmamız lazım.öyle hemencecik olamıyor:)

netten dilatörlere baktım.normalde yabancı ülkelrde bu sorun azdır diye düşünüyordum sitelerin çoğu yabancı.ne güzelde açıklamışlar .önce doktor ziyareti sonra kitap sonra egzersiz diye baya bi yazmışlar.6 boy falan vardı sanırsam en büyüğü 11.30 cm diye geçiyordu. ondan önceki boy 10.30.....sonra 9.30. ...8.30 diye gidiyor .şunu farkettim ben daha 8.30 'la 9.30cm arasındayım daha tam anlmaıyla olmamış benim

ama neden kimse bana yazmıyor,lütfen benide aranıza alın lüüütttfeenn.bende sizin kadar vajiyim,ve yaşadığım sıkıntılardan dolayı deliliğe vurdum kendimi her halta kahkahalarla gülüyorum.Allahım aklımıza mukayet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…