- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.941
Siz nerelerdesiniz ki kuzucuklarım yah:))?
ama neden kimse bana yazmıyor,lütfen benide aranıza alın lüüütttfeenn.bende sizin kadar vajiyim,ve yaşadığım sıkıntılardan dolayı deliliğe vurdum kendimi her halta kahkahalarla gülüyorum.Allahım aklımıza mukayet ol
merhaba karabiber34 bende yeniyim.ama egzersizlere başladım ve inan insanın kendine güveni geliyor,rahatlamaya kasmamaya başlıyorsun.ben burda daha 1 günlüğüm kimseyi tanımıyorum yazdıklarınızı okuyup kendime pay çıkarmaya çalışıyorum , belki sizlerden cesaret alıp bende egzersizlere başlarım
netten dilatörlere baktım.normalde yabancı ülkelrde bu sorun azdır diye düşünüyordum sitelerin çoğu yabancı.ne güzelde açıklamışlar .önce doktor ziyareti sonra kitap sonra egzersiz diye baya bi yazmışlar.6 boy falan vardı sanırsam en büyüğü 11.30 cm diye geçiyordu. ondan önceki boy 10.30.....sonra 9.30. ...8.30 diye gidiyor .şunu farkettim ben daha 8.30 'la 9.30cm arasındayımdaha tam anlmaıyla olmamış benim
oy kuzucuklar kendilerini dışanlımş mı hissetmişler, kıyama ben size. Gelni kuzualrım kollarımız herkese açık, kusura bakayınbiz bir başlayınca böööyle uzuyo giidyo:))
Karabibercim, bak sakın alkol vs deneme güzelim, maddi durumun elveriyor ise ben sana kendi doktorumu önerebilirom. Arkadaşlar birde Yeşim Hanım' dan bahsediyorlar bak, ona giden arkadaşlar vardı, onlar da ondan çok memnun idi. Hatta geriye doğru mesajalrı okursan bir arkadaş detaylı anlatmıştı Yeşim Hanım' la ilgili. ama sana tavsiyen ge lsen şu kulak çöpü olayına gir güzelmi) bir dene bak
Aquamarin ben sen ihatırlıyorum galiba, arsıra görüyor olabilrim seni buralarda:)) Canım egzersi zyaparken sert bir yere çarpıyorum demişsin ya, o idrar otrban olabilir, onun etrafında gezdir parmaklarını, altında üstünde sağında solunda mutlaka bir yol var şekercim:)) Ha bir de şunu unutma, eğer bunları otururken yapısan rahim agzın daolabilri çünkü oturur pozisyonda rahim agzı vajina girişinie daha yakın oluyor, ve yatraak yaparsan mesafe uzuyor. Kızlar farkettim ki, ilişki esnasında vajina uzuyor :))))
gunaydın canlarım...
esımle sorunlarımız vardı evde deıldım bırkac gun yazmıstım sıze neyse dungece geldım eve aramızdakı buzları bıraz erıttık cok sukur ama vajıyı yendım esımle 3 kez brebar olduk 5 gundur olmuyor tam o noktaya gelınce esımde ısteksızlık baslıyor 3 yıldır hıc oyle bırsey le karsılasmamıstık kecıboynuzu pekmezı almıstım gecen gun dunyedı ballı sut fln da ıctı bıde bırbırımızı ozlemıstık 2 gun ayrı kaldık napıcam ben boyle ya psıkolojık esımdekı ama benı etkılıyo sımdı 5 gun oldu ya yapamazsam dıye korku baslıyo esıme hıssettırmemeye calısıyorum sorun deıl dıyorum ama tedırgın oluyorum
daha uyuyormusun kısss .taşınacan kalkta evini toparla
peki siz hangi dr öneriyorsunuz ve ücreti nasıl acaba ?
kızz okadar kaynatmışsınızki geçmişi okumaktan yeni sayfaya gelemedim bitürlühee kızz yardıma gelsenizde şu evi bi toparlasak el birliiğiyle canm hiçbişe yapmak istemio yaaaa
Valla kızlar benim ev ide tabiir icaizse b..k götürcek yakında bana da bir el atsanıza:))
evlendim bu sorun çıktı karşıma,birden bire eşimin işleride karıştı çok yoğun gece yarılarına kadar çalışıyor,egzersizlere birlikte başlamıştık ben devam etmek için onu bekledim ama baktım ki zaman kaybediyorum serçe parmakla başladım.çok komik bişeymiş.yani arkadaşlar kızacak belki ama ayna karşısında yaptıklarıma okadar çok gülgüm ki.sanırım sinirlerim boşaldı ondan sonra iyice gevşemiş şekilde devam ettim.ama biryerden sonra ilerlemedi.akşam biraz zorlayacağım.oturkende denedim,uzanıpta denedim.giriş sorunsuz ama sonrasına devam etmedim.kulak çubuğu deneyeyim buakşam.içimde sıkışıp kalmaz inşallah:)popoya yakın olan yerden giriyorum açım doğru mu sizce?oy kuzucuklar kendilerini dışanlımş mı hissetmişler, kıyama ben size. Gelni kuzualrım kollarımız herkese açık, kusura bakayınbiz bir başlayınca böööyle uzuyo giidyo:))
Karabibercim, bak sakın alkol vs deneme güzelim, maddi durumun elveriyor ise ben sana kendi doktorumu önerebilirom. Arkadaşlar birde Yeşim Hanım' dan bahsediyorlar bak, ona giden arkadaşlar vardı, onlar da ondan çok memnun idi. Hatta geriye doğru mesajalrı okursan bir arkadaş detaylı anlatmıştı Yeşim Hanım' la ilgili. ama sana tavsiyen ge lsen şu kulak çöpü olayına gir güzelmi) bir dene bak
Aquamarin ben sen ihatırlıyorum galiba, arsıra görüyor olabilrim seni buralarda:)) Canım egzersi zyaparken sert bir yere çarpıyorum demişsin ya, o idrar otrban olabilir, onun etrafında gezdir parmaklarını, altında üstünde sağında solunda mutlaka bir yol var şekercim:)) Ha bir de şunu unutma, eğer bunları otururken yapısan rahim agzın daolabilri çünkü oturur pozisyonda rahim agzı vajina girişinie daha yakın oluyor, ve yatraak yaparsan mesafe uzuyor. Kızlar farkettim ki, ilişki esnasında vajina uzuyor :))))
canım,hoşgeldin ben de seni merak etmiştim nerelerdesin diye,eşinle aranı düzeltmene sevindim canım,eşindeki problemle ilgili de sana özelden birazdan mesaj atcam
düetinize bayıldım helede belinayınkine bana daha çok uyuo çünkü
Canım benimtedavim bana 3000 tl ye patladı mesela ve ben kendi doktorumdan çok memnun kaldım. Yeşim Hanım' ın ücretleri 2500 tl civarında sanırım ama emin değilim. Maddi olarakfazla ise bu rakamlar sana, Bakırköy Ruh Sinir hastlaıkları hastanesinde de cinsel işlev bozuklukları polikliniği var, sonuçta devlet hastanesi. Sen hang işehirdesin?
evlendim bu sorun çıktı karşıma,birden bire eşimin işleride karıştı çok yoğun gece yarılarına kadar çalışıyor,egzersizlere birlikte başlamıştık ben devam etmek için onu bekledim ama baktım ki zaman kaybediyorum serçe parmakla başladım.çok komik bişeymiş.yani arkadaşlar kızacak belki ama ayna karşısında yaptıklarıma okadar çok gülgüm ki.sanırım sinirlerim boşaldı ondan sonra iyice gevşemiş şekilde devam ettim.ama biryerden sonra ilerlemedi.akşam biraz zorlayacağım.oturkende denedim,uzanıpta denedim.giriş sorunsuz ama sonrasına devam etmedim.kulak çubuğu deneyeyim buakşam.içimde sıkışıp kalmaz inşallah:)popoya yakın olan yerden giriyorum açım doğru mu sizce?
CAnım yakında hepimizin şarkısı şu olacaki belinay ile birlikte seslendiriciğiz:))
"yar sacların lüle lüle vaji san güle güle
kociş benim hayatımdır,
ölürüm de yenilmem vajiye"
yar yar aman yar yar aman
her gecemiz oldu seyran,
kavusmamız ne acısız an
yar yar aman yar yar aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?