- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.041
ohhh millet facelerde dolaşıyorrr
Ha işte bunu doğri diyeysun da, romatizim ve aşk doli geceler:))))
ohhh millet facelerde dolaşıyorrr
ben sana yarenlik ederim,bu sayfadan kopamıyorum bir türlü.kaç zamandır kimseye çaktırmamaya çalışıyoruz ya durumu,burda rahatız ya.hep konuşasım var.iyice pskolojim alt üst oldu herhalde,ota böceğe gülesim var.ve sürekli vajiden bahsedesim var!dilime vurdu galiba. vajiyim vajisin vaji vajiyiz vajisiniz vajiler
albuneanın işi var buseumut facede balinayy kız sen nerenin tozunu attıroyon
teşekkürler.haklısınız egzersizden başka çare yok.bu akşamda şu kulak çöpüyle olanı deniycem.ama ben eczaneden kayganlaştırıcı alamam yani hiç biyerden alamam.bana doktor sıvı vazelinle yap demişti.siz hiç kullandınızmı sıvı vazelin.normal vazelinlen yapsam yada bebek yağıyla.
ben kayganlaştırıcı yada bebek yağı kullanıyorum sıvı vazelin denemedim ama burdaki arkadaşların birçoğu ultrason jeli kullannıyorlarmış,imkanın varsa onu alabilirsin.aslında vajinin içi zaten kaygan,ıslak Allahım herşeyimizi kusursuz yaratmış.ama tabiki ekstradan bir ürün işimizi kolaylaştırır.
kızlar keyifler ne durumda
aybikeee bebekim kabından kaçmış yine kıı kaplumbagam yafrum yok firardaonu arıyom çıtır yaaa nereye kayboldu bu velet..temiz aile arıyorum evlatlık vercem galiba:26:
aybikeee bebekim kabından kaçmış yine kıı kaplumbagam yafrum yok firardaonu arıyom çıtır yaaa nereye kayboldu bu velet..temiz aile arıyorum evlatlık vercem galiba:26:
teşekkürler.haklısınız egzersizden başka çare yok.bu akşamda şu kulak çöpüyle olanı deniycem.ama ben eczaneden kayganlaştırıcı alamam yani hiç biyerden alamam.bana doktor sıvı vazelinle yap demişti.siz hiç kullandınızmı sıvı vazelin.normal vazelinlen yapsam yada bebek yağıyla.
birde doktor ismi soran arkadaşım ismini ve yaşadığım memleketi yazamam.zaten hep bu korkaklıktan yıllardır bu sayfaya üye olamadım.normal bişey olsa neyse ama işte bu konu en mahremimiz.beni anlarsanız sevinirim.kusura bakmayın.
ben sana yarenlik ederim,bu sayfadan kopamıyorum bir türlü.kaç zamandır kimseye çaktırmamaya çalışıyoruz ya durumu,burda rahatız ya.hep konuşasım var.iyice pskolojim alt üst oldu herhalde,ota böceğe gülesim var.ve sürekli vajiden bahsedesim var!dilime vurdu galiba. vajiyim vajisin vaji vajiyiz vajisiniz vajiler
aşkam parmaklarımla uğraşırken eşim aradı neler yapıyorsun dedi,valla salonun orta yerinde hangi parmağımdan başlasam acaba diye parmaklarla fantazi yaşıyorum dedim,kahkahayı patlattı.benim hatun biraz garip işliyor diyor.bu da bizim sınavımızmış demek ki.ben vajiye bakan dokunan bundanda hoşlanan biriydim ama başıma neler geldi
aguamarin canım başladınmı egzersize..ne güzel bak parmakta yapmışsın..tebril ederim başlamak çook önemli hergün mutlak yap dvamıda gelir..valla komik lgrenç vs. Her şekil gelyo insana ama mecbur napalım..ben ilk başlarda kendi vajenime bakmaya utanıyodumbi bakıyodum bi kapıyodum gözümü peh peh şimdi mum sokar oldum
bazen benim evdeyken canım sıkılıyo yani eşim gelince sıkıntıdan kendimce trip atıyorum sonra üzülüyürum diyorum ki eşime psikolojimi maruz gör sonuçta kendine parmak atan bir insanımm
eşime afra tafra yapasım var.ama yüzüm yokkk neyime benim tafra yapmak
ayyy bu şarkı çok güzelmişşşş.
toparlanayım yavaştan yavaşa eve net alsam ii olcek galiba
Hele şükür 40 sayfayı bitirdim))
Artık slogan şarkımız da var) yeah))
"yar sacların lüle lüle vaji san güle güle
kociş benim hayatımdır,
ölürüm de yenilmem vajiye"
yar yar aman yar yar aman
her gecemiz oldu seyran,
kavusmamız ne acısız an
yar yar aman yar yar aman"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?