- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.961
CAnım yakında hepimizin şarkısı şu olacaki belinay ile birlikte seslendiriciğiz:))
"yar sacların lüle lüle vaji san güle güle
kociş benim hayatımdır,
ölürüm de yenilmem vajiye"
yar yar aman yar yar aman
her gecemiz oldu seyran,
kavusmamız ne acısız an
yar yar aman yar yar aman
ben ist oturuyorum, senin doktorun kimdi ve kaç seans gittin ben enbaştan başlamak istemiyorum dr lar ilk iki seansta zaten bildiklerimizi anlatıyor, dr cenk beye gittim 2 seans zaten bildiklerimle geçti ben faaliyet istiyorum boş konuşma istemiyorum. birde merak ettiğim 3000 lira verdin ama kurtuldunmu bu illetten önemli olan o .
düetinize bayıldım helede belinayınkine bana daha çok uyuo çünkü
tek başıma değilim ki siz varsınızCanım çözüm için eşlerimize ihtiyacımız yok onlarsız da hallederiz evelallahBenim kocam ne bense egzeris yaptı ne doktor seanslarıma geldi, 3 ay bütün derdi tasayı ben çektim, kaymagını o yiyor ayrı O yüzden tek başına da başarabileceğinden hiç şüphen olmasın
datlum duygulancagnı bilsem söylemezdim valla...yakın olsam gelrdim yardımına tekmi koliliysun zor olur cnm ya..kolaaayy gelsinn..
tek başıma değilim ki siz varsınız
cnm benım zor oldu ama duzeldı aramız..msj beklıyorum cnm durum vahım bızım
CAnım benim doktorum bana ilk gidişimde muayene yaptı, çok kolay geçti. Sonra ilk seansımda önce anatomik olarak vajinanın yapısını anlattı ve hemen icraata geçtik, ilk egzesizimi yaptım ve inanamaaycağın kadar kolay oldu:)) Benim toplamda 4 seansta bitti. Tedavim 2 ay sürdü ama araya 2 haftaregl hgirdi, yaklaşıok 10-15 gün kadar tahriş yüzünden hiçbirşey yapamadım faln. aam herşey yolunda gidrese tahriş vs olmazsan ve ev ödevlerini zamanında yaparsan 10-15 günde kurtulman içinhiçbir engel yok:)) Doktorumun adını ben sana özelden yazayımcanım:)) burada yazılmasındanyana değilim çünkü pek:)))
teşekkür ederim,sık sık başınızı şişirebilirimçünkü hemen bitsin istiyorum bu olayTabi ik ihayatım, bizi ancak birbirimiz anlarız, ben yeneli 3 hafta oldu çok şükür RAbbim' e, elimizden geldiğince de burada yeni gelen arkadaşlara destek olamay çalışacağız.
peki tek seansı ne kadar ? birde muayene ederken elini sokmuyor sadece iki yana çekip bakıyor dimi? birde şunu sorucam kusura bakma ya mesela benim gittiğim doktor seans ederken artı yaptığı herşey için para istiyor bu doktorun seansının içindemi muayene etmekte
aşkam parmaklarımla uğraşırken eşim aradı neler yapıyorsun dedi,valla salonun orta yerinde hangi parmağımdan başlasam acaba diye parmaklarla fantazi yaşıyorum dedim,kahkahayı patlattı.benim hatun biraz garip işliyor diyor.bu da bizim sınavımızmış demek ki.ben vajiye bakan dokunan bundanda hoşlanan biriydim ama başıma neler geldiaguamarin canım başladınmı egzersize..ne güzel bak parmakta yapmışsın..tebril ederim başlamak çook önemli hergün mutlak yap dvamıda gelir..valla komik lgrenç vs. Her şekil gelyo insana ama mecbur napalım..ben ilk başlarda kendi vajenime bakmaya utanıyodumbi bakıyodum bi kapıyodum gözümü peh peh şimdi mum sokar oldum
aşkam parmaklarımla uğraşırken eşim aradı neler yapıyorsun dedi,valla salonun orta yerinde hangi parmağımdan başlasam acaba diye parmaklarla fantazi yaşıyorum dedim,kahkahayı patlattı.benim hatun biraz garip işliyor diyor.bu da bizim sınavımızmış demek ki.ben vajiye bakan dokunan bundanda hoşlanan biriydim ama başıma neler geldi
CAnım bu seans faakn degil, vajinismus tedavisi paket program ücreti idi, mesela tahriş vs için de baktı ama extra hiçbirley ödemedim.
aşkam parmaklarımla uğraşırken eşim aradı neler yapıyorsun dedi,valla salonun orta yerinde hangi parmağımdan başlasam acaba diye parmaklarla fantazi yaşıyorum dedim,kahkahayı patlattı.benim hatun biraz garip işliyor diyor.bu da bizim sınavımızmış demek ki.ben vajiye bakan dokunan bundanda hoşlanan biriydim ama başıma neler geldiaguamarin canım başladınmı egzersize..ne güzel bak parmakta yapmışsın..tebril ederim başlamak çook önemli hergün mutlak yap dvamıda gelir..valla komik lgrenç vs. Her şekil gelyo insana ama mecbur napalım..ben ilk başlarda kendi vajenime bakmaya utanıyodumbi bakıyodum bi kapıyodum gözümü peh peh şimdi mum sokar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?