- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #71.981
bacım şükür uyanabilmişsin.egzersiz yaptınmı akşam
aşkam parmaklarımla uğraşırken eşim aradı neler yapıyorsun dedi,valla salonun orta yerinde hangi parmağımdan başlasam acaba diye parmaklarla fantazi yaşıyorum dedim,kahkahayı patlattı.benim hatun biraz garip işliyor diyor.bu da bizim sınavımızmış demek ki.ben vajiye bakan dokunan bundanda hoşlanan biriydim ama başıma neler geldi
ayy sen çok yaşa emi parmaklarla fantezi wayy çok güldüm walla
tabi canım düşünsenize tam 10 tane parmağımız var:)))
evet canm uyanabildimyaa tatlım balım şekerim regl yim ben öle masum masum bekliorum işte
hepinize hayırlı cumalar kızlar Allahı'm nolur artık vajili kimse kalmasın amiiiiiiinnnnn
Dün gece ilk defa ciddi ciddi parmak egzersizi yaptım....hala titriyorum galiba......serçe parmakla denedim önce iki boğum, gayet rahattı, neredeyse hissetmedim.Sonra bundan cesaret alıp orta parmağa geçtim.Bir boğumu azıcık zorlanarak yaptım, ama parmağım oradayken beni bir titreme aldı, hafif bir mide bulantısı yaşadım. Yine de bir 5-6 dakika bekledim öyle...Sonra dayanamadım çıkarayım dedim, ama öyle bir sıkmışımki kendimi, çıkarırken canım yandı...Tekrar deneyebilmek için 20 dakika filan cesaretimi topladım. Daha sonra yüzük ve işaret parmaklarıyla denedim, yine titreme yine bulantı(hafif), "parmağımı çıkarırken acırsa" endişesi Aslında çok da acımıyor, üstelik çıkarırken kuvvetle nefes verirsem parmağımı rahatça cekebildiğimi de farkettim ama yine de o gerginliği atamadım üzerimden
sayfayı sürekli yenilemekten sıkıldım
yani sen 3000 tl verdin ama 4 seans sürdü herşey içindeydi öylemi ozaman 3000 tl çok ya, diğer dr bahsetmişsin bayan olan onun tedavi şekli nasıl biliyormusun acaba ? kusura çok soruyorum ama yardım et nolur
günaydınn güzeller nasılsınızzz var mı gelişmelr geçmişi okuyamadım henüzz
selam kızçelerrr
hoş geldin fairymm nabersin
h.g. kızçe nabersin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?