Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben vaji olduğumu hissettiğmde 10 günlük evliydim hemen dr arayışına geçtim.yaşadığım yerde 2 dr bayan önerdiler netten araştırdım ikisylede telefonda görüştüm. biri paket olduğunu 1500 tl olduğunu söyledi.diğeri ise seans başı 300 tl istedi.bende hipnozla çözdüğü için onu tercih ettim ve randevu aldım.ama en yakın aralık ayına verebildiler.o yüzden burda yenmeye çalışıyorum aralık ayına kadar halledemezsem doktoruma gideceğim.ben bu miktarları bile çok bulmuştum,3000 tl 5000tlden bahsediliyor,bu çok fazla değilmi

aa burda hava çok güzel kendini sıcak tut bebişim çalışmıosun evdesin galiba

çalışıyodum yakın zamana kadar cnm işi bıraktım memnun dğeildim. şimdi hem iş arıyorum hem vaji layı :) alese kpsse de çalışmam lazım ama bu illeti düşünmekten yapamıyorum.

iidir balım ya gelemedimm iş güç kafa bi milyonn
albuneaaa şekercim ya sen hala regl olmadın mı ve olmadıysan test yapmadın mı ve yapmadıysan nedennnnn
niyetin bizi çıldırtmak sanırsammmm

hatun daha yapmadı bekliyozda.ya albunea zati yarın doğum günün

peki canım şöyle bişey varki ben parmak vs. diğer şeylerle denedim kaç aydır yapamıyorum, sen hipnozu denemeden parmakla halledebildinmi yani yada herkese soruyorum ama içki içmeyi denedinmi onu duydum işe yarayan kişiler var sizler denedinizmi ben birde onu denemek istiyorum eşimi ikna edebilirsem tabi ne dersiniz?

çalışıyodum yakın zamana kadar cnm işi bıraktım memnun dğeildim. şimdi hem iş arıyorum hem vaji layı :) alese kpsse de çalışmam lazım ama bu illeti düşünmekten yapamıyorum.

aynen canm bende iş arıorum ama sadece bankada, benmde spk,açıköğretim falan çalışmam lazım ama nerdeeeeeeee eşimde kızıo bana evde oturuosun çalış işte die ama diemiorumki bütün gün kafamda sadece vaji var onu düşünüorum

evet benim eşimde soruyo çalıştınmı diee:) parmak çalıştım diyorum bendee

Canım ben de balayı döünü heme ndoktor arayışına girdim aynen senin gibi, daha 1 haftalık evli idim. Ben de o zamanlar parmak egzersizi falan yapamaşıtım, doktor a gittim zannettim ki farklı bişey yapacak hiç egzersiz vs yapmayacam, pat diye bitecek bu dert, ama öyleolmadı tabii ki doktorların sihirli değnekleri yokmuş malesef:)) ilk seanstan soınra çok kızdım kendime keşke dedim biraz daha dişimi sıkıp kızların dediği egzersizleri yapabilseymişim diye ve zaten sağolsun burdaki arkadaşların desteği emeği çoktur üzerimde, hem doktora gittim he mde büyük oranda buradaki arkadaşlar sayesinde başardım. Mesela parmak egzersizi yapmatı dedim, ve 3 parmaga kadar yaptım zaten ondan sonra hersey daha koalyo ldu bende de. Ama bazen hiçbirşey yapamayınca doktor alternatifini düşünmek gerekebiliyor en azından başlangıç yapabilmek için. Evet malesef ücretler çok yüksek ama malesef böyle canım.

süpersiiiiiiinnnnnn kuz
uuuum

ayy hakkaten dur bende bundan sonra öle söliim 10tane parmak var anca çalışıoruz zamanımız yok walla

bazen benim evdeyken canım sıkılıyo yani eşim gelince sıkıntıdan kendimce trip atıyorum sonra üzülüyürum diyorum ki eşime psikolojimi maruz gör sonuçta kendine parmak atan bir insanımm

bazen benim evdeyken canım sıkılıyo yani eşim gelince sıkıntıdan kendimce trip atıyorum sonra üzülüyürum diyorum ki eşime psikolojimi maruz gör sonuçta kendine parmak atan bir insanımm

aslında yaptığımız güzel bişey,bedenimizi keşfediyoruz.parmakla ne can acıyor nede kırmızı geliyor.keşke aileler,öğretmenler bunları ergenlikte öğretseydi bize.hep yapsaydık da kendimizi bu kadar yadırgamasaydık.

Karabibercim, ben vajinismus konusunda biraz şanslıydım aslında. Bekar iken ben bir süre kuzenimle beraber yaşadım, kendisi uzmanlığını psikiyatri üzerine yaptı ve tezini de vajinismus üzerine yazdı, hatta vajinismus terapisi de yapıyor. Literatür taramaalrında ve tezin hazırlık sürecinde bulundumi ve hatta sağolsun tezinin kapak yazısnda adımı yazıp teşekkür etmiş Bu şekilde, teorik olarak belirtileri tedav işekilelri vs hakkında sağolsunsayesinde epey birşey öğrendim.

Bizim vajinismus olmamızın sebebi, beynimizdeki yanlış kodlama. Bizim beyinlerimize , vajinadan ieçri hiçbirşey giremeyeceği kodlanmış, girerse de çok acıyacağı, o nedenle biz içeri birşey girmek istediğinde izin vermiyoruz, bizim istemimiz dışında ama TAMAMEN beynimizin kontrolünde vajina girişindeki kaslar kasılıyor.

Diyelim ki alkol alıp denedin, sen sarhoş olsan da beynni yine açık, alt bilincinde yine vajinismus olayı var o nedenle yine aynı sonuç olacak yine yapamayacaksın, çünkü bunu deneyen kimse başaramamış, bizzat kenidlerinden duydum.

Diyelim ki hipnoz oldun, yine 2-3 kere hipnoza girmen gerek hem de bilniçli hipnoza değil, eni konu hipnoza girecen, korkunun sebeplerini bulmaya çalışacak doktor, sonra da beynindek iyanlış kodlamayı düzeltmeye çalışacak. Bu kodlamayı düzeltmeye çalışması sırasında sen egzersiz yapmak zorundasın yine, oraya bişeyin girebildiğini görebilmen lazım çünkü kodlamayı düzeltebilmek için.

Ben ne alkol, ne hipnoz hiçbirşey denemedim canım. sorunuu bildiğimden ve hiçbir şekilde egzersiz yapamdıgımdan hemen doktor arayışına girdim, ve sana adını verdiğim doktora ulaştım. Sonra kendisiyle görüşmeye gittim, ofisinde tedavisi yenibitenbir arkadaş vardı. O kızcagız da tesettürlü idi, 2 yıllık evli imiş, ve bir türlü olmamış onun da. ve onun bütün ailesi öğrendim, inancına rağmen bizzat kaynanası içki almış kıza içirip sarhol etmiş yine olmamış. Doktora başladıktan sonra 10 günde kurtuldum dedi, eminimki burdan da haberi yoktu, olsa doktora gitmezdi bence

Hipnozi alkol, narkoz latında ilişkiye girmeye çalışma bu işin ehli hiçbir doktorun kesinlikle tavsiye etmediği şeyler, ve sadece mekanik çzöümler. Sana daha önce de yazmıştım bununla ilgili bir yazı. Sen şu an şunu yapsam mı bunu yapsam mı diye boşunazaman kaybediyosun, gerçek şı ki EGZERSİZ YAPMADANBU İŞTEN KAÇIŞIN KURTULUŞUN YOK!! O yüzden ya bir an önce kendi kendine egzersiz yapamay çalış, yapamıyorsan da vajinismus tedavisi yapan doğru düzügn bir psikiyatrist yada jinekolog bulalım sana canım.

Bak, şu annasıl hissettiğini emin ol hepimiz anlıyoruz, ben de öyleydim hepimiz senin igibiydik, ama bak birçoğumuz çok şükür kurtulduk ve burada artı ktavsiyelr veriyoruz, lütfen bize kulak ver, damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…