- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #72.061
hee kızz al sende eve netini geceleride beraber geçirelim
evet ya böyle olmicak kış geceleri uzunnnn
olsun olsun iyidir uzun geceler:))))anladınız siz anladınıızzzzz
olsun olsun iyidir uzun geceler:))))anladınız siz anladınıızzzzz
ne tuhaf dimi ev var adam var ama bir bir halt edemiyoruz.oysa eskiden 5dakikacık bile yalnız kalabilsek diye uğraşırdıkpek bi uzundurda inşşşşşşşşş görürüz o günleri
ya kızlar takvimyöntemine göre bir hesap yaptım benim hamile kalma olasılığımın geçen haftadan önceki hafta en yüksek oldugu günlermiş ama iki haftada hamile kalır mı insan yaa:18::18::18::18::18: ben hala regl olmadım :18:
cnm yeni okudum,senin olayın da bitmiş sayılır artık,maşallah aman nazar değmesin,insan inanamıyo ilk başta,egzersizlerini bırakma bak ne güzel 'ben de başardım artık' diyeceksin,çok sevindim canım senin adına
canim ben sana bunu ozelden yazayim:))))Yoksa manyak damgasi yiyebilirim
ama neden kimse bana yazmıyor,lütfen benide aranıza alın lüüütttfeenn.bende sizin kadar vajiyim,ve yaşadığım sıkıntılardan dolayı deliliğe vurdum kendimi her halta kahkahalarla gülüyorum.Allahım aklımıza mukayet ol
Cumanız mübarek olsun arkadaşlar.
Ben dün gece egzersiz yapmadan deneme yaptık ve cnım çok acıdı ya bir de kanamam oldu tam girmedi bile yarıya kadar zor oldu
benım esımde ızın vermıyor gızlı gızlı yapıyorum canım egsersız yapamasam asla korkulaırmı yenemezdımbılmıyorum nursena ,, o an dayanamadm ,kastm ztn gıdemedı ılerı, egzersıze ızın vermıyor esım mantar olduktan sonra 2 hafta dokunamayınca :
egzersz yapamıyorum oyuzden penısle denıcekmısım sadece.. ustte gırmez gıbı gelıo yamuluo oturunca bıkac kez yapamaya denemıstım .. nasıl durmalıyım hoş onuda bılmıyorum blkı ondandr .
ben utanırım aslında ama tanısmayı ısterım neden olmasın :)Kızlar şöyle bir önerim var size nasıl karşılarsınız bilmiyorum:));
İstanbulda olan be egzersizlere devam eden arkadaşlarla, yenen arkadaşlar bir gün toplanalım. Bu şekilde hem herşeyi bol bol konuşruz, yöntemi vs i, hem de tanışıp kaynaşmı okuruz, ne dersiniz:)?
anestol sür canım az yakıyo ama faydası oluyo bence
eşime afra tafra yapasım var.ama yüzüm yokkk neyime benim tafra yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?