Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben psikoloğa gidiyorum.jinekolojiye gittim psikolojik dedi o yönlendirdi psikoloğa.ama inan başka gidecek bi yerim yok.siz bana moral veriyorsunuz sağolun.yıllardır okuyorum ben bu sayfayı ama yeni üye oldum.

herkesi öpüyorum pazartesiii görüşmek umuduyla.birinden net bulursam dalarımmmm topiğe

ya kızlar takvimyöntemine göre bir hesap yaptım benim hamile kalma olasılığımın geçen haftadan önceki hafta en yüksek oldugu günlermiş ama iki haftada hamile kalır mı insan yaa:18::18::18::18::18: ben hala regl olmadım :18:

kızlar nabersiniz ben az önce egzersiz yaptım aparat yaptım kenim pamuktan baya sıkıştırdım ıslatıp p..sten kalın yaptım masus anestolü sürdüm bep..tn sürdüm bide vazelin 2 boy yapmıştım biri p..sten küçük diğer büyük küçük olan oldu büyük olanda yarısı oldu egzersiz kesinlikle ve kesinlikle en önemlisi ben bir eğitimciyim öğrenme psikolojisinde bişeyi öğretmek için mesela sürekli tekrar varır mantık olarak aynı bie kendinizi ödüllendirin aşama kaydettiğinizde ben bu hastalıkla nerdeyse 6 yıldır uğraşıyorum bi forum vardı adını yazmıyım orda okadar güzel bir ortam vardki aynı burası gibi ama kapandı sonra, gerçekten orası sayesinde bu kadar yok katettim ve ozaman bu hastalığın adı yoktu sene 2006 falan başlıklar daha farklı açılıyordu :))) bence beyine öğretene kadar egzersiz yapıp sağlamlaştırmalıyız ben serçe parmağımla vajinanım girişini keşfettiğimde ağlamıştım sevinçten formdan kızlar gaza getirirdi hadi git yap gel yapmadan gelme falan die birlik çok önemli millet kanseri yeniyor pozitif düşünceyle bizde bunu yenicez ama egzersiz şart parmakla baştan yapmak daha mantıklı yerini nereye doğru gittiğini anlamak için sonra aparatla olur zaten DURMAK YOK EGZERSİZLERE DEVAM:)

Sağol canım Allah razı olsun inş biter hayırlısıyla.yarın sabah deniycem inş hayal kırıklığına uğramam.

benim de öyle bi yönüm var ya sanki derdim tasam yokmuş gibi kendimi kaptırıyorum olur olmaz şeylere gülüyorum,bunu yazarken de gülüyorum mesela
aramızdasın ya kız aaa

benım esımde ızın vermıyor gızlı gızlı yapıyorum canım egsersız yapamasam asla korkulaırmı yenemezdım

ben utanırım aslında ama tanısmayı ısterım neden olmasın :)

[kızlar dunden berı yoktum notmalde esımden kacmak ıcn bahane arardım sımdı bırlıkte olmak ıstıyorum
sureklı bırsey cıkıyor kaynım yuzunden esım 3 saat bıle uyumadı onun işlerıne kosturuyor
ama bu aksam kacamıcak benden :)
yarındna sonra regl gunum regl olmadan yenmek ıstıyorum
gecmısı tam okuyamadım daha sonra bakıcam hepınızı cok opuyorum
guzel haberlerde gorusuruz inşallah :)

anestol sür canım az yakıyo ama faydası oluyo bence

İlk denememi anestolla yapmıştım zaten 2. ilişkimi hiç bişey yapmadan deneyeyim dedim Mikrop kapmayayım die eşim pre.Taktı fakat yarıya kadr oldu ve canım çok acıdığı için bıraktık fakat ne oldu anlamıyorum kanamam oldu regl oldum sandım ama bugünde hiç kan gelmedi ya dr de gitmedim çünkü alttan muayene için henüz hazır değilim. Kasılmalarım bitmek bilmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…