Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yawwwwyummm ben geldim bennnnnn okadar çene çalışyzda ses eden yokkkk.şarkı söyleyin siz iyisimi bende ponpon kız olurum :124:

mesajım iki defa gelmiş pardon!aslında trajik bişey yaşıyoruz ama karamsar olmamaya çalışıyorum.ağlama krizlerimi atlattığıma inanıyorum şimdilik.bu benim sınavım diyorum ve mümkün olduğunca az hasarla atlatmaya çalışıyorum,neyseki mizah duygum bana yardımcı oluyor.gülüp geçiyorum herşeye.

ayy sen çok yaşa emi parmaklarla fantezi wayy çok güldüm walla

Dün gece ilk defa ciddi ciddi parmak egzersizi yaptım....hala titriyorum galiba......serçe parmakla denedim önce iki boğum, gayet rahattı, neredeyse hissetmedim.Sonra bundan cesaret alıp orta parmağa geçtim.Bir boğumu azıcık zorlanarak yaptım, ama parmağım oradayken beni bir titreme aldı, hafif bir mide bulantısı yaşadım. Yine de bir 5-6 dakika bekledim öyle...Sonra dayanamadım çıkarayım dedim, ama öyle bir sıkmışımki kendimi, çıkarırken canım yandı...Tekrar deneyebilmek için 20 dakika filan cesaretimi topladım. Daha sonra yüzük ve işaret parmaklarıyla denedim, yine titreme yine bulantı(hafif), "parmağımı çıkarırken acırsa" endişesi Aslında çok da acımıyor, üstelik çıkarırken kuvvetle nefes verirsem parmağımı rahatça cekebildiğimi de farkettim ama yine de o gerginliği atamadım üzerimden

canım ilk denemen gayet başarılı.ben ilk kulak çöpüyle denediğimden günlerce kendime gelemedim.böyle böyle alışılıyor.yaptıkça üzerindeki gerginlikte zamnla geçer

yani sen 3000 tl verdin ama 4 seans sürdü herşey içindeydi öylemi ozaman 3000 tl çok ya, diğer dr bahsetmişsin bayan olan onun tedavi şekli nasıl biliyormusun acaba ? kusura çok soruyorum ama yardım et nolur

Canım seans sayısı toplamda 4 ama ben aralarda fazaldan 4 5 defa da tahriş vs için gittim doktora, yeri geldi telefonla aradım danıştım sordum. Evet 3000 tl çok ama vajinimus için özel doktor fiyatları da böyle canım, Yeşim Hanım' ın bildiğim kadarıya bu civarlarda galiba ama emin değilim:)) Ha şu da var, 4 seanstada çözebilirsin 3 seansta da çzöebilirsin zor bir vaka olup 9-10 seansta da çözebilirsin ama verdiğin ücret sadece paket progrma ücreti ve iade garantili idi.

Başağırısı ne demek canım ya, her zaman yardımcı olmaya hazırız, ne demek:)) Biler yendik çok şükür, tek isteğimiz u sorunu yaşayan diğer arkadaşlarımızın da yenebilmeleri .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…