Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bencede müthiş bayıldım yaaaaaa işallahhhhhhhhhhhhhh

CAnım benim doktorum bana ilk gidişimde muayene yaptı, çok kolay geçti. Sonra ilk seansımda önce anatomik olarak vajinanın yapısını anlattı ve hemen icraata geçtik, ilk egzesizimi yaptım ve inanamaaycağın kadar kolay oldu:)) Benim toplamda 4 seansta bitti. Tedavim 2 ay sürdü ama araya 2 haftaregl hgirdi, yaklaşıok 10-15 gün kadar tahriş yüzünden hiçbirşey yapamadım faln. aam herşey yolunda gidrese tahriş vs olmazsan ve ev ödevlerini zamanında yaparsan 10-15 günde kurtulman içinhiçbir engel yok:)) Doktorumun adını ben sana özelden yazayımcanım:)) burada yazılmasındanyana değilim çünkü pek:)))

canım hemen başla egzersizlere kulak çöpünü güzelce streçle bolca jelle ve popo yönünde ittir kayıp gidecek göreceksin ve emin ol hem çok şaşıracak hemde çok sevineceksin. ayrıca içinde sıkışıp kalmasından korkmuşsun öyle şeyleri aklına getirme canım bende öyle zannediyordum ama dr bana öyle bişey olmadığını kaç yıllık doktorluk hayatında böyle bi vakayla karşılaşmadığını söyledi. bunlar beynimizin uydurduğu tamamen yanlış düşünceler vajina o kadar esnekki aslında ne girdirsek alıyo içine

tek başıma değilim ki siz varsınız

aguamarin canım başladınmı egzersize..ne güzel bak parmakta yapmışsın..tebril ederim başlamak çook önemli hergün mutlak yap dvamıda gelir..valla komik lgrenç vs. Her şekil gelyo insana ama mecbur napalım..ben ilk başlarda kendi vajenime bakmaya utanıyodum bi bakıyodum bi kapıyodum gözümü peh peh şimdi mum sokar oldum

peki tek seansı ne kadar ? birde muayene ederken elini sokmuyor sadece iki yana çekip bakıyor dimi? birde şunu sorucam kusura bakma ya mesela benim gittiğim doktor seans ederken artı yaptığı herşey için para istiyor bu doktorun seansının içindemi muayene etmekte

CAnım bu seans faakn degil, vajinismus tedavisi paket program ücreti idi, mesela tahriş vs için de baktı ama extra hiçbirley ödemedim.

:82::82::82kızzz o olçüler çevresi.boy uzunluğu değil.dilatörün çevresiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikızlar yaw bwn ii değilim sanırsam

aşkam parmaklarımla uğraşırken eşim aradı neler yapıyorsun dedi,valla salonun orta yerinde hangi parmağımdan başlasam acaba diye parmaklarla fantazi yaşıyorum dedim,kahkahayı patlattı.benim hatun biraz garip işliyor diyor.bu da bizim sınavımızmış demek ki.ben vajiye bakan dokunan bundanda hoşlanan biriydim ama başıma neler geldi

allahh iiliğini versin emi hoş geldin aramıza

CAnım bu seans faakn degil, vajinismus tedavisi paket program ücreti idi, mesela tahriş vs için de baktı ama extra hiçbirley ödemedim.

yani sen 3000 tl verdin ama 4 seans sürdü herşey içindeydi öylemi ozaman 3000 tl çok ya, diğer dr bahsetmişsin bayan olan onun tedavi şekli nasıl biliyormusun acaba ? kusura çok soruyorum ama yardım et nolur

aşkam parmaklarımla uğraşırken eşim aradı neler yapıyorsun dedi,valla salonun orta yerinde hangi parmağımdan başlasam acaba diye parmaklarla fantazi yaşıyorum dedim,kahkahayı patlattı.benim hatun biraz garip işliyor diyor.bu da bizim sınavımızmış demek ki.ben vajiye bakan dokunan bundanda hoşlanan biriydim ama başıma neler geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…