Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ohhh millet facelerde dolaşıyorrr

ben sana yarenlik ederim,bu sayfadan kopamıyorum bir türlü.kaç zamandır kimseye çaktırmamaya çalışıyoruz ya durumu,burda rahatız ya.hep konuşasım var.iyice pskolojim alt üst oldu herhalde,ota böceğe gülesim var.ve sürekli vajiden bahsedesim var!dilime vurdu galiba. vajiyim vajisin vaji vajiyiz vajisiniz vajiler

aynen canm bende buraya takılmadan önce oturduğum yerde bi bakardım ağlamışım hiç farkında olmadan hiç gülmezdim somurtup somurtup gezerdim, şimdi şunu yazdığım yerde bile gülüorum walla ama şimdide gülmenin dozunu kaçırıorum galibaa off kafayı sıyırdım ben galiba

Canım sana ve diğer arkadaşlara doktor konusunda söylemem gereken birşey var: Sizin gimeniz ereken doktordur, psikolog değil. Jinekolog veya psikiyatrist doktorlar tedav iedebilir. Psikologlar maşallah psikiyatrist gib idavranıyorlar ama göz ardı edilen bir çok nokta var.

iice garipleştik canımmm ya

:90::90::90::90::90:

:90:

bazen benim evdeyken canım sıkılıyo yani eşim gelince sıkıntıdan kendimce trip atıyorum sonra üzülüyürum diyorum ki eşime psikolojimi maruz gör sonuçta kendine parmak atan bir insanımm

Hayy Allah sizleri güldürsün moralim çok bozuktdu- sayenizde çokk iyiyim)))

eşime afra tafra yapasım var.ama yüzüm yokkk neyime benim tafra yapmak

Yaa sonuçda hayat bundan ibaret diyil ya be kardeşimm.. Başaracaksın- Sonunda ölüm yok ya - deyib acının üstüne gitmek gerek..

Hele şükür 40 sayfayı bitirdim))
Artık slogan şarkımız da var) yeah))

"yar sacların lüle lüle vaji san güle güle
kociş benim hayatımdır,
ölürüm de yenilmem vajiye"

yar yar aman yar yar aman
her gecemiz oldu seyran,
kavusmamız ne acısız an
yar yar aman yar yar aman"

Telif hakkımı alayım arzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…