- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.921
hipnozu çok merak ediyorum nasıl bişey oluyor anlatırsan sevinirim, birde içkiyide denemişsin sarhoşmu olamadın yoksa sarhoş olduğun halde kasılmaların devam mı etti ? bende denemk istiyorum sarhoş olmayı fakat eşim müsade etmiyor dini açıdan günah diye
cnm ben hıpnoz dan bısey anlamadım oyle uyumuyosun yatıyosun hayal edıyosunfln bana bu sekılde yapıldı sacma geldı...içkıye benım esımde cok karsıydı ama cok ısrar etmstm musade etmıstı baya sarhos oldum ama ıster ıstemez kasılıyordum hersey tamam o esnada kasılıyordum...bak canım sen suanda zorlanmadan hemen olsun bıtsın ıstıyorsun belkı sıhırlı degnek beklıyorsun ve ertelıyorsun ben de elbet bı sekılde olur dıye 3 senemi mahvettım en guzel gunlerımi bu hastalıkla zıyan ettım cok pısmanım eger pısman olmak ıstemıyorsan egzersıze basla biliyorum ıcınden gelmıyor ama sadece baslamak onemlı goruceksın gerısı corap söküğü bende aynıydm yapamam yapamam dıyordum buradakı arkadasların destegıyle bır basladım tam 1 ay surdu ve yendım basardım sende yapabılırsın goruceksın egzersızlerı yaptıkca mutlu olucaksın ve sonuca ulasmak ıcın daha fazla cabalıcaksın...
sağol bebişimm.sen naptın akşam egzerszzi falan ?
sen yendinmi çoook sevindim çok duygulandım ne mutlu size :)) ben çok denedim fakat bayılacak gibi oluyorum içim geçiyor. bunun başka yolu olsa Allahım ya artık ağlamak istemiyorum. peki sen nasıl başladın kim yardımcı oldu, ben 3 aylık evliyken dr gittim sadece para tuzağı geldi bana hipnoza geçmeden bıraktım egzersizleri yapamadım ama dr çok önemli parasına bakmadan gittim o dr a ama öyle televizyonda konuştukları gibi konuşmuyorlar sizinle hiç yakın davranmadı önemsizce istersen yenersin dedi sanki bilmiyoruz , eğer biraz daha samimi davransaydı belkide dr sevdiğim için devam edip yenecektim belkide bahane benimki bilmiyorum
Karabiber, sen hangi doktorlara gittin de bakaklım:)?
sen yendinmi çoook sevindim çok duygulandım ne mutlu size :)) ben çok denedim fakat bayılacak gibi oluyorum içim geçiyor. bunun başka yolu olsa Allahım ya artık ağlamak istemiyorum. peki sen nasıl başladın kim yardımcı oldu, ben 3 aylık evliyken dr gittim sadece para tuzağı geldi bana hipnoza geçmeden bıraktım egzersizleri yapamadım ama dr çok önemli parasına bakmadan gittim o dr a ama öyle televizyonda konuştukları gibi konuşmuyorlar sizinle hiç yakın davranmadı önemsizce istersen yenersin dedi sanki bilmiyoruz , eğer biraz daha samimi davransaydı belkide dr sevdiğim için devam edip yenecektim belkide bahane benimki bilmiyorum
Kızlar şöyle bir önerim var size nasıl karşılarsınız bilmiyorum:));
İstanbulda olan be egzersizlere devam eden arkadaşlarla, yenen arkadaşlar bir gün toplanalım. Bu şekilde hem herşeyi bol bol konuşruz, yöntemi vs i, hem de tanışıp kaynaşmı okuruz, ne dersiniz:)?
İstanbulda olan be egzersizlere devam eden arkadaşlarla, yenen arkadaşlar bir gün toplanalım. Bu şekilde hem herşeyi bol bol konuşruz, yöntemi vs i, hem de tanışıp kaynaşmı okuruz, ne dersiniz:)?
burda yazmanın bir sakıncası yok dimi ?
valla bence çokk güzel fikir orda olsam kesin katılırdım
bencede ben olsam bende katılrdım
harikasın balım yaaa:))))
Yok canım tabii ki yazabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?