Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok teş ederim sana gerçekten moral ve bilgi verdin :) ayılsamda bayılsamda ben egzersizleri denemeye çalışacağım inşallah yapabilirim . hayırlı günler. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN :))

bazen benim evdeyken canım sıkılıyo yani eşim gelince sıkıntıdan kendimce trip atıyorum sonra üzülüyürum diyorum ki eşime psikolojimi maruz gör sonuçta kendine parmak atan bir insanımm

aynen walla benmde canım çok sıkılıo bende adama çatıorum o da gülerek diio senn psikoloğa ihtiyacın var die galiba gerçekten var bi gülüorum bi hüzünleniorum offff duygularım çok karmakarışık

karabiber karabibeeerrr tatlım ne yaparsan yap egzersiz yapman gerekkkk..blzde yapamyoduk aglıyoduk ayılıyoduk bayılayoduk ama yaptık..hangi doktora gidersen git egzersiz yaptıracak sana..diyellm sarhoş oldun yaptın geçti sanıyomusunki 2 denemen rahat olacak tabikide olmicak..,nemli olan başlaman egzersize gerisi geliyo ztn canım benim..oyüzden bir anönce başlamalısn..doktorada gitsen egzersz vercek başka yöntem yook yook..olsa blzde ugraşmayız blzde zevkten keylften yapmıyoruzki tatlım yaa..toparlan sakin ol bişey yok..kegel egzerslzden başla ok.ldrarını yap tut yap tut..jel al ve başla ok..yavaş yavaş ama hergün..ok..

karabiber karabibeeerrr tatlım ne yaparsan yap egzersiz yapman gerekkkk..blzde yapamyoduk aglıyoduk ayılıyoduk bayılayoduk ama yaptık..hangi doktora gidersen git egzersiz yaptıracak sana..diyellm sarhoş oldun yaptın geçti sanıyomusunki 2 denemen rahat olacak tabikide olmicak..,nemli olan başlaman egzersize gerisi geliyo ztn canım benim..oyüzden bir anönce başlamalısn..doktorada gitsen egzersz vercek başka yöntem yook yook..olsa blzde ugraşmayız blzde zevkten keylften yapmıyoruzki tatlım yaa..toparlan sakin ol bişey yok..kegel egzerslzden başla ok.ldrarını yap tut yap tut..jel al ve başla ok..yavaş yavaş ama hergün..ok..

çok teş ederim sana gerçekten moral ve bilgi verdin :) ayılsamda bayılsamda ben egzersizleri denemeye çalışacağım inşallah yapabilirim . hayırlı günler. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN :))

Canım ne demek ya rica ederim:)) Bak buraya birkaç hafta önce sana benzer bir arkadaş geldi, nerdeyse 1 haftada yendi bu derdi, dokunamıyordu bile vajisine:)))
Ne zaman ihtiyacn olursa yaza bize, burada kim varsa herkes sna yardıcı olur güzelim. SEn şimdi ilk olarak kulak çöpünü etrafına streç film sar. Git eczaneden kayganlaştırıcı al, bir de eğer çok korkuyosan anestol ya da emla krem. Eve gelince önce güzee lbir duş al şöyle ekndini şımart, sonra bir yere oturur-yatar arası pozisyonda otur, bacakalrını açabildğin kadar açar, unutma bacakalrını ne kadar ço kaçarsan vajina giriş kasların o lakdar çok açılır. Sonra aynanın karşısında ıkınabildiğin kadar ıkın vegirişteki minik deliği görmeye çalış, bak görün iştee:)))) o senin vajina girişin:)) Bu noktada hiç cesaretiniz yoksa eğer emla ya da anestol sür. Dikkat bu kremler uyuştuırucudur, vajina girişini ilk başta biraz yakabilir ama 10 dakika sonra uyuşturur. Ha drsen ki onlarsız yapabilirim helal olsun sana aferin derim ben işte buna:)) o zaman streçlediğin kulak çöpüne biraz kayganlaştırıcı sür, sonra da vajina girşine sür ve ıkınırken gördüğün delikten içeri sokmaya çalış, emin ol hiç aı hissetmeyeceksin, biraz ittiridikten sonra vajinanın içinde kendiliğinden gidecek çubuk. Hadi bakalım ilk ödevin bu, yarına haber bekliyoruz:))

ficklebird dün akşam serçe parmağımla denedim biraz.kendimden nefret ediyorum küçük bir çoçuk gibi yok acıyacak yok acımayacak.ben doktorada gidiyorum.ama doktorum okadar sert ki , bana adam seni mi bekleyecek ne kadar rahatsın al bu çubuğu yapmadan gelme diyo sürekli.sanki keyfimden yapmıyorum.her gece bu hastalığı düşünüyorum nasıl rahat olabilirim ki.bakalım bundada vardır bi hayır.egzersize devam.

canım senin doktorunkim?

bende yeni başladım egzersizlere,hepimiz başta çok yadırgadık.sabah gözümüz açıldı akılda vaji,işe geldik akılda vaji,yemek yedik akılda vaji.uyuduk uykumuzda bile hep o vardı beynimize işledi.ama bu sorun aşılamayacak bir hastalık değilmiş.burdaki arkadaşlarda en büyük kanıtı.biraz zahmetli biraz yıpratıcı ama çözümsüz değil şükür ki.bende yaşadığım bu gariplikler için vardır bir hayır dedim,mutlaka bir sebebi vardır ki başımıza geldi.şimdi pes etmeden yılmadan birbirimize destek olarak üstesinden geleceğimize inancım çok büyük. kendimizle didişmektense çubuklarımızla yapalım egzersizlerimizi esnetelim vajiyi.sonrada gelsin romantizm ve aşk dolu geceler:)

Ha işte bunu doğri diyeysun da, romatizim ve aşk doli geceler:))))

teşekkürler.haklısınız egzersizden başka çare yok.bu akşamda şu kulak çöpüyle olanı deniycem.ama ben eczaneden kayganlaştırıcı alamam yani hiç biyerden alamam.bana doktor sıvı vazelinle yap demişti.siz hiç kullandınızmı sıvı vazelin.normal vazelinlen yapsam yada bebek yağıyla.

birde doktor ismi soran arkadaşım ismini ve yaşadığım memleketi yazamam.zaten hep bu korkaklıktan yıllardır bu sayfaya üye olamadım.normal bişey olsa neyse ama işte bu konu en mahremimiz.beni anlarsanız sevinirim.kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…